παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω        

Ήλιος στον Αιγόκερω

Τα κύρια γνωρίσματά σας είναι η περίσκεψη, η ωριμότητα, η πειθαρχία και η σχολαστικότητα, ο συντηρητισμός και η επιφυλακτικότητα. Για να νιώθετε ολοκληρωμένοι, πρέπει να έχετε καταφέρει να ανταποκρίνεστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής (επάγγελμα, οικονομική και κοινωνική θέση) συμβαδίζοντας στα αιτήματα της κοινωνίας. Για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας υιοθετείτε προσεκτικές και υπολογισμένες κινήσεις. Δεν παρασύρεστε από υπερβολικά αισιόδοξα απόψεις ή μη ρεαλιστικές θεωρήσεις των πραγμάτων. Με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και εργατικότητα θέλετε αργά και σταθερά να καθιερωθείτε στη κοινή συνείδηση ως άξιοι. Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητος ο σεβασμός στους ιεραρχικά και ηλικιακά μεγαλύτερους. Προσπαθείτε να αποκτήσετε γνώση από αυτούς για να πετύχετε μακροπρόθεσμα τα σχέδια σας. Πέρα από την ευπείθεια και την αναγνώριση που δείχνετε στους πεπειραμένους, αγαπάτε την ιστορία και τις παραδόσεις . Προτιμάτε τους καθιερωμένους τρόπους ζωής και συχνά συμπεριφέρεστε συντηρητικά και συγκρατημένα. Σας ενδιαφέρει σε τέτοιο βαθμό η εικόνα σας ώστε αντιδράτε με σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα στην αισθηματική σας ζωή. Απεχθάνεστε τους πειραματισμούς και τις βεβιασμένες επιλογές που μπορούν σας οδηγήσουν σε σφάλματα. Συνήθως για να οδηγηθείτε σε σοβαρή δέσμευση είναι υποχρεωτικό να έχετε επιτύχει πρωτίστως την επαγγελματική και οικονομική εξασφάλιση σας.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Είστε από τη φύση σας προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί. Έχετε την τάση να προστατεύετε το συναισθηματικό σας κόσμο, θέτοντας όρια και προσέχοντας να αποφύγετε κάθε κίνηση που μπορεί να φανερώσει πως νιώθετε. Σε αυτό μπορεί να έχει συνδράμει μια αυστηρή ή τελειομανής μητέρα. Αναμφίβολα, έχετε νιώσει τη σκληρότητα και την ψυχρότητα και έχετε μάθει ότι είναι καλυτέρα να μην δείχνετε πότε αισθάνεστε αδύναμοι ή ευάλωτοι. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνετε ψυχρά ανέκφραστοι ή να υψώνετε ένα τείχος μεταξύ εσάς και των άλλων γεγονός που κάποιες φορές σας κάνει να φαίνεστε απαθείς ή αδιάφοροι για τα συναισθήματα των άλλων. Είστε ευσυνείδητοι και το καθήκον για εσάς προέχει. Επιδιώκετε να αναρριχηθείτε κοινωνικά και κοινωνικά και συνήθως το πετυχαίνετε χάρη στην εργατικότητα και την ευπείθεια απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας ή κύρους. Αν και έχετε την τάση να είστε σκυθρωποί και μοναχικοί θέτετε στόχους και διάθετε τόσο την επιμονή όσο και την αντοχή που χρειάζονται για να τους πετύχετε. Πιθανόν η καταξίωση να έρθει σε μεγάλη ηλικία. Ίσως σας αρέσουν σπίτια από πέτρα, που έχουν ένα status, είναι παραδοσιακού τύπου, βρίσκονται κάπου ψηλά ή κοντά σε βουνά.

Ερμής στον Αιγόκερω

Ο νους σας είναι πρακτικός, η σκέψη σας οργανωμένη και αξιοποιείτε τη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα συγκέντρωσης σας για να καταλήξετε κάπου, να πετύχετε το στόχος σας. Σκέφτεστε, μιλάτε, κινείστε με ένα πρόγραμμα καλά σεταρισμένο, που δεν αναλώνετε σε υπερβολικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Η λογική σας ακολουθεί παντού, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα την παρακάμπτεται ενώ σπάνια επηρεάζεται από συναισθηματισμούς. Ακλουθείτε συγκεκριμένους τύπους, κανόνες και υπαγορεύσεις τόσο στο λεξιλόγιο σας όσο και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι είστε αυθόρμητοι ή ότι ο λόγος σας κάνει τους άλλους να νιώθουν οικεία, όμως δεν είναι αυτό το ζητούμενο σας. Θέλετε με την ορθολογική σας σκέψη να μπορείτε να προσφέρετε λύσεις, προτάσεις και τοποθετήσεις που είναι ρεαλιστικές και εγγυημένες. Πολύ πιθανόν να κάνετε συχνά επαγγελματικά ταξίδια, να συνεργάζεστε με πρόσωπα που έχουν κάποιο κύρος, είναι διευθυντές, απασχολούνται από το δημόσιο ή είναι σκληρά και μετρημένα.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί σε θέματα σχέσεων. Δεν σας αρέσει η αβεβαιότητα και θέλετε εκ των προτέρων να είστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για το πού πηγαίνει μια σχέση ή ποιά είναι η χρησιμότητά της στη ζωής σας. Επαφές με πρόσωπα που πιστεύετε ότι δεν μπορούν σας ωφελήσουν ή να συμβάλουν σε κάποιο στόχο σας δεν έχουν θέση στη ζωή σας. Στοχεύετε ψηλά και θέλετε ανθρώπους που θα σας καθοδηγήσουν, θα σας προσφέρουν την εμπειρία τους και θα σας βοηθήσουν να σκαρφαλώσετε και τα πιο απόκρημνα βουνά της ζωής. Συνήθως οι άνθρωποι που συγχρωτίζεστε είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, είναι επαγγελματικά καταξιωμένοι και τρέφουν βαθύ σεβασμό για τους ιεραρχικά ανώτερους. Συχνά κρατάτε μικρό καλάθι στα αισθηματικά σας και ως εκ τούτου κάποιες φορές ο έρωτας έρχεται κάπως αργά στη ζωή σας ή συχνά βρίσκεστε μόνοι. Τέλος, συνήθως μεταχειρίζεστε το χρήμα με φειδώ αλλά και συγχρόνως με καλά υπολογισμένες κινήσεις.

