παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νεα Σεληνη στην Παρθενο στις 5/9/13

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο λαμβάνει χώρα στη 13η μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου και έχει να αντιμετωπίσει την παρουσία του Χείρωνα από την απέναντι πλευρά των Ιχθύων, αλλά να ευνοηθεί από το Δία στον Καρκίνο, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και να προβληματιστεί με τον Ουρανό στον Κριό. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως Παρθένους/Ιχθείς, Διδύμους/Τοξότες στις μεσαίες ημέρες των ζωδίων (2-8/9, 28/2-6/3, 31/5-7/6, 2-8/12)και χτυπά κατευθείαν στην πληγή του θέματος θέλοντας να οδηγήσει σε θεραπείες και όχι απαραίτητα επούλωση του τραύματος. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι εξαιρετική για όσους/ες αποφασίσουν να ξεκινήσουν μία δραστηριότητα με θεραπευτική βάση (καθαρά ιατρική ή που σχετίζεται με εναλλακτικές θεραπείες όπως η ομοιοπαθητική, η Ψυχολογία και άλλες μορφές ολιστικής θεραπείας). Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα ανοικτό τραύμα με στόχο όχι να κρυφτείς για να μην είναι πλέον ορατό, αλλά να το αποδεχτείς ακόμα και αγαπήσεις, ώστε να μεγαλώσει ο βαθμός της συμπόνιας και αποδοχής των άλλων ανθρώπων. Με τη Νέα Σελήνη θα μπορέσεις να ενταχθείς σε μία νέα συνήθεια, μέσα από την αποδοχή της αδυναμίας να κάνεις κάτι διαφορετικό για την ώρα. Με τη Νέα Σελήνη αποκτά μεγαλύτερη ανθρωπιά, συγχωρείς και λυτρώνεσαι, αποδέχεσαι και εξιλεώνεσαι.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να εστιάσεις στη δουλειά σου, να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη ένα πιθανό χάος που αντιμετωπίζεις, να παλέψεις να επαναφέρεις το σώμα σου σε σωστή φυσική κατάσταση μετά από τις διακοπές που ίσως να σε έχουν αποδιοργανώσει. Σε μία βαθύτερη όμως ανάλυση, είναι δύσκολο να ισορροπήσεις τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής σου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε αιτιάσεις ατόμων στον εργασιακό σου χώρο, αφού ίσως να καταλαβαίνεις πως δεν ανήκεις πλέον ψυχικά τουλάχιστον στο περιβάλλον που κάποτε είχες ενταχθεί με πολύ μεγάλη χαρά. Επίσης προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και κρύβονται κάτω από μάσκες, θα έρθουν στην επιφάνεια αφού ένα τρίτο πρόσωπο θα καταφέρει να εισβάλει σε μία σχέση που είχε ρωγμές και δε φρόντισε να τις επιδιορθώσει τόσο καιρό. Η Νέα Σελήνη χτυπά σε άρρωστα κομμάτια της προσωπικότητας σου με στόχο να τα θεραπεύσεις με αγάπη και όχι απαραίτητα φαρμακευτική αγωγή.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα να ρυθμίσεις τη ζωή σου με τρόπο ώστε να χωρέσουν σε αυτή τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική σου ζωή. Θα ζητήσεις διάλογο με άτομα του ερωτικού σου κύκλου με στόχο να ξεκαθαρίσετε κάποια κακώς κείμενα ή για να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά σε ζητήματα που παραμένουν ανοικτά και δε σε βοηθάνε να κάνεις βήματα προς τα μπροστά. Θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που μπορεί να ξέρεις από την αρχή πως δε θα σε βοηθήσει να ξεμπλέξεις από το παρελθόν σου, αλλά θα σε βοηθήσει απλά να βάλεις σε δεύτερη μοίρα το παρελθόν σου. Θα αναρωτηθείς αν υπάρχει έρωτας, αφού περνάς τη φάση που ο έρωτας είναι απλά μία ιδέα και όχι αυτή η πράξη που υμνείται από αρκετά άτομα γύρω σου. Και τέλος θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για την καριέρα σου, αφού πιθανότατα να βλέπεις πως δεν υπάρχει η έννοια της δημιουργικότητας που αναζητούσες και ήλπιζες να ανακαλύψεις πριν λίγο καιρό. Μαθαίνεις τόσα πολλά από αυτή τη Νέα Σελήνη που είναι κρίμα να εστιάσεις εκεί που βλέπεις το πρόβλημα και όχι την ευκαιρία για λύτρωση.