παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακή έκλειψη στις 10/5/2013

Όταν Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο σημείο, στο ζώδιο του Ταύρου και προκύπτει μία Ηλιακή έκλειψη στο συγκεκριμένο ζώδιο, τότε ο Ερμής και ο Άρης που τους συντροφεύουν παλεύουν να εκφράσουν με λόγια ή με πράξεις την ανάγκη να πατήσει το σώμα γερά και σταθερά πάνω στη Γη.

Η Ηλιακή έκλειψη στη 19η μοίρα του Ταύρου επηρεάζει κυρίως Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους στα τέλη του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να φέρει δονήσεις στη ζωή τους. Η ανάγκη να εκφραστεί το εγώ μπορεί να βρει διεξόδους που φαντάζουν απειλητικές, απολυταρχικές, επίμονες, δύσκαμπτες ή αβάσταχτες και είναι πιθανό να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις αφού δείχουν διάθεση για εκκαθαρίσεις. Όσα έχεις μπορεί να γίνουν πεδίο αντιπαράθεσης, ενώ όσα μπορείς ακόμα να αποκτήσεις μπορεί να λαμβάνουν μία διάσταση εμμονής. Ίσως να παλεύεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, την ώρα που καλείσαι να διαχειριστείς και ευκαιρίες που απαιτούν διάθεση για ρίσκο. Ίσως πάλι να εστιάζεις στη σωματική απόλαυση, να επενδύεις σε σχέση που βασίζεται στο σεξ παρά στην εγκεφαλική ταύτιση, να ελκύεσαι από μία παρουσία που τρελαίνει τις αισθήσεις σου.

Με την Ηλιακή έκλειψη είναι πιθανό να κλείσουν κάποιοι λογαριασμοί που φοβάσαι να φέρεις στο επίπεδο της εκκαθάρισης και να πρέπει να πιστέψεις πως η καλύτερη έναρξη στη ζωή είναι όταν εκτονώνεται η εσωτερική ενέργεια που εμποδίζει να βρεθεί γόνιμο έδαφος για μία νέα σπορά. Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε ανθρώπους που αποφασίζουν να κάψουν κάτι που αιωρείται και να βασιστούν στα γεγονότα και τις αλήθειες που βασίζονται σε χειροπιαστά στοιχεία.

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη στο κατεξοχήν ζώδιο της Γης (Ταύρος), σκοτεινιάζει την πηγή ζωής πάνω στη Γη (Ήλιος) μέσα από προβολές που γίνονται για το αύριο μέσα από φίλτρα του χθες (Σελήνη). Με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι εύκολο να αποδεχτείς τη μείωση της προσωπικής σου κυριαρχίας μπροστά στο φόβο να χάσεις την κινητήρια δύναμη που σου χαρίζει αισιοδοξία για το αύριο. Ίσως όμως να σου δίνει και μία ένδειξη πως όσο συνεχίζεις να βλέπεις τη ζωή ως τη μονοδιάστατη πράξη της παραγωγής και κατανάλωσης, τόσο θα κινδυνεύεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης τους πηγές που ποτέ δεν παραδέχτηκαν πως είναι αέναες.

Η ζωή δεν μπορεί να είναι μία συνήθεια, μία επαναλαμβάνομενη καθημερινότητα, αφού τότε αποδέχεσαι πως ζεις σαν μαριονέτα. Η ζωή είναι όμορφη όταν μπορεί να συνδυαστεί με το μυστήριο του σύμπαντος πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση, όταν καταλάβεις πως το σώμα είναι το όχημα της ψυχής (Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό).

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι μία ευκαιρία να μετρήσεις τα υπάρχοντα σου, να αναμετρηθείς με τους φόβους σου περί φτώχειας ή χρεοκοπίας, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις πολύ καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σου. Με τον Κρόνο να σου έχει μάθει πως δεν μπορείς να βασίζεσαι στον/ην Άλλο/η για οικονομική ασφάλεια, πως δε βρισκόμαστε σε καιρούς που το χρήμα και το εύκολο σεξ έρρεαν άφθονα αφού υπήρχε μία γενικευμένη ευφορία που έχει αντικατασταθεί από την εφορία, αυτό που μαθαίνεις από την Ηλιακή έκλειψη είναι να πατάς καλύτερα στα δικά σου πόδια. Μην περιμένεις κανέναν να ενδιαφερθεί για το αν είσαι καλά, για το αν μπορείς να χτίσεις κάτι που αποτελεί προσωπική σου ανάγκη, για το αν είσαι σε θέση να στηρίξεις μία σχέση που φαίνεται να μπάζει νερά αφού ο/η Άλλος/η ίσως είναι εξαιρετικά αδύναμος/η να ακολουθήσει την αποφασιστικότητα σου. Εκτός και αν αυτός/η ο/η Άλλος/η είναι τόσο σημαντικός/η και πολύτιμος/η που αποφασίζεις να τον/ην κάνεις μέρος της ζωής σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, μήπως βρήκες το ασφαλές περιβάλλον που αναζητούσες;

