παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Δίας στον Καρκίνο..


Κριός: Ο Δίας στον Καρκίνο έρχεται να βελτιώσει τον οικογενειακό σας βίο και να καλυτερεύσει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πολλοί Κριοί θα προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου ή του επαγγελματικού σας αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και σύντομα θα πολλαπλασιαστεί το μέγεθος της οικογένειάς σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων έχουν θετική έκβαση και βγαίνετε ιδιαίτερα κερδισμένοι σε οικονομικό επίπεδο. Τους τελευταίους μήνες μπορεί να βιώνετε οικονομικούς περιορισμούς και λιτότητα ωστόσο το μεγάλο τρίγωνο του νερού έρχεται να σας χαρίσει έσοδα υπό την μορφή μη ρευστοποιήσιμων πηγών κυρίως. Εκμεταλλευόμενοι ένα χόμπι ή ένα ταλέντο σας μπορείτε να βελτιώσετε τις εισοδηματικές προδιαγραφές. Ενδοσκόπηση, καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας αποτελούν το εφαλτήριο για ένα νέο εγώ, πιο ανθρώπινο, πιο υγιές. Οι ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή έρχονται εντελώς αναπάντεχα, ενέχουν το στοιχείο του απρόβλεπτου ενώ ριζικές ανακατατάξεις συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα σενάρια; Πολλά! Αλλαγή αντικειμένου εργασίας, στέγης, εργοδότη ή σε σχέση με τους συναδέλφους σας.

Ταύρος: Ο Δίας στον Καρκίνο έρχεται να προσφέρει γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη ιδεών ενώ παράλληλα μπορείτε να λανσάρετε ένα προϊόν ή τις υπηρεσίες σας με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Εύρεση εργασίας σε έναν προορισμό κοντά στον τόπο διαμονής σας, πιθανώς σε μία κοντινή πόλη στο μενού της νέας αυτής διέλευσης. Βελτίωση αναμένεται στις οικογενειακές-αδελφικές και στενές συγγενικές σας σχέσεις. Ρητορεία, πειθώ, γοητεία λόγου και επιπλέον δικτύωση ενισχύουν τον μονοδιάστατο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας εν και τους τελευταίους μήνες περνούν μέσα από κρας τεστ έχουν την ικανότητα της ανανέωσης ή αναδόμησης. Σε ένα ταξίδι θα βρείτε έναν άνθρωπο σημαντικό, ο οποίος θα σταθεί δίπλα σας στα δύσκολα. Πολλοί Ταύροι θα μοιραστείτε τις ιδέες σας και ένα όνειρο ζωής με κάποιους που ενστερνίζονται και υιοθετούν την φιλοσοφία σας. Τομείς: σχέσεις-συνεργασίες-γάμος και φίλοι σε ανάκαμψη. Εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα σας ενισχύστε το βιοτικό σας επίπεδο. Κλείνετε κύκλους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά ή η εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να στιγματίσουν το κύρος σας και την εικόνα σας. Δύναμη, αλλαγή πορείας στην ζωή σας.

