παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη No 1
Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Είναι μία σημαντική εποχή για Διδύμους και Τοξότες καθώς η εν λόγω σεληνιακή έκλειψη αποτελεί και την τελευταία στον άξονά τους. Ένας κύκλος καταστάσεων, πραγμάτων και εμπειριών φτάνει στο τέλος του. Η συναισθηματική φόρτιση; Μεγάλη! Κάθε τέλος μας φορτίζει συγκινησιακά και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους εξομαλύνει την επικοινωνία και μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε ισορροπίες μέσα από την επικοινωνία, της δημόσιες σχέσεις και την διπλωματία.  Ωστόσο, το τετράγωνο της έκλειψης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, αποπροσανατολισμού και υποκειμενισμού. Καλό είναι να αναβάλλουμε οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις για τον επόμενο μήνα. Δεν έχουμε ευθυκρισία και παραπατάμε μεταξύ λογικής και ευαισθησίας. Ωστόσο, αυξάνει το αίσθημα της πίστης και ευνοεί τους καλλιτέχνες. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω επιρροής. Η τριπλή σύνοδος Ερμή-Δία-Αφροδίτης στους Διδύμους μας κάνει να αναζητάμε το ιδανικό μέσα στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας. Αναμένεται να δημιουργηθούν πολύ δυνατά δεσμά, καρμικής χροιάς ενώ παράλληλα κάποια γεγονότα θα φέρουν ανανέωση και ελπίδα στην ζωή μας.  Κυβερνήτης της έκλειψης και πανσελήνου τόσο από άποψη ζωδίου όσο και από άποψη ωροσκόπου; Ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται το ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Διδύμους. Η επικοινωνία αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυνατό-δυναμικό κομμάτι αυτού του φεγγαριού. Μάλιστα η τριπλή σύνοδος (με τους δύο ευεργέτες) Δία και Αφροδίτη φέρνει ιδέες μεγαλόπνοες και σχέδια γεμάτα ισορροπία, αρμονία και πνευματικότητα. Χαρακτηριστικό της έκλειψης; Η μεγάλη συσσώρευση των πλανητών στον δωδέκατο ηλιακό οίκο, κάτι που δείχνει ένα έντονο βάρος και φέρνει στην επιφάνεια ξεπλήρωμα κάρματος από πολλούς ή καλύτερα για πολλούς. Ερχόμαστε σε επαφή με τις ανασφάλειες, με τις φοβίες μας, με τον ίδιο μας τον εαυτό και καλούμαστε να καταπολεμήσουμε κάθε σκοτεινή πτυχή της προσωπικότητας μας. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν σύγχυση ή μας ωθούν στο να συνειδητοποιήσουμε τις εσφαλμένες μας επιλογές.


Κριός: Εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις, εάν εκκρεμεί κάποια υπόθεση σίγουρα θα τρέξει, θα υπάρχει ένα εμπόδιο για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ωστόσο η έκβαση ας ελπίζουμε να είναι θετική. Αποφύγετε την παρασκηνιακή δράση, μην δίνετε λαβές για σχόλια γιατί κινδυνεύετε από το κουτσομπολιό και την στείρα κριτική. Οι νεότεροι μπορεί να ολοκληρώνετε έναν κύκλο σπουδών με επιτυχία ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίζετε μία επιπλέον επιμόρφωση ή ειδίκευση. Όλα συνηγορούν υπέρ της ενίσχυσης των προσόντων σας ώστε να είστε πιο δυνατοί επαγγελματικά. Ένα ταξίδι αστραπή ή κάποιες συζητήσεις είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν εντελώς απροσδόκητα και να φέρουν επιτυχίες. Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε! Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μία μετακίνηση ή μήπως έχετε ήδη κανονίσει απόδραση με τον/τη σύντροφό σας; Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν έντονες συζητήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, ετοιμαστείτε για εξελίξεις στα αισθηματικά. Μυστικά πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια και θα νιώσετε απογοητευμένοι ή προδομένοι, εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διώξετε την πίκρα σας και να συνηδητοποιήσετε πως και τα είδωλα παραμένουν απλώς είδωλα. Κάθαρση, αισιοδοξία, αναγέννηση μακροπρόθεσμα!

