παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Kαρμικό Καλοκαίρι Vol 3

Ζυγός

Μία βόλτα με τρένο χωρίς να γνωρίζετε τη διαδρομή

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεστε κάτω από την έντονη επιρροή του συνδυασμού του Ουρανού από τον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που αλλάζουν, άλλοτε ταχύτατα και άλλοτε αργά και βασανιστικά, κομβικά κομμάτια της ζωής σας θέλοντας να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως τίποτα δεν είναι μόνιμο. Δε θα μπορούσε λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι να σταματήσει να ισχύει η παραπάνω επιρροή, ειδικά για τους/ις γεννημένους/ες στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αφού απότομες ανατροπές στην προσωπική τους ζωή φέρνουν αλλαγές στα καλοκαιρινά σχέδια και πλάνα.

Ξεκινώντας λοιπόν ο Ιούνιος, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια με το/η σύντροφο ή με φίλους και γνωστούς, να απομακρυνθείτε από το γνωστό σκηνικό της ζωής σας (σπίτι, δουλειά) και να δοκιμάσετε μία σχέση στην προοπτική της εγκεφαλικής κυρίως σύμπνοιας και εξέλιξης. Αν είστε μόνοι/ες είναι πιθανό να συναντήσετε ανθρώπους που η έλξη μεταξύ σας βασίζεται στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή αλλά και την ανάγκη σας να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να βρεθείτε σε μέρη ή περιβάλλοντα που λαμβάνετε ερεθίσματα σχετικά με έναν τρόπο ζωής που μπορεί να είναι διαφορετικός από αυτόν που έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε. Μέχρι τις 26 Ιουνίου λοιπόν, είναι καλή εποχή να ανοίξετε συζητήσεις με το/η σύντροφο που θέτουν επί τάπητος το μέλλον σας, να προσπαθήσετε να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που αξιολογούν θετικά τις ιδέες και τον τρόπο που σκέφτεστε και να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από στενά πλαίσια σκέψης και δράσης που μπορεί να προέρχονται από τον οικογενειακό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Μέχρι το τέλος Ιουνίου η διπλή παρουσία του Άρη και του Δία από τους Διδύμους είναι ευεργετική για τις παραπάνω δράσεις, αλλά μπορεί να αποτελέσει και παγίδα αφού θα αυξήσει τον εγωισμό σας και μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους/ες και έντονα κριτικούς απέναντι σε λόγια, σκέψεις και δράσεις από άτομα που δεν έχουν συνηθίσει να σας βλέπουν τόσο αποφασιστικούς/ες και ευέξαπτους/ες.

Με την είσοδο όμως του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, είναι ώρα να αφήσετε τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις και να ξεκινήσουν οι δράσεις που δείχνουν διάθεση να φέρετε πάνω στη Γη ότι μέχρι τώρα φαινόταν να πετά στον αέρα. Με το Δία στον Καρκίνο το επόμενο δωδεκάμηνο μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα στην καριέρα σας, αλλά ταυτόχρονα οι ευκαιρίες να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας θα περάσουν μέσα και από την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Κάθε νέα γνωριμία δεν είναι μία απλή ευκαιριακή σχέση, αλλά θα περνά μέσα από την αναζήτηση βαθύτερων συνδέσεων με το/η σύντροφο, ενώ η υπάρχουσα σχέση σας θα μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα που θα μπορούσε να είναι και η συγκατοίκηση και η δημιουργία οικογένειας. Πριν όμως θεωρήσετε πως όλα τα παραπάνω ξεκινούν από τις 26 Ιουνίου, να σας επισημάνω πως ταυτόχρονα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Καρκίνο μέχρι τις 19 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως οι πρώτες 20-25 ημέρες της παρουσίας του Δία στον Καρκίνο δεν πρέπει να θεωρηθούν ως ευκαιρίες επέκτασης, ανοίγματος των οριζόντων, αλλά μία δοκιμασία με το παρελθόν ή των ανατροπών που φέρνουν οι άλλοι στα σχέδια σας λόγω αναποφασιστικότητας και δεύτερων σκέψεων που κάνουν.

Την ίδια εποχή η Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες με ερωτική προέκταση, αλλά θα ήταν φρόνιμο αυτή την εποχή να επικεντρωθείτε στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Αν είστε σε σχέση, τότε αναζητήσετε το έδαφος πάνω στο οποίο θεωρείτε πως νιώθετε πιο ασφαλείς, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως επιδιώκετε να μετακομίσετε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας ή να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει το φρέσκο αέρα που ψάχνατε στη ζωή σας. Την ίδια εποχή οι επιστροφές από το παρελθόν δείχνουν πως πριν κάνετε το επόμενο βήμα πρέπει να λύσετε μικρά κομμάτια από ένα στοιχειωμένο παρελθόν ή πως είστε επιρρεπείς σε σχέσεις που κουβαλούν ένα πατρόν ζωής που έχετε ξεπεράσει ή νομίζατε πως είχατε ξεπεράσει. Φτάνοντας όμως στις 20 Ιουλίου, με τον Ερμή να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία, είναι ώρα να αλλάξει το σκηνικό.

