παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Οι ΚΡΙΟΙ ρίχνουν τους τόνους, απομακρύνονται από τα εγκόσμια, ασχολούνται με τον εσώτερο εαυτό τους, σε ουτοπιστικά ενδιαφέροντα αλλά και με την υγεία τους. Οι λύσεις θα βρεθούν μέσα από συνδυασμένη δημιουργικότητα και πειθαρχία.

Οι ΤΑΥΡΟΙ καταναλώνουν αρκετή ενέργεια σε κοινωνικά δρώμενα, σε εμπνεύσεις και όνειρα που έχουν λίγες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, παρά μόνο εάν, οι στόχοι συγκεκριμενοποιηθούν. Επίσης  καραδοκούν και αρκετοί κίνδυνοι  οικονομικών απωλειών αν δεν προσέξουν.

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ τα δίνουν όλα για όλα στην επαγγελματική αναρρίχηση. Αυτό ακούγεται τέλειο, όμως οι τρικλοποδιές είναι μπροστά τους, είτε γιατί τα πρόσωπα που περιμένουν να τους υποστηρίξουν είναι πολύχρωμες φούσκες, είτε γιατί η αισιοδοξία ξεπερνά τα όρια. Η οργανωμένη εργασία ανταμείβεται.

Οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ ας εμπιστευθούν την φαντασία τους και το ένστικτό τους για να οδηγήσουν τα πολυπόθητα όνειρά τους εκεί που θέλουν. Ίσως υπάρξουν εμπόδια που κυρίως προέρχονται από παρασκηνιακές ενέργειες, όμως η αποφασιστικότητα και η στήριξη συμμάχων είναι ισχυρό ατού.

Οι ΛΕΟΝΤΕΣ θα έχουν πάρε δώσε με τα ταμεία, εφορείες, λογαριασμούς, κληρονομικά που θα τους απορροφήσουν αρκετή ενέργεια, θα προκαλέσουν σύγχυση και αποδιοργάνωση. Προσοχή σε συλλογικούς χώρους που αναμένεται να είναι μπερδεμένοι. Ωστόσο, όσο κι αν η αβεβαιότητα επιμείνει, στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό.

Οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ  θα έχουν διαφορές και εντάσεις στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθώς επίσης και υπερβολική αισιοδοξία για την εξέλιξη επαγγελματικής συνεργασίας η οποία κρύβει παγίδες. Παρόλα αυτά επειδή γνωρίζουν τι θα πει οργάνωση, είναι ο άσσος στο μανίκι τους που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν.

Οι ΖΥΓΟΙ θα το ρίξουν στη δουλειά, δηλαδή παραγωγικότητα και φαντασία συνδράμουν. Κατά πόσο βέβαια είναι εφαρμόσιμα θα εξαρτηθεί από το πόσο θα παρασυρθούν σε εξωπραγματικές ασχολίες ή θα εκφράσουν τα ταλέντα τους με σκοπό το κέρδος.

Οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην ερωτική τους ζωή ή σε δραστηριότητες που αναπτύσσουν το πνεύμα, την ψυχή και τη διάθεση. Η στήριξη αγαπημένων τους, θα είναι μέσα στα ενδιαφέροντά τους. Η δυσκολία θα φανεί αν δεν ελέγξουν οικονομικά και συναίσθημα, σε σημείο να απογοητευθούν. Προσωπικά σχέδια αποδίδουν.

Οι ΤΟΞΟΤΕΣ θα εναποθέσουν όλη την ενέργεια τους σε οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως περιμένουν πολλά από οικεία πρόσωπα, όμως κατά ένα μεγάλο μέρος αυτό που εισπράττουν, είναι σύγχυση και αποδιοργάνωση. Η μετατόπιση του άγχους σε δημιουργικές ενασχολήσεις θα αποδώσει θεαματικά.

Οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ας αποφύγουν σημαντικές συμφωνίες, ας προσέξουν τις μετακινήσεις τους ή τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κι ας αφοσιωθούν σε ταξίδια και επικοινωνία που αναπτύσσει τη φαντασία και ξεκουράζει το νου. Ένα δημιουργικό σχέδιο παίρνει μορφή και ικανοποιεί.

Οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ θα εμπλακούν με την οικονομική διαχείριση των εσόδων τους, η οποία θα παρουσιάσει κενά, άγχος και αβεβαιότητα. Οι αγορές και η σπατάλη θα αποδειχθούν κινήσεις που θα αυξήσουν τα παραπάνω, όπως επίσης και δε θα λείψουν και οι εντάσεις με αγαπημένους. Η επαγγελματική ανασυγκρότηση αν υιοθετηθεί, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Οι ΙΧΘΕΙΣ ανακτούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, γίνονται πιο δημιουργικοί, ρομαντικοί και έτοιμοι να δράσουν, όμως κινδυνεύουν να πέσουν σε υπερβολές λέγοντας πολλά και κάνοντας λίγα ή και τίποτε. Οι φίλοι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στα δημιουργικά τους σχέδια, ενώ όσοι προετοιμάζουν ταξίδια ή φιλοδοξίες είναι κοντά στην πραγματοποίησή τους.

 

ΠΟΠΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...