Άρης στον Αιγόκερω

Η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Είστε άνθρωποι, των οποίων οι πράξεις δείχνουν ότι προτεραιότητα στη ζωή σας έχει το καθήκον και η θέση σας μέσα στην κοινωνία, την οποία παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Σας ενδιαφέρει η κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή και πολλές κινήσεις, ενέργειες και δράσεις κατευθύνουν τη ζωή σας σε ένα δρόμο αφενός απαιτήσεων αφετέρου καταξίωσης. Κάθε βήμα σας στη ζωή είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και στοχεύει να διαχειριστείτε τις δυνατότητες σας με σεβασμό ώστε να οικοδομήσετε κάτι με γερά θεμέλια που θα σας καθιερώσει. Αποδέχεστε τις ευθύνες του πόστου, του ρόλου ή της θέση σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο με ρεαλισμό και συχνά ίσως ακολουθήσετε μια καριέρα που είναι αποτέλεσμα των καρπών που έσπειραν οι πρόγονοι σας τόσο κοντινοί όσο και μακρινοί. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες αναπτύσσετε μια στρατηγική, έχετε επιμονή και ο μόνος τρόπος να παραδώσετε τα όπλα στην οποιαδήποτε μάχη της ζωής σας είναι να νικηθείτε κατά κράτος.

Δίας στον Αιγόκερω

Η ανάγκη να αναγνωριστείτε από την κοινωνία και να φτάσετε στην κορυφή σας ωθεί να είστε εργατικοί, να υπακούτε την αυθεντία, να μετράτε κάθε σας κίνηση και να πατάτε γερά στη γη. Η τύχη στη ζωή σας είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς και συχνά ξεχνάτε να κάνετε ένα διάλειμμά ή να χαρείτε την πιο ανέμελη πλευρά της ζωής. Επιπλέον, αξιοποιείτε τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και διευρύνετε τους ορίζοντες σας αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο, διευθυντικό ή πολλών απαιτήσεων καθήκον. Η δόξα, η εξουσία και η κοινωνική αναγνώριση αποτελούν τα κίνητρα για να υπομείνετε αντίξοες καταστάσεις, να θυσιάσετε τις απολαύσεις και να αφοσιωθείτε με κάθε κόστος στην επίτευξη των στόχων σας. Επιπλέον, έχετε την τάση να συγκεντρώνετε τίτλους, πτυχία και απτές αποδείξεις του στάτους σας. Πολύ πιθανόν να ευεργετηθείτε ή να καθοδηγηθείτε από πρόσωπα μεγάλης ηλικίας ενώ συχνά η καθιέρωση σας αποτελεί μια μακροχρόνια διαδικασία.

Κρόνος στον Αιγόκερω

Ο πολύτιμος λίθος στη ζωή σας είναι η άσκηση της επιμονής και της επιμονής. Αξιοποιείτε την εμπειρία σας από την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των δοκιμασιών της ζωής για να εξελιχθείτε και να αναγνωριστείτε ως ένας σοφός δάσκαλος ή ως ένας άνθρωπος που έφτασε ψηλά γιατί κατάφερε να αυτοπειθαρχήσει στους στόχους που έθεσε. Η σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων σας, η κοπιαστική δουλειά ή προσγειωμένη οπτική σας και η ολιγάρκεια σας είναι αυτές που σας επιτρέπουν να καθιερωθείτε σε έναν χώρο και να κερδίσετε τη θετική ψήφο της κοινωνίας. Οι τυχόν στερήσεις και απογοητεύσεις από ανθρώπους της εξουσίας, των αρχών, τον πατέρα ή κάποια άλλη φιγούρα που απαιτεί το σεβασμό και την υπάκουη σας θα αποτελέσουν το δρόμο για να μάθετε την αξία του να επιλέγετε εσείς για τον εαυτό σας και να διαμορφώσετε το ηθικό πλαίσιο στο οποίο θέλετε να προχωρήσετε τη ζωή σας. Διάθετε τα χαρίσματα της εργατικότητας, της πειθαρχίας και της περίσκεψης. Συγχρόνως συναισθήματα μοναξιάς, ανησυχίας και αρνητισμού μπορούν να πάρουν αρνητικές διαστάσεις στη ζωή σας αν ξεχάσετε ότι η κάθοδος στη ζωή είναι περίοδος προετοιμασίας για την άνοδο.