Με την ταυτόχρονη πλέον παρουσία και του Άρη στον Καρκίνο, δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω από τις επιθυμίες σας. Η προσωπική σας ζωή πρέπει να ξεκαθαρίσει, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αναλαμβάνετε πρωτοβουλία να εκφράσετε τις προθέσεις σας ή βρίσκεστε μπροστά στην πρόκληση διακοπών που θα αποτελέσουν την πρόβα μίας ζωής που θα αλλάξει από το Φθινόπωρο. Η αληθινή εικόνα του/ης Άλλου/ης έρχεται στο προσκήνιο, κάτι που μπορεί να σας φοβίζει αφού εκφράζει και κομμάτια που φαίνονται πολύ κυκλοθυμικά (έντονες εναλλαγές ισχυρής ερωτικής επιθυμίας και απόστασης), κάτι που μπορεί να σας τρομάξει ή να σας θυμίσει συμπεριφορές από άτομα που είχατε παλιότερα στη ζωή σας. Επειδή όμως υπάρχει έντονη παρουσία πλανητών στον Καρκίνο, η συμβουλή μέχρι τα μέσα Αυγούστου είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις προκλήσεις στον προσωπικό τομέα με μία υγιή επαγγελματική ζωή ή το αντίστροφο. Επειδή η οικογένεια μπορεί να γίνει το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή επειδή ο/η σύντροφος έχει αρκετή δουλειά αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι/ες για μία δοκιμασία της ισχύος της σχέσης σας μέσα από αντίξοες συνθήκες. Αυτά όμως μέχρι τα μέσα Αυγούστου, γιατί από εκεί και πέρα με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο σας έχετε τη διάθεση και την ανάγκη να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται στην προσωπική σας ζωή.

Με την Αφροδίτη παρούσα αρέσετε και αυτό αποτελεί την πρώτη απάντηση στην προσπάθεια να σας καθηλώσουν το προηγούμενο διάστημα. Θα φλερτάρετε με νέες γνωριμίες και θα μιλήσετε ανοικτά στο/η σύντροφο σας σχετικά με τα προβλήματα στη σχέση σας. Θα κάνετε το πρώτο βήμα απέναντι σε ένα άτομο που έχει δείξει σημάδια ενδιαφέροντος , αλλά κάτι φαίνεται να κολλούσε την επαφή σας μέχρι σήμερα. Θα τολμήσετε να μιλήσετε ανοικτά για την προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να σοκάρει, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε αν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον ή όχι από την απέναντι πλευρά. Και προς το τέλος του μήνα, θα βρείτε και πάλι τον τρόπο να ισορροπήσετε πάνω σε σχέσεις που δεν μπορούν να είναι μόνο ήρεμες ή μόνο επεισοδιακές, αφού θέλετε να βρεθείτε κοντά στον άνθρωπο που καταλαβαίνεστε ακόμα και χωρίς να μιλήσετε.

 

Σκορπιός

Δύσκολα αλλά και ελπιδοφόρα

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας πως δεν περνάτε και τις πιο όμορφες, ειδυλλιακές και αξέχαστες εποχές της ζωής σας. Ο Κρόνος συνεχίζει να είναι αμείλικτος πάνω από το κεφάλι σας, επηρεάζοντας κυρίως τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, ορθώνοντας εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, μεγαλοποιώντας το αίσθημα της μοναξιάς, αυξάνοντας την αδιαφορία ως προς την ερωτική έλξη απέναντι σε κάποιο άτομο. Στο συγκεκριμένο όμως αφιέρωμα δε θέλω να συνεχίσω να αραδιάζω δυσκολίες και εμπόδια, να τονίζω την ψυχολογική σας διάθεση που μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα της αυτό το καλοκαίρι, αλλά να σας μιλήσω για τα παράθυρα που ανοίγονται με στόχο να δείτε έναν πιο καθαρό ουρανό, ένα πιο φωτεινό αύριο.

Ξεκινώντας ο Ιούνιος θα πρέπει ήδη να νιώσετε την αλλαγή του κλίματος στον ερωτικό τομέα. Με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις πρώτες ημέρες του μήνα, η διάθεση σας να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, να αποδράσετε από τη σκληρή πραγματικότητα, να απομακρυνθείτε από μία σχέση-παγίδα ή μία μοναξιά-λεπίδα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε να κανονίσετε ένα ταξίδι είτε με το/η σύντροφο για να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη σχέση σας μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινής διαβίωσης, είτε με φίλους/ες που μπορεί να λειτουργήσουν και ως μαξιλάρια που θα απορροφήσουν τα παράπονα και την γκρίνια σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Μην ξεχνάτε όμως πως σε ένα ταξίδι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα μπορούσε να ξυπνήσει την ερωτική σας διάθεση, που κουβαλά μία γοητευτική μελαγχολία ή μία διάθεση να μπορέσει να μιλήσει μέσα από την καρδιά του και να είστε εσείς το άτομο που θα αποτελέσει αυτό το δέκτη.

