παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το Πάσχα και τα ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Αν περιμένεις ότι το Πάσχα που θα περάσεις με έναν Κριό, θα είναι ήρεμο και οικογενειακό, τότε σίγουρα τα σχέδια που κάνεις θα πέσουν έξω! Το βράδυ της Ανάστασης θα ετοιμάζει τα βαρελότα του και θα κάνει τα πάντα για να σε τρομάζει και να γελάει. Ανήμερα του Πάσχα, γεμάτος δράση, ένταση, ενεργητικότητα, θα θελήσει να επιδείξει τις ικανότητές του στο σούβλισμα του αρνιού (προσοχή όμως γιατί μπορεί να γκρεμίσει και το αρνί). Θα θέλει πρώτος να τσιμπήσει από όλα τα εδέσματα και όταν κάτσετε στο πασχαλινό τραπέζι, τότε θα ξεκινήσει τον ανταγωνισμό στο τσούγκρισμα των αβγών… Μην παραξενευτείς αν σου φέρει και κανένα αβγό στο κεφάλι από τα νεύρα που μπορεί να έχει, αν δεν κερδίζει!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο “πασάς” του ζωδιακού, θα τα θέλει όλα έτοιμα και στο χέρι για το Πάσχα… Το βράδυ της Ανάστασης θα φροντίσει να ντυθεί στην πένα, προκειμένου να θυμίζει το μοντελάκι που κοίταζε στο περιοδικό με την Ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2013. Αναμένοντας στην εκκλησία να ακούσει το «Χριστός Ανέστη», το μυαλό του θα είναι κολλημένο στην μαγειρίτσα που πρόκειται να γευτεί επιστρέφοντας στο σπίτι και δεν θα υπάρχει καμία άλλη απολύτως σκέψη, πέραν από το φαγοπότι που θα ακολουθήσει. Την Κυριακή του Πάσχα, μην τον περιμένεις να ξυπνήσει νωρίς για να βοηθήσει στο σούβλισμα του αρνιού… Λίγο πριν φτάσει η ώρα για να κάτσει η οικογένεια στο τραπέζι, εκείνη την ώρα θα σηκωθεί από το κρεβάτι του… και μην φανταστείς ότι στη συνέχεια θα τον ακούς να μιλά ή να γελά, αφού δεν θα κάνει κάτι άλλο εκτός του να τρώει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν κατάφερες να πείσεις τον Δίδυμο να περάσετε οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα, τότε να ξέρεις ότι θα υποστείς την γκρίνια του, που δεν φύγατε κάποιο ταξιδάκι στο εξωτερικό. Δεν είναι των τύπων και το δείχνει κάθε στιγμή… Η πολυλογία του, για μία ακόμα φορά θα σε κουράσει, ενώ το βράδυ της Ανάστασης, θα είναι με το κινητό στο χέρι, βάζοντας αναρτήσεις στο Facebook και ενημερώνοντας με χιούμορ κάθε τι που συμβαίνει γύρω του… Στη συνέχεια, μην περιμένεις να ανταλλάξεις μαζί του το φιλί της αγάπης, γιατί θα έχει άλλες ασχολίες… θα αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα από τα κολλητάρια του για ευχές… Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, θα είναι η ψυχή της παρέας, λέγοντας όλα τα ανέκδοτα που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια και βγάζοντας φωτογραφίες, κρατώντας στιγμιότυπα από τις πιο αστείες στιγμές… για τις οποίες θα ενημερώσει στη συνέχεια τους φίλους του στο Facebook.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του έτους για έναν Καρκίνο είναι και το Πάσχα, όπου φροντίζει να βρίσκεται στις ρίζες του, στους ανθρώπους που αγαπά, τηρώντας όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις… Μέχρι να πάει 12 ακριβώς και να γίνει η Ανάσταση, θα παραφυλάει όλη την οικογένεια, για να μην τσιμπήσει κάποιος από την μαγειρίτσα ή τα εδέσματα που έφτιαξε… Χτυπώντας οι καμπάνες της Ανάστασης, θα συγκινηθεί και θα αρχίσει τα φιλιά και τις αγκαλιές σε όλους, στη συνέχεια θα σε κάνει το βράδυ να είσαι με σόδες, από το πολύ φαγητό που θα σου έχει επιβάλει να φας. Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, ο Καρκίνος πρόκειται να είναι στα μέσα και στα έξω στην κουζίνα και όταν με το καλό κάτσετε στο τραπέζι, θα αρχίσει να εξιστορεί στιγμές του παρελθόντος…
 
