παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Kαρμικό Καλοκαίρι Vol 2

Κριός

Μαθαίνοντας να αγαπάτε με την ψυχή σας

Η έξοδος του Δία από τους Διδύμους και η είσοδος του στον Καρκίνο που συμβαίνει στις 26 Ιουνίου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τους Κριούς, αφού ο Δίας θα βρεθεί στον τομέα του σπιτιού σου και θα θελήσει να βρει γερά θεμέλια στις σχέσεις σου (ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές) για να μπορέσει να βολευτεί και να προσφέρει τα δώρα που κουβαλά μαζί του ή θα αναζητήσει βελούδινα διαζύγια. Πριν όμως αυτή την είσοδο, θα έχει προηγηθεί ένας Ιούνιος με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο που θέλουν να οργώσουν το έδαφος πάνω στο οποίο θα παρθούν αποφάσεις που μπορεί να αφορούν τη μετακόμιση ή/και συγκατοίκηση, τη δημιουργία οικογένειας ή την απόφαση να απομακρυνθείτε από σχέσεις που έκαναν τον κύκλο τους.

Καλό θα ήταν λοιπόν μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τον ερωτικό τομέα, να δοκιμαστεί μία συγκατοίκηση ή να εκμεταλλευτείτε και την ευνοϊκή συγκυρία του Άρη από τους Διδύμους για ταξίδια και νέες γνωριμίες που πάντα λειτουργούν ως ευκαιρίες απόδρασης από μία σχέση που αρχίζει να γίνεται στενός κορσές και θέλει αέρα για να αναθερμανθεί ή να σβήσει οριστικά. Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο στις 26/6 συμπίπτει και με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 19 Ιουλίου, κάτι που δείχνει πως ο πρώτος μήνας παραμονής του Δία στον Καρκίνο θα φέρει αναμνήσεις στο μυαλό, φοβίες και άγχη μέσα στο σπίτι και έναν εσωτερικό αναβρασμό που μπορεί να έχει τις ρίζες του σε όσα δεν έχουν ειπωθεί στη σχέση σας.

Με τον Ερμή ανάδρομο, και την Αφροδίτη την ίδια εποχή στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείτε ανάμεσα σε μία νέα γνωριμία και σε συζητήσεις της υπάρχουσας σχέσης σας σχετικά με το παρελθόν της. Υπάρχει η τάση για επιστροφή ενός/μίας ερωτικού/ης παρτενέρ στη ζωή σας και να αναθερμαίνεται μία σχέση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υπάρχουσα δομή της προσωπικής σας ζωής. Το διάστημα του ανάδρομου Ερμή καλό θα ήταν να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας, να τολμήσετε να εκφράσετε παράπονα στο/η σύντροφο αφού αναρωτηθείτε ποια ήταν η συνεισφορά σας στη σχέση σας. Με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να χρειαστεί να παρατηρήσετε τη σχέση των γονιών σας, να εστιάσετε στη σχέση ατόμων που αποτελούν παραδείγματα για εσάς, ώστε να λύσετε απορίες σας σχετικά με τη δική σας προσωπική ζωή. Η σοφία και η εμπειρία ανθρώπων με πολλές παραστάσεις, υπομονή και κατανόηση θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας στην ερωτική σας ζωή, αφού ίσως να βρίσκεστε κάτω από πίεση.

Και πώς να μη βρίσκεστε κάτω από πίεση από τη στιγμή που ο Κρόνος έχει πατήσει φρένο πάνω στο σημείο της έκλειψης που συνέβη στα τέλη του περασμένου Απριλίου στο ζώδιο του Σκορπιού και σας γεμίζει με σκέψεις σχετικά με την ορθή επιλογή που κάνατε εκείνο το χρονικό διάστημα; Ο/η Άλλος/η (ο/η σύντροφος με άλλα λόγια) μπορεί να έχει αποκτήσει μία πολύ θολή εικόνα στο μυαλό σας και να μπερδεύεται με αυτή ενός/μίας παλιού/ας παρτενέρ και μίας ονειρικής σχέσης ή αυτής που οδηγήθηκε στο αδιέξοδο. Ίσως πάλι να βλέπετε μπροστά σας γκρεμούς, αφού από τη μία πλευρά υπάρχει η τάση ή ανάγκη για να μεγαλώσετε τον κύκλο της επιρροής σας μέσα από την προσωπική σας ζωή (συγκατοίκηση, γάμος, οικογένεια) και από την άλλη πλευρά υπάρχει η οικονομική αβεβαιότητα και η αδυναμία να αποδεχτείτε τη σχέση σας μέσα από την προοπτική μίας μακροχρόνιας και γόνιμης δέσμευσης.

Μέχρι και τις 19 Ιουλίου μην προσπαθήσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, μην κάνετε ανακοινώσεις, μην πιστέψετε απόλυτα όσα λέγονται στο σπίτι ή στη σχέση σας. Μέχρι τότε η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα μπορεί να εντείνονται μέσα στο μυαλό σας, κάτι που μπορεί να έχει οδηγήσει και σε σχέσεις της μίας βραδιάς ή σε γνωριμίες που ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και φαίνεται να καταλήγουν εντελώς διαφορετικά. Με την είσοδο όμως και του κυβερνήτη σας Άρη στον Καρκίνο, κάτι που έχει συμβεί στις 14 Ιουλίου, αλλά καλύτερα να το γιορτάσετε από τις 20 Ιουλίου όταν θα είναι και ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, δημιουργείται μία έντονη δυναμική σε ότι έχει να κάνει με ερωτικές και οικογενειακές αποφάσεις. Τα θεμέλια μίας σχέσης δοκιμάζονται πλέον και μπορεί να αποδεχτούν πολύ σαθρά αν ο Ουρανός από το ζώδιο σας κυριαρχήσει και σας οδηγήσει σε αποφάσεις και δράσεις που δείχνουν μία ηρωική έξοδο. Αντίστροφα, αν ο Ουρανός συνεργαστεί με την πλανητική ποικιλία στον Καρκίνο (Ερμής, Άρης και Δίας), τότε η ζωή σας μπορεί να αποκτήσει νέο νόημα μέσα από μία μετακόμιση, μία συγκατοίκηση ή ακόμα και μία εγκυμοσύνη που αλλάζει το στάτους της σχέσης σας μεγαλώνοντας την οικογένεια σας.