Προς το τέλος του πρώτου καλοκαιρινού μήνα, και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, ο Δίας κάνει δυναμική είσοδο στο ζώδιο του Καρκίνου, μία ζωδιακή θέση που σας ευνοεί πολύ περισσότερο από το ζώδιο των Διδύμων στο οποίο βρισκόταν το προηγούμενο δωδεκάμηνο. Με το Δία πλέον σύμμαχο, και μέχρι τον Ιούλιο του 2014, ανοίγονται δρόμοι στην προσωπική σας ζωή, αφού μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο από το εξωτερικό που φαίνεται να αλλάζει τη διάθεση σας, δείχνοντας σας πως υπάρχει ζωή και μετά τον Κρόνο. Έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από μία στείρα πραγματικότητα και να ταξιδέψετε εκεί που σας μεταφέρει αυτή η γνωριμία, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Αν λοιπόν είστε μόνοι/ες, τότε αυτή η γνωριμία θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή να αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο κατοικίας, αφού αποφασίζετε να ξεκινήσετε από την αρχή τη ζωή σας κάπου μακριά, ακόμα ίσως και σε μία ξένη χώρα. Αν είστε σε σχέση, τότε είναι πιθανό να αποφασίσετε μία από κοινού μετακόμιση κάπου που αλλάζετε εντελώς το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείστε ή να προχωρήσει με στρωτό έδαφος μία πιθανή απόφαση να λυθεί ένας γάμος ή μία σχέση που μπορεί και να σας έχει σημαδέψει.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε στην εποχή που επαναπροσδιορίζετε τη σχέση σας, τότε το χρονικό διάστημα του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο (26 Ιουνίου-19 Ιουλίου) μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να ξεκινήσετε μία κουβέντα που θα σας οδηγήσει σε γνώριμα γεγονότα του παρελθόντος, σε λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν, σε νοήματα που δεν εκλήφθησαν όπως θεωρούσε η απέναντι πλευρά. Επίσης, η συγκεκριμένη εποχή είναι εξαιρετική για μία επαναπροσέγγιση ενός ατόμου με το οποίο μπορεί να βρίσκεστε πλέον μακριά (χιλιομετρικά ή εγκεφαλικά), με στόχο να δοκιμάσετε τη σχέση σας εκ νέου ή να επιβεβαιώσετε τον οριστικό χωρισμό. Αυτή τη συγκεκριμένη όμως εποχή δε θα ήταν φρόνιμο να επενδύσετε σε μία νέα σχέση, σε μία γνωριμία που πιθανότατα να αποτελεί μία καλοκαιρινή περιπέτεια με ημερομηνία λήξεως προς το τέλος Ιουλίου. Επίσης, αν βρίσκεστε σε διαδικασία χωρισμού, τότε καλό θα ήταν να προσέξετε το παρασκήνιο, ειδικά αν υπάρχου και δικαστήρια που δεν είναι σίγουρο κατά πόσο σας ευνοούν ή όχι.

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη νέα εποχή που ξημερώνει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας από τις 8 Ιουλίου. Είναι ώρα να κοιτάξετε μπροστά, να επιδιώξετε να γνωρίσετε κόσμο, να ταξιδέψετε και να επιδιώξετε να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Με τον Άρη σύμμαχο η ερωτική σας διάθεση έχει πάψει να έχει μόνο σαρκικές καταβολές, αφού αισθάνεστε και πάλι έτοιμοι/ες να εκφράσετε το βαθύ σας συναισθηματικό κόσμο και να φύγετε από σχέσεις που στηρίζονταν στη σεξουαλική έλξη μέχρι σήμερα. Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου αποτελεί την έναρξη μίας εποχής δυόμισι περίπου μηνών που είναι ικανή να φέρει μεγάλες, δομικές και καρμικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σας (επηρεάζει κυρίως τους/ις εκπροσώπους του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και της αρχής του δευτέρου) αποτελεί την αφορμή για να επιδιώξετε να κατακτήσετε την ευτυχία όπως εσείς την ορίζετε στη ζωή σας. Είναι σαν να έχετε στα χέρια σας ένα μεγάλο ποσό δύναμης και ενέργειας, με την οποία μπορείτε να εκπληρώσετε επιθυμίες που κουβαλάτε στο μυαλό και την καρδιάς σας χρόνια. Οποιαδήποτε νέα γνωριμία αυτή την εποχή αποκτά καρμική διάσταση, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν σημαντικά μαθήματα που θα πάρετε και θα δώσετε. Μία καρμική σχέση δεν είναι απαραίτητα βασανιστική και βαριά, αλλά μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη αν αντιληφθείτε πως σας καλεί να αλλάξετε το ρυθμό του χορού σας. Οι δύο Πανσέληνοι στον Υδροχόο (στις 22 Ιουλίου και την 21η Αυγούστου αντίστοιχα) μπορεί να αποτελέσουν σημάδια στη ζωή σας ώστε να βρείτε το θάρρος να προτείνετε αυτό που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Το σπίτι σας αλλάζει μορφή ή/και δομή, αφού μία σχέση που ξέφτισε είναι μάταιο να προσπαθείτε να την κάνετε να γίνει και πάλι πολύχρωμη. Αντίστροφα όμως, αν νιώθετε έτοιμοι/ες για το μεγάλο βήμα και αποφασισμένοι/ες να τολμήσετε να αλλάξετε τη ζωή σας, τότε η συγκατοίκηση και η δημιουργία οικογένειας είναι το φυσικό επακόλουθο μίας γνωριμίας που κατάφερε να ανάψει και πάλι την υγιή ερωτική σπίθα μέσα στην καρδιά σας.

 

Τοξότης

Μειώνοντας το θόρυβο που υπάρχει γύρω σας

Η μακρά παραμονή του Δία στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σας (Δίας στους Διδύμους για σχεδόν δώδεκα μήνες) ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου οπότε και περνά στον Καρκίνο και ένα σημείο που δε σας επηρεάζει τόσο άμεσα και έντονα όπως συνέβη την περασμένη σεζόν. Βέβαια, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, υπάρχει χρόνος για να αρπάξετε ερωτικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν (ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο), να εξελίξετε την υπάρχουσα σχέση σας, να λάβετε αποφάσεις συγκατοίκησης ή δημιουργίας οικογένειας. Υπάρχει όμως και ένα άλλο πλανητικό σκηνικό που σας επηρεάζει άμεσα, που ονομάζεται διέλευση του Άρη από τους Διδύμους (μην ξεχνάτε πως είναι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από το δικό σας) που λαμβάνει χώρα από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου και μέχρι τις 13 Ιουλίου. Με αυτή τη διέλευση το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αποκτήσει ένταση και ηλεκτρισμό, θα αυξηθούν οι προκλήσεις (που έχουν περισσότερο να κάνουν με λεκτικά ερεθίσματα, παρά με δράσεις), θα νιώσετε πως ο/η σύντροφος ή το φλερτ σας αποκτά μία εικόνα (ή θα θέλατε να την αποκτήσει) που συνδυάζει τη νεανικότητα του πνεύματος με την εγκεφαλική διέγερση. Αντιλαμβάνεστε πως αν είστε σε σχέση, τότε υπάρχει ο κίνδυνος μίας εισόδου στη ζωή σας ενός ατόμου που έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε για να αποδράσετε από μία δύσκολη καθημερινότητα, κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σας. Από την άλλη πλευρά όμως, αν είστε μόνοι/ες, τότε φλερτάρετε, τολμήστε να ταξιδέψετε με άτομα που αρχίσατε να γνωρίζετε, ελάτε σε επαφή ανθρώπους που φαίνεται να σκέφτονται και να λειτουργούν διαφορετικά, αφού είναι πιθανό μία απλή γνωριμία να μπορέσει να μετατραπεί σε μία παθιασμένη σχέση.

