παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Mοίρες των Λεοντων

1η μοίρα:

Αγαπάτε τα παιχνίδια, το χιούμορ και σας αρέσει να προκαλείτε με ένα ευχάριστο τρόπο. Θα ήσασταν το κλειδί σε μία κωμωδία. Κάνετε αποφασιστικά στις σωστές κινήσεις με καλή συγκέντρωση.

2η μοίρα:

Το ταλέντο σας να διευθύνετε μπορεί να σας βοηθήσει και να διατηρήσετε τα πρωτεία στην πορεία της ζωής. Καλοί στις επιχειρήσεις, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεστε όμως ένα σταθερό σύντροφο.

3η μοίρα:

Με ικανότητα στους υπολογισμούς, δημιουργείτε μέσα από ό,τι κάνετε και μπορείτε να είστε καλοί και ευρηματικοί. Ανακαλύπτετε κρυμμένες λεπτομέρειες και μπορείτε να γίνετε σωστοί δάσκαλοι.

4η μοίρα:

Σχεδόν σε κάθε επάγγελμα που επιχειρείτε, επιδίδεστε με ικανότητα και ακρίβεια Αναδεικνύετε ταλέντο και φέρνετε εις πέρας αυτό που θα σας ζητηθεί. Αν και ώριμοι από νωρίς, είστε συχνά μοναχικοί.

5η μοίρα:

Επιδεξιότητα και ακρίβεια σας χαρακτηρίζουν. Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στον τρόπο δράσης. Διαρκώς μαθαίνετε. Στις κινήσεις σας υπάρχει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

6η μοίρα:

Κομψότητα, χάρη και ομορφιά είναι βασικά σας χαρακτηριστικά. Μπορείτε να μιλάτε με γλυκύτητα και γίνεστε εξαιρετικοί διπλωμάτες. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, επιδεικνύετε ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

7η μοίρα:

Με την μοίρα αυτή έχετε το ταλέντο της περιγραφής, με τον τρόπο που υποδεικνύει το ωροσκόπιό σας: συγγραφή, τέχνη, κινήσεις. Η επικοινωνία είναι πραγματική ανάγκη για σας.

8η μοίρα:

Με γρήγορες αντιδράσεις και ευφυΐα, αντιμετωπίζετε θετικά τις καταστάσεις στη ζωή σας. Πρέπει όμως να ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητα. Σας περιμένουν επιτεύγματα.

9η μοίρα:

Μόλις αποφασίσετε κάτι, είναι δύσκολο να αλλάξετε γνώμη. Η εκπαίδευση και η εμπειρία θα σας βοηθήσουν. Η τάση για μοναχικότητα, σας ωθεί σε επαγγέλματα που τα διαχειρίζεστε αυτοκέφαλα.

10η μοίρα:

Περίεργοι, σοβαροί, αναζητάτε εκλογικευμένες λύσεις για τα προβλήματα και τις προκλήσεις της ζωής. Έχετε την δυνατότητα να βρείτε πολλές λύσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις: μουσική, έρευνα, τέχνη, νομική.

11η μοίρα:

Μεγάλη ενεργητικότητα σας διατηρεί στο προσκήνιο και στο φως. Μπορείτε να αναλάβετε δύσκολες επιχειρήσεις με επιτυχία. Το στοιχείο της αργοπορίας πρέπει όμως να ξεπεραστεί. Ικανοί στην αναδόμηση.

12η μοίρα:

Με εργαλεία ή την επιδεξιότητα των χεριών σας,  φτιάχνετε το μέλλον σας. Η φωνητική σας ικανότητα και η γρήγορη κίνηση, διατηρούν τον ρυθμό στη ζωή σας. Έντονη φυσική δραστηριότητα.

13η μοίρα:

Εμπνέεστε και οδηγείτε την διαδρομή σας με πνευματικότητα. Αν ακολουθείτε την διαίσθησή σας, θα συναντήσετε την επιτυχία. Η τεχνολογία της εποχής είναι επίσης ο τομέας σας.

14η μοίρα:

Έχετε επιδεξιότητα στο γράψιμο ή στο σχέδιο. Η ζωγραφική μπορεί να γίνει τρόπος έκφρασης για σας. Αντιμετωπίζετε τη ζωή με χιούμορ αλλά ίσως κάποιες φορές υπερβάλλετε.

15η μοίρα:

Μπορείτε να διεισδύσετε και να αναλάβετε δύσκολες υποθέσεις. Στην πορεία, είναι εύκολο να ανακαλύψετε κρυμμένες υποθέσεις ή λεπτομέρειες. Έχετε αγάπη για την έρευνα και χρησιμοποιείτε επιδέξια τις πληροφορίες.