Ουρανός στον Αιγόκερω

Ανήκετε σε μια γενιά που θα συγκρουστεί με τα κοινωνικά στεγανά, ταμπού και θα έρθει σε ρήξη με τις απαιτήσεις κάθε μορφής συστήματος, καθεστώτος, αρχής ή μορφή εξουσίας. Θα έχετε την τάση να συμμετάσχετε σε μια ομάδα, λέσχη, κόμμα ή οργάνωση που θα θέλει να δημιουργήσει μια νέα φόρμα κοινωνικών αξιών, ηθικών προτύπων, νοοτροπίας και κουλτούρας. Συγχρόνως, θα είστε φιλόδοξοι και θα ακολουθείτε πρωτότυπες και ασυνήθιστες ιδέες σε θέματα εργασίας ενώ η τεχνολογία, η μηχανική, η αστρολογία και η επιστήμη θα συμβάλουν σημαντικά στις επιχειρηματικές σας αντιλήψεις. Θα σπάσετε τους κανόνες που συντηρούν ένα εργασιακό καθεστώς και θα απελευθερώσετε το επάγγελμα σας από κάποιες προκαταλήψεις ή περιορισμούς. Επιπλέον, ξαφνικά γεγονότα, δραστηριότητες ενός συλλόγου ή ομάδας θα επηρεάσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ενώ φίλοι και πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ιδέες θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο τις κοινωνικές σας παραδοχές και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Ποσειδώνας στον Αιγόκερω

Τα υψηλά ιδανικά, η φιλανθρωπία, και η ευαισθησία τείνουν να χαρακτηρίζουν την επαγγελματική σας πορεία όσο και την κοινωνική σας εξέλιξη. Έχετε διαίσθηση όσον αφορά επιχειρηματικές υποθέσεις αλλά συχνά παρατάτε ή εγκαταλείπετε ένα έργο ακόμα και αν το είχατε πολύ καλά προετοιμάσει. Η αυτοθυσία αποτελεί για εσάς καθήκον και συχνά δεν βρίσκετε κανένα νόημα σε κανένα είδος πιστοποιήσεων της μόρφωσης, της επαγγελματικής σας κατάρτισης ή της κοινωνικής σας θέσης. Επιπλέον, ίσως συμβάλλετε σε κάποιο εθελοντικό κοινωνικό έργο ή θελήσετε να διοχετεύσετε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο σας στην υπηρεσία του κράτους ή κάποιου συντηρητικού φορέα. Ίσως αποκτήσετε κάποιου είδους εξάρτηση με την εξουσία ή θελήσετε να αψηφήσετε τη λογική όσον αφορά κανόνες και δομές λειτουργίας συγκεκριμένων συστημάτων. Πολύ πιθανόν γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ να αιωρούνται φήμες, ίσως οι εξαρτήσεις να επηρεάσουν τη ζωή του πατέρα ή άλλου σημαντικού προσώπου στη ζωή σας ενώ δεν αποκλείεται η επαγγελματική σας ταυτότητα συχνά να είναι απροσδιόριστη ή περίεργη.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Έχετε την τάση να επιβάλλετε, να ηγείστε και να αφήνετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ό, τι και αν κάνετε. Κάποιες φορές επιδεικνύετε αυταρχική συμπεριφορά και αποφασίζετε και ενεργείτε χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τη γνώμη των άλλων. Διακατέχεστε από μια έντονη επιθυμία να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων και συχνά έλκεστε από την εξουσία. Μοιραία ή καταλυτικά γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα, τη φήμη ή την κοινωνική σας υπόσταση ενώ μυστικά και κρυφές ενέργειες κυριαρχούν σε αυτούς τους τομείς . Πολύ πιθανόν κάποια δυνατή ή αρνητική εμπειρία να σημαδέψει τη ζωή σας ενώ η έκταση και το βάθους της μπορεί να συνειδητοποιηθεί κάπως αργά ή καθυστερημένα στη ζωή σας. Ίσως υποχρεωθείτε να ζήσετε μοναχικά ή υπό κάποιο καθεστώς εποπτείας ή σας επιβληθούν κάποιοι περιορισμοί από το κράτος, τις αρχές ή άτομα που έχουν δύναμη και ισχύ. Κάποιοι θα αφιερωθείτε στην καθοδήγηση και την άσκηση ανώτατης εξουσίας (πολιτικής, πνευματικής, εκκλησιαστικής, κτλ).

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.


Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/38057-oi-planites-sto-zodio-toy-aigokero#ixzz2J5wTUc9I
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...