Μην ξεχνάτε επίσης πως η διέλευση του Άρη από τους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο και σκέψεις, αποφάσεις ή γεγονότα που γεννήθηκαν, εξελίχθηκαν ή σχεδιάστηκαν στις εκλείψεις που συνέβησαν στον άξονα του ζωδίου σας τα τελευταία χρόνια (θυμηθείτε ιδιαίτερα τις εποχές του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου του 2011 και 2012) με στόχο να προχωρήσετε παρακάτω. Η παραπάνω πρόταση μπορεί να σημαίνει λοιπόν πως φτάνει η ώρα να αποδείξετε με πράξεις τις σκέψεις σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή και να εξετάσετε το ενδεχόμενο μίας δέσμευσης ή απομάκρυνσης από το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ίσως πάλι να αποκτάτε οικογένεια και να πρέπει να μετριάσετε τον προσωπικό σας εγωισμό, αφού υπάρχουν πλέον άτομα που θα πρέπει να λαμβάνουν μεγάλο μέρος από την προσοχή σας. Επιπλέον, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (1η Ιουνίου με 13 Ιουλίου) θα είναι καθοριστικό και για την επαγγελματική σας ζωή, αφού θα κινηθούν γεγονότα που συνέβησαν το 2011 και 2012 με στόχο να αποδείξετε αν αντέχετε να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο ή επεξεργάζεστε την ιδέα να κάνετε την αλλαγή προς τη νέα κατάσταση.

Μέσα σε όλο το παραπάνω σκηνικό που σας περιγράφω τόση ώρα όμως, και φαντάζει εξαιρετικά προκλητικό και ελπιδοφόρο, θα κάνει την εμφάνιση του ένας αστάθμητος παράγοντας που ονομάζεται ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο το χρονικό διάστημα 26 Ιουνίου με 19 Ιουλίου. Την εποχή λοιπόν που ο Δίας κάνει ηρωική έξοδο από το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σας και περνά στον Καρκίνο, το μυαλό σας αρχίζει να παρουσιάζει προβλήματα και διακοπές στον ειρμό της σκέψης σας. Το καμπανάκι που χτυπά στα αυτιά σας, και θα έπρεπε να είχατε ήδη υποψιαστεί από το ξεκίνημα του Ιουνίου, έχει να κάνει περισσότερο με τον/ην Άλλο/η, το άτομο που υπάρχει στη ζωή σας ή θα θέλετε να γίνει ο/η σύντροφος σας, που αρχίζει να λειτουργεί κάπως διαφορετικά από ότι σας έχει συνηθίσει. Αυτό το άτομο μπορεί να σας δείχνει πως ζορίζεται να παραμείνει μέσα στα πλαίσια της σχέσης όπως είναι στην παρούσα φάση, να αρχίζει να απομακρύνεται από τη σχέση σας αφού υπάρχει ένα παρελθόν στη ζωή του που δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο ή να αντιλαμβάνεστε πως η ερωτική και σεξουαλική σας χημεία μεταλλάσσεται. Όλα τα παραπάνω σημάδια έχουν ως στόχο να σας επισημάνουν πως είναι ώρα να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεστε και προγραμματίζεστε το μέλλον σας, πως αν παραμείνετε προσηλωμένοι/ες στον εαυτό σας, τότε είναι πιθανό να χάσετε ένα άτομο από τη ζωή σας αφού μπορεί να βαρέθηκε να ζει στο παρασκήνιο. Αντίστροφα όμως, είναι πιθανό να έχετε μία επιστροφή από το παρελθόν που περιπλέκει την παρούσα φάση της ζωής σας αφού καλείστε να ισορροπήσετε σε μία ζωή όπως έχει δομηθεί μετά από μία αποτυχημένη σχέση του παρελθόντος με την προοπτική της επιστροφής αυτού του ατόμου που τη σημάδεψε.

Δε χρειάζεται να βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις το παραπάνω χρονικό διάστημα, αλλά φροντίστε να βρείτε τον τρόπο και το χρόνο να αποδράσετε από το σκηνικό που στήνεται γύρω σας και μπορεί να σας φοβίζει ή εγκλωβίζει. Τολμήστε κάποια ταξίδια τα οποία μπορούν να δράσουν σαν περίοδοι αποσυμπίεσης μίας σχέσης που φαίνεται να περνά δύσκολες στιγμές ή ευκαιρίες να επαναπροσδιορίσετε τις αποφάσεις σας, αφού φαίνεστε ιδιαίτερα μπερδεμένοι. Μετά τις 20 Ιουλίου είναι μάλλον ώρα να βάλετε τα πράγματα σε πιο γήινη διάσταση, σε πιο χειροπιαστή καθημερινότητα και να λύσετε απορίες και διαφωνίες χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Ίσως να πρέπει να παραμείνετε στο σπίτι σας για ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα βελτιώσετε τη σχέση σας που ταράχτηκε ή να αντιληφθείτε πως ένα πισωγύρισμα που έγινε στη ζωή σας το περασμένο διάστημα το μόνο που κατάφερε ήταν να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού και να πρέπει να διορθώσετε αυτή την εξέλιξη.