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου αποτελεί μία ξεχωριστή στιγμή αφού δείχνει πως συμβαίνει ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σου μέσα στους επόμενους μήνες. Η αποφασιστικότητα σου να κινητοποιηθείς μπορεί να βρει αντιστάσεις από την άλλη πλευρά, μπορεί να σημαίνει πως προκαλείς και δημιουργείς αναστάτωση, μπορεί να δείχνει πως κουράστηκες να ζεις σε ένα περιβάλλον που κατάντησε τοξικό αφού βουλιάζει μέρα με τη μέρα. Από την άλλη όμως πλευρά, η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να βάλεις το μυαλό σου σε λειτουργία ώστε να ξεπεράσεις αγκυλώσεις και εμμονές, να τιθασεύσεις πείσματα και επιμονές, να μειώσεις εγωισμούς και πλεονεξίες που δηλητηριάζουν σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται στη διαδικασία να αναδείξουν τα πολύτιμα πετράδια που κρύβουν μέσα τους. Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια το πολύτιμο μέταλλο από το οποίο είσαι φτιαγμένος/η και σε βοηθά να αντέχεις στις δοκιμασίες και τις δυσκολίες, οπότε μην υψώσεις τείχη και περιχαρακωθείς πίσω από συρματοπλέγματα, που όχι μόνο δεν απαγορεύουν την είσοδο σε εχθρούς, αλλά σε φυλακίζουν κιόλας στο χρυσό σου κλουβί.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο και 12ο Ηλιακό σου οίκο θέλει να κλείσει μία εποχή ενός περίπου μήνα που σε ώθησε να στραφείς προς καταστάσεις που δεν εξελίσσονται στο ορατό τμήμα της ζωής σου, αλλά στο παρασκήνιο ή στο ασυνείδητο κομμάτι της προσωπικότητας σου. Αν το προηγούμενο χρονικό διάστημα διάβασες καλά τα σημάδια, τότε θα πρέπει να ολοκληρώνεις ή να παγιώνεις κάποιες αλλαγές που αποφάσισες να κάνεις στην καθημερινότητα σου και στη διατροφή σου ώστε να εναρμονίσεις το σώμα σου με τις ανάγκες της ψυχής σου. Αν πάλι είχες να αντιμετωπίσεις προστριβές και παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, αν αναγκάστηκες να δράσεις στο σκοτάδι ή να εξετάσεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα που φοράνε μάσκες, τότε έφτασε μάλλον η ώρα να βγεις από τη φωλιά σου. Με την ευκαιρία της Ηλιακής έκλειψης θυμήσου πόσο σημαντικό είναι να εναρμονίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες με τις επιταγές της κοινωνίας και τη ροή της καθημερινότητας σου. Ίσως το πραγματικό δώρο του Δία από το ζώδιο σου στη συγκεκριμένη εποχή της Ηλιακής έκλειψης να είναι πως μπορείς να διαμορφώσεις μία καθημερινότητα που εκλείπει η ρουτίνα, κάτι που θα σε σκότωνε και μόνο στην ιδέα.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι μία ευνοϊκή συγκυρία ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου στον επαγγελματικό τομέα από τα ανοίγματα που έκανες τον τελευταίο καιρό ή να παγιώσεις καταστάσεις στον ερωτικό τομέα που τόσο καιρό βρίσκονταν στον αέρα. Θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς που ίσως να είχατε χαθεί, αφού είχες απορροφηθεί από την προσωπική σου ζωή ή την προσπάθεια να χτίσεις κάτι στον επαγγελματικό τομέα που θεωρείς πως θα μπορούσε να είναι έργο ζωής. Είναι πάλι εξαιρετικά πιθανό να αναλάβεις δράση να συντονίσεις μία ομάδα ή να ενδιαφερθείς να συμμετάσχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες που μπορεί να εμπεριέχουν την έντονη αίσθηση της ανιδιοτελούς προσφοράς. Βλέπεις, το κάθε κέρδος που μπορεί να σου φέρει η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη, οφείλεις να το επενδύσεις σε ανθρώπους και περιβάλλοντα που υπάρχουν στερήσεις, αφού τον τελευταίο καιρό είναι πιθανό να έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φιλανθρωπική σου πλευρά.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στο Ηλιακό σου ζενίθ σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Άρη δεν προτίθεται να σε αφήσει στο σκοτάδι, στο παρασκήνιο, στο μεταίχμιο του να μιλήσεις ή να μη μιλήσεις, να το κάνεις ή να μην το κάνεις. Η Ηλιακή έκλειψη θα σε αναγκάσει να βγάλεις προς τα έξω ένα κομμάτι του εαυτού σου που επιθυμεί, διεκδικεί και κυνηγά. Η ανάγκη σου να φανείς, να φωτιστείς, να λάμψεις περνά μέσα από τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα, από τις συμφωνίες που κάνεις, από τις συγκρούσεις σου με άτομα με ισχύ και εξουσία, από τη διεκδίκηση χρημάτων που σου οφείλονται ή αμοιβών που θεωρείς πολύ κατώτερες από όσα αξίζεις. Μία εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσε να αποτελέσει τεράστια ευκαιρία να ισχυροποιήσεις τη θέση σου, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ζητά από εσένα χρόνο που διαφορετικά θα επένδυες στην προσωπική σου ζωή. Αντίστροφα όμως, μπορεί να αποφασίζεις να κλείσεις ένα εργασιακό κεφάλαιο με στόχο να προσφέρεις χρόνο σε εσένα να ισορροπήσεις ή στη σχέση σου να ανθίσει και να νιώσεις πως δεν είσαι αποκομμένος/η από το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σου. Με την Ηλιακή έκλειψη μην προσπαθήσεις να κρυφτείς, γιατί δεν έχει κανένα νόημα πλέον.