Ταύρος: Άκρως δυναμική και εύφλεκτη η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μιας και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα και έντονα ξεσπάσματα καθώς συνειδητοποιείτε πως κάποιες καταστάσεις είτε στον έρωτα είτε στην φιλία δεν είναι όπως δείχνουν. Κρατήστε μικρό καλάθι σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, σίγουρα θα νιώσετε απογοητευμένοι ή προδομένοι. Το ίδιο αίσθημα πικρίας εισπράττετε και από έναν χώρο με ομοϊδεάτες. Ένα σχέδιο σας όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα δεν προχωράει όπως θα θέλατε, μην απογοητεύεστε, έχετε υπομονή, καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να περιμένετε τα αποτελέσματα μέσα στον επόμενο μήνα. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα και τον έρωτα με το χρήμα γιατί σας βλέπω ζημιωμένους. Οικονομικές συζητήσεις, οικονομικές διευθετήσεις έχουν την τιμητική τους αλλά καλείστε να είστε προσεκτικά κοντά στις 25/5 μιας και όσα σας υπόσχονται μπορεί να μην είναι αληθή. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει έντονα σκαμπανεβάσματα και να νιώθετε σαν σε κινούμενη άμμο. Από τον Ιούνιο και έπειτα καταλαβαίνετε πως η σταθερότητα είναι ένα βήμα πιο κοντά και ανακτάτε έδαφος. Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα αλλά και να έχετε έσοδα σημαντικά. Κυνηγήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα δικαιωθείτε. Ο ερωτισμός, το πάθος κορυφώνονται και θέλετε να ζήσετε ένα όνειρο, ας είναι και όνειρο. Αποφύγετε να δανείσετε.

Δίδυμοι: Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη ρίχνει τα φώτα της επάνω σας, εσείς και οι άλλοι είστε το βασικό θέμα αυτού του φεγγαριού. Καλείστε να κάνετε τον τελικό απολογισμό για την πορείας μιας σχέσης είτε σε επαγγελματικό είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Τώρα αποφασίζετε πιθανώς να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να αποδεσμευτείτε από μία σχέση που είχε χάσει την προοπτική της. Στον αντίποδα, υπάρχουν και εκείνοι που βιώνουν ένα όνειρο στην προσωπική τους ζωή, το οποίο όμως δεν καταρρέει έτσι θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους. Κάποιοι θα συνειδητοποιήσουν τις λάθος επιλογές τους όσον αφορά τις επιλογές τους επί του επαγγελματικού ή σχετικά με μία σχέση στα επαγγελματικά. Οι μάσκες πέφτουν, τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι συνειδητοποιήσεις είναι τσουχτερές. Ωστόσο, αυξάνεται το αίσθημα της πίστης στις δικές σας ικανότητες, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από την εν λόγω κρίση στις σχέσεις ανοίγονται νέοι δρόμοι, με θεαματικές προοπτικές που μόνο τύχη θα φέρουν. Το στοιχείο του ενθουσιασμού δεν λείπει και να έχετε κατά νου πως κάτι εντυπωσιακό μαγειρεύει για εσάς το σύμπαν όσον αφορά τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ένα συναισθηματικό κρεσέντο, μία ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία, καλείστε να είστε λογικοί και ρεαλιστές ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με τα επαγγελματικά.

