παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Έκλειψη Σελήνης στον Κριό


Κριός: Αλλάζεις εσύ, αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου, τους γύρω σου ενώ παράλληλα αλλαγές αναμένονται στην προσωπική σου ζωή και σε κάθε είδους σχέσεις. Σίγουρα κάποιες σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και η ημερομηνία λήξης είναι κοντά. Μην φοβηθείς να βάλεις ένα τέλος σε σχέσεις που απορροφούν την ενέργεια σου. Σύντομα, νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου, θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή πιο θετικά, πιο αισιόδοξα. Ενδέχεται να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου, στο lookσου, μην διστάσεις. Αλλάζεις ιδεολογικό σύστημα και αντιλήψεις. Πρόσεχε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις, μην προκαλείς σχόλια γιατί θα σε βλάψει. Μερίμνησε για θέματα υγείας, να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι. Υπερωρίες και κάπως βαρύ πρόγραμμα.

Ταύρος: Αν και ο Άρης από την Παρθένο σε γεμίζει ενέργεια, σου δίνει δυναμισμό και μαχητικότητα η σεληνιακή έκλειψη στον Κριό λειτουργεί ως αντίβαρο και απορροφά την ενέργεια σου. Η ψυχολογία σου βαραίνει σημαντικά, έχεις ενοχές, φοβίες και ανασφάλειες. Απέφυγε τις αρνητικές σκέψεις, μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κινήσου στο παρασκήνιο και μην δίνεις λαβές για σχόλια καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που σε φθονούν. Φρόντισε την υγεία σου. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου προκαλεί βάρος και πίεση. Θα υπάρξει αρκετή κούραση, υποχρεώσεις, ευθύνες για αυτό εξασφάλιζε ώρες για προσωπική ξεκούραση. Τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα δυσδιάκριτα, ίσως χαρακτηριστείς από χαμηλή παραγωγικότητα αυτήν την εβδομάδα. Μην εξιδανικεύσεις φιλίες ή έρωτες, να είσαι ρεαλιστής. Η απομόνωση, ο εγκλεισμός και το αίσθημα του ανικανοποίητου χτυπούν κόκκινο, μην πτοείσαι. Ενδυναμώνεις ψυχολογικά μέσα από την πίεση.

Δίδυμοι: Αλλαγές αναμένονται σε σχέσεις με φίλους ή με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο ή μία καινούρια ιδεολογία. Από την φύση σου είσαι άνθρωπος ανοιχτόμυαλος αλλά το σύμπαν σε καλεί να γίνεις ακόμα πιο προοδευτικός, αναζητώντας την εξέλιξη σου. Θέσε νέους στόχους επαγγελματικά και κατέκτησε όσα ονειρεύεσαι. Είσαι πιο κοινωνικός και αναμένονται αλλαγές και ανακατατάξεις στον κοινωνικό σου κύκλο. Φρόντισε για ένα άτομο της οικογένειας σου, ίσως έχει ένα πρόβλημα υγείας ή βαριά ψυχολογία. Άφησε αυτήν την εβδομάδα και κινήσου μετά τις 20 για ένα θέμα επαγγελματικό. Η οριστική λύση θα έλθει στα μέσα Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς εάν είσαι ελεύθερος ή να θέσεις την σχέση σου σε νέες βάσεις εάν είσαι δεσμευμένος. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται μέσα σε μία ομάδα ή μέσα από φιλίες. Γενικότερα, αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες μία δημιουργική έκφραση που θα αποδώσει ηθικά αλλά και υλικά.