Αν όλο το παραπάνω δίμηνο (Ιούνιος και Ιούλιος) σας έχει κουράσει με την αναποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα από τη μία πλευρά και την εσωστρέφεια από την άλλη, τότε με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα στις 9 Αυγούστου, βρείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε. Αν είστε μόνοι/ες, τότε οι πιπεράτες σας ατάκες βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα φλερτ που δεν αργεί να αποκτήσει και διαστάσεις σχέσης από τα μέσα του Αυγούστου και μετά, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό. Αν είστε σε σχέση, τότε τα νέα για τη δημιουργία οικογένειας μπορεί να αποκτούν δημόσια απήχηση και να αρχίζετε να ζείτε με την ιδέα της απόκτησης ενός παιδιού, κάτι που αλλάζει το στάτους της σχέσης σας προς το καλύτερο.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε προς τα τέλη Αυγούστου είναι πως η σύνοδος Κρόνου/Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό μπορεί να αποτελεί το καρμικό σας δώρο, την ένδειξη σχετικά με την ερωτική σας ζωή μέσα από το σεξουαλικό τομέα. Αν το σεξ δεν είναι τόσο εύκολο ή ευχάριστο πλέον και έχει χαθεί η σωματική επαφή, τότε οι προκλήσεις της Αφροδίτης από το Ζυγό δε θα αργήσουν να αποκτήσουν σάρκα και οστά μέσα από γνωριμίες που σαγηνεύουν. Αν πάλι η προσωπική σας ζωή μπήκε σε νέα δεδομένα αυτό το καλοκαίρι, τότε είναι ώρα να καταλάβετε πως μία σχέση βαθαίνει μέσα από την ψυχική ταύτιση. Αν έχετε απέναντι σας ένα άτομο που είναι πρόθυμο να ακούσει την καρδιά σας, τότε μη διστάσετε να ξεκλειδώσετε τον πλούτο που κρύβετε, αφού ξεπερνάτε την ανώφελη ανάγκη να ανταγωνίζεστε με το/η σύντροφο σας.

 

Ταύρος

Ξεκαθαρίζοντας ένα τοπίο που κούρασε να είναι θολό

Ο Κρόνος και ο Βόρειος Δεσμός συνεχίζουν να βρίσκονται απέναντι σας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάτι που σημαίνει πως οι εκπρόσωποι κυρίως του πρώτου μισού του ζωδίου θα πρέπει να αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται μπροστά σε δομικές αλλαγές και προκλήσεις στην προσωπική τους ζωή. Έχοντας όμως μπροστά σας ένα καλοκαίρι, που η ζωή είναι πάντα πιο χαλαρή από όλη την υπόλοιπη χρονιά, ή τουλάχιστον θα θέλατε να είναι κάπως έτσι, ας ελαφρύνουμε το κλίμα, αφού υπάρχουν και ενδείξεις πως το κλίμα μπορεί να είναι πιο ανάλαφρο και ευχάριστο την περίοδο που σχεδιάζετε τις διακοπές σας.

Με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, ένα πολύ πιο φιλικό προς εσάς ζώδιο σε σχέση με αυτό των Διδύμων που βρισκόταν τους προηγούμενους δώδεκα περίπου μήνες, θα νιώσετε πως η προσωπική σας ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη. Η αλήθεια είναι πως είστε το ζώδιο που αναζητά ασφάλεια στην ερωτική του ζωή, κάτι που συνηγορεί σε μακροχρόνιες σχέσεις και όχι περιπέτειες που σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Με το Δία στον Καρκίνο λοιπόν έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ταξίδια με το/η σύντροφο που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να απομακρυνθείτε από περιβάλλοντα που αυξάνουν την ένταση ανάμεσα σας (κυρίως συγγενικά άτομα που σας εγκλωβίζουν). Επιπλέον, θα αισθανθείτε μεγαλύτερη οικειότητα με νέες γνωριμίες που κάνετε, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε πιο εύκολα άτομα που συναντάτε σε εκδρομές ή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ξεκινάτε και θα ανακαλύψετε αυτή τη βαθύτερη ταύτιση που αναζητάτε και δεν έχει να κάνει μόνο με την εγκεφαλική κατανόηση. Μέχρι λοιπόν τις 26 Ιουνίου και την είσοδο του Δία στον Καρκίνο, δέχεστε την ευνοϊκή επιρροή του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Καρκίνο που σας ωθούν να σχεδιάσετε ταξίδια και αποδράσεις, να συστηθείτε με άτομα που μπορεί να μιλάνε όχι μόνο στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σας ή να σχεδιάσετε μία μετακόμιση θέλοντας να αλλάξετε παραστάσεις στη ζωή σας. Μέχρι τότε λοιπόν στρώστε το έδαφος για σχέσεις που δείχνουν διάθεση και συνεργασία και όχι πόλεμο.

