παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη Απριλίου

Για τους Κριούς η περίοδος θα απαιτήσει συνεχή παρουσία στον εργασιακό χώρο, όπου δε θα αρκέσει να δουλεύετε, αλλά θα πρέπει και να φαίνεται ότι δουλεύετε. Με πολλή δουλειά έχετε τη δυνατότητα να πάρετε κάποιους επαίνους και να προσθέσετε πόντους στο βιογραφικό σας. Απότομες συμπεριφορές ωστόσο θα πρέπει να προσεχτούν, γιατί δεν ξέρετε τι θα προκαλέσουν από τον άλλο μήνα. Προσέξτε τις κρυφές συνεννοήσεις πίσω από την πλάτη σας.

Για τους Ταύρους το κλίμα είναι κάπως βαρύ και πολλοί αποφασίζουν για σας χωρίς εσάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ισχυρούς συμμάχους όμως κι ίσως καταφέρετε να αντέξετε τα κύματα που έρχονται επάνω σας. Βασική προϋπόθεση να μη χάσετε την εστίαση σας σε αυτό που έχετε επιλέξει να επιδιώκετε το τελευταίο τρίμηνο. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται πάντως σε βάσεις που έχετε ήδη κανονίσει.

Για τους Διδύμους η αισιοδοξία περισσεύει κι ίσως κάποια όνειρα βγαίνουν και πάνω από το κεφάλι σας. Ναι, φαίνεται να υπάρχει κάποια εύνοια, αλλά τον επόμενο μήνα με τις εκλείψεις πολλοί θα θελήσουν να σας σκάψουν το λάκκο. Λάβετε τα μέτρα σας, γιατί δε θα περάσετε αβρόχοις ποσί την άνοιξη και ο Ιούνιος που θα σας ευνοήσει αργεί ακόμη πολύ.

Για τους Καρκίνους η εργασία και χαρά περισσεύει καθώς και ένα άγχος για διάκριση, που δεν είναι όλο ωστόσο δικό σας, αλλά μέρος του προκαλείται από τις εξωτερικές συνθήκες. Οι καταστάσεις σας πιέζουν προς ένα ξεκαθάρισμα στα επαγγελματικά, το οποίο θα γίνει σταδιακά και προοδευτικά και τον άλλο μήνα για να δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε. Πρόβλημα το γεγονός ότι δε θα δείτε και πολύ το σπίτι σας αυτές τις μέρες.

Για τους Λέοντες είναι θετική η περίοδος με πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και βοήθειες που έρχονται από φίλους και γνωστούς τρίτων. Το μυαλό ανοίγει αρκετά σε νέες πιθανές ευκαιρίες και κατευθύνσεις που θα θελήσετε να πάρετε από τον επόμενο μήνα στα επαγγελματικά σας. Το κακό είναι ότι οι ιδέες αυτές θα χρειαστούν κάποια βάση στήριξης να καρποφορήσουν κι εσείς με το σπίτι σας δε δείχνετε να τα πηγαίνετε καλά αυτή την περίοδο. Όταν θα χρειάζεστε βοήθεια, ποιος θα σας στηρίξει;

Για τους Παρθένους κάποιες ευκαιρίες δουλειάς εμφανίζονται, όχι με τόσο μεγάλα εισοδήματα, αλλά πάντως αρκετά για να κάνετε κάποιο κουμάντο. Φαίνεται ότι τα πηγαίνετε αρκετά καλά στη ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων κι αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Προσοχή σε ατυχήματα στη δουλειά ωστόσο. Το χειρότερο σας αυτή την περίοδο είναι να χάσετε μεροκάματα επειδή στραμπουλίξατε το πόδι.