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητα ή να συζητήσεις επαγγελματικά σχέδια που φαίνεται να σου προσφέρουν νέες στηρίξεις για τη ζωή σου. Αν υπάρχει ένα ταξίδι που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ή και στο/η σύντροφο, τότε είναι μάλλον ώρα να το πραγματοποιήσεις, αφού θα σε βοηθήσει να τραβήξεις το μυαλό σου μακριά από ζητήματα που απορροφούν μεγάλο μέρος από την ενέργεια σου. Αν πάλι προκύπτει μία μετακίνηση για εκεί που υπάρχει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία ή μία συζήτηση που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε βήματα προόδου της καριέρας σου, τότε μην το σκέφτεσαι και πολύ. Αν πάλι, σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα και ιδέες που χρωματίζουν διαφορετικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, τότε φρόντισε να έχεις ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες για να συλλάβεις όσο καλύτερα γίνεται όσα σου προσφέρονται. Κάποιος προσπαθεί να ρίξει φως στον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεσαι, οπότε μη φοβάσαι να δείξεις πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να καλλιεργηθεί η νέα σου φιλοσοφία.

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο και 8ο Ηλιακό σου οίκο δείχνει από τη μία πλευρά ένα σημαντικό γεγονός στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα που μπορεί και να σε κλονίσει, από την άλλη όμως πλευρά μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να κλείσεις λογαριασμούς με ένα άρρωστο παρελθόν ή παρόν και να ξεφύγεις από την παγίδα που είχες πέσει. Με τη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη θα προσπαθήσεις ή θα χρειαστεί να αναζητήσεις την αξία ανθρώπων και στοιχείων της ζωής σου ώστε να πάψουν να αποτελούν απειλές, αλλά να γίνουν τα περάσματα σου σε ένα πιο ευοίωνο και όμορφο αύριο. Αν αυτό σημαίνει πως ζητάς αύξηση στη δουλειά σου, πως αναζητάς καλύτερο σεξ σε μία νέα σχέση, πως αρχίζεις να θεωρείς πως πλησιάζει η ώρα που θα προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με την υπάρχουσα σχέση σου ή πως χρειάζεσαι ψυχανάλυση για να βρεις το αγκάθι που σε πιέζει, είναι κάτι που γνωρίζεις εσύ πολύ καλύτερα από εμένα. Αυτό που μπορεί να γνωρίζω εγώ είναι πως θα προκληθείς λεκτικά και σωματικά με στόχο να αντιδράσεις και να εξελίξεις καταστάσεις που όσο διαιωνίζονται, τόσο σε οδηγούν στη σήψη.