Η είσοδος όμως του Δία στον Καρκίνο σηματοδοτεί και την ημερομηνία που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα δε θα κυλήσουν τόσο ομαλά όπως σχεδιάζατε, μέχρι και τις 19 Ιουλίου. Αν αναζητάτε τις κατάλληλες ημερομηνίες για εκδρομή, τότε θα προκύψουν εμπόδια που μπορεί να σχετίζονται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των ατόμων που συμμετέχουν στο ταξίδι. Ίσως πάλι να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικοί υπολογισμοί που κάνετε από κοινού με το/η σύντροφο και βλέπετε πως δεν είναι εύκολο να κάνετε τις διακοπές που σχεδιάζατε αυτό το καλοκαίρι, αφού ετοιμάζεστε να μετακομίσετε ή να ξεκινήσετε κάτι πολύ πιο σοβαρό στη ζωή σας που απαιτεί χρήματα και αντοχές από το Φθινόπωρο. Από την άλλη όμως πλευρά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι και τις 19 Ιουλίου, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε μία σχέση στη βάση της απόστασης (χιλιομετρική ή συναισθηματική) και να τεστάρετε κατά πόσο είστε επιρρεπείς σε επαναπροσεγγίσεις ατόμων από το παρελθόν σας ή συγκρίσεις που κάνετε μεταξύ νέων γνωριμιών και ανθρώπων που έχουν σημαδέψει την προσωπική σας ζωή.

Έχοντας λοιπόν μπροστά σας ένα διάστημα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου που μπορεί να αναθεωρήσετε πολλά από όσα σκεφτόσασταν για την προσωπική σας ζωή, αφού αναζητάτε την ασφάλεια και όχι τις κινήσεις πανικού ή παρόρμησης που δε σας χαρακτηρίζουν άλλωστε, θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις σας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ασχοληθείτε με το σπίτι σας (ως χώρος που βοηθά να ανθίσει η προσωπική σας ζωή ή ως χώρος με έντονες αναμνήσεις που θέλετε να αφήσετε πίσω σας) και λύστε απορίες που έχουν μείνει στο μυαλό σας σχετικά με σχέσεις του παρελθόντος ή με τις προθέσεις την υπάρχουσας σχέσης σας. Από εκεί και πέρα, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει, αφού μία σειρά από πλανητικές κινήσεις δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση για δράση και αποφάσεις.

Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία απέναντι σας από τις 7 Ιουλίου, είναι μάλλον ώρα να κλείσουν ανοικτά κεφάλαια που εμπεριέχουν ερωτηματικά, αμφιβολίες και γκρίζες ζώνες στην προσωπική σας ζωή. Με τον Άρη να περνά στον Καρκίνο στις 14 Ιουλίου και τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της 19ης Ιουλίου, μπορεί να ειπωθούν πράγματα στην υπάρχουσα σχέση σας που θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις μετακόμισης. Επιπλέον, αν είστε μόνοι/ες, τότε η προοπτική μίας νέας γνωριμίας που μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα του Ιουνίου φαίνεται να περνά μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο που δεν μπορεί να βασίζεται πάνω σε μυστικά και ψέματα. Με την Αφροδίτη σύμμαχο από την Παρθένο από τις 23 Ιουλίου, η ανάγκη σας να νιώθετε ερωτευμένοι/ες περνά μέσα από τη σωματική επαφή και τα σχέδια που κάνετε με το/η σύντροφο σχετικά με το αύριο. Επειδή από το τέλος Ιουλίου εισέρχεστε σε μία εποχή που θα μπορούσε να αλλάξει η προσωπική σας ζωή, θα σας έλεγα να προετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι που είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Και με την παραπάνω πρόταση επανέρχομαι στο ξεκίνημα του κειμένου, εκεί που έλεγα πως αυτό το καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει προκλητικά τη ζωή σας.

Με τις δύο Πανσελήνους στον Υδροχόο (22 Ιουλίου και 21 Αυγούστου αντίστοιχα), τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα (6 Αυγούστου) και τη σύνοδο Κρόνου/Βόρειου Δεσμού απέναντι σας (τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο), το φετινό τελείωμα του καλοκαιριού μπορεί να ανοίξει διάπλατα το δρόμο της εξέλιξης της προσωπικής σας ζωής. Ο/η Άλλος/η αποκτά διαστάσεις σωτήρα ή οδοστρωτήρα της ζωής σας, κάτι που εξαρτάται από την ετοιμότητα σας να μειώσετε τον εγωισμό σας και να συμβιβαστείτε με σχέσεις που εμπεριέχουν τις έννοιες της πειθαρχίας και της υπομονής. Αν όμως έχετε ήδη πιεστεί έντονα από την παρουσία του Κρόνου απέναντι αλλά και τις εκλείψεις της Άνοιξης που έχουν προηγηθεί, τότε το να ανοίξετε την πόρτα και να βγείτε εκεί έξω στο άγνωστο είναι μία φυσική πράξη. Αν μάλιστα έχει προηγηθεί και μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει από μία απλή κουβέντα, τότε έχετε και λόγο να αποδράσετε. Αν όμως αντιλαμβάνεστε πως έφτασε η ώρα να δεσμευτείτε σε μία σχέση που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, τότε η δέσμευση και η δημιουργία οικογένειας θα μπορούσε να είναι το καρμικό δώρο που περιμένατε να συμβεί στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό.