ΛΕΩΝ
Ετοιμάζεσαι να περάσεις το Πάσχα με έναν Λέοντα; Μα ποιος στην χάρη σου! Θα έχεις στο πλάι σου ένα σούπερ μοντελάκι, ντυμένο με την τελευταία λέξη της μόδας σαν να είναι φιγουρίνι, με μαλλί κομμωτηρίου και χαμόγελο 100 καρδιναλίων… Το βράδυ της Ανάστασης, η λαμπάδα του θα είναι υπερπαραγωγή και το ύφος του θα είναι σαν να είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς… Την Κυριακή του Πάσχα, θα είναι μέσα σε όλα, αλλάζοντας για μία ακόμα φορά πόσα μοντελάκια, για να επιδείξει σε όλους την Ανοιξιάτικη κολεξιόν του… μην ζητήσεις την βοήθεια του για το σούβλισμα, θα σου αρνηθεί από φόβο μην λαδώσει τα ρουχαλάκια του, ενώ αν του πεις να στρώσει το τραπέζι, θα φοβηθεί μην σπάσει κάνα νύχι… Αλλά για να μην τον αδικώ κιόλας, θα σας κάνει να γελάσετε, θα έχει φέρει δώρα σε όλους και θα νοιαστεί να γεμίσει τα πιάτα σας, πριν καλά-καλά αδειάσουν…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σόδες πήραμε; Θα σε παρακαλούσα πολύ, αν με δεις να παρεκτρέπομαι με το φαγητό ή με το ποτό να με σταματήσεις… δεν είμαστε για τέτοιες κραιπάλες»! Αυτά είναι τα λόγια του Παρθένου, πριν ξεκινήσεις να περάσεις το Πάσχα μαζί του… Στην Ανάσταση, ο Παρθένος θα επιβάλει σε όλους να κάνετε ησυχία, μέχρι να αρχίσουν να χτυπούν οι καμπάνες και μερικές φορές μπορεί να σε εκνευρίσει και με την γκρίνια του, αλλά και με αυτή την σοβαρότητα που καταντάει ώρες-ώρες κουραστική. Την Κυριακή του Πάσχα, θα είναι ξύπνιο το Παρθενάκι από τις 6 το πρωί, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν για να ετοιμαστεί το τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι Πασχαλινό τραπέζι δίχως Παρθένο, είναι δύσκολο να γίνει! Χάρη σε αυτόν, το αρνί θα είναι άψογο και όλα τα εδέσματα καλοψημένα!
 
ΖΥΓΟΣ
Ο αγκαλίτσας, ο χαδιάρης, ο αγαπησιάρης αλλά και κεφάτος Ζυγός, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα ζεστό, τρυφερό Πάσχα, γεμάτο γέλιο. Ωστόσο να ξέρεις ότι μπορεί να εκνευριστείς, γιατί το βράδυ της Ανάστασης, μπορεί να είναι μέχρι τις 12 παρά στο μπάνιο, κάνοντας τα αφρόλουτρά σου και εσύ να φωνάζεις απ’ έξω, ότι δεν θα προλάβετε να πάτε στην Ανάσταση. Θα πάτε, μην ανησυχείς! Μέχρι να ντυθεί, να στολιστεί και να το πάρει απόφαση, θα είστε δώδεκα παρά ένα λεπτό στην εκκλησία… Την Κυριακή του Πάσχα θα είναι υπό των δημοσίων σχέσεων… φροντίζοντας να μιλήσει και να διασκεδάσει με όλους! Θα βάζει τη μουσική και φυσικά θα είναι ο πρώτος που θα μερακλώσει και θα σύρει το χορό…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νηστεία και προσευχή ο φίλος μας ο Σκορπιός θα είναι μέχρι το βράδυ της Ανάστασης, άσε που δεν θα έχει και πολύ όρεξη για κουβεντούλες και σαχλαμαρίσματα… Αν σου τα έχει και… μαζεμένα, μπορεί να σου πετάει και τίποτα σπόντες «Πες μου τώρα τις αμαρτίες σου, πότε μου είπες ψέματα, θα σε συγχωρήσω αν μου ομολογήσεις»… Την Κυριακή του Πάσχα, ο Σκορπιός θα απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές, περιμένοντας όμως πώς και πώς την ώρα που θα μείνει μόνος του… αφού μεταξύ μας, τον κουράζουν ιδιαίτερα οι κοινωνικές συνεστιάσεις…