Καρκίνος: Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως αλλάζεις χώρο εργασίας, ίσως αλλάζεις πόστο, ίσως αλλάζεις επάγγελμα ακόμα και εργοδότη ή συναδέλφους. Να είσαι συνεπής και επιμελής ώστε να μην χαρακτηριστείς ασυνεπής ή αναξιόπιστος. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τόπο διαμονής για λόγους επαγγελματικούς. Σε κάθε περίπτωση είσαι αρκετά φορτισμένος ψυχολογικά και αναζητάς μία λύση για ένα ζήτημα επαγγελματικό ή οικογενειακό. Να είσια προσεκτικός στις μετακινήσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας αντικειμένων. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με τους συγγενείς και τα αδέλφια σου αλλά και το μεταφορικό σου όχημα, ίσως πάθει βλάβη. Να εκφράζεσαι επί των θεμάτων με ακρίβεια και σαφήνεια γιατί τα λόγια σου θα παρερμηνευτούν και θα παρεξηγηθείς.

Λέων: Δεν είναι αρνητική η έκλειψη για εσένα, σε βοηθάει να αλλάξεις τρόπο σκέψης, να δεις κάποια πράγματα στην ζωή σου με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα έχεις πιεστεί αφόρητα από πέρσι τον Οκτώβρη αλλά τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και ανθρώπους ώστε να καταφέρεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου και στα προσωπικά σου. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα ταξιδέψεις κυριολεκτικά ή μεταφορικά, παίζει το σενάριο αλλαγής κατοικίας ακόμα και στο εξωτερικό. Θα ασχοληθείς με θέματα επικοινωνίας, διαλόγου και θα ενδιαφερθείς για την ενίσχυση του βιογραφικού σου ή των σπουδών σου. Ένα θέμα νομικό σε απασχολεί και θα έχεις εξελίξεις. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μην δανείσεις, ίσως προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο ή κάποια αβαρία. Μην πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, απέφυγε να υπογράψεις μία οικονομική συμφωνία αυτήν την εβδομάδα. Ανέβαλλε το αν μπορείς για τα μέσα Νοέμβρη. Πρόσεχε σε θέματα εφορίας, δανείων ή κληρονομικά.

Παρθένος: Σίγουρα έχεις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και κάνεις πολλά σενάρια με το μυαλό σου αυτήν την περίοδο. Το θέμα είναι, θα προλάβεις να τα σκεφτείς; Μιας και ο Άρης από το ζώδιο σου ανοίγει πολλά μέτωπα. Διατήρησε το πνεύμα πρακτικότητας καθώς η σύγχυση θα σε αποδιοργανώσει. Μην παρασύρεσαι συναισθηματικά και μην εμπλέκεις τα συναισθήματά σου. Αναζητάς μία πιο ουσιαστική σχέση με το ταίρι σου, πιο βαθιά, πιο έντονη. Ίσως η σχέση σου για κάποιο λόγο περάσει μία καταιγίδα, χειρίσου την κατάσταση που θα προκύψει. Εσωτερικές διεργασίες και ψυχολογική ενδυνάμωση. Είσαι ερωτικός, θυελλώδης και αναμένονται πολύ παθιασμένα βράδια. Αλλαγές αναμένονται στην εισοδηματική σου δυναμικότητα. Εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορίες διευθετούνται ενώ ίσως δεχτείς κάποιο μπόνους ή κάποια κληρονομιά. Να είσαι συνεπής, οργανωτικός και να μην αφήνεσαι στο χάος. Θα υπάρξουν ασάφειες, τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσεις. Μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση για προσωπικά και επαγγελματικά αυτήν την εβδομάδα, δεν έχεις ορθή κρίση.

Ζυγός: Αλλάζουν οι άλλοι, αλλάζει ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν. Σίγουρα κάποιες σχέσεις έχουν φθαρεί και βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να βάλεις ένα τέλος και να απαλλαγείς από ανθρώπους βαμπίρ. Μην φοβάσαι γιατί σύντομα άλλοι θα μπουν στην ζωή σου και θα σου φέρουν χαρά, αισιοδοξία και κέφι. Ίσως χωρίσεις αν δεν εξελίσσεται καλά η σχέση σου, ίσως την επισημοποιήσεις εάν έχει γερές βάσεις. Σίγουρα ο κοινωνικός σου κύκλος-περίγυρος αλλάζει και περιστελεχώνεσαι από νέους ανθρώπους. Πρόσεχε τις εμπλοκές σε ίντριγκες, κόντρες και μυστικά γιατί υπάρχουν κάποιοι που σε φθονούν. Φρόντισε την υγεία σου και μην κάνεις σενάρια εκτός πραγματικότητας. Χάος στην εργασία και με κάποιους συναδέλφους, πρόσεχε τυχόν παρεξηγήσεις. Να ξεκουράζεσαι, προσοχή στις ιώσεις!