 

Δίδυμοι

Εξετάζοντας αν τρέχει και κάποιος/α Άλλος/η μαζί σας

Το καλοκαίρι πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά στη ζωή σας, αφού ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και τις 13 Ιουλίου (έχοντας κάνει ποδαρικό την τελευταία ημέρα του Μαΐου που πέρασε) θέλοντας να προσθέσει ενέργεια και δράση (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν έρχεστε από ένα δωδεκάμηνο που είχατε μεγάλο αριθμό εξελίξεων στη ζωή σας). Με το Δία να διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιο σας μέχρι και τις 25 Ιουνίου, οι εκπρόσωποι του τρίτου κυρίως δεκαημέρου έχετε μπροστά σας έναν Ιούνιο που μπορεί να φέρει αναστάτωση (θετική ή αρνητική ανάλογα με τις προθέσεις σας) στην προσωπική σας ζωή. Οι βραδινές έξοδοι και τα ταξίδια θα φέρουν γνωριμίες που είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά πιθανό να μη μείνετε μόνοι/ες αυτό το καλοκαίρι. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας δε, μπορεί να αναφέρετε και υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε (ή ακόμα και να είστε διατεθειμένοι/ες να φέρετε εις πέρας), κάτι που είναι μεν εξαιρετικά ενδιαφέρον για όσους/ες σας γνωρίζουν για πρώτη φορά, αλλά παγίδα για μακροχρόνιες δεσμεύσεις που ήδη έχετε ή κάποιοι/ες άλλοι/ες βλέπουν στο πρόσωπο σας.

Αν λοιπόν θα έπρεπε κανείς να επιλέξει ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχετε την εύνοια των πλανητών, αυτό είναι ο Ιούνιος, ίσως μέχρι τις 26/6, οπότε και ο Δίας στο ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες, ξεκαθαρίσματα σε υπάρχουσες σχέσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια για το αύριο που μπορεί να περνάνε ακόμα και μέσα από τη δέσμευση και τη δημιουργία οικογένειας. Ταυτόχρονα ο Άρης ενεργοποιεί τις εκλείψεις που έγιναν στον άξονα του ζωδίου σας (σε Διδύμους και Τοξότη δηλαδή) τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως σκέψεις και συζητήσεις που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, πρέπει να δοκιμαστούν στην πράξη και οι δεσμεύσεις σας σχετικά με τον τρόπο που θα εξελίξετε την προσωπική σας ζωή θα περάσουν μέσα από δοκιμασίες που μπορεί να εμπεριέχουν τη συγκατοίκηση ή μία μετακόμιση.

Από τις 26 Ιουνίου και μετά, εκτός από την έξοδο του Δία από το ζώδιο σας και την είσοδο του στον Καρκίνο, ξεκινά και η καλοκαιρινή ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο (από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου), κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθείτε να επιβληθείτε. Χωρίς την αρωγή του Δία από το ζώδιο σας πλέον (που φέρνει τύχη, αλλά και διάθεση για ρίσκο) και με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο, είναι μάλλον ανώφελο να παλεύετε να εντυπωσιάσετε άτομα που αναζητούν τα βαθιά συναισθήματα και όχι τα υπερφίαλα λόγια. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε κατά νου πως επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σας (ή δική σας προσπάθεια να ρίξετε εκ νέου γέφυρες) δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, αφού μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αυτές οι παρασκηνιακές κινήσεις ή στοιχεία που αφορούν το παρελθόν και να νιώσετε άβολα μπροστά σε ένα κοινό που βάλθηκε να στηλιτεύσει την ευκολία να αλλάζετε σκέψεις και αποφάσεις. Με τον Άρη όμως να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να επηρεάζει πλέον τους/ις γεννημένους/ες στο τρίτο δεκαήμερο, καλό θα ήταν να προσέξετε τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι σε αναποδιές, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία, αφού μπορεί να τραβάτε το σκοινί μέχρι το σημείο που θα μπορούσε να σπάσει.

Παράλληλα, μέχρι και τα μέσα του Ιουλίου θα πρέπει να προσέξετε το σχεδιασμό των εξόδων σας που σχετίζονται με τις διακοπές σας ή με αγορές στο σπίτι σας, αφού νιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να αποδράσετε ή να αλλάξετε το περιβάλλον της καθημερινότητας σας, κάτι που όμως που μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις βλέψεις του/ης συντρόφου σας. Μη βιάζεστε να κανονίσετε τις διακοπές σας, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ώστε να κανονίσετε τη συντροφιά που θα έχετε μαζί σας στα ταξίδια σας, αφού με τον ανάδρομο Ερμή δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική σας ζωή. Το πρώτο συννεφάκι λοιπόν που εμφανίστηκε δε θα πρέπει να αποτελέσει την αφορμή να αναζητήσετε αλλού συντροφιά, αφού μετά τις 19 Ιουλίου το σκηνικό μπορεί να αλλάξει. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία, αυτό που έχει σημασία είναι να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και να επιχειρήσετε να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας με το/η σύντροφο ή με τη γνωριμία που έγινε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Με τον Άρη να έχει αποχωρήσει από το ζώδιο σας (αυτό συμβαίνει στις 14 Ιουλίου), είναι ώρα να κατεβάσετε τους τόνους, να χαμηλώσετε ταχύτητα και να προσπαθήσετε να νιώσετε τη σχέση σας, να αισθανθείτε και όχι απαραίτητα να εκφραστείτε μέσα από ένα διάλογο που καταστρατηγεί τις αισθήσεις.