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμάζεσαι να περάσεις το Πάσχα σου με έναν Τοξότη; Τότε σίγουρα έχεις να περάσεις απίστευτες στιγμές, που θα έχουν δράση, περιπέτεια αλλά και εναλλαγές. Ο Τοξότης θα τηρήσει την νηστεία μέχρι την ώρα της Ανάστασης και για λόγους δίαιτας, αλλά και επειδή είναι κατά βάθος ένα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, έστω και αν δεν του φαίνεται. Έτσι λοιπόν, ετοιμάσου για πολλά πειράγματα από την πλευρά του, αν θελήσεις να τσιμπήσεις λίγο από το τσουρέκι ή την μαγειρίτσα… Πηγαίνοντας στην Ανάσταση, μόλις αρχίσουν να χτυπούν γιορτινά οι καμπάνες, θα θελήσει δώσει τα περισσότερα φιλιά, θα ρίξει τα περισσότερα δυναμιτάκια και θα είναι από τους πρώτους που θα θελήσει να φύγει, για να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι για τις… μάσες του! Την Κυριακή του Πάσχα πρόκειται να είναι η ψυχή της παρέας, που με το χιούμορ και τα ανέκδοτά του θα ξεσηκώνει όλο τον κόσμο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν προετοιμάζεσαι να περάσεις το Πάσχα σου με έναν Αιγόκερω, τότε να είσαι σε ετοιμότητα για κουβέντες που θα έχουν σχέση με business, οικονομικά, πολιτική και φυσικά διεξοδική ανάλυση για την κρίση στην Ελλάδα… Φυσικά, όλα αυτά θα συμβαίνουν, ενώ παράλληλα κοιτάζει και το κινητό του, να δει αν έχει έρθει κάποιο μήνυμα από τη δουλειά, ή μιλώντας παράλληλα και με τους συνεργάτες του. Αλλά για να μην τα παραλέμε κιόλας, ο Αιγόκερως το Πάσχα, θέλει να περάσει παραδοσιακά και γίνεται πραγματικά η κολώνα της οικογένειας, φροντίζοντας όλα να είναι προγραμματισμένα, ενώ παράλληλα είναι διαρκώς στο πλάι των ανθρώπων που αγαπά. Έχοντας λοιπόν στο πλευρό σου τον Αιγόκερω, μπορεί να μην ξελιγωθείς στα γέλια, αλλά τουλάχιστον, θα ζήσεις ένα Πάσχα στο οποίο θα τηρηθούν όλα τα έθιμα και οι παραδόσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα Πάσχα γεμάτο γέλιο, πρόκειται να ζήσεις στο πλάι του Υδροχόου, ο οποίος έχει φυσικά τις δικές του θεωρίες για τα πάντα (ακόμα και για τις ημέρες της γιορτής) και δεν τον νοιάζει και πολύ να τηρήσει κατά γράμμα τη νηστεία, την προσευχή, το σούβλισμα και το τσούγκρισμα των αυγών! Ο ίδιος μπορεί να σε παρασύρει να φύγετε κάπου μακριά ή ακόμα και να κάνετε κάποιο ταξιδάκι εκτός Ελλάδος. Αν όμως έχεις προγραμματίσει να περάσεις πιο οικογενειακά τις ημέρες των γιορτών, μαζί με τον Υδροχόο, τότε ετοιμάσου για ένα Πάσχα που θα έχει γέλιο, καβγά, χιούμορ, επικοινωνία…. Και υπερβολή στο φαγητό!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αν ετοιμάζεις να περάσεις το Πάσχα με έναν Ιχθύ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείς κοντά σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπου θα ζήσεις τις πιο ζεστές, τρυφερές και αγαπημένες στιγμές του έτους! Ο φίλος σου ο Ιχθύς, θα είναι συνέχεια με νηστεία και προσευχή μέχρι την ώρα της Ανάστασης, θα θυμηθεί να σου ζητήσει συγνώμη για όποια στιγμή σε αδίκησε και θα σου ζητήσει άφεση αμαρτιών! Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, προσπάθησε να του περιορίσεις τις κραιπάλες και μην τον παρεξηγήσεις αν πιεί και κανένα ποτηράκι παραπάνω… συνηθίζει να παρασύρεται τις ημέρες των γιορτών!


http://www.myastro.gr/zodia/astrologia-zodia/astrologia-zodia-pasxa.html
   
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...