Σκορπιός: Αναμένονται κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και κάποια δεδομένα. Πιθανώς να υπάρχουν αλλαγές στην καθημερινότητα σου, στο πρόγραμμα σου ή σε σχέση με κάποιον συνεργάτη σου. Οι υποχρεώσεις αρκετές και αυτό σε εξαντλεί, να φροντίζεις την υγεία σου, να ξεκουράζεσαι καθώς αναμένεται κάποια εξασθένηση του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Κινήσου στο σκοτάδι, στο παρασκήνιο, με προσοχή και μην κοινοποιείς τις αποφάσεις σου ή τις ιδέες σου. Σταδιακά οι σκέψεις σου βαθαίνουν, γίνονται πιο απαισιόδοξες αλλά θα οδηγηθείς σε κάποιες αναθεωρήσεις και θα δράσεις από τα μέσα Νοέμβρη ανάλογα. Πρόσεχε παρεξηγήσεις μέσα σε φιλίες ή σε ανθρώπους που ενστερνίζονται την ιδεολογία σου. Έρωτας και φιλία δεν είναι ξεκάθαρα και ίσως νιώσεις μία σύγχυση, φρόντισε μην ψυχραθείς έπειτα. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα κλείσουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή, θα πάρεις αποφάσεις ζωής αλλά πρέπει να κάνεις τον απολογισμό σου όσο και εάν κοστίζει. Φρόντισε την υγεία σου, ίσως χάσεις ενέργεια.

Τοξότης: Η σεληνιακή έκλειψη τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, την νεανικότητα, την φρενίτιδα και την περιπέτεια. Μυρίζει έρωτας εξ απροόπτου ή εξ αποστάσεως, ο έρωτας αυτήν την φορά είναι κάτι διαφορετικό και δεν το περίμενες ακόμα και εσύ. Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα φιλικά, θα κάνεις δυνατές φιλίες και νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου φέροντας φρεσκάδα και ανανέωση. Αλλάζεις στοχοθέτηση και βαράς βολή από 100 μέτρα για να πετύχεις τους στόχους σου. Αναμένεται μία προσωρινή αλλαγή στις φιλοδοξίες σου, η οποία συνεπάγεται και αλλαγή κοινωνικού ιστού έμμεσα. Σίγουρα, θα γίνεις πιο κοινωνικός, πιο δημοφιλής και αρεστός στο σύνολο. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό η σχέση σου θα εξελιχθεί, θα επισημοποιηθεί και ο έρωτας θα αναζωπυρωθεί ενώ εσύ που σαι ελεύθερος αποκλείεται να μείνεις μόνος. Πρόσεχε την φήμη σου, την δημόσια εικόνα σου και το στάτους σου. Απέφυγε διενέξεις με ανωτέρους και να μην δίνεις λαβές για σχόλια. Κάποια πράγματα θα σε προβληματίσουν στον επαγγελματικό χώρο ή στην οικογενειακή σου ζωή. Νοσταλγία και αναπόληση στο παρελθόν.