Από το τέλος Ιουλίου αυτό που έχει πλέον σημασία στη ζωή σας είναι να νιώθετε πως πατάτε καλά στα πόδια σας στην προσωπική σας ζωή. Αν τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, δε χρειάζεται να αναζητάτε συντρόφους που αργά ή γρήγορα θα γίνουν κομήτες που απλά πέρασαν από τη ζωή σας. Αν είστε σε μία σχέση που άντεξε τον ανάδρομο Ερμή, τότε σχεδιάστε το αύριο μέσα από ρεαλιστικά πλάνα και ασχοληθείτε με την ετοιμασία του σπιτιού σας ώστε να υπάρχει ο χώρος που ανθίζει αυτή η σχέση, χωρίς να καταπατά την ανάγκη σας να έχετε και το δικό σας προσωπικό χώρο. Αν πάλι θεωρείτε πως υγιής προσωπική ζωή σημαίνει να έχετε λύσει προβληματισμούς που έχετε σχετικά με την καριέρα σας, τότε ο Αύγουστος θα μπορούσε να σας δώσει πολλές απαντήσεις σχετικά με την καριέρα σας. Αν η καθημερινότητα που βιώσατε τον τελευταίο καιρό σάς αρρωσταίνει, τότε είναι ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο φόβος απέναντι σε μία κοινωνία που γίνεται όλο και πιο συντηρητική μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για ερωτικές σχέσεις με ουσία, αφού αισθάνεστε να πηγαίνετε με τα νερά ενός συνόλου που δρα αποτρεπτικά σε κάθε ξεχωριστή φωνή. Και είναι γνωστό πως όταν/μία Δίδυμος πιεστεί λίγο περισσότερο από όσο αντέχει, μπορεί να γίνει αυτό το αθώο μικρό παιδί που παίρνει τα παιχνίδια του και πάει σε άλλη παραλία για να παίξεις χωρίς έννοιες και τύψεις στο κεφάλι του.

 

Καρκίνος

Τα ακριβά δώρα έρχονται πάντα σε φτηνό περιτύλιγμα

Το καλοκαίρι που μπορεί να περιμένατε αρκετά χρόνια, αυτό που θα μπορούσε να φέρει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες για εξέλιξη στη ζωή σας, μάλλον έφτασε. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, πραγματοποιείται στις 26 Ιουνίου, αλλά είναι πιθανό να έχετε ήδη αντιληφθεί τα χαρμόσυνα νέα από το ξεκίνημα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, και ιδιαίτερη στην προσωπική σας ζωή.

Με τους δύο παραπάνω πλανήτες στο ζώδιο σας λοιπόν από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, πλανήτες που συμβολίζουν τον τρόπο που σκέφτεστε, επικοινωνείτε και σχετίζεστε, ίσως να ξεκινάτε αυτό το καλοκαίρι με μία γνωριμία που φαντάζει ικανή να αποτελέσει κάτι διαφορετικό από ότι συνέβαινε στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια. Εκμεταλλευτείτε την εποχή για να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού αρέσετε και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Τολμήστε να προσεγγίσετε το άτομο που σας αρέσει, να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε χωρίς να φοβάστε μήπως ανοίγεστε υπερβολικά, κάτι που συνήθως οδηγεί στην ερωτική προδοσία και την κατάρρευση κάθε ονείρου που κάνετε στο ξεκίνημα κάθε ελπιδοφόρας σχέσης. Αν είστε σε σχέση, τότε είναι πιθανό να εκφράσετε τις απόψεις σας σχετικά με το αύριο, αφού νιώθετε έτοιμοι/ες για το επόμενο βήμα, κάτι που θέλετε να εξετάσετε πως ακούγεται και από την απέναντι από εσάς πλευρά. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 26 Ιουνίου θα σας δώσει την ώθηση και τη δυναμική να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά με μία μικρή προϋπόθεση: να μη βιαστείτε ή να μην πέσετε στην παγίδα να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν με την ελπίδα να φτιάξετε το μέλλον σας μέσα από αυτό. Η εξήγηση της παραπάνω πρότασης είναι πάρα πολύ απλή και ακούει στο όνομα ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας το χρονικό διάστημα 26 Ιουνίου με 19 Ιουλίου.

Ανήκετε στους ανθρώπους που λειτουργούν μέσα από μνήμες και συνήθειες, άρα όταν ανοίγεται μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία πρόκληση, η πρώτη σας αντίδραση είναι να συγκρίνετε με τις ευτυχισμένες εποχές του παρελθόντος ή να αναζητήσετε την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος σας ώστε να αποφύγετε να έρθετε σε άμεση σύγκριση (ή και σύγκρουση) με το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας. Δεν είναι λοιπόν παράδοξο που την ώρα που ο Δίας από το ζώδιο σας μιλά για τύχη, άνοιγμα των φτερών σας, για δυνατότητα για νέες γνωριμίες, για ευκαιρία να δείτε την προσωπική σας ζωή μέσα από τη δέσμευση, εσείς να τρέξετε και να αναζητήσετε ανθρώπους που έχουν στιγματίσει το παρελθόν σας. Αν αυτή η κίνηση αποτελεί το εφαλτήριο για να καταλάβετε πως το αύριο δεν έχει καμία σχέση με το χθες σας, τότε πάρτε όση φόρα θέλετε, αρκεί στα μέσα Ιουλίου να είστε σε θέση να κάνετε το μεγάλο άλμα προς το μέλλον που σας θέλει αποφασιστικούς/ες και τολμηρούς/ες. Αν όμως η επιστροφή στο παρελθόν σημαίνει πως πρέπει να επιλύσετε μερικά ζητήματα που έχουν μείνει ανοικτά αφού δεν μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, τότε προσέξτε αφού η επιρροή κάποιου ατόμου στη ζωή σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ότι υπολογίζετε και να σας σπρώξει σε ένα άρρωστο παρελθόν θεωρώντας πως είναι το μέλλον σας.