Καρκίνος: Αρκετά κουραστική η πανσέληνος και έκλειψη στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Φέρνει στην επιφάνεια υποχρεώσεις, θέματα εργασιακά ή ρουτίνας. Πιθανώς να είχατε αμελήσει κάποιες υποθέσεις και τώρα θα αναγκαστείτε να κάνετε έναν αγώνα δρόμου ώστε να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Δεν αποκλείεται να βιώσετε μία απογοήτευση είτε από έναν συνεργάτη σας είτε σχετικά με μία προσωπική σας επιλογή. Πιθανώς να λείψει κάποιος συνεργάτης και να επωμιστείτε περισσότερο φόρτο εργασίες. Πιθανό το σενάριο της απόλυσης κάποιου συναδέλφου ή της ανακαίνισης του χώρου που εργάζεστε. Καλό είναι να φροντίσετε για την υγεία σας καθώς θα υπάρξει μια παροδική εξασθένηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Ένας κύκλος κλείνει, η αυλαία πέφτει σχετικά με ένα θέμα αισθηματικό ή επαγγελματικό και νιώθετε ένα αίσθημα εγκατάλειψης ή απομόνωσης. Μην πτοείστε, όλα έχουν ένα δίδαγμα! Να πιστέψετε στον εαυτό σας περισσότερο, να σταθείτε στα πόδια σας και να απεξαρτηθείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας πήγαιναν πίσω. Κάτι εντυπωσιακό μαγειρεύει το σύμπαν για εσάς όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, ανοίγεται ένας νέος δρόμος και έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία, η οποία θα τονώσει και τα οικονομικά σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας. Αναβάθμιση ή προαγωγή στα επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να τρέφετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο, τα οποία όμως αρνείστε να αποδεχτείτε. Περνάτε στην διαδικασία συνειδητοποίησης και λίγο καιρό αργότερα, προς τα τέλη Ιουνίου αναμένονται εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Λέων: Η έκλειψη σελήνης φωτίζει το κομμάτι των ερώτων σας και φέρνει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα μέσα στην αισθηματική σας ζωή ή σε σχέση με τον/την σύντροφό σας. Πιθανώς να βιώσετε μία απογοήτευση καθώς οι μάσκες πέφτουν και οι αλήθειες βγαίνουν στην φόρα. Αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους όχι μόνο με το ταίρι σας αλλά και με τις επιλογές σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι εγκυμονούσες στα πρώτα στάδια της σύλληψης ενώ κάποιοι όλοι γονείς ίσως έχουν όχι τόσο ευχάριστα νέα από τον τομέα παιδί. Παρόλα αυτά δεν είναι αρνητικό το φεγγάρι καθώς σας δίνει την δυνατότητα να ανάψει η σπίθα μέσα στην αισθηματική σας ζωή εφόσον γίνει μία ειλικρινής συζήτηση. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα και μην δαπανάτε υπέρογκα ποσά στον βωμό ενός έρωτα καπρίτσιου. Αποφύγετε να δανείσετε και διεκδικήστε αυτά που σας οφείλουν. Μην υπογράψετε ένα συμβόλαιο οικονομικού περιεχομένου κοντά στις 25/5 καθώς οι όροι δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαροι. Πλημμυρίζετε από συναίσθημα, ρομαντισμό και ευαισθησίες ενώ οι ερωτικές σας κεραίες είναι ιδιαίτερα τεντωμένες. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία γνωριμία κοντά στα δικά σας σταθμά, μην δίνετε την ψυχή σας μονομιάς, αφήστε ο χρόνος να αναδείξει την εν λόγω σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν και ο τομέας φιλία κρύβει κάποιες απογοητεύσεις κοντά στην έκλειψη, σίγουρα θα νιώσετε μέσα στον Ιούνιο κερδισμένοι στον τομέα αυτό. Νέοι άνθρωποι έχουν μπει στη ζωή σας και οι φίλοι στέκονται αρωγοί σας. Τα σχέδιά σας υλοποιούνται και τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να σχεδιάσετε το δικό σας μέλλον σε επίπεδο επαγγελματικό, αισθηματικό είτε όσον αφορά τις σπουδές σας.

Παρθένος: Η έκλειψη σελήνης στον Τοξότη δεν είναι και το φόρτε σας καθώς φέρνει στην επιφάνεια μνήμες, οι οποίες είτε έχουν χρώμα μελαγχολικό είτε γλύκας αλλά γλύκας του ανέφικτου από το παρελθόν. Τώρα είναι που πρέπει να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν στιγματίσει. Ενδέχεται να προκύψει ένα θέμα στην οικογένεια σας και αυτό θα αναταράξει τις ισορροπίες της καθημερινότητάς σας μιας και θα κληθείτε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ καριέρας-οικογένειας. Φροντίστε για την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Πιθανώς να προβείτε σε μία μετακόμιση ή στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε όσον αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς θα αναγκαστείτε να πουλήσετε σε χαμηλότερη τιμή ή να νιώσετε θύματα μιας οικονομικής πλεκτάνης. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε αισθηματικές είτε φιλικές. Ο Ιούνιος προσφέρεται περισσότερο για ξεκαθαρίσματα τέτοιας φύσεως. Η πολυαστρία στους Διδύμους είναι άκρως ευεργετική για τα επαγγελματικά σας καθώς αναδεικνύει το έργο σας και αυτό σας κάνει πιο αξιοσέβαστους. Προωθήστε το έργο σας, την δράση σας και σίγουρα αναμένεται κάποιο bonusή μία προαγωγή. Βρίσκετε στήριξη σε έναν νέο συνεργάτη στα επαγγελματικά σας και νιώθετε πως ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο που θα δώσει ώθηση στον τομέα που είχε βαλτώσει, αυτόν των επαγγελματικών. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με τα επαγγελματικά.