16η μοίρα:

Ευαίσθητες χορδές συλλαμβάνουν τους χρωματισμούς και τις εναλλαγές της ζωής. Μπορείτε να επικοινωνείτε επιδέξια και να μεταφέρετε πνευματικά μηνύματα.

17η μοίρα:

Αγαπάτε τη γνώση και επιδιώξετε να μελετάτε. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία εξέλιξης στον τομέα που αναλαμβάνετε. Η ικανότητα λόγου σας προσφέρει εύνοια στις εμπορικές διαπραγματεύσεις.

18η μοίρα:

Με καλή παρατηρητικότητα, καθώς έχετε φωτογραφική μνήμη μπορείτε να αντιλαμβάνεστε και να θυμάστε πολλά. Συνδέετε πληροφορίες και φθάνετε στην κορυφή των επιδιώξεών σας.

19η μοίρα:

Παίρνετε τις σωστές απαντήσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η γκάμα των ενδιαφερόντων σας είναι ευρεία. Η καλή εκπαίδευση είναι απαραίτητη και καλό θα ήταν να μη σταματά.

20η μοίρα:

Έχετε την ικανότητα να επιδοθείτε σε περισσότερο από ένα τομέα στη ζωή σας. Θα επιλέξετε την κλίση σας προς την ενηλικίωση. Η καλλιτεχνική παιδεία θα σας βοηθήσει και θα σας ενδυναμώσει.

21η μοίρα:

Αρκετά φιλόδοξοι, διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Φθάνετε ψηλά, ανεξαρτήτως φύλου και η σωστή εκπαίδευση θα σας προσφέρει ευκαιρίες. Προσέχετε την επιθετικότητα.

22η μοίρα:

Με πολλά ταλέντα, ενεργητικοί και δραστήριοι, θα προσπαθήσετε να συλλάβετε τις δονήσεις που θα σας φέρουν στο προσκήνιο. Θα αντιδράσετε άμεσα και αποφασιστικά.

23η μοίρα:

Θα λέγαμε πως είστε άτομα που δομείτε καταστάσεις και θέτετε τις βάσεις και τα θεμέλια. Εξαιρετική ευφυΐα. Κάθε τομέας είναι συμβατός αρκεί να έχετε την πρωτοβουλία κινήσεων.

24η μοίρα:

Είστε γρήγοροι στις νοητικές αντιδράσεις, αλλά πρέπει να προσέχετε την επιθετικότητα και την εμμονή. Αποφασιστικοί, βρίσκετε από νωρίς τους στόχους που σας ενδιαφέρουν. Σας χρειάζονται εμπειρίες.

25η μοίρα:

Αναζητάτε διαρκώς ευκαιρίες και για τον λόγο αυτό είστε σε επαγρύπνηση. Αποφύγετε όμως να ξεκινάτε πολλά θέματα παράλληλα, γιατί θα τα αφήσετε μισοτελειωμένα. Έχετε καλή ακοή και γλυκιά φωνή.

26η μοίρα:

Εντυπωσιάζετε με την ταχύτητα με την οποία σκέπτεστε και κινείστε, αναπτύσσετε εικόνες και λόγο. Δεν σας ταιριάζουν λοιπόν στατικές καταστάσεις ή επαγγέλματα ρουτίνας.

27η μοίρα:

Είστε πολύ νευρικοί και συχνά αφιερώνετε ελάχιστο χρόνο για ύπνο και ξεκούραση. Μπορείτε να έχετε παράλληλα πολλές ασχολίες. Η ανάγκη για ασφάλεια και επενδύσεις σας φέρνει κέρδη.

28η μοίρα:

Εξαιρετικοί μίμοι, αγαπάτε την διασκέδαση, το κέφι, την χαρά. Με κοφτερό νου και εξυπνάδα, χειρίζεστε τον λόγο με ικανότητα, καθαρότητα, ευκρίνεια και επιχειρήματα.

29η μοίρα:

θα λέγαμε πως υπάρχει μία μνήμη σπάνια εδώ (αν συμφωνεί και το ωροσκόπιό σας), αλλά σίγουρα μία ιδιαίτερη λάμψη. Σαν ευλογία δέχεστε ιδιαίτερα μεγάλη ενέργεια, θέληση και φθάνετε ψηλά.

30η μοίρα:

Εξαιρετική μνήμη, πνεύμα ικανό και διεισδυτικό. Ευαισθησία στην αντίληψη, μεθοδικότητα στην διδασκαλία. Ενδιαφέρον για το παρελθόν και τρυφερότητα

 

ΠΗΓΗ : astrolife.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...