Από την άλλη πλευρά, αν ο Ιούνιος έχει ξεκινήσει μία νέα γνωριμία ή απόπειρα σχέσης, τότε το διάστημα του ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει αναποδιές και ανατροπές στο προσκήνιο. Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει αφού ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πρέπει να κάνουν άλματα σε κάθε έναρξη της ζωής τους, αλλά μικρά και σταθερά βήματα που δείχνουν πως μόνο όταν είστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές σας και τις προθέσεις της άλλης πλευράς περνάτε στο επόμενο στάδιο. Αν όμως στο διάστημα του ανάδρομου Ερμή προκύψει μία νέα γνωριμία με ερωτικές προεκτάσεις, τότε θα σας έλεγα να κρατάτε μικρό καλάθι. Με τον Ερμή ανάδρομο και το Δία παρόντα είναι πιθανό να μεγαλοποιήσετε κάποια στοιχεία που έχετε απέναντι σας και να πέσετε σε παγίδες που είναι καλά κρυμμένες ή αδύνατο να ανακαλύψετε με την πρώτη ματιά.

Φτάνοντας στα μέσα Ιουλίου, εκεί που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, είμαστε στην εποχή που ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο σας, κάτι που σημαίνει πως ξεκινά η εποχή της δράσης. Οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να έχουν μπροστά τους διλήμματα ή αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή τους, αφού η σύνοδος Άρη/Δία το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου φαντάζει εξαιρετικά τυχερή προοπτική. Αν έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους στο προηγούμενο διάστημα του ανάδρομου Ερμή και νιώθετε να πατάτε καλά στα πόδια σας, τότε είναι μάλλον ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο στην προσωπική σας ζωή. Με την ταυτόχρονη σύνοδο του Κρόνου με το Βόρειο Δεσμό στο Σκορπιό, που θα τρέχει όλο το δίμηνο Αύγουστος-Σεπτέμβριος, οι φετινές σας διακοπές δεν είναι ανέμελες, αφού βρίσκεστε μπροστά σε ενάρξεις κύκλων ζωής. Δεσμεύεστε και συγκατοικείτε, φτάνει η ώρα της δημιουργίας οικογένειας ή νιώθετε έτοιμοι/ες να αφήσετε πίσω σας σχέσεις που πάλιωσαν ή καταπιέζουν πολύ περισσότερο από όσο αντέχετε με αποτέλεσμα να αναζητάτε ευκαιρίες και αφορμές για βελούδινα διαζύγια (κάτι εύκολο αφού συνεχίζετε να αρέσετε).

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι και τις 27 Αυγούστου, οπότε αργά ή γρήγορα όλοι/ες οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα περάσουν μπροστά από βιτρίνες που θα χαζέψουν ή θα θελήσουν να σπάσουν. Η προσωπική σας βούληση γίνεται αδιαπραγμάτευτη αλήθεια και αν βρίσκεστε σε σχέσεις υποταγής ή καταπίεσης, τότε το σπάσιμο των δεσμών μπορεί να είναι ιδιαίτερα εκκωφαντικό. Αν όμως ο αρχικός ενθουσιασμός έχει γίνει απόλυτος έρωτας, τότε είστε σε εκείνο το χρονικό σημείο που η σκέψη που είχατε από μικρή ηλικία σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις όπως παρουσιάζονται στις διαφημίσεις ή τα όνειρα σας, λαμβάνουν σάρκα και οστά και νιώθετε μεγάλη συναισθηματική πληρότητα. Ο Δίας μπορεί να έφερε το δώρο του και αυτό να είναι κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας από εδώ και πέρα, οπότε κρατηθείτε μακριά από την παλιά σας προσωπικότητα που γεμίζατε με άγχος το/η σύντροφο σας μέσα από γκρίνια και κυκλοθυμία που σκοτώνει τον έρωτα. Γιατί θα πρέπει να έχετε πλέον μάθει πως ο έρωτας αποδεικνύεται και δεν εκμαιεύεται…

 

Λέων

Αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας, πως περιμένετε να αγαπήσετε κάποιον άλλο;

Το καλοκαίρι του 2013 δεν μπορεί να έχει τεράστια απόσταση από όσα βιώνετε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013 αφού με τον Κρόνο στο Σκορπιό είναι σαν να πρέπει να ξεριζώσετε πολλά κομμάτια από μία ζωή που συνηθίσατε να ζείτε, αν θέλετε να κάνετε αποφασιστικά βήματα για τα θεμέλια της υγιούς σας προσωπικής ζωής. Από τον Ιούνιο μάλιστα θα πρέπει να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά η ειλικρινής επικοινωνία με τον εαυτό σας, η κατανόηση των συναισθηματικών σας αναγκών, η αποδοχή κάποιων ιδιαιτεροτήτων σας που θα μπορούσαν να είναι η έναρξη της ψυχολογικής σας μεταμόρφωσης με στόχο να αποδεχτείτε τη σχέση σας, να απομακρυνθείτε από μία ερωτική ζωή που σας εξουθένωσε ή να ερωτευτείτε άτομα που κοιτάζετε μέσα στην ψυχή τους και όχι την εικόνα τους.

Με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο από το ξεκίνημα του Ιουνίου, η προσέγγιση του παρελθόντος ή η ανάγκη για απομάκρυνση από το παρόν είναι δύο καταστάσεις που δείχνουν πως χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας. Αν πάλι υπάρχει αρκετός κόσμος γύρω σας, αν έχετε ένα μεγάλο κύκλο γνωστών, τότε ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε μόνοι σας ή με το/η σύντροφο για να βρείτε χρόνο για ερωτήματα που σχετίζονται με τις διαθέσεις της καρδιάς σας. Με την πάροδο των ημερών, και την είσοδο του Δία στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, αλλά κυρίως με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο το χρονικό διάστημα 26 Ιουνίου με 19 Ιουλίου, είναι σαν να ξεκινά μία φάρσα στη ζωή σας. Η επαναπροσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν ή ο υπερβολικός χρόνος που πρέπει να αφιερώσετε στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αποτελέσουν πρώτης τάξεως αφορμές για να διαταραχτεί η υπάρχουσα σχέση σας. Αν είστε μόνοι/ες, τότε είναι σαν να παλεύετε να πιαστείτε από ανθρώπους και δραστηριότητες που γνωρίζετε πως δε σας ικανοποιούν μέχρι τα βάθη της καρδιάς σας, αλλά δεν μπορείτε και να αποφύγετε αφού προσφέρουν στοιχεία που δε βρίσκετε μέσα από τη μοναξιά.