Με τη σύνοδο του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό, που έχει αρχίσει να δείχνει τη δυναμική της από τις αρχές Αυγούστου, και τις δύο Πανσελήνους στον Υδροχόο (22 Ιουλίου και 21 Αυγούστου αντίστοιχα), θα πιεστείτε για να αποδείξετε την ισχύ των υποσχέσεων σας ή θα ζοριστείτε να παραμείνετε μέσα σε καλούπια που δεν αντέχετε. Είναι μάλλον η ώρα να κατανοήσετε πως αυτό το καλοκαίρι σας μαθαίνει να βάζετε προτεραιότητες και δοκιμάζει τις αντοχές σας απέναντι σε συμβιβασμούς και δυνατά συναισθήματα. Αν θεωρείτε πως το πατρόν της ζωής που έχετε μπροστά σας δεν έχει καμία σχέση με τις προοπτικές που βλέπατε τους περασμένους μήνες, τότε η απόδραση μπορεί να σημαίνει και μόνιμη μετακόμιση κάπου πολύ μακριά με στόχο να πάψετε να υποβάλετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία σε διαρκή τεστ αντοχής.

 

Αιγόκερως

Μία απόφαση σταθμός για την προσωπική σας ζωή

Το γεγονός που περιμένατε αρκετό καιρό να λάβει χώρα, αυτό για το οποίο θα έχετε ακούσει πως αξίζει να ευελπιστείτε πως μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο λέγεται είσοδος του Δία στον Καρκίνο, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σας, και λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου. Η παραμονή του Δία στον Καρκίνο είναι ετήσια και οι ευκαιρίες που θα σας ανοιχτούν έχουν να κάνουν κυρίως με νέες διαπροσωπικές σχέσεις, με εξέλιξη της υπάρχουσας σχέσης σας μέσα ακόμα και από ένα γάμο ή με το βελούδινο διαζύγιο μίας σχέσης που έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Βέβαια, με το Δία απέναντι σας θα ανοιχτούν σημαντικές πόρτες και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επιτρέψτε μου να αφιερώσω το παρακάτω κείμενο στην ερωτική σας ζωή, έστω και αν είναι γνωστό πως η καριέρα σας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στη ζωή σας.

Πριν όμως ακόμα φτάσουμε στην είσοδο του Δία στον Καρκίνο, από το ξεκίνημα του Ιουνίου η είσοδος και παραμονή του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα πρέπει να έχουν προσθέσει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε για μερικές ημέρες σε παραθαλάσσια μέρη, τότε είναι πιθανό να συναντάτε κάποιο άτομο που βάλθηκε να κάνει την καρδιά σας να αρχίσει να χτυπά και πάλι από την αρχή. Η συνάντηση με ένα άτομο που φαίνεται να καλύπτει πολλές από τις εικόνες που έχετε σχετικά με το/η σύντροφο ζωής φαίνεται να αποτελεί κομβικό σημείο, αφού θα αντιληφθείτε πως ξεκινά μία περίοδος που η προσωπική σας ζωή θα γνωρίσει προκλήσεις και εκπλήξεις. Αν είστε σε σχέση, τότε βρείτε την ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα μέσα σε αυτή, να ταξιδέψετε και να κάνετε σχέδια για δημιουργία οικογένειας ή να πάρετε χαρά από τα νέα που μαθαίνετε σχετικά με την προσωπική ζωή των παιδιών σας. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 26 Ιουνίου που κάνει είσοδο στο ίδιο ζώδιο ο Δίας, έχει ως στόχο να κάνει πιο γόνιμο το έδαφος πάνω στο οποίο θα μπορούσε να αναπτυχθεί και εξελιχθεί μία σχέση που ξεκινά ή που περνά στο επόμενο στάδιο.

Μαζί όμως με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, στις 26 Ιουνίου συμβαίνει και κάτι που μπορεί να σας προβληματίσει και βάλει στην αναμονή για λίγο καιρό. Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 26 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε στην προσωπική σας ζωή. Το άτομο που γνωρίσατε το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να αλλάζει στάση και να απομακρύνεται ή να έχει δεύτερες σκέψεις, κάτι που σας προβληματίζει αφού είναι πιθανό να είχατε ενθουσιαστεί από αυτή τη γνωριμία. Η απόφαση σας να προχωρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας περνά μέσα από επαγγελματικά εμπόδια αφού καλείστε να επενδύσετε χρόνο στην εργασία σας, κάτι που σας απομακρύνει από το χρόνο που υποσχεθήκατε να προσφέρετε στην προσωπική σας ζωή. Μία επιστροφή από το παρελθόν στη ζωή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αυτή την εποχή, αφού είστε συναισθηματικά ευάλωτοι/ες και αυτό σημαίνει πως μπορεί να επενδύσετε σε ένα άτομο που αποφάσισε να κάνει ένα πισωγύρισμα, ειδικά κοντά στην εποχή της Νέας Σελήνης στις 8 Ιουλίου.