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στη βάση του αστρολογικού σου χάρτη δείχνει πως χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που αφορά γονείς, άτομα της οικογένειας ή την ευχαρίστηση που λαμβάνεις από τη δουλειά σου. Η αντιμετώπιση αυτή δεν μπορεί να περιλαμβάνει μία απλή κουβέντα, ένα διάλογο που μένει στην επιφάνεια, μία ακόμα απόπειρα να σκεπάσεις όσα δε θέλεις να φαίνονται. Η αντιμετώπιση αυτή θα πρέπει να στηρίζεται σε όσα υπάρχουν στο βάθος του μυαλού σου, σε όσα υπάρχουν μέσα στην καρδιά σου και δεν αφήνεις να βγουν στην επιφάνεια, σε όσα δε λέγονται αλλά πρέπει κάποια στιγμή να φανερωθούν. Επιπλέον, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να εστιάσεις στη διατροφή και την υγεία σου, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το σώμα σου και την ευκαιρία που προσφέρεις στον εαυτό σου να κάνει κάτι άλλο πέρα από κινήσεις ρουτίνας και καθημερινότητας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε τρομάζει αφού προσπαθεί να ταξινομήσει με σωστό τρόπο σκέψεις, υποχρεώσεις και αρμοδιότητες σου, αλλά αποτελεί και την ευκαιρία να σταματήσεις να βλέπεις τον εσωτερικό σου κόσμο ως μία χωματερή από άχρηστα αντικείμενα

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου είναι μία ευκαιρία να βάλεις στη ζωή σου δραστηριότητες που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες, που σε βοηθούν να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο με τη λογική και να μη μένεις στις συναισθηματικές σου αποκρίσεις. Ίσως να καλείσαι να εκφραστείς με τρόπο απλό και απέριττο, να τολμήσεις να βάλεις μία τελεία σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως φθείρουν, οπότε ταυτόχρονα να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία. Είναι πάλι πιθανό να καθυστερεί ένα ταξίδι που σχεδίαζες, η προοπτική μίας επίσκεψης σε ένα μέρος που θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο σου σπίτι. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι να γίνεις περισσότερο ευθύς με τις επιθυμίες σου, να τολμήσεις να εκφραστείς και να ζητήσεις ξεκάθαρες απόψεις. Αυτό το τελευταίο μπορεί να σε φοβίζει αφού μπορεί να ακούσεις και πράγματα που δε θα ήθελες να φτάσουν στα αυτιά σου, αλλά η αλήθεια πάντα λυτρώνει, έστω και μετά από λίγο καιρό που θα τη συνηθίσεις στα αυτιά σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι αξίζεις, αν κερδίζεις σύμφωνα με τα όσα προσφέρεις και αν είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις μία επαγγελματική κίνηση που ακόμα σε φοβίζει. Η Νέα Σελήνη θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να βάλεις σε τάξη ένα χάος που υπάρχει κυρίως μέσα στο μυαλό σου, να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις σκέψεις και ιδέες που κουβαλάς και δε γνωρίζεις αν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, να σχεδιάσεις με σοβαρότητα βήματα που πρέπει να γίνουν στον οικονομικό τομέα για να μπορέσει να πάρει μπροστά μία επαγγελματική σου προσπάθεια. Με τη Νέα Σελήνη επίσης είναι ώρα να έρθεις κοντά με το/η σύντροφο ή ένα άτομο που φοβάστε να προσεγγίσετε και να δοκιμάστε τη χημεία μεταξύ σας. Μην απομακρύνεσαι από άτομα βρίσκοντας αστείες δικαιολογίες, αφού μόνο μέσα από την άμεση επαφή μπορείς να καταλάβεις τη χημεία σας για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που βιώνεις.