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Ταύρου είναι μία έντονη στιγμή για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, αφού θα αναμετρηθείς με το/η σύντροφο, το/η συνεργάτη, το αφεντικό ή τον άλλο σου εαυτό που φροντίζει να σου μιλά για την ανάγκη της υλικής ασφάλειας και της κατοχής. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να κλείνει ένας κύκλος στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, να πρέπει να αντιμετωπίσεις αποφάσεις που σε απομακρύνουν από το/η σύντροφο, μειώνουν τα έσοδα σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν την απαρχή μίας εποχής που θα έχεις περισσότερο χρόνο για εσένα με στόχο να τον γεμίσεις με καταστάσεις που επιλέγεις και δε σου φορτώνουν κάποιοι άλλοι. Από την άλλη όμως πλευρά, οι συγκρούσεις με άτομα στον προσωπικό ή επαγγελματικό κύκλο θα γίνουν εντονότερες και θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και την αδυναμία σου να τραβάς κόκκινες γραμμές όταν κάτι τελειώνει. Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να λάμψει σαν το φως που πέφτει στα κακώς κείμενα και σου λέει να τα αλλάξεις, αλλά και σαν το φως που τονίζει κομμάτια που θέλεις να παραμείνουν κρυφά αφού σε βολεύουν όπως είναι για την ώρα. Πάντως, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο δεν είναι μία έκλειψη που θα περάσει απαρατήρητη για τη ζωή σου.

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο και 6ο Ηλιακό σου οίκο δεν είναι κάτι που θα καταλάβεις άμεσα, αφού πιθανότατα να αφορά μία κατάσταση στον εργασιακό τομέα που εξελίσσεται χωρίς ίσως να το γνωρίζεις ή να έχει να κάνει με μία συνήθεια που βάζεις ή βγάζεις από την καθημερινότητα σου, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι αν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για αυτό. Αν όμως διώξεις τη ματιά σου από τη δική σου ζωή και κοιτάξεις λίγο γύρω σου, θα δεις ανθρώπους να μάχονται για να διατηρήσουν μία δουλειά που έχει πλέον χάσει κάθε έννοια της αξιοπρέπειας, να παλεύουν με την κατάθλιψη, να μην έχουν στοιχειώδη μέσα για να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς να στερούνται ή αισθάνονται τρόμο για το αύριο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αντιληφθείς πως η αισιοδοξία σου για το αύριο μπορεί να πηγάζει από τις βασικές σου ανάγκες που καλύπτεις και νιώθεις ευγνώμων ή να είναι εντελώς αβάσιμη και να μη λαμβάνει υπόψη της τον κοινωνικό περίγυρο. Με τη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη αναπροσάρμοσε τη ζωή σου δίνοντας σημασία σε στοιχεία που θεωρείς δεδομένα, ώστε να φτάσεις και στην άλλη άκρη του νήματος που σου φωνάζει να αφήσεις στην άκρη σκέψεις, σχέδια και πράξεις που σε κάνουν να ζεις σε μία άλλη εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί. Και σου λέω να εστιάσεις στην παραπάνω διάκριση, γιατί δε χρειάζεται να κλονιστεί η υγεία σου για να δώσεις αξία σε δεδομένα που κάποιοι άλλοι θεωρούν πολυτέλειες για τη δική τους ζωή.

