παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο (Ολική)

Κριός: Αλλαγές στον οικονομικό τομέα και στα εισοδήματά σας. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται μία μεταβολή στην εισοδηματική σας δυναμικότητα και μάλλον θα έχει θετική έκβαση. Κέρδη θα έχετε από τις πωλήσεις των υπηρεσιών σας. Κέρδη μέσα από εμπορικές συνδιαλλαγές και διαπραγματεύσεις. Δημόσιες σχέσεις, κοινωνικότητα και εφευρετικότητα. Εξομάλυνση σχέσεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ένα θέμα επαγγελματικό φαίνεται να εξελίσσεται ομαλώς. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Αλλάζουν οι σταθερές σας, οι βάσεις σας και οι αξίες σας. Ίσως νιώθετε αρχικά ανασφαλείς και σε κινούμενη άμμο ωστόσο αργότερα οι εξελίξεις σας δικαιώνουν. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας.

Ταύρος: Αλλαγές και ανακατατάξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας, από τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών μέχρι και εκείνους της φιλίας, των επαγγελματικών και των ερώτων σας. Σχέσεις ατροφικές κρίνονται και εσείς καλείστε να δράσετε, να αλλάξετε τις καταστάσεις ή το επικοινωνιακό κομμάτι σε σχέση με τους άλλους. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευτείτε ενώ ι δεσμευμένοι εάν ξεπεράσετε τα εμπόδια σίγουρα η σχέση θα επισφραγιστεί. Χρήματα σε ανοδική τροχιά, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας. Σταματήστε να εθελοτυφλείτε και αφουγραστείτε τις αλλαγές που επιτάσσει το σύμπαν.

Δίδυμοι: Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σας βάζει σε μία διαδικασία κλεισίματος κύκλων είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε μέσα σε μία σχέση-συνεργασία. Ίσως φέρει συναισθηματική φόρτιση μία απόφαση αλλά μακροπρόθεσμα είναι κάτι που θα φέρει ανανέωση στην ζωή σας, ούριο άνεμο και θετικές προδιαγραφές. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και μην σωματοποιείτε τις καταστάσεις γύρω σας. Κάντε ένα τσεκ απ προκειμένου να διαγνωστεί κάποια πάθηση. Ωστόσο, η έκλειψη προσφέρεται για να βρείτε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας. Μακροπρόθεσμα θα σταθείτε πιο δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας!

Καρκίνος: Αλλαγές σε επίπεδο στόχων, φιλοδοξιών και επαγγελματικών θεμάτων. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τακτική και να δράσετε με τρόπο διαφορετικό. Οι γεννημένοι στις 26/6 του μήνα έχετε κάποιες αλλαγές που ίσως σας ταλαιπωρούν ψυχικά αλλά μακροπρόθεσμα η αλλαγή θα είναι προς όφελός σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 9/7 δέχεστε θετικότατες επιρροές και μπορείτε να υλοποιήσετε έναν στόχο σας ή ένα όνειρό σας. Αλλαγές αναμένονται στον τομέα της φιλίας, θα διαπιστώσετε ποιοι είναι αληθινοί φίλοι. Μία φιλία ίσως μετατραπεί σε έρωτα ή το αντίστροφο. Σε κάθε περίπτωση σχεδιάστε πράγματα για το μέλλον σας.

Λέων: Αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας και κοινωνικής προβολής. Αλλαγές στις σχέσεις σας με τον εργοδότη σας ή την εργοδότρια σας. Πολλές φορές μια αλλαγή δεν είναι αρνητική, ίσως αλλάζετε δουλειά ίσως πόστο, ίσως αναλαμβάνεται κάτι πιο υπεύθυνο. Σε περίπτωση απώλειας της εργασίας υπάρχουν προοπτικές για εύρεση μιας νέας πιο κοντά στα δικά σας γούστα αλλά και στις ικανότητές σας. Φυσικά, οι επαγγελματικές αλλαγές ίσως συνδέονται και με αλλαγές στα εισοδήματά σας. Πιθανό ειδύλλιο με ένα άτομο στον εργασιακό χώρο. Μην εμπλέξετε τα συναισθήματα σας με τον εργοδότη ή την εργοδότριά σας. Ανακαίνιση χώρου εργασίας ή και οικείας. Αλλαγές και σε θέματα οικογενειακά, πιθανή μετακόμιση. Οι φιλίες θα εξομαλυνθούν και θα αντλήσετε ικανοποίηση από εκεί.

Παρθένος: Η ηλιακή έκλειψη δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο καθώς φέρνει αισιοδοξία και ελπίδα, σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης των καταστάσεων γύρω σας. Ευχάριστα νέα έρχονται από το εξωτερικό ή από μακρυά και φέρνουν θετικές εξελίξεις επί του επαγγελματικού σας τομέα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τόπο διαμονής καθώς κάπου αλλού βρίσκεται μία καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία. Εξελίξεις σε θέματα νομικής χροιάς με μάλλον θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές στα επαγγελματικά θα έχουν θετικές εξωτερικότητες και πιθανή αύξηση των αποδοχών σας. Εμπλουτίστε την γνώση σας, πιθανώς να αποκτήσετε περαιτέρω κατάρτιση στην ειδίκευσή σας. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Έρωτας με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή από απόσταση.