Ταυτόχρονα σχεδόν, και πιο συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου, όσο περίπου εκτείνεται και η περίοδος του ανάδρομου Ερμή, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα περιπλέξει περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αναζητάτε ερωτική ικανοποίηση, επιδιώκετε το φλερτ και το θαυμασμό, θέλετε να αρέσετε χωρίς να ενδιαφέρεστε, σε πρώτη τουλάχιστον φάση, για τα θεμέλια μίας γνωριμίας και το κατά πόσο μπορεί να οδηγηθεί σε σχέση. Ταυτόχρονα, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους, ευνοεί τις ερωτικές περιπέτειες ή το να ξεπερνάτε δυσκολίες στην υπάρχουσα σχέση σας κερδίζοντας χρόνο μέσα από εκδρομές και αστεία που μοιράζεστε με το/η σύντροφο και ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι μήπως ενθουσιάζεστε υπέρμετρα με μία νέα γνωριμία που πραγματοποιείτε αυτή την εποχή, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί εύκολα αν κάποιος/α σας κολακέψει με τα λεγόμενα του/ης, και μετά τις 19 Ιουλίου, με τον Ερμή σε ορθή και πάλι πορεία, έρθετε αντιμέτωποι/ες με την πραγματικότητα και ξεφουσκώσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Βλέπετε, με τον Ερμή και πάλι σε ορθή πορεία από τις 19 Ιουλίου, η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Το παραπάνω ενδεχόμενο δεν είναι απίθανο, αφού από τις 8 Ιουλίου ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα αρχίσετε σιγά σιγά να βλέπετε την πραγματικότητα και να καταστρέφονται οφθαλμαπάτες, να βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, να υπάρχει μία γενικότερη τάση να ξεριζωθούν συνήθειες και τακτικές που σας εγκλώβισαν και δε σας οδήγησαν στην ευτυχία. Είναι η εποχή που συνειδητοποιείται πως υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα σε ότι βλέπατε και ότι νιώθατε, πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε ότι σας παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα και αυτό που στην ουσία έχετε δίπλα ή απέναντι σας. Η Πανσέληνος στις 22 Ιουλίου ξεκινά μία εποχή ενός περίπου μήνα, μέχρι το τέλος περίπου του Αυγούστου, κατά το οποίο θα ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα που είναι στον αέρα, θα εκφράσετε απόψεις που μπορεί να δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το/η σύντροφο, θα υπάρξουν ρήξεις που φαντάζουν δύσκολο να ξεπεραστούν.

Αν επιδιώκετε να βελτιώσετε το κλίμα, τότε η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας το χρονικό διάστημα 9 με 23 Αυγούστου θα μπορούσε να αποτελέσει την εποχή που μπορείτε να προσεγγίσετε το/η σύντροφο. Είναι επίσης μία καλή εποχή για νέες γνωριμίες, για απόρριψη σχέσεων που φαίνεται να κουβαλούν αμαρτίες του παρελθόντος και για την επιθυμία να ζήσετε το σήμερα χωρίς να κοιτάτε πίσω προς το παρελθόν. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό να εκφραστείτε με σκληρό και απόλυτο τρόπο, να στηλιτεύσετε γνώμες, απόψεις και δράσεις του/ης συντρόφου και να δημιουργήσετε χάσμα στη σχέση σας, κάτι που μπορεί να δείξει αν διορθώνεται ή όχι στην Πανσέληνο στις 21 Αυγούστου. Το χρονικό διάστημα που εκτείνεται από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου μέχρι τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Αυγούστου, δηλαδή το διάστημα των γενεθλίων σας, είναι σαν να ζείτε διπλή ζωή, αφού εκφράζεστε και ανοίγετε το σκεπτικό σας, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που σας κυνηγά, μία εικόνα, μία σκέψη, ένα άγχος για το αύριο που δεν μπορείτε να κατανοήσετε αν έχει βάση ή όχι. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις, μην προτρέξετε ώστε να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, μη λάβετε παρορμητικές αποφάσεις, αφού η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 28 Αυγούστου μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για να αναλάβετε δράσεις που τόσο καιρό παλεύετε να θέσετε σε εφαρμογή.

Το καλοκαίρι του 2013 ξεκινά με γνωριμίες και επαφές, περνά από μία φάση ενδοσκόπησης, ίσως ακόμα και επαφής με το παρελθόν σας ώστε να αποσαφηνίσετε πράγματα που φαίνεται να αποτελούν μυστήρια ή αγκάθια για εσάς και καταλήγει στην εποχή που θα αρχίσει η δράση για εσάς. Αν λοιπόν υπήρχε μία συμβουλή για αυτό το καλοκαίρι, αυτή θα ήταν να ξεκουραστείτε και να προσπαθήσετε να βρείτε γαλήνη καταρχάς με τον εσωτερικό σας κόσμο. Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο είναι μία ευκαιρία να αγαπήσετε την ψυχή σας που τόσο έχετε παραμελήσει τελευταία.