Δίδυμοι: Αλλάζει ζώδιο ο Δίας, εγκαταλείπει το δικό σας και μετακινούμενος στον Καρκίνο σας καλεί να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, τα οποία συλλάβατε ως ιδέες λίγο καιρό πριν. Η οργάνωση, η πειθαρχία και η εφαρμογή των όσων μάθατε μπορεί να σταθεί άκρως ευνοϊκή για τον οικονομικό σας τομέα. Σας παρέχετε η δυνατότητα να εξασφαλίσετε έναν υψηλότερο μισθό. Η σταθεροποίηση μιας σχέσης είτε ερωτικής, είτε φιλικής είτε επαγγελματικής δεν είναι διόλου απίθανο σενάριο. Εκμεταλλευτείτε τις δεξιότητές σας και βελτιώστε την εισοδηματική σας ισχύ. Πλέον μέσα από τις υποχρεώσεις και από τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μπορείτε να βρείτε νόημα και να αντλήσετε ικανοποίηση ηθική και υλική. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες για εύρεση δουλειάς. Ένα πρόβλημα υγείας βρίσκει λύση και οι άμυνες του ανοσοποιητικού σας καλυτερεύουν σημαντικά. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες στέφονται με επιτυχία. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου ευνοείστε δεόντως. Εύνοια δέχεστε μέσα από φίλους αλλά μην επενδύετε τα πάντα εκεί καθώς ίσως οι προσδοκίες σας να μην επαληθευτούν. Οι ανάγκες της επιβίωσης και εκείνη της απόκτησης ισχύος στον οικονομικό τομέα γίνονται εμμονές, φροντίστε να μην σας καθοδηγούν, απλά τιθασεύστε τες και επιβληθείτε έναντι των ενστίκτων σας. Ευκαιρίες για πλούτο υπάρχουν αλλά φροντίστε να είναι νομοταγείς οι διέξοδοι σας. Αλλάζουν οι ιδέες σας για τις σχέσεις, γίνεστε πιο βαθυστόχαστοι, στοχεύοντας στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Ερωτισμός και πάθος συμβαδίζουν απογειώνοντας την αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος: Το μεγάλο τρίγωνο του νερού ενισχύει πολλούς τομείς της ζωής σας, χαρίζοντας σας ανανέωση, άνοδο, τιμές, ικανοποίηση και πολλές ευκαιρίες. Ο Δίας στον Καρκίνο φέρνει επέκταση, τύχη, ευκαιρίες, ιδέες ώστε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο. Είστε πιο αισιόδοξοι, πιο πληθωρικοί, πιο γενναιόδωροι και έχετε την μοναδική ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ανανέωση αναμένεται στον αισθηματικό τομέα. Μία νέα σχέση, με πιθανότητες επισημοποίησης είναι προ των πυλών. Από την άλλη πλευρά, οι έχοντες ήδη μία σχέση μπορεί να συναποφασίζετε με το ταίρι σας την συμβίωση. Ανακτάτε κάτι από την αισιοδοξία του κυβερνήτη του Τοξότη, του Διός. Γίνεστε πιο τολμηροί, πιο δραστήριοι και κερδίζετε πόντους σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσον αφορά τον κοινωνικό σας ιστό γίνεστε πιο δημοφιλείς και περισσότερο αποδεκτοί. Μπορείτε να υλοποιήσετε μία μεγάλη-καλλιτεχνική σας ιδέα που θα αποφέρει και οικονομικά. Νομικές επιτυχίες αναμένονται ή ευχάριστες συγκυρίες με την εκδίκασή τους. Ο τομέας παιδί φέρνει χαρές και χαμόγελα ενώ δεν αποκλείεται να επεκταθεί και η οικογένειά σας. Ιδανική περίοδος για σπουδές, επιμόρφωση και λήψη πρωτοβουλιών. Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά έρχονται εντελώς απροσδόκητα ενώ οι σχέσεις αλλάζουν άρδην. Συμβαίνουν ριζικές ανακατατάξεις. Το απαρχαιωμένο και σαθρό αποχωρεί και την θέση του παίρνει το νέο και δυναμικό.