Ζυγός: Οι αλλαγές είναι βαθύτερες, ουσιαστικές και στοχεύουν στα μύχια του εαυτού σας. Κάτι αλλάζει βαθιά μέσα σας, αλλάζετε εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό και κάνετε έναν απολογισμό ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Φυσικά, ο τομέας των οικονομικών περνάει από τροποποίηση, πιθανώς να πάρετε μία κληρονομιά, πιθανώς να διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα με όρους ευνοϊκούς που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπνεύσετε. Στην αντίθετη περίπτωση ίσως σας έρθουν χρήματα λιγότερα από αυτά που περιμένετε. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αλλαγές στα εισοδήματά σας, ας απευχηθούμε να είναι αρνητικές. Αναζητήστε νέες πηγές άντλησης εσόδων. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε αλλαγές στην σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι θα ερωτευτείτε βαθιά. Νομικές εκκρεμότητες κερδίζονται, θετικές εξελίξεις στις σπουδές και από ειδήσεις, μηνύματα είτε από το εξωτερικό είτε από την εγχώρια περιοχή.

Σκορπιός: Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας συνεργάτης ή μία συνεργάτης σας να αποχωρούν και την θέση τους να αναλαμβάνει ένα νέο άτομο. Εσείς χρειάζεται να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, καλείστε να γίνετε πιο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι με τους άλλους. Μία σχέση είτε αισθηματική είτε επαγγελματική είτε φιλική δοκιμάζεται, τεστάρεται και τώρα είναι που θα κριθεί το μέλλον της αλλά πρωτίστως η ποιότητά της. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία καρμικής χροιάς. Μην διστάζετε να φέρετε την αλλαγή και εσείς οι ίδιοι, μακροπρόθεσμα θα φανείτε κερδισμένοι ηθικά. Κέρδη από αγορές ή πωλήσεις, καλύτερη διαπραγματευτική ικανότητα και ανάκαμψη εισοδήματος. Μπορείτε να ενδυναμώσετε την σχέση σας εάν αντέξει στην δοκιμασία.

Τοξότης: Αλλαγές αναμένονται στον εργασιακό σας χώρο και για ζητήματα επαγγελματικά. Σίγουρα θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο δράσης και διευθέτησης της καθημερινότητας σας αλλά και των εκκρεμοτήτων σας. Πιθανώς να αλλάζετε αντικείμενο εργασίας ή χώρο εργασίας. Πιθανώς να αλλάζουν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας ή με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε για ένα θέμα υγείας, κάντε ένα τσεκ απ. Ευκαιρία να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Φυσικά, οι εξελίξεις όσον αφορά μία σχέση-συνεργασία είτε αισθηματικοί, είτε φιλικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου κρύβει θετικές εξελίξεις. Φανείτε μεθοδικοί, αναδείξτε υπομονή, επιμονή και σύνεση και τελειώστε με ότι σας βαραίνει και σας κόβει από τον αισιόδοξο χαρακτήρα.

Αιγόκερως: Οι αλλαγές έχουν χρώμα, οσμή και αγγίζουν τις πέντε αισθήσεις σας. Θα αναδείξετε τις ικανότητες σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα κινητοποιηθείτε, θα δραστηριοποιηθείτε και θα αναδείξετε πόσο ικανοί είστε. Η αισιοδοξία, η δημιουργικότητα ξεμπλοκάρουν και μπορείτε να προωθήσετε την δράση ας, τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή σχέση ενώ οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου θα το αποκτήσετε. Εξαίρεση του κανόνα αποτελούν οι γεννημένοι στις 3-4/1, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με αλλαγές απαραίτητες για την εξέλιξή τους. Κέρδη μέσα από την εργασία, ικανοποίηση ηθική αλλά και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και της υγείας.

Υδροχόος: Οι εκλείψεις σας βάζουν σε μία διαδικασία αλλαγής, αλλαγής σε επίπεδο συναισθηματικό αλλά και βαθύτερο. Αλλάζετε εσείς μέσα σας, αλλάζει ο εσωτερικός σας κόσμος και αλλάζουν και οι άλλοι απέναντί σας. Πολλοί Υδροχόοι θα αλλάξετε κατοικία ή τόπο διαμονής μέσα στο επόμενο διάστημα. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές, φέρνουν ανακατατάξεις και αναπροσαρμογές σε θέματα οικογενειακής προέλευσης αλλά μπορεί να κρύβουν ικανοποίηση ηθική ή και υλική. Μάλιστα, εκκρεμότητες σχετικές με ένα ακίνητο τρέχουν, έχουν εξελίξεις. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα κατ ευχήν. Κάποιοι θα αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Πιθανές αναπροσαρμογές και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς: Καθόλου αρνητική η έκλειψη ηλίου για εσάς μιας και σας κινητοποιεί, σας κοινωνικοποιεί και σας ωθεί στην εξωστρέφεια και στην επισύναψη πιο δυνατών σχέσεων και συνεργασιών. Κερδίζετε σε ιδέες, σε πειθώ και καλείστε να προάγετε τις σκέψεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται αλλαγές σε σχέσεις με τα αδέλφια σας και με στενούς συγγενείς ενώ κάποιοι άλλοι Ιχθείς ίσως αλλάξετε τόπο διαμονής για λόγους σπουδών ή για επαγγελματικούς. Μία σειρά από διαπραγματεύσεις ανοίγονται μπροστά σας και εσείς καλείστε να βρείτε τον ποθητό στόχο προκειμένου να ξεχωρίσετε. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας, μέσα σε ένα ταξίδι ενδέχεται να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο. Ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή. Πωλήσεις ακινήτων έχουν θετικές εξελίξεις και η οικογένεια σας κρύβει ευχάριστα γεγονότα. Η ιδιωτική σας ζωή κυλάει εξαιρετικά.

 

 

πηγη: http://astroalximies.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html?spref=fb

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...