Το χρονικό διάστημα του ανάδρομου Ερμή, σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία, θα μεγαλοποιήσει τις αναμνήσεις σας από ένα ανεξίτηλο παρελθόν, θα σας προβληματίσει αφού καλείστε να επιστρέψετε σε εποχές που θα θέλατε να αφήσετε πίσω σας, θα σας τρομάξει με τη δύναμη που μπορεί να έχει ένα άτομο στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ήταν χρήσιμο να βρίσκετε το χρόνο να αποστασιοποιήστε από την ερωτική σας ζωή, να μπορείτε να λειτουργείτε αφήνοντας το έντονο συναίσθημα στην άκρη και να επενδύετε στις σχέσεις που δεν κουβαλούν μαζί τους κατάλοιπα από το παρελθόν τους. Ταυτόχρονα, στον επαγγελματικό τομέα, προσέξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αφού αν επενδύετε τεράστια ποσά ενέργειας και χρόνου στην καριέρα σας, είναι πιθανό να υπάρχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή αφού η απόσταση που δημιουργείται ανάμεσα σε εσάς και το/η σύντροφο ή σε σχέση με τις υποσχέσεις που δώσατε πριν λίγο καιρό στο άτομο που γνωρίσατε αρχίζει να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου, η αντίθεση του Πλούτωνα από το ζώδιο σας με το Δία απέναντι σας είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε πως τολμάτε να κάνετε κινήσεις που πλουτίζουν όχι μόνο την τσέπη σας, αλλά και την καρδιά σας. Το παιχνίδι της δέσμευσης ή διάσπασης της σχέσης σας αποκτά στοιχεία σοφής ζαριάς που θα μπορούσε να ορίσει τη ζωή σας στο μέλλον. Είναι ώρα να αξιοποιήσετε την εξαιρετική σας ικανότητα να λαμβάνετε αποφάσεις με το σωστό timing, να αναγνωρίζετε την ερωτική ευκαιρία από τον εγκλωβισμό σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά, να διαγράψετε οριστικά ένα παρελθόν που δε σας αφορά. Η σύνοδος του Κρόνου (μην ξεχνάτε πως είναι ο κυβερνήτης σας) με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό που ξεκινά τη δυναμική του πορεία από τις αρχές Αυγούστου, είναι το καμπανάκι πως μπορείτε να κοιτάξετε κατάματα το πεπρωμένο σας και να μην τρομάξετε. Αν νομίζετε πως έχετε βρει το/η σύντροφο που βοηθάτε ο ένας τον άλλο να εξελίσσει την προσωπικότητα του, τότε δεν υπάρχει λόγος να μένετε σε πιθανές σχέσεις ή αναμνήσεις από άτομα που σημασία είχε μόνο τη σωματική και σαρκική σας επαφή. Με τον Άρη πλέον απέναντι σας, από τον Καρκίνο από τις 14 Ιουλίου, είναι ώρα να εμπιστευτείτε κάποιο άτομο που φαίνεται ικανό να δημιουργήσει το ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ανθίσει η προσωπική σας ζωή.

Γι αυτό επιμένω να φωνάζω, πως ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος αποτελούν ένα εξαιρετικό δίμηνο μέσα στο οποίο έχετε την ευκαιρία να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Το να μπορέσετε να διακρίνετε την ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή, δεν έχει μόνο να κάνει με τις επιλογές που έχετε απέναντι σας, αλλά και με την ετοιμότητα σας να κάνετε είσοδο σε μία ζωή που δε φοβάστε να ζήσετε. Γιατί από εδώ και πέρα ο φόβος είναι συνώνυμο της παραδοχής πως δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά, η προσωπική σας ζωή σοβαρεύει

Αν θέλετε να πούμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό τον περασμένο ενάμισι περίπου χρόνο (και άλλο ένα ενάμισι περίπου χρόνο μέχρι το τέλος του 2014) δεν έχει διαμορφώσει μία εποχή που νιώθεις σαν να πρέπει να παλέψετε με θηρία και να βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδα, όπως ίσως να σας είχαν τρομάξει. Βλέπετε, υπάρχει παράλληλα η παρουσία του Δία στους Διδύμους (από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και τις 26 Ιουνίου της φετινής χρονιάς) που σε κάθε επαγγελματικό εμπόδιο έφερνε ένα νέο έρωτα, στην επιβολή ενός αφεντικού πάνω από το κεφάλι σου προσέφερε ως απάντηση την απόκτηση ενός παιδιού, στην ερωτική ξηρασία αντιπαραθέτει την αργή αλλά σταδιακή άνοδο της καριέρας σας.

Αν θα έπρεπε όμως να εστιάσω στο επόμενο χρονικό διάστημα και μάλιστα στην προσωπική σας ζωή, τότε θα σας έλεγα να βιαστείτε μέχρι το τέλος Ιουνίου να εκμεταλλευτείτε κάθε πιθανή μορφή σύγκλισης προς την ευτυχία μπορεί να παρουσιάζεται στη ζωή σας. Με την παραμονή του Δία στους Διδύμους μέχρι και τις 25 Ιουνίου και τη σχεδόν ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από το ίδιο ζώδιο (το χρονικό διάστημα 1η Ιουνίου με 13 Ιουλίου), το πρώτο μισό του καλοκαιριού φαίνεται να υπόσχεται ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε μόνοι/ες, τότε φροντίστε να βγείτε και να περάσετε καλά με φίλους, κάτι που είναι πολύ πιθανό να σας φέρει και γνωριμίες που σας κάνουν να βλέπετε το φετινό καλοκαίρι με έντονα ερωτική και σεξουαλική διάθεση. Αν είστε σε σχέση, τότε φροντίστε να ταξιδέψετε για να προσθέσετε αλατοπίπερο στην προσωπική σας ζωή ή να γιορτάσετε την προοπτική της δημιουργίας οικογένειας, κάτι που φαίνεται να γίνεται ο στόχος της ζωής σας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, με τη διέλευση του Άρη από τους Διδύμους το χρονικό διάστημα που αναφέρθηκε παραπάνω, ενεργοποιούνται οι εκλείψεις που έλαβαν χώρα τη διετία 2011 και 2012 και ειδικά του μήνες Ιούνιο και Δεκέμβριο και αφορούν σκέψεις και αποφάσεις σας σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Αν λοιπόν η προσωπική σας ζωή άλλαξε την τελευταία διετία, τότε αυτό το πρώτο διάστημα του φετινού καλοκαιριού, καλείστε να βρείτε τον τρόπο να μετατρέψετε μία σχέση που βουλιάζει σε σχέση που θα μπορούσε να αποτελεί το νέο σημείο έναρξης της ζωής σας.