Λέων: Η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο έρχεται να σας προστατέψει σαν φύλακας-άγγελος από κακοτοπιές και άσχημες τροπές στην ζωή σας. Τους τελευταίους μήνες η οικογενειακή σας ζωή έγινε ιδιαίτερα πιεστική ή αδιέξοδη. Αισθήματα μοναξιάς, εγκλωβισμού και αδιέξοδων καταστάσεων τσαλάκωσαν την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα όμως, ο Δίας έρχεται ως πρεσοσίδερο να σιδερώσει κάποιες τσαλάκες. Οι ευκαιρίες έρχονται εντελώς ξαφνικά, χωρίς να το περιμένετε και μπορεί να προέρχονται ή καλύτερα να καταφθάνουν από το εξωτερικό. Μία νότα συγκρατημένης αισιοδοξίας χτυπάει την πόρτα σας ή τουλάχιστον γλιτώνετε από τα χειρότερα. Ριζικές αλλαγές αναμένονται στον εργασιακό σας τομέα ενώ παράλληλα οφείλετε να είστε πιο υπεύθυνοι όσον αφορά την υγεία σας. Οφείλετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του Διός, ο οποίος λειτουργεί ως πέπλο προστασίας και συγκρούεται με τον Κρόνο από τον Σκορπιό που σας εξαντλεί. Γίνετε επιτέλους υπεύθυνοι. Ίσως πέσατε θύματα οικονομικών συμφωνιών μα οι εξελίξεις έρχονται να σας αποζημιώσουν. Αναμένεται να εισπράξετε τα οφειλόμενα και να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με όρους υπέρ σας. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και δώστε τονωτικές ενέσεις στο εισόδημά σας.

Παρθένος: Ο Δίας στον Καρκίνο έρχεται να υλοποιήσει στόχους σας, ιδέες σας και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, τις οποίες θέσατε την προηγούμενη χρονιά. Θέστε νέους στόχους και σχεδιάστε το μέλλον σας αγέρωχα με στρατηγική και ακρίβεια όπως μόνο εσείς ξέρετε. Τύχη, εύνοια και στήριξη έχετε από τους φίλους σας αλλά και από ομοϊδεάτες. Διανύετε μία περίοδο δικτύωσης και περαιτέρω κοινωνικοποίησης που μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει για τις μελλοντικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ίσως δοκιμάστηκαν, ωστόσο τώρα αναμένεται μία σχετική εξομάλυνση. Οι ιδέες σας και ο λόγος σας ξεχωρίζουν καθώς εμπεριέχουν τα στοιχεία της λογικής, της σοφίας και της δικαιοσύνης. Γίνεστε λεπτεπίλεπτοι και σοφότεροι στις επιλογές σας. Χαρακτηρίζεστε από μεγαλόπνοες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε. Ανακατατάξεις αναμένονται στον οικονομικό τομέα. Τώρα το αν είναι θετικές ή αρνητικές θα δείξει το εγγύς μέλλον αλλά και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Διανύετε μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδο, είστε ερωτικοί, σεξουαλικοί και σπάνε αρκετά ταμπού που είχατε. Κάποια σχέση θα σας στηρίξει δεόντως και θα ζήσετε ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Ιδανικό το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου για τους καλλιτέχνες του ζωδίου.

Ζυγός: Ο Δίας εισέρχεται σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Το πελατολόγιο σας μεγαλώνει σημαντικά ενώ παράλληλα μπορείτε να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας με μεγαλύτερο αντίτιμο. Πιθανή αναβάθμιση στον εργασιακό χώρο ή ανάληψη ενός καλύτερου πόστου στο μενού του Δία στον Καρκίνο. Η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνετε σημαντικά όπως και οι σχέσεις σας με ανωτέρους και συναδέλφους. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να βιώνετε μία σημαντική συρρίκνωση ή να βρίσκεστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο όμως αναμένεται σταθεροποίηση ή ανάκαμψη του εν λόγω τομέα και ειδικότερα στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου και τον μήνα Δεκέμβριο. Η αυτοπεποίθησή σας δέχεται τονωτικές ενέσεις, σε μία περίοδο όπου το χρειάζεστε και έχει δεχτεί σημαντικό πλήγμα. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπορείτε να κάνετε θαύματα και να μεγαλουργήσετε. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε πιθανότητες για εύρεση εργασίας ενώ η υγεία σας μπορεί να σταθεροποιηθεί σημαντικά. Ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες ή εκείνος της αισθηματικής σας ζωής περνάει συνεχώς αναταραχές και τα δεδομένα ανατρέπονται. Γίνετε πιο δεκτικοί στις αλλαγές, μην τις φοβάστε και σταματήστε να εξαρτάστε από τους άλλους. Φυσικά, η οικογενειακή σας ζωή έχει αλλάξει ριζικά, τα δεδομένα επίσης. Οφείλετε να αφουγκραστείτε τις εν λόγω αλλαγές και να στοχεύετε στην ουσιαστική ένωση με τα μέλη της οικογένειάς σας. Κάποιες υποθέσεις σχετικά με τα ακίνητα θα τρέξουν και οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες. Η έκβαση του αποτελέσματος; Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Εύνοια στα επαγγελματικά και σταθεροποίηση ως προς τις εισοδηματικές πηγές σας.

Σκορπιός: Από τους πλέον ευνοημένους της διέλευσης του Δία στον Καρκίνο καθώς σε μία περίοδο που ο Κρόνος σας πιέζει με ευθύνες και υποχρεώσεις έρχεται ο Δίας να προσφέρει ένα κλίμα αισιοδοξίας και πίστης στις δυνάμεις σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως σχέσεις και συνεργασίες έχουν μπαίνουν στο μικροσκόπιο τους τελευταίους μήνες ωστόσο με την νέα θέση του Δία έχετε την δυνατότητα να δομήσετε ένα πιο σταθερό και αξιόπιστο κοινωνικό περίγυρο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή η επαφή σας με ανθρώπους του εξωτερικού μπορούν να σταθούν άκρως βοηθητικά. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις δέχονται μία σημαντική ώθηση και αυτό σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Οι σπουδαστές έχετε επιτυχία στο έργο σας ενώ πολλοί Σκορπιοί θα ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης. Γενικότερα, μπαίνετε σε μία φάση διεύρυνσης των πνευματικών σας οριζόντων. Επιτυχίες σε θέματα νομικά αναμένονται. Στον έρωτα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές και να αφεθείτε. Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η οριοθέτηση, η λογική και η τύχη συντρέχουν ώστε να αντλήσετε το μέγιστο της απόδοσης. Είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί, ερωτικοί και φέρετε μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν. Οι ανατροπές συνεχίζονται στον εργασιακό τομέα και στο πρόγραμμα της καθημερινότητας ή της ρουτίνας σας. Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις αλλαγές που συμβαίνουν. Ο εκσυγχρονισμός θα σας βοηθήσει σημαντικά να εξελιχτείτε. Θα πρέπει να μην είστε δογματικοί ή απόλυτοι στα πιστεύω σας καθώς θα χάνετε την δύναμη του λόγου, με την οποία σας στεφανώνει το σύμπαν τα τελευταία χρόνια. Αλλαγές και εξελίξεις σε θέματα με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Πιθανή μετακόμιση ή εύρεση εργασίας σε γειτονική πόλη.

Τοξότης: Ο Δίας σας άφησε το δώρο του όσον αφορά τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Τώρα, με την διέλευσή του από τον Καρκίνο σας καλεί να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, να φροντίσετε για αυτές και να προσφέρετε για εκείνες. Πρέπει να μάθετε να είστε λιγότερο επιφανειακοί και περισσότερο βαθυστόχαστοι. Σαφώς αναμένεται ανάκαμψη της εισοδηματικής σας ικανότητας. Έσοδα φαίνεται να έρχονται στην τσέπη σας ενώ παράλληλα μπορείτε να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις-εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Πλέον είστε ερωτικοί, δυναμικοί και ακολουθείτε την φωνή της συνείδησης ενώ η ενασχόλησή σας με την μεταφυσική, την αστρολογία ή με εναλλακτικές μορφές ενέργειας και θεραπείας είναι πιο εύκολη. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο χτυπάει κόκκινο. Μάλιστα, η θετική γωνία Κρόνου-Δία το καλοκαίρι και τον Δεκέμβριο του 2013 μπορεί να φανεί εξαιρετική για την απαρχή ενός μεγάλου επιχειρηματικού σχεδίου. Σίγουρα είστε πιο εσωστρεφείς, ακολουθείτε έναν δρόμο πιο μοναχικό αλλά τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι για την επαγγελματική, οικονομική και αισθηματική σας πορεία στο μέλλον. Οι ενδοοικογενειακές αντιθέσεις εξομαλύνονται και μπορείτε να δημιουργήσετε το ιδανικό σπίτι μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, πρέπει να είστε κάπως μετρημένοι μιας και ο Ποσειδώνας μπορεί να προκαλέσει ουτοπίες