Ζυγός: Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σας βάζει σε μία διαδικασία συνεχών διαπραγματεύσεων, συζητήσεων για θέματα επαγγελματικής φύσης αλλά και για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ίσως νιώσετε πως κάποια στενή συγγενική ή αδελφική σχέση έχει βαλτώσει, τώρα καλείστε να κάνετε μία ξεκάθαρη συζήτηση και να αποφασίσετε για το μέλλον της πορείας της. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, δεν αποκλείεται να βρείτε μία θέση εργασίας σε κοντινό προορισμό αλλά εκτός του τόπου διαμονής σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, φανείτε ευέλικτοι και αδράξτε τις ευκαιρίες που σας χτυπούν την πόρτα. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι έτσι ένα επαγγελματικό ταξίδι ίσως συνδυαστεί και με αναψυχή. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στο κομμάτι το εργασιακό καθώς θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα σας στρεσάρουν και αυτό ίσως έχει και ψυχοσωματικό αντίκτυπο. Μεριμνήστε για ένα θέμα υγείας, φροντίστε να ξεκουράζεστε και προσέχετε τις τροφές που καταναλώνετε καθώς μπορεί να υπάρξει μία τροφική δηλητηρίαση. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου έχετε μεγάλη απήχηση και οι ιδέες σας έχουν ισχύ, οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή οι δημόσιοι υπάλληλοι ίσως αντιμετωπίσετε στρεσογόνους καταστάσεις. Θέματα νομικών εκκρεμοτήτων διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με χιλιομετρική απόσταση ή πλασματικός μέσα από το διαδίκτυο. Πολλοί Ζυγοί ευνοείστε σε θέματα σπουδών, ίσως κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος και πλέον είστε εφοδιασμένοι ώστε να εισέλθετε στην αγορά εργασίας. Δεν αποκλείεται να βρείτε μία θέση εργασίας και στο εξωτερικό. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζετε τρόπο σκέψης και αντίληψης, είστε πιο αισιόδοξοι. Εάν συγκρίνετε τον εαυτό σας με εκείνον τον εαυτό των δύο προηγούμενων ετών θα δείτε πως δεν σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο.

Σκορπιός: Η έκλειψη σελήνης και πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά, ασφάλειας, εξουσίας αλλά και κεκτημένων. Μπορεί να υπάρξει κάποια έκτακτη επιβάρυνση και εσείς θα μείνετε με λιγότερα από όσα υπολογίζατε. Πρέπει να είστε μετρημένοι στις αγορές και στις δαπάνες ώστε να φανείτε προνοητικοί και να μην νιώσετε την πίεση στις 25/5. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας και μην ζητήσετε αύξηση. Αναζητήστε μία δεύτερη πηγή εισοδήματος, συμπληρωματική στην ήδη υπάρχουσα. Οι σταθερές στη ζωή σας έχουν αλλάξει και εάν ανατρέξετε στο παρελθόν θα διαπιστώσετε την μεγάλη αλλαγή. Κοντά στις 25/5 αναμένονται κάποια έξοδα αλλά σίγουρα το budget σας θα είναι πλεονασματικό μιας και η πολυαστρία στους Διδύμους φέρνει έσοδα, κέρδη από κληρονομιές, διατροφές αλλά και ευνοϊκές ρυθμίσεις επί των οικονομικών σας οφειλών. Ποντάρετε εκεί και στοχεύστε σε αποπληρωμές συμφέρουσες. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και παθιασμένοι, απολαύστε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εμπειρίες μεγατόνων. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου σας προδιαθέτει και αυτό σας κάνει να αναζητάτε και άλλες εμπειρίες, φροντίστε να μην αποκαλυφθεί η παράνομη αγάπη σας. Στον έρωτα βιώνετε ένα ρομάντζο και αυτό είναι πηγή δύναμης για εσάς, μιας και το μόνιμο θέμα σας είναι ο τομέας των αισθηματικών. Διατηρήστε ωστόσο τον ρεαλισμό σας προκειμένου να μην απογοητευτείτε.

