παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού
Οι πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού        

Ήλιος στο Σκορπιό

Έχετε την τάση να επιδιώκετε κάτι επίμονα, και να το κερδίζετε. Η θέληση σας είναι τόσο ισχυρή που μπορείτε να αντισταθείτε ρωμαλέα σε κάθε αντίδραση ή επίθεση. Σας αρέσει να δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω από την προσωπικότητά σας και συχνά οι άλλοι γνωρίζουