παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ζυγού
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ζυγού        

Ήλιος στο Ζυγό

Έχετε ανάγκη από κοινωνική επαφή, συναναστροφές και συντροφικότητα. Αναζητείτε ένα ταίρι, ένα παρτενέρ, ένα συνέταιρο, ένα φίλο , για να συμπορεύεστε και να συγχρωτίζεστε. Λειτουργείτε καλύτερα μαζί με άλλους για αυτό και συχνά επηρεάζεστε ή εξαρτάστε από αυτούς. Επιζητείτε την έγκριση και την επιδοκιμασία των άλλων για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Η ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή από τους άλλους σας κάνει ανεκτικούς και συμβιβαστικούς. Προσπαθείτε λοιπόν να αποφεύγετε τις διαφωνίες και εκφράζεστε πνεύμα συνεργασίας και δικαιοσύνης. Αγαπάτε την αρμονία και προσπαθείτε να την εφαρμόζετε στο φυσικό σας περιβάλλον. Ονειρεύεστε ένα χώρο που θα κυριαρχεί η ισορροπία, η συμμετρία και η αντίληψη του ωραίου. Λάτρεις της ομορφιάς θεωρείτε απαραίτητο να προσέχετε την προσωπική σας εμφάνιση. Επιλέγετε αισθητικά ελκυστική ένδυση ενώ παράλληλα το ύφος και το παρουσιαστικό σας διακρίνονται για τη φυσική αίσθηση ομορφιάς. Χαρακτηρίζεστε από αρμονία, διαλλακτικότητα, καλαισθησία, αλλά και αναποφασιστικότητα και διστακτικότητα.

Σελήνη στο Ζυγό

Όσοι έχετε τη Σελήνη στο Ζυγό χαρακτηρίζεστε από μια πηγαία καλοσύνη και ευγενικούς τρόπους. Ενστικτωδώς αναζητάτε την αρμονία και νιώθετε σαν το σπίτι σας σε χώρους ομορφιάς, τέχνης και διανόησης. Αισθάνεστε ότι είναι σημαντικό οι άλλοι να σας αποδέχονται και δεν σας αρέσει να προβαίνετε σε πράξεις που μπορεί να κάνουν τους άλλους να νιώσουν άβολα ή άσχημα. Συνήθως είστε διακριτικοί και αποφεύγετε ερωτήσεις που μπορούν να φέρουν τους άλλους σε αμηχανία. Έχετε την ικανότητα να πλησιάζετε τους άλλους και δεν σας αρέσει να είστε για πολύ καιρό μόνοι. Οι άλλοι είναι σημαντικοί για εσάς και σας αρέσει να μοιράζεστε μαζί τους συναισθήματα και εμπειρίες. Η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός αγγίζουν πολύ βαθιές συναισθηματικές χορδές σας. Είστε χαριτωμένοι εκ φύσεως και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τη συμπάθεια του κοινού. Τέλος συνήθως το σπίτι σας είναι όμορφο, καλόγουστο και τα έπιπλα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία στυλ και χρώματος ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε μια οικία ή άλλο περιουσιακό στοιχείο από μια συνεργασία, γάμο ή άλλη σχέση.

Ερμής στο Ζυγό

Η παρορμητικότητα του Ζυγού σας κάνει να σκέφτεστε γρήγορα ενώ η αέρινη φύση του τονίζει τη λογική αντίληψη σας. Έχετε την τάση να σκέφτεστε αρμονικά και όμορφα ενώ είστε γεννημένοι για δημόσιες σχέσεις. Η διπλωματία είναι ένα από το μεγάλα σας ατού ενώ τις περισσότερες φορές καταφέρνετε πολλά όχι από αυτά που λέτε αλλά από τον τρόπο που του το λέτε. Έχετε ένα χάρισμα στο λόγο ενώ κάνετε προσεκτική επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιήσετε για να αποδώσετε το περιεχόμενο των σκέψεων σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πιστότητα. Συχνά τα πάτε καλά στις ερωτικές προσεγγίσεις καθώς έχετε τον τρόπο να κερδίζετε το μυαλό του άλλου με τα όμορφα λόγια, το τακτ και τη διανόηση σας. Εύκολα γίνεστε αγαπητοί αφού έχετε θετική σκέψη και με τα λόγια σας δείχνετε ότι αντιλαμβάνεστε τη θέση που βρίσκεται ο άλλος. Συχνά μπαίνετε σε διλήμματα και παλαντζάρετε από τη μια άποψη στην άλλη αξιολογώντας τα θετικά και τα αρνητικά.

Αφροδίτη στο Ζυγό

Η γλυκύτητα, η χάρη, η φινέτσα και η καλαισθησία είναι μερικά από τα όμορφα γνωρίσματα που σας προσφέρει η Θέα της ομορφιάς για να γοητεύσετε και να κερδίσετε την αποδοχή και την αγάπη των άλλων. Σε μια σχέση είστε τρυφεροί και διατεθειμένοι να κάνετε σχεδόν τα πάντα για να δείτε το ταίρι σας να χαμογελά από ικανοποίηση. Εάν οι άλλοι σας αναγνωρίσουν τα καλά σας στοιχεία είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε μαζί τους όλη σας την αγάπη, την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που διαθέτετε. Σας αρέσει να ανταποδίδετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν ενώ αγαπάτε τη συντροφικότητα και τη συζυγική ζωή. Δύσκολα θα ξεπεράσετε μια ερωτική απόρριψη και αυτό γιατί πιστεύετε ότι αποτύχατε να δείξετε στον άλλο πόσο καλά θα μπορούσατε να είστε μαζί. Επί της ουσία όμως απλά έχετε την τάση να πιστεύετε ότι αν κάτι το κάνετε με τον ιδανικό τρόπο οι άλλοι δεν μπορούν να αρνηθούν. Είναι σημαντικό να διδαχθείτε ότι οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να πουν ναι ή όχι ακόμα και στην πιο ωραία πρόταση του κόσμου.

Άρης στο Ζυγό

Η μαχητικότητα του Άρη συναντά τον αέρα του Ζυγού και είστε περισσότερα λόγια παρά πράξεις. Ακόμα και αν θυμώσετε πολύ, η διανόηση και οι ραφιναρισμένοι τρόποι θα σας ωθήσουν να συμβιβαστείτε και να βρείτε μια μέση λύση που συχνά καταλήγει στο να μην αντιδράσετε σκεπτόμενοι ότι και άλλοι έχουν το δίκιο τους. Η τακτική αυτή στα μάτια των άλλων μπορεί να μοιάζει με ζαμανφουτισμό και επιπολαιότητα όμως επί της ουσίας έχει ως συνέπεια την αναστολή της δράσης σας. Ως εκ τούτου συχνά είστε παθητικοί δηλαδή χρειάζεται οι άλλοι να σας ταρακουνήσουν για να ενεργήσετε. Η ειρωνεία είναι το αγαπημένο σας όπλο ενώ το ρητό οι λέξεις « κόκκαλα δεν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν» σας πάει γάντι. Σε ερωτικά ζητήματα συχνά μπαίνετε σε διλλήματα ή είστε αναποφάσιστοι ενώ πολλές φορές ακόμα και αν δεν σας αρέσει κάποιος μπορεί να διστάσετε να τον απορρίψετε και να του δώσετε μια ευκαιρία για να μην τον κακοκαρδίσετε.

Δίας στο Ζυγό

Αγαπάτε τη δικαιοσύνη και την ελευθερία του λόγου και σας ενδιαφέρει να διδάξετε στους άλλους την αξία της καλοσύνης, της ευγένειας και της αρετής. Η φιλοσοφία σας για τη ζωή είναι να ελέγχετε εάν μια άποψη είναι σωστή και στη συνέχεια να ασχολείστε με την αντίθετη άποψη ψάχνοντας σημεία σύγκλισης και διαφορών. Δεν κατασταλάζετε με ευκολία σε μια γνώμη ούτε υιοθετείτε με τη μία κάποια ιδέα. Είστε ανοιχτοί στη συνεργασία ενώ συχνά πυκνά είναι προαπαιτούμενη για την επίτευξη των στόχων σας. Είστε κοινωνικοί, αξιαγάπητοι και οι συνεργασίες και συμφωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Όση εύνοια και αν έχετε σε συμβόλαια, γάμους και συνεταιρισμούς άλλο τόσο θα πρέπει να προσέχετε εάν o γενέθλιος Δίας σας δέχεται αρνητικές όψεις γιατί μπορεί να προκύψουν νομικά κωλύματα ή να απολέσετε χρήματα.

Κρόνος στο Ζυγό

Οι αρχές της συνέπειας, της ακεραιότητας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής ευθύνης με τον Κρόνο σε θέση έξαρσης γίνονται τα υψηλά ιδανικά σας. Η πορεία προς την αρετή είναι για εσάς ένας δρόμος με δυσκολίες και περιπέτειες που συνήθως παρουσιάζονται στις σχέσεις, στις συναναστροφές και τις συνεργασίες. Οι αντιπαλότητες και συχνά οι εχθρότητες αποτελούν τις προκλήσεις τηςς ζωής σας μέσα από τις οποίες καλείστε να εξισορροπήσετε το καλό και το κακό που υπάρχει μέσα σας και αντανακλάται στα εξωτερικά γεγονότα. Με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση μπαίνετε σε μια διαδικασία συνεχής αξιολόγησης της συμπεριφοράς σας προκειμένου να μην παρεκκλίνετε από τις κοινωνικές επιταγές και να συμβαδίζετε με τους γραπτούς και άγραφτους νόμους της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ισορροπημένη κρίση, αντικειμενικότητα, ώριμες σχέσεις ή συναισθηματική ψυχρότητα, απομόνωση, αυστηρότητα.