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου θέλει πιθανότατα να δηλώσει την ανάγκη σου να νιώσεις μοναδικός/η μέσα από την προσωπική σου ζωή ή δημιουργικός/η μέσα από την καριέρα σου και τα επιτεύγματα αυτής. Πως όμως νιώθεις μοναδικός/η και δημιουργικός/η; Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε είναι πιθανό να κινούνται διαδικασίες για να αποκτήσεις παιδί, αφού με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στην ανάγκη σου να γεννήσεις κάτι που φέρει στοιχεία της προσωπικότητας σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία νέα γνωριμία μπορεί να αποκτήσει και μία ερωτική χροιά, να περάσει στη σεξουαλική έλξη που σε κάνει να απελευθερώνεις τη συναισθηματική σου πλευρά που γνωρίζεις να κρατάς πολύ καλά κρυφή. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι μάλλον ώρα να αναλάβεις πρωτοβουλία ή να εμπιστευτείς ένα άτομο μέσα από μία ομάδα με την οποία συνεργάζεσαι, αφού δεν αντέχεις να διαιωνίζεις ασάφειες και αμφιβολίες σχετικά με το αύριο. Ίσως πάλι να δέχεσαι την τονωτική ένεση που ονομάζεται χρηματικό κέρδος, κάτι που σε βοηθά να δεις τη δουλειά σου με καλύτερη ματιά. Αυτό που έχεις ανάγκη με την Ηλιακή έκλειψη είναι να αποδείξεις πως αξίζεις, πως κουβαλάς υλικό μέσα σου που θεωρείς εξαιρετικά πολύτιμο για να κρατήσεις κρυφό.

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι μία σημαντική στιγμή που μπορεί να ταράξει θεμέλια που βρίσκονται κάτω από την οικογενειακή ή επαγγελματική σου ζωή. Μία διαμάχη, σύγκρουση ή συνδιαλλαγή με άτομα στην οικογένεια ή στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε ένα χώρο, μία σχέση, μία συνεργασία που δείχνει σημάδια αλλαγής. Αν σου έπαιρναν αρμοδιότητες από τη δουλειά, σου έκλεβαν το δικαίωμα να έχεις τον τελευταίο λόγο στις σχέσεις σου στον ερωτικό ή οικογενειακό τομέα, σε έβαζαν στη διαδικασία να σκεφτείς πως ο ζωτικός σου χώρος μειώνεται, θα μπορούσες να αντέξεις ή θα ένιωθες πως περνάς στο παρασκήνιο; Αν έπρεπε να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή, αν καταλάβαινες πως μία σχέση ή κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της και πλέον ακολουθεί καθοδική πορεία, θα ήσουν διατεθειμένος/η να αποχωρήσεις και να μεταφέρεις τις εμπειρίες που έχεις μαζέψει σε κάτι νέο που θα μπορούσε να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα; Αυτό που προσπαθεί να σε διδάξει η Ηλιακή έκλειψη είναι πως όταν κλείνει ένας κύκλος δε βρίσκεσαι και πάλι στην ίδια έναρξη, αλλά σε μία νέα έναρξη που υπόσχεται ένα νέο ενδιαφέρον ταξίδι. Μήπως λοιπόν να τολμήσεις να κλείσεις τον κύκλο που δεν έχει κανένα νόημα να διατηρείς πλέον ανοικτό;

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα δοκιμάσει τις αντοχές σου στην κριτική, θα τεστάρει τα νεύρα σου, θα βάλει σε δοκιμασία σχέσεις του συγγενικού σου κύκλου. Η πιο εύκολη συνταγή για να αποφύγεις συζητήσεις που βράζουν και σχέσεις που μυρίζουν μπαρούτι είναι να κάνεις ένα ταξίδι-απόδραση ή να πάρεις ένα βιβλίο και να χαθείς στις σελίδες του. Με τη συγκεκριμένη όμως Ηλιακή έκλειψη έχεις την ευκαιρία να γίνεις και πάλι μαθητής/ρια και να διδαχτείς από την αρχή τρόπους ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και μεθόδους για να αντιμετωπίζεις κρίσεις από άτομα που έχουν ισχύ και αναλαμβάνουν ρόλο μέντορα στη ζωή σου. Μη βιαστείς να κλείσεις την πόρτα σε μία κουβέντα ή γνωριμία που ξεκινά μέσα από έντονο διάλογο και δύσκολες συνθήκες συνεννόησης, μην προτρέξεις να κρίνεις την προσωπικότητα του ατόμου που φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με διαφορετικό τρόπο, μη θελήσεις να φτάσεις στην αποφοίτηση πριν βάλεις διαγώνισμα στον εαυτό σου σχετικά με τις γνώσεις που απέκτησες.

 

 

πηγή :  http://www.signingstars.gr/index.php?param=art&id=1671

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...