και εξαπατήσεις, ας ελπίζουμε πως ο Κρόνος με την συμμετοχή του στο τρίγωνο θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε ρεαλιστικά. Το ταυ-τετράγωνο Ουρανού-Δία-Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει την έξαρση της επιχειρηματικής σας δράσης αλλά και την επιθυμία σας για οικονομική δύναμη και υπεροχή. Αποφύγετε ένα μεγάλο οικονομικό ρίσκο ή να είστε σίγουροι για το εάν θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα στοχευμένοι στον έρωτα, με μεγάλα πάθη και αρκετά απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Αιγόκερως: Σημαντική εύνοια παρέχει η αλλαγή ζωδίου του Δία στον Καρκίνο καθώς ανανεώνει την γκάμα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αλλάζουν οι άνθρωποι γύρω σας αλλά αλλάζετε και εσείς. Αλλάζετε εικόνα για τον εαυτό σας και αυτό σας βοηθάει να χτίσετε ένα καλύτερο αύριο όσον αφορά τις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι μπορείτε να ζήσετε εξαιρετικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία πάρα πολύ δυνατή και σημαντική σχέση για εσάς. Νέοι άνθρωποι έρχονται δίπλα σας για να στηρίξουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ένα σχέδιό σας φαίνεται πως βρίσκει πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτυχθεί και να αποδώσει καρπούς. Ο κοινωνικός σας ιστός έχει τροποποιηθεί σημαντικά και μέσα στο δεύτερο μισό του 2013 αναμένεται να αλλάξει περαιτέρω. Μάλιστα, η εν λόγω εποχή σημαίνει την απαρχή ενός σημείου όπου δημιουργείτε ισχυρά δεσμά και δυνατές φιλίες. Ο τομέας φιλία κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και η ανάμειξή σας στα κοινά σας καθιστά υπολογίσιμη δύναμη. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη ενώ οι ιδέες σας είναι εμπνευσμένες αλλά και υλοποιήσιμες. Ριζικές αλλαγές και μάλιστα θετικές αναμένονται στις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Η συμφιλίωση με τους ανθρώπους γύρω σας αλλάζει την διάθεσή σας και εξιλεώνει την ψυχή σας από ατροφικά και δηλητηριασμένα συναισθήματα. Ο τομέας σπίτι-οικογένεια κρύβει ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Οι αλλαγές στις σχέσεις είναι δεδομένες και μάλιστα μπορεί να τροποποιηθούν ακόμα περισσότερο για αυτό καλό είναι να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας και να μην έρχεστε σε ρήξεις. Φανείτε πιο διαλλακτικοί ή συγκαταβατικοί ώστε να μην ψυχραθούν οι σχέσεις σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησιών σας απασχολούν σημαντικά και φαίνεται να υπάρχουν κάποια μπλοκαρίσματα. Ωστόσο, με σωστές κινήσεις μπορείτε να επιτύχετε ένα όχι άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι άσχημα τα νέα. Οι τομείς φιλία-στόχοι-σχέσεις-συνεργασίες δέχονται θετικές επιρροές. Πιο προσεκτικά στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και στην υγεία σας. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Υδροχόος: Ο Δίας εισέρχεται στον Καρκίνο και στον έκτο ηλιακό σας οίκο φέρνοντας τύχη στον τομέα της εργασίας. Πολλοί Υδροχόοι που είχατε άγχος και αγωνία για το μέλλον σας όσον αφορά τον εργασιακό τομέα αλλά και την απασχόλησή σας είστε πλέον πιο ήσυχοι καθώς έχετε δίπλα σας τον Δία. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε πολλές πιθανότητες για εύρεση εργασίας. Η παραγωγικότητά σας αυξάνεται σημαντικά και το αίσθημα να προσφέρετε υπηρεσίες αναδύεται από τα έσω σας.