Τοξότης: Οι πρωταγωνιστές στο φινάλε του μήνα μιας και η αυλαία πέφτει με μία πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη που τονίζει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ο εαυτός σας σε πρώτο πλάνο και εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας, με τις πράξεις σας αλλά και με τις αποφάσεις σας. Η κρίση σας ίσως είναι κάπως εσφαλμένη για αυτό καλείστε να μην οριστικοποιήσετε κάποια απόφαση όσον αφορά μία σχέση είτε αισθηματική είτε επαγγελματική είτε φιλική. Ο άλλος μήνας ενδείκνυται για τέτοιου είδους αποφάσεις. Σίγουρα είστε περισσότερο ευαίσθητοι τις ημέρες κοντά στην έκλειψη και περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά, έτσι δεν λειτουργείτε βάση λογικής και ρεαλισμού. Κάντε ένα flash back και κοιτάξτε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σας πριν ένα-δύο χρόνια, σίγουρα συνειδητοποιείτε πως πέρασαν από την ζωή σας πολλοί άνθρωποι αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου κάποιοι να αποχωρήσουν και κάποιοι να παραμείνουν. Όσο επίπονος και εάν είναι ένας χωρισμός είναι καλύτερος από το να παραμένετε σε μία σχέση που έχει φθαρεί και σας κρατάει πίσω. Ο πόνος είναι παροδικός, σίγουρα θα νιώσετε απελευθερωμένοι και λυτρωμένοι. Η πολυαστρία στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και φέρνει νέους ανθρώπους στην ζωή σας, εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε την ποιότητα από την ποσότητα. Προσοχή θέλει το διάστημα αυτό στις οικογενειακές σας υποθέσεις καθώς η δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος. Πιθανώς κάποιο άτομο της οικογένειάς σας να χρειαστεί την βοήθεια σας, μην διστάσετε να την δώσετε. Φροντίστε για τα υδραυλικά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς ίσως υπάρξουν πλημμύρες και διαρροές. Είτε εσείς είτε οι απέναντι προβαίνουν σε ένα ξεκαθάρισμα και εσείς προσαρμόζεστε σε νέα δεδομένα. Ο έρωτας είναι δίπλα σας αλλά μην επενδύετε μονομιάς όπως πάντα.

Αιγόκερος: Έκλειψη σελήνης στον Τοξότη κάτι που για εσάς συνεπάγεται έναν κύκλο που κλείνει και μάλιστα αυτός ο κύκλος πιθανώς να σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή ή την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί Αιγόκεροι θα νιώσετε έντονη εσωστρέφεια και θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας μιας και ο απολογισμός αυτό απαιτεί. Μεριμνήστε για ένα θέμα υγείας και μην το αμελείτε. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται και εσείς καλείστε να τις φέρετε εις πέρας. Φανείτε ευέλικτοι και κατανείμετε καλύτερα τον χρόνο σας. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας και φροντίστε να εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια και ευκρίνεια, επιστρατεύστε την δύναμη του Κρόνου. Προσοχή πρέπει να δείξετε στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αλλά και με τους στενούς συγγενείς καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως με την πολυαστρία στον Αιγόκερω μπορείτε να βρείτε μία δουλειά ακόμα και εάν χάσετε μία άλλη, συνεπώς η ανάγκη σας για εργασία έχει διεξόδους. Από την φύση σας είστε άνθρωποι εργατικοί, εργασιομανείς και η δουλειά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Κουνήστε λίγο το δαχτυλάκι σας και εσείς και βρείτε μία θέση εργασίας. Σας παρέχετε η δυνατότητα να ασκηθείτε, να υιοθετήσετε έναν άλλον τρόπο ζωής και διατροφής έτσι θα ανακτήσετε την φόρμα σας. Μία αισθηματική υπόθεση φαίνεται πως κλείνει οριστικά και εάν υπήρχαν κάποια αισθήματα για ένα πρόσωπο που δεν τα παραδεχόσασταν τώρα έρχονται στην επιφάνεια και τα αποδέχεστε.