Ουρανός στο Ζυγό

Η απρόβλεπτη και εκκεντρική φύση του Ουρανό σε συνδυασμό με την παρορμητική φύση του Ζυγού δείχνει εσπευσμένες, ξαφνικές και αντισυμβατικές ενέργειες σε θέματα γάμου, συμβολαίων, συμφωνιών και συνεργασιών. Μία ένωση μπορεί να γίνει γρήγορα αλλά και να τελειώσει ξαφνικά. Με άτομα που ασχολούνται με εκκεντρικές ή υπό αμφισβήτηση ασχολίες, επιστημονικές δραστηριότητες, την τέχνη, τον τομέα της δικαιοσύνης και της πληροφορικής ίσως συνάψετε ένα γάμο ή κάνετε μια συνεργασία. Οι ρήξεις, οι ανατροπές, ο χωρισμός, η αποξένωση και η απομόνωση θα έρθουν να δοκιμάσουν τόσο τις κοινωνικές όσο και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Επιπλέον, με τον Ουρανό σε αυτή τη θέση είναι σημαντικό για εσάς να μοιραστείτε τις ιδέες, τις θεωρίες, τις ανησυχίες και τις ξεχωριστές σας ικανότητες με το σύντροφο, τους άλλους, το κοινό, την κοινωνία.

Ποσειδώνας στο Ζυγό

Με την Ποσειδώνα στο ζώδιο της Αφροδίτης διαθέτετε αισθητικό κριτήριο, γίνεστε εύκολα δημοφιλείς και είναι πιθανόν να διαπρέψετε στον κινηματογράφο ή σε κάποια άλλη τέχνη. Η συντροφικότητα αποτελεί για εσάς την άγκυρα που σας τραβά από τη σκληρή πραγματικότητα και μπορείτε να ζήσετε το όνειρο, την αγάπη και την αιώνια ένωση. Θέλετε να βλέπετε ή να ζείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων σε μια συνεργασία ή ένα δεσμό σε σημείο ουτοπίας. Συχνά υπάρχει μια σχέση εξάρτησης με τους άλλους καθώς νιώθετε ότι είστε ένα και το αυτό. Κάποιες φορές υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις απόψεις ή τις συνήθειες των άλλων και να χάσετε τον εαυτό σας. Συνήθως λειτουργείτε ως ντουέτο με κάποιον είτε πρόκειται για τραγούδι, χορό, μουσική, υποκριτική είτε για επιχειρήσεις είτε για αισθηματικές ενώσεις. Τέλος η φαντασία, η υπεραισθησία, η ενόραση, η παραίσθηση, ο ρομαντισμός, η τρέλα, η λύτρωση και η απάτη αποτελούν το βυθό κάθε σχέση σας.

Πλούτωνας στο Ζυγό

Με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης στο ζώδιο των σχέσεων η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε ένα συνεχή κύκλο ανόδου – καθόδου. Το πάθος εναλλάσσεται με τη λογική, η σταθερότητα με την παρόρμηση και η ζήλια με την απάθεια. Σε μια σχέση αναζητάτε κάτι πολύ βαθύ που θα μπορέσει να διεισδύσει στα μύχια της ψυχής σας και θα σας συνδέσει με τον άλλο με ένα τρόπο μοιραίο, καταλυτικό, εσωτερικό. Συχνά αναπτύσσονται συναισθήματα ζήλιας, ανταγωνισμού, ντροπής και αυτοκαταστροφής σε μια σύζευξη που αντί να σας ευχαριστεί σας φθείρει. Οι άλλοι αποτελούν το πεδίο μέσα από το οποίο θα ξεκινήσετε το ταξίδι της ενδοσκόπησης και θα φτάσετε μέχρι την άβυσσο της ψυχής σας για να δείτε πως οι φόβοι, τα μυστικά, τα συμπλέγματα και τα ψυχικά τραύματά σας εξωτερικεύονται μέσα από τις επιλογές των συντρόφων και των συνεργατών. Ο αέναος κύκλος της απογοήτευσης στις σχέσεις θα διακοπεί όταν μεταφέρετε την ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή σε μια ιδέα, ένα ιδανικό ή μια δραστηριότητα που θα σχετίζεται με τις ιδιότητες του Ζυγού


Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/34930-oi-planites-sto-zodio-toy-zygoy#ixzz2J5zzlIXz
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...