Για τους Ζυγούς η περίοδος είναι αρκετά έντονα στα αισθηματικά με σχέσεις να αναβιώνουν, να ξαναζεσταίνονται, αλλά και να ξεκινάνε από την αρχή πολλά υποσχόμενες. Το περιβάλλον είναι αρκετά έντονο, εχθροί και φίλοι ανακατεύονται και δεν είστε σίγουροι, αν οι συνεργάτες είναι συνεργάτες ή ανταγωνιστές. Το κλίμα θα ξεκαθαρίσει σταδιακά, προς το παρόν συλλέγετε εντυπώσεις και ταξινομείτε.

Για τους Σκορπιούς παραμένει η ισορροπία του τρόμου μεταξύ απόσπασης και απόστασης. Χρειάζεστε απόσπαση για να κρίνετε τα πράγματα αντικειμενικά, αλλά τελικά αυτό που σας βγαίνει είναι απόσταση και απομόνωση από τους άλλους. Δείχνετε έτσι ότι δεν είστε συντονισμένοι με το κλίμα της εποχής και ίσως αυτό σας στοιχίσει τον επόμενο μήνα σε σχέσεις και συνεργασίες. «Ακούστε» πού πάει το πράγμα, γιατί θα μείνετε πίσω.

Για τους Τοξότες είναι μία πολύ καλή περίοδος δημιουργικότητας με πολλές δυνατότητες να «παίξετε» με κάποια χόμπυ, πράγματα που σας αρέσουν και να αναπτύξετε προσωπική δημιουργικότητα. Το κλίμα είναι «ή τώρα ή ποτέ» και η προσπάθεια σας είναι να πάρετε τώρα όσα περισσότερα μπορείτε. Απολαύστε αυτό το μήνα όσα μπορείτε, γιατί από τον επόμενο ίσως σας επαναφέρουν στην τάξη, θυμίζοντας σας ότι η σύμβαση σας προβλέπει εργασία για 8ωρο.

Για τους Αιγόκερους η περίοδος φέρνει ανακατωσούρες στο σπίτι με κάποιο μέλος της οικογένειας να το έχει επηρεάσει η άνοιξη και να θέλει να σας ξεσηκώσει όλους να παίξετε με τα χόρτα. Εσείς δεν είστε γενικά στα καλύτερα σας, δεν πολυβγαίνετε και δεν θέλετε και πολύ κόσμο around, αλλά το θέμα είναι ότι έτσι θα διώξετε από κοντά σας όλους εκείνους που θα ονομάζαμε «υπερασπιστές της ζωής». Δύσκολη περίοδος γενικά με αρκετό πεσιμισμό, αλλά κάπου πρέπει να βρείτε να πιαστείτε. Αναζητήστε μια πίστη.

Για τους Υδροχόους η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα, καθώς βλέπετε τους άλλους να κάνουν πράγματα και προβαίνετε στο αγαπημένο σας σπορ. Παρατηρείτε. Είναι εύκολο πάντα να κάνουμε διαπιστώσεις για το πώς τα πάνε οι άλλοι, έτσι δεν είναι; Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς; Ίσως δεν είναι και το καλύτερο σας αυτό, γιατί όταν εμπλέκεστε προσωπικά, κάπου μας τα χαλάτε. Πάντως σαν συμβουλάτορες μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το μήνα, κυρίως αδέλφια σας που τρέχουν και δε φτάνουν.

Για τους Ιχθύς η περίοδος κλείνει ένα κύκλο τριμήνου που σας ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να φέρετε εις πέρας κάποια εργασία που είχατε αναλάβει. Χρειαστήκατε αρκετές καινούριες δεξιότητες για να το κάνετε αυτό και από αυτό το μήνα θα βρείτε ότι μπορείτε να τις διαχειρίζεστε πλέον άνετα και τις έχετε κάνει κτήμα σας. Απολαμβάνετε την υποστήριξη κάποιων ισχυρών προσώπων αυτή την εποχή. Αξιοποιήστε το και εμπλακείτε σε ευθύνες για να έχετε και περισσότερα οφέλη.

 

ΠΗΓΗ:  http://www.myhoroscope.gr/forum/%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%BF-13/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%8E-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82;-14365/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...