Η παραπάνω πρόταση, που έκλεισε κάπως θολά την παράγραφο, έχει διττή σημασία. Από τη μία πλευρά, η ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης σας μπορεί να βασίζεται στην είδηση πως έρχεται ένα παιδί που έχει ως στόχο να σας αποδείξει πως δε γεράσατε πριν την ώρα σας ή πως η ζωή είναι μπροστά σας, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε πως δεν έχετε αντοχές. Από την άλλη πλευρά όμως, αν όντως η σχέση σας βαλτώνει, τότε είναι πιθανό να εισβάλει σε αυτή ένα άτομο που αναταράσσει τα νερά, ειδικά το χρονικό διάστημα της παρουσίας της Αφροδίτης στο Λέοντα (28 Ιουνίου με 22 Ιουλίου). Σε αυτή τη χρονική περίοδο, που συμπίπτει περίπου και με την εποχή του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο, η έννοια της ασφάλειας στην προσωπική σας ζωή περνά από δύσβατα μονοπάτια. Μία γνωριμία θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για μεγαλύτερη κρίση στην υπάρχουσα σχέση σας, αφού συνειδητοποιείτε πως αυτό που σας έχει κάνει να νιώθετε πως η ζωή σας θα είναι επίπεδη από εδώ και στο εξής είναι η σχέση σας που έχει χάσει κάθε προοπτική και φρεσκάδα. Από την άλλη πλευρά, βλέποντας πως ο τομέας της εργασίας δέχεται πιέσεις και μπαίνει σε μία προοπτική αμφισβήτησης των ικανοτήτων σας, αυτό που βλέπετε ως διέξοδο για τη ζωή σας είναι η προσωπική σας ζωή, αφού θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο την επιρροή του/ης συντρόφου ή θα προκύψει μία νέα γνωριμία που σας βοηθά να προσθέσετε νέες παραμέτρους σε μία ζωή που κινδύνευε να καεί μέσα στη ρουτίνα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου το διάστημα από το τέλος Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, είναι πως καλό θα ήταν να προσέχετε κάθε αρχικό ενθουσιασμό σε νέες γνωριμίες, αφού η εποχή προστάζει για συγκέντρωση στην υπάρχουσα προσωπική σας ζωή με στόχο να θέσετε εκ νέου προτεραιότητες που φαίνεται να είχατε χάσει. Επιπλέον, κάθε επιστροφή ατόμων από το παρελθόν αυτή την εποχή μοιάζει με την ταφόπλακα που μπαίνει σε μία ιστορία του παρελθόντος που ξέφτισε ή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού δεν έχει πλέον την ορμή να αντέξει στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Από τα τέλη Ιουλίου, και ειδικότερα από τις 22 του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, ξεκινά η εποχή που η προσωπική σας ζωή θα περάσει από δοκιμασίες με στόχο να αποδείξετε πως αντέχετε. Η σύνοδος του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για εσάς, αφού δεν είναι ώρα για σχέσεις που εστιάζουν στην εικόνα και την επιφάνεια, αλλά κατανοούν τη σημασία του να υπάρχει ουσία. Η συμβίωση αποτελεί μονόδρομο αν νιώθετε καλά στην προσωπική σας ζωή, εκτός και αν αντιλαμβάνεστε πως το δέσιμο σας με το/η σύντροφο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία οικονομική συμφωνία ή μία κάλυψη των σωματικών σας αναγκών. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 6 Αυγούστου θα μπορούσε να υπάρξει μία γνωριμία που αναταράσσει την υπάρχουσα σχέση σας ή που αντιτίθεται στις υποσχέσεις που δώσατε το περασμένο διάστημα σχετικά με την αποχή σας από την ερωτική ζωή με στόχο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Επιπλέον καλείστε να κατανοήσετε πως ο/η σύντροφος μπορεί να έχει και τον πρώτο λόγο σε από κοινού αποφάσεις κάποιες φορές, κάτι που σας τρομάζει αρχικά. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας και πάλι στις 21 Αυγούστου, μπορεί να φοβάστε να παραδεχτείτε την ανάγκη σας για ένα/μία σύντροφο, να διστάζετε να μείνετε μόνοι/ες, αλλά προσπαθήστε να αξιολογήσετε πολύ καλύτερα τη σχέση σας. Αν όντως έχετε προσωπικά σχέδια για το μέλλον και πιέζεστε στην υπάρχουσα σχέση σας, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Αν όμως μέσα από μία μεγάλη διαμάχη αναγνωρίζετε πως δεν έχετε αποκλειστικά τον πρώτο ρόλο στη σχέση σας, τότε σκεφτείτε μήπως αυτό είναι βολικό. Έχετε ποτέ δοκιμάσει να αναλαμβάνουν άλλοι/ες να πιάσουν το τιμόνι της σχέσης; Αν όχι, τότε ίσως να έχετε την ευκαιρία να συμβεί κάτι τέτοιο, κάτι που θα σας βοηθούσε να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα του/ης συντρόφου σας.