Υδροχόος: Η έκλειψη σελήνης στον Τοξότη δεν είναι διόλου αρνητική, αντιθέτως σας βοηθάει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και στόχους που είχατε θέσει εδώ και καιρό. Τώρα βρίσκετε την κατάλληλη στιγμή, τώρα βρίσκετε το πάτημα να πάρετε πρωτοβουλίες για το επαγγελματικό σας μέλλον. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να μετοικήσετε σε μία άλλη πόλη ή και εκτός χώρας για να βρείτε δουλειά, μην διστάσετε να ρισκάρετε. Ίσως βιώσετε μία απογοήτευση από τον φιλικό σας κύκλο ή από ομοϊδεάτες σας, μην πτοείστε, είναι μια διαφωνία όχι επί της ουσίας και εξάλλου γνωρίζετε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, εσείς είστε οι πρωτοπόροι και πρέπει να δέχεστε την διαφορετικότητα. Μία κρίση μπορεί να προκύψει στα αισθηματικά σας, η εν λόγω κρίση δεν μοιάζει αρνητική και φαίνεται να ξεδιαλύνει το τοπίο στον έρωτα. Η πολυαστρία στους Διδύμους φέρνει τύχη, αισιοδοξία, ανοίγματα στην προσωπική σας αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί ίσως αντλήσετε ευχάριστα νέα από τον τομέα παιδί, κάτι που ίσως είχε αργήσει. Μην εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα και το χρήμα με τον έρωτα, να διατηρείτε τους τομείς ξεχωριστά. Στις οικονομικές σας υποχρεώσεις φανείτε συνεπείς και κάντε το κουμάντο σας ώστε να μην βγείτε εκτός προυπολογισμού. Μην εμπιστεύεστε όσους σας τάζουν το εύκολο χρήμα, αποφύγετε να δανείσετε και αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος είτε από ένα χόμπι σας είτε προσφέροντας υπηρεσίες στους άλλους. Ευκαιρία να σχεδιάσετε το μέλλον σας ή καλύτερα για το μέλλον σας και να θέσετε νέους στόχους μιας και κατακτάτε τους ήδη υπάρχοντες.

Ιχθείς: Η τελευταία έκλειψη στον άξονα Τοξότη-Διδύμων! Ένας κύκλος κλείνει για τα επαγγελματικά σας και αυτό σημαίνει πως ένας νέος θα ανοίξει λίγο καιρό αργότερα. Αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις έλαβαν χώρο τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό σας βίο. Σίγουρα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έρθετε αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αποφύγετε την ανάμειξη σας σε κλίκες καθώς θα βγείτε θιγμένοι και θα ζημιώσει το γόητρό σας. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου εντυπωσιάζετε και ξεχωρίσετε για το έργο σας αλλά και για την ποιότητά του. Κάποιοι Ιχθείς θα προβείτε στην ανακαίνιση του εργασιακού σας χώρου ή θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, να είστε προσεκτικοί και να προβείτε στην ανάλογη απόφαση μόνο εφόσον την έχετε εξασφαλίσει. Η πολυαστρία στους Διδύμους τονίζει την ανάγκη σας να έχετε, να κατέχετε ώστε να νιώθετε ασφαλείς. Σίγουρα είχατε συλλάβει μία ιδέα, την οποία γονιμοποιήσατε και τώρα καλείστε να την διατηρήσετε. Πολλοί θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ενώ άλλοι να επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση. Από την άλλη πλευρά, όσοι είχατε προβεί σε μία συμβίωση και δεν κυλούσε όπως θέλατε έφτασε η ώρα να δώσετε τέλος σε αυτήν την υπόθεση. Θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησιών έρχονται στο προσκήνιο, μάλιστα κοντά στις 25/5 ίσως υπάρξει κάποια επιπλοκή ή καθυστέρηση ωστόσο, λίγο αργότερα, μέσα στον Ιούνιο το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις καθώς ένας συνεργάτης μπορεί να απουσιάζει, δείξτε σύνεση και που ξέρετε; Εάν τις φέρετε εις πέρας επιτυχώς ίσως πάρετε μία προαγωγή. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την δουλειά.

http://astroalximies.blogspot.gr/2013/05/blog-post_15.html
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...