Αιγόκερως: Σίγουρα αναμένεται να έχεις κάποιες αλλαγές, κάποιες ανατροπές στην ζωή σου και στον οικογενειακό σου βίο. Κάποια δεδομένα που αφορούν την οικογένεια σου αλλάζουν, πιθανώς νέα μέλη να εισέλθουν στην οικογένεια σου και να μεγαλώσει. Σίγουρα έχεις κάποια ψυχολογική αναστάτωση, ένα αίσθημα νοσταλγίας ή μελαγχολίας αλλά όλα αυτά σε ενδυναμώνουν ψυχικά-ψυχολογικά. Πιθανώς να ανακαινίσεις τον ιδιωτικό σου χώρο ή να αλλάξεις σπίτι και κατοικία ή τόπο διαμονής. Εξελίξεις αναμένονται σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ένα θέμα που σε απασχολεί θα βρει λύση. Αλλαγές και ευκαιρίες έρχονται και στον επαγγελματικό τομέα, μάλιστα θα ανέλθεις περαιτέρω και θα αποκτήσεις κάποιο αξίωμα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πιθανή αλλαγή αντικειμένου εργασίας ή αλλαγές σε σχέσεις με εργοδότες και ανωτέρους. Πρόσεχε το μεταφορικό σου μέσο, πιθανές εμπλοκές με τον νόμο ή με άτομα συγγενικά/αδελφικά. Να είσαι ακριβής στον λόγο καθώς θα υπάρχουν παρερμηνεύσεις και σχόλια που θα σε ταράξουν. Μην είσαι αφηρημένος, πρόσεχε τις απώλειες αντικειμένων.

Υδροχόος: Η έκλειψη σελήνης προκαλεί επικοινωνιακές αλλαγές, σε βγάζει πιο δυναμικά στο προσκήνια ώστε να αναδείξεις το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο αλλά και τις ιδέες σου. Σίγουρα θα αλλάξεις ιδεολογίες και θα ξεχωρίσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Οι σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια θα μπουν σε νέες βάσεις, το αποτέλεσμα κρίνεται από την προηγηθείσα κατάσταση. Θα αλλάξεις τόπο κατοικίας για λόγους επαγγελματικούς ή για έναν έρωτα, θα αλλάξεις και μεταφορικό μέσο ή θα αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης. Αναμένονται νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή. Πρόσεχε τα έξοδα καθώς κάποια έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Πρόσεχε τις παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφο σου και μην τσακωθείτε για οικονομικούς λόγους. Μην δανείσεις, μην υπογράψεις κάποια οικονομική συμφωνία, άφησε να ρθει το μέσον Νοέμβρη και προχώρα τέτοια θέματα. Σίγουρα είσαι ερωτικής/ή και η σεξουαλική σου ζωή χτυπάει κόκκινο. Πάθος, έρωτας και ευαισθησίες αναμειγνύονται γλυκά.

Ιχθείς: Αναμένονται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αλλαγές στα εισοδήματά σου αλλά και στην σχέση σου με τον εργοδότη σου. Ίσως αναζητήσεις μία νέα/εναλλακτική πηγή εισοδήματος για να έχεις ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Σε κάθε περίπτωση μπαίνεις σε μία φάση ενδυνάμωσης και εμπλουτισμού ώστε να αυξηθεί ο μισθός σου. Φυσικά αναμένονται εξελίξεις και αλλαγές σε θέματα κληρονομικά, φορολογικά ή σε χρεώσεις και δάνεια. Μην ανοιχτείς οικονομικά, να έχεις πλήρη επίγνωση της οικονομικής σου κατάστασης και τότε πράξε αναλόγως. Σίγουρα θα κάνεις μία σχέση δυνατή, παθιασμένη, ουσιαστική, η οποία θα αλλάξει ριζικά τον υδάτινο εαυτό σου και την ψυχολογία σου. Οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις θα είναι έντονες, θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου αλλά μετά θα είσαι ένα υδάτινο και δυναμικό ψαράκι. Ο έρωτας έρχεται να σε αποθεώσει και να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σου. Πιθανώς να υπάρξει κάποιο έκτακτο έξοδο αυτές τις ημέρες, έχε το στο νου σου. Πρόσεχε τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, πιθανώς να υπάρξουν αναίτιες παρεξηγήσεις. Απέφυγε τα κουτσομπολιά γιατί θα χάσεις άτομα που ήταν δίπλα σου.

πηγή : http://astroalximies.blogspot.gr/2013/10/blog-post_12.html
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...