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που φαίνεται να σε τρομάζουν όσο αφήνεις να εξελίσσονται στο σκοτάδι ή όσο δεν αποφασίζεις να αντιπαρατεθείς μαζί τους με θάρρος και τόλμη. Στον ερωτικό τομέα, είναι ώρα να ακούσεις τον/ην Άλλο/η ή να σταματήσεις να τον/ην εξιδανικεύεις γιατί κινδυνεύεις να παραμείνεις σε μία σχέση που σε βαλτώνει χωρίς να θέλεις ή μπορείς να το καταλάβεις. Αν είσαι μόνος/η, τότε η μοναξιά μάλλον σε σκοτώνει αυτή την εποχή και αναζητάς να επιστρέψεις σε εποχές του παρελθόντος που ένιωθες πολύ καλά, με αποτέλεσμα να είσαι ευάλωτος/η σε επιστροφές από το παρελθόν ή προσεγγίσεις από άτομα που κουβαλούν πολλά στοιχεία που θέλεις να αποφύγεις σε μία πιθανή νέα σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι ώρα να βάλεις σε μία τάξη εκκρεμότητες και ένα χάος που συνεχίζει να παραμένει ορθάνοικτο μπροστά σου και να σε γεμίζει με ανασφάλεια και αδυναμία να κλείσεις κάποιες υποθέσεις. Ο τρόμος σου μπροστά στο άγνωστο είναι παρών αλλά και κατανοητός, αλλά με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να μαθαίνεις πως είναι καιρός να συμβιβαστείς με την ιδέα πως δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δεν είναι μία και τόσο εύκολη στιγμή για εσένα, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που μπορεί να αφορά την υγεία σου ή τον εργασιακό τομέα που είναι πιθανό να φέρει αναστάτωση στον τομέα της υγείας σου. Ίσως να χρειάζεται να αποδεχτείς το γεγονός πως θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο διατροφής και άσκησης, κάτι που σε φέρνει μπροστά από εμπόδια αφού πιθανότατα να βάλλεται το πρόγραμμα που είχες θέσει στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως πάλι να περνάς μία ψυχολογική δυσκολία που σε αναγκάζει να κλειστείς στον εαυτό σου ή να βρεις το κατάλληλο άτομο στο οποίο θα ανοίξεις την καρδιά σου, αφού η παραμονή σου σε περιβάλλοντα με θόρυβο και πολυκοσμία θα μπορούσε να αποτελέσει μαρτύριο αυτή τη στιγμή. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μαθαίνεις να εστιάσεις σε τομείς και ανθρώπους που δεν αποτελούν φόβητρα για την υγεία και την ευεξία σου, κάτι που αν δε λάβεις σοβαρά υπόψη σου μπορεί να βρεθείς με χειρότερα συμπτώματα από ότι θα περίμενες.

 

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο της Παρθένου, σού δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής μέσα από τη συμβολή ατόμων του φιλικού σου κύκλου. Ο διάλογος με άτομα που είναι σε θέση να σκέφτονται με λογική ακόμα και στις στιγμές που το πάθος ξεχειλίζει θα σε βοηθήσει να δεις και μία πλευρά που ίσως να μην μπορείς να ανιχνεύσεις όταν είσαι θολωμένος/η. Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλα σταυροδρόμια και προσπαθείς να βαδίσεις με τον πιο σίγουρο τρόπο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το αύριο θα φανεί ολοκάθαρο απέναντι σου χωρίς να πρέπει να περάσεις μέσα από τούνελ και εμπόδια. Ίσως να είναι ώρα να καθαρίσεις το έδαφος στο οποίο πατάς, αφού πρέπει να στηριχτείς περισσότερο στον εαυτό σου και λιγότερο σε άλλους που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σου. Αν λοιπόν η εκκαθάριση στον προσωπικό/επαγγελματικό τομέα είναι μία αργή και επίπονη διαδικασία, η εκκαθάριση στον τομέα των φίλων και δραστηριοτήτων είναι πιο εύκολη για την ώρα. Έχεις ανάγκη από ανθρώπους και ασχολίες που σε αποτοξινώνουν και δε γεμίζουν με περισσότερες ενοχές και βαρίδια, οπότε ξεκίνα τις εκκαθαρίσεις από τις εύκολες οδούς.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορούσε να είναι η στιγμή που αποφασίζεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να εκφράσεις όσα έχεις στο μυαλό σου και αποτελούν σχέδια για την καριέρα ή την οικογένεια σου. Αυτό που θα χρειαστείς είναι υπομονή και προσεκτικό πλάνο σε όσα αναφέρεις και εκφράζεις, αφού είσαι επιρρεπής σε παγίδες που έχουν να κάνουν με αλαζονεία, αδιαφάνεια και αδυναμία να τραβήξεις κατανοητές και για τους άλλους γραμμές. Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να έχεις αρκετή επιμονή και λογική για να ακολουθήσεις τα λεγόμενα και τις προτάσεις ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονται ψηλότερα από εσένα στην ιεραρχία. Στον προσωπικό τομέα ίσως να τρομάζεις με τις εξελίξεις που επέρχονται, αλλά είναι ώρα να διώξεις από το μυαλό και την καρδιά σου εικόνες και μνήμες που σε στοιχειώνουν και να κάνεις μία νέα αρχή. Μέσα από τον τρόπο που εκφράζεσαι και εμπνέεις άτομα του περιβάλλοντος σου μπορείς να γίνεις ένα λαμπερό παράδειγμα, όσο και να νομίζεις πως στην πραγματικότητα ξεδιπλώνεις κομμάτια του εαυτού σου που δείχνουν ανασφάλειες και αδυναμία ελέγχου των καταστάσεων.