Η καθημερινότητά σας γλυκαίνει, γίνεται πιο ευχάριστη αρκεί να μην το ρίξετε στην τεμπελιά. Θέματα υγείας μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά και εάν αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα υγείας τώρα μπορείτε να βρείτε επίλυση. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Θέματα επαγγελματικά ίσως σας έχουν πιέσει, πιθανώς να έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ωστόσο πλέον θερίζετε καρπούς και ικανοποίηση. Ένα επαγγελματικό σχέδιο σταθεροποιείται και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ώστε να αναπτυχθούν. Όλα αυτά τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας αλλά και την τσέπη σας. Εκμεταλλευόμενοι ένα ταλέντο σας μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντάς το επάγγελμα. Εάν είχατε πέσει θύματα εξαπάτησης στον οικονομικό τομέα, Κρόνος και Δίας συνεργάζονται ώστε να αποφέρουν δικαιοσύνη. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά δικαστικές υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου μπορούν να διευθετηθούν υπέρ σας. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αλλαγές, κάτι που θα πάρει μεγαλύτερη έκταση. Ίσως απομακρυνθείτε για λόγους δουλειάς. Κάποιοι κύκλοι στην ζωή σας είτε στον επαγγελματικό είτε στον αισθηματικό τομέα ίσως κλείνουν λίγο σκληροτράχηλα και άτσαλα.

Ιχθείς: Άκρως θετική η διέλευση του Δία στον Καρκίνο καθώς εκτοξεύει την δημιουργικότητα, την φαντασία σας και την επιχειρηματική σας διάθεση. Μπαίνετε σε μία διαδικασία κινητοποίησης και σποράς ενός έργου μεγαλεπήβολου. Οι έχοντες έναν δεσμό δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να συμβιώσετε. Σύντομα αναμένεται και ένα νέο μέλος στην οικογένεια, το οποίο θα φέρει χαρά και χαμόγελα. Πιθανές νομικές δυσκολίες που είχατε αντιμετωπίσει τους προηγούμενους μήνες έρχεται να βρει λύση από τον Ιούλιο και έπειτα. Είναι μία ιδανική περίοδος για τους σπουδαστές καθώς μπορούν να μεγαλουργήσουν, να αρχίσουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Ευκαιρίες για κατάρτιση και εξειδίκευση στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Σε κάθε περίπτωση οι γνώσεις σας διευρύνονται, γίνεστε πιο δίκαιοι, πιο λογικοί αλλά και σοφοί. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού σας ευεργετεί δεόντως και μπορείτε να υλοποιήσετε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο σας. Οι ιδέες μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, έχουν την δυνατότητα να γίνουν πράξη. Ο οικονομικός τομέας σας απασχολεί σημαντικά και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Η εν λόγω κατάσταση θα συνεχιστεί με την διαφορά ότι τώρα μπαίνετε στην διαδικασία εφαρμογής ενός σχεδίου που θα αποδώσει κέρδη μακροπρόθεσμα. Φροντίστε να μην ανοιχτείτε οικονομικά με υπέρογκα ποσά και διευθετήστε τα ποσά της αποπληρωμής ενός δανείου. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα λαμβάνουν χώρα στον φιλικό κύκλο και πλέον συνειδητοποιείτε ποιοι στέκονται πραγματικά δίπλα σας. Πλέον αποκτάτε δύναμη μέσα σε συλλογικούς χώρους, ο λόγος σας έχει ισχύ και εσείς απήχηση, Δημιουργήστε συμμαχίες και προωθήστε τόσο τις ιδέες σας όσο και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.


πηγη : http://astroalximies.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9.html?spref=fb
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...