 

Ιχθείς

Η πρόκληση της απόλυτης ευτυχίας

Άραγε, πόσο ευεργετική θα μπορούσε να είναι η συγκυρία του να υπάρχουν τρεις σημαντικοί πλανήτες για την προσωπική σας ζωή σε ζώδια του νερού από τις 26 Ιουνίου και για όλο το επόμενο δωδεκάμηνο; Η είσοδος του Δία (που να μην ξεχνάμε πως αποτελεί τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου σας) στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, που συνδυάζεται με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και του Κρόνου στο Σκορπιό, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε στην προσωπική σας ζωή και να την αναδείξετε σε φάρο ελπίδας για το μέλλον σας. Αυτή η παραπάνω εκδοχή παύει να αποτελεί όνειρο επιστημονικής φαντασίας αν καταφέρετε να μετατρέψετε το χάος της καρδιάς σας σε συνδυασμό λογικής και συναισθήματος που οδηγεί σε υγιείς και γόνιμες ερωτικές σχέσεις.

Το ευχάριστο και ελπιδοφόρο σκηνικό που στήνεται αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει ήδη δείξει τις πρώτες του προθέσεις από το ξεκίνημα του Ιουνίου, με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, στο ζώδιο που συμβολίζει τους έρωτες στη ζωή σας. Είναι μάλλον η ώρα να οργώσετε το έδαφος πάνω από την καρδιά σας, να αρχίσετε να βγάζετε από το πρόσωπο σας μάσκες και προσωπεία που φορέσατε ή σας ανάγκασαν να φορέσετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να ερωτευτείτε από την αρχή. Αν αυτός ο έρωτας έχει στόχο ένα νέο άτομο που γνωρίζετε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού ή στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά του/ης υπάρχοντος/υσας συντρόφου, είναι κάτι που μπορεί να κριθεί και από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο το χρονικό διάστημα 26 Ιουνίου με 19 Ιουλίου. Ναι, καλά διαβάζετε, η είσοδος του Δία στον Καρκίνο θα φέρει μαζί της και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, θέλοντας να επισημάνει πως ανήκετε σε αυτά τα ζώδια που δε ζείτε μακριά από διλήμματα και σχέσεις που σχοινοβατούν πάνω στα δίπολα παρελθόν/παρόν, θύτης/θύμα, αγαπώ/απατώ.

Επειδή διαβάζοντας τα παραπάνω είναι φυσικό να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο, να σας επισημάνω πως στην εποχή του ανάδρομου Ερμή είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές περιπέτειες που μπερδεύουν την αλήθεια με τη φαντασία, τη ζωή στο σήμερα με αυτή που είχατε χθες, την ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη μέσα από νέες γνωριμίες ή επιστροφές του παρελθόντος που έχει αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση. Επιπλέον, ανοίγεται μπροστά σας η κατάλληλη περίοδος για να συζητήσετε με το/η σύντροφο σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, σχετικά με τις προοπτικές του να δημιουργήσετε οικογένεια, σχετικά με τις συναισθηματικές σας ανάγκες που ξεκινούν να χτυπάνε ολοένα και εντονότερα μέσα στην καρδιά σας στέλνοντας σινιάλα μίας γόνιμης περιόδου. Αν λοιπόν στο ξεκίνημα αυτού του καλοκαιριού είτε μόνοι/ες, τότε μέχρι τις 26 Ιουνίου φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο και να κάνετε γνωριμίες που εξιτάρουν την καρδιά σας, αφού αρέσετε και το φλερτ γίνεται ένα από τα πανίσχυρα όπλα στα χέρια σας. Αν όμως είστε σε σχέση, τότε οι προκλήσεις γύρω σας μπορεί να αποτελέσουν αφορμές να αναρωτηθείτε αν η υπάρχουσα σχέση σας θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου ψηλότερα, αν θα μπορούσε να σας φτάσει στη συγκατοίκηση ή την απόκτηση ενός παιδιού, που αρχίζετε να νιώθετε έτοιμοι/ες να αποκτήσετε.

Με την έλευση όμως του ανάδρομου Ερμή, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο θολό. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου λοιπόν εκμεταλλευτείτε το χρόνο για να επαναπροσδιορίσετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή κάντε τις απαραίτητες ετοιμασίες στο σπίτι ή τη ζωή σας γενικότερα για να χωρέσει η νέα προοπτική που φαίνεται να ξεκινά σε λίγο καιρό. Επιπλέον, αποστασιοποιηθείτε από κάποια επικίνδυνη νέα γνωριμία και προσπαθήστε να προσφέρετε χρόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αφού διαφορετικά μπορεί να λάβετε λανθασμένες αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή, αφού το άτομο που υπάρχει δίπλα ή απέναντι σας είναι ικανό να φορέσει το προσωπείο που θέλετε να δείτε, κρύβοντας την πραγματική του εικόνα. Επιπλέον καλό θα ήταν να αποφύγετε ενάρξεις στην προσωπική σας ζωή (γάμος, εγκυμοσύνη, μετακόμιση) αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν μελετηθεί όλες οι παράμετροι και στην πορεία να ανακαλύψετε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ομαλά όσο θα περιμένατε.

Αν όμως το βασικότερο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή ήταν η έλλειψη χρόνου για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, τότε από τα μέσα Ιουλίου υπάρχει ακόμα ένας λόγος, εκτός από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, να επενδύσετε στον ερωτικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο είναι μία παράμετρος που βάζει γόνιμη φωτιά στην προσωπική σας ζωή, αφού μία γνωριμία αποκτά έντονη σεξουαλική χροιά, κάτι που φαντάζει ιδανική παράμετρος για ένα απολαυστικό καλοκαίρι. Επιπλέον, έχετε μάλλον σιγουρευτεί για τις αποφάσεις σας σχετικά με την εξέλιξη της υπάρχουσας σχέσης σας, κάτι που συνηγορεί πως η απόκτηση ενός παιδιού είναι η προοπτική που αναζητούσατε ως επιστέγ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...