 

Παρθένος

Αναζητώντας τον καρπό της ουσιαστικής ερωτικής σχέσης

Ανήκετε σε αυτά τα ζώδια που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και επίφοβες προκλήσεις στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό (έστω και αν υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν δυνατότητες να δοκιμάσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα), και αυτό είναι κάτι που πιθανότατα να συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου από το ξεκίνημα του Ιουνίου, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο, να κοινωνικοποιηθείτε ή και να φλερτάρετε, αφού έχετε ανακαλύψει ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε και να βρείτε απήχηση. Βέβαια, να μην ξεχνάμε πως οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να αισθάνονται μία πίεση στην προσωπική τους ζωή, να θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους ή να νιώθουν απέραντη μοναξιά, κάτι που καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα μέσα από γνωριμίες και φιλίες που γεννιούνται και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και σαν την οικογένεια που αναζητούσατε και δεν μπορούσατε να βρείτε.

Το σημαντικότερο όμως γεγονός του Ιουνίου λαμβάνει χώρα στις 26 του μήνα, τότε που ο Δίας περνά στον Καρκίνο, αφήνοντας το ζώδιο των Διδύμων μετά από μία μακρά παραμονή δώδεκα περίπου μηνών. Αν λοιπόν έχετε κάποιες εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα, αν πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειας τότε καλά θα κάνετε να κλείσετε όλα τα παραπάνω ζητήματα μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αφού από εκεί και πέρα το σκηνικό αλλάζει. Με το Δία στον Καρκίνο θα ενδιαφερθείτε για το σπίτι και την ψυχική σας ισορροπία και αρμονία, κάτι που σημαίνει πως η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για να πατήσει σε πιο σίγουρα θεμέλια. Με το Δία στον Καρκίνο μπορεί να συνεχίσετε να αναπτύσσετε την καριέρα σας, να ανοίγετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, αλλά ξεκινά η εποχή που θα αναζητήσετε το έτερο ήμισυ της ζωής σας ή θα επιδιώξετε να δημιουργήσετε οικογένεια μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας. Αν είστε μόνοι/ες, τότε οι γνωριμίες που είναι πλέον εύκολο να γίνουν, δε θα μείνουν στο επίπεδο της απλής γνωριμίας ή φιλίας, αλλά θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην ψυχική ταύτιση και σύνδεση.

Την ίδια όμως εποχή, δηλαδή στις 26 Ιουνίου, κατά μία παράξενη σύμπτωση ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, σε αυτό του Καρκίνου, μπερδεύοντας κάπως τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Αντί λοιπόν να τρέξετε να εκμεταλλευτείτε το Δία για να ανοίξετε κι άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο, να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε να κάνετε μία νέα σχέση, να βάλετε μπροστά τα πλάνα σας για μετακόμιση ή συγκατοίκηση, ξεκινήστε να κάνετε εκκαθαρίσεις στο ανθρώπινο δυναμικό του χώρου που κινείστε. Ίσως να πρέπει να μειώσετε το θόρυβο που υπάρχει γύρω σας, καθώς θέλετε να επικεντρωθείτε σε άτομα και σχέσεις που έχουν ουσία και βάθος. Αυτό σημαίνει πως είναι ώρα για ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας αρχικά, για να συνειδητοποιήσετε το λόγο για τον οποίο έχετε μαζέψει τόσο κόσμο γύρω σας ή γιατί απομακρυνθήκατε από κάποια άτομα που υπήρχαν γύρω σας στο παρελθόν, και εν συνεχεία να ξεκινήσετε μία σοβαρή κουβέντα με άτομα που ανήκουν στον κύκλο των γνωριμιών σου ή των φίλων σας. Είναι μία εποχή που καλείστε να ισορροπήσετε πάνω στην τάση να μεγαλώσει ο κοινωνικός σας κύκλος (κυρίως επαγγελματικά, αλλά και γενικότερα μέσα από την κοινωνική σας επιρροή), αλλά και το φόβο πως σπαταλάτε τεράστια ποσά ενέργειας σε δράσεις που δεν αφήνουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα στην καρδιά σας.

Τα καλά νέα (όχι πως ήταν άσχημα βέβαια μέχρι τώρα) ξεκινούν από τις 19 Ιουλίου που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις στην υπάρχουσα σχέση σας ή να συνειδητοποιήσετε τη ματαιότητα να επιδιώκετε να δημιουργήσετε μία σχέση χωρίς να προϋπάρχει η χημεία ή να επιστρέψετε σε ένα άτομο που δεν έχει κανένα λόγο να μπει εκ νέου στη ζωή σας. Με την είσοδο μάλιστα και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 24 Ιουλίου, μπορείτε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε πόντους θαυμασμού από άτομα που φαίνεται να υπάρχει ερωτική έλξη. Είναι μάλλον ώρα να πάρετε το/η σύντροφο από το χέρι για ένα ταξίδι εκεί που κατανοείτε τη σύνδεση μεταξύ σας, εκεί που θα βάλετε τις βάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας. Είναι η εποχή που αν είστε μόνοι/ες, τότε θα υπάρξουν σοβαρές ευκαιρίες για γνωριμίες με ερωτικές προεκτάσεις, θα βρεθείτε σε κοινωνικούς κύκλους που αφήνετε το στίγμα σας. Είναι μάλλον η εποχή που έχοντας ξεπεράσει εκείνη την περίοδο που παλεύατε να συνειδητοποιήσετε πόσα άτομα χωράνε στη ζωή σας, έχετε πλέον αποφασίσει να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή, θέλοντας να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα σας μέσα από κινήσεις εντυπωσιασμού απέναντι σε κάποιους πιθανούς σας αυριανούς εργοδότες.

Αυτό που πρέπε

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...