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη αφορμή να απομακρυνθείς για λίγο από φλέγοντα θέματα προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα μέσα από ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει τις παραστάσεις της καθημερινότητας σου. Η αφορμή να βγεις για λίγο από την καρδιά των ζητημάτων θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα από απόσταση ή μέσα από την οπτική που σου προσφέρει η γνώμη ενός ατόμου που φαίνεται να λειτουργεί σαν το φύλακα άγγελο σου. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει την έναρξη μίας απαιτητικής περιόδου μέσα στην οποία θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου σε έντονη λειτουργία και εγρήγορση, αφού καλείσαι να αποδείξεις την εμπειρία και την καινοτόμο σου ικανότητα την ίδια χρονική στιγμή. Στον προσωπικό τομέα, μην αναζητάς μέσα από το διάλογο και τις λέξεις να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, αλλά ζήσε για μερικές στιγμές χωρίς να φιλτράρεις τα πάντα από τον εγκέφαλο και θα καταλάβεις τη διαφορά.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε τρομάξει αφού χτυπά στην καρδιά της οικονομικής σου πραγματικότητας, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα χρήσιμο καμπανάκι για τα αυτιά σου ώστε να καταλάβεις πως σε όλες τις περιστάσεις υπάρχει ένα τέλος που πρέπει να συνειδητοποιήσεις πριν φτάσει η ώρα να το βιώσεις. Αν η εξήγηση της παραπάνω πρότασης θα πρέπει να περάσει μέσα από την επαγγελματική σου πραγματικότητα, τότε να έχεις κατά νου πως μπορεί να περνάς μία δύσκολη κατάσταση στον εργασιακό σου χώρο, που δεν πρέπει να αποτελέσει για εσένα αφορμή για καυγάδες και εντάσεις, αλλά ευκαιρία να κοιτάξεις το μέλλον σου μέσα και από νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση ανάμεσα σε αυτό που ζεις και αυτό που θα ήθελες να ζεις μπορεί να έχει να κάνει με τις τάσεις εξιδανίκευσης που είναι πολύ κακός σύμβουλος αυτή την εποχή. Μήπως να γίνεις πιο σαφής στις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί αρχίζεις να ονειροβατείς;

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου, στο ζώδιο της Παρθένου, αποτελεί μάλλον τη χρονική στιγμή που εμπλέκεσαι σε μία κατάσταση (ερωτική σχέση, ερωτική διεκδίκηση, επαγγελματική συνεργασία) που φαίνεται να είναι σε θέση να σε αλλάξει όταν αποδεχτείς τις ατέλειες σου και σταματήσεις να αναζητάς εξιλαστήρια θύματα. Αν η σχέση σου δεν προχωρά, τότε πριν τη σταματήσεις και αναζητήσεις το/η νέο/α σου σύντροφο, κάνε την αυτοκριτική σου και αποδέξου κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που αποτελούν ανοικτές πληγές στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι. Το να μείνεις μόνος/η για κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να είναι ευεργετικό αυτή την εποχή, αφού θα μπορέσεις να διαβάσεις πολύ καλύτερα αυτά που αναφέρει ο/η νυν/πρώην σύντροφος που θα μπορούσαν να είναι και στοιχεία που έχουν ως στόχο να σε βελτιώσουν ως άνθρωπο και εξέλαβες ως προσβολές και αφορμές για απομάκρυνση. Στον επαγγελματικό τομέα, ένας συμβιβασμός δε δηλώνει απαραίτητα ήττα, αλλά ικανότητα να κατανοείς τις προτεραιότητες και να μη μένεις σε εγωιστικές σκέψεις, στάσεις και συμπεριφορές.


πηγή: http://signingstars.gr/a2048/%CE%BD%CE%AD%CE%B1_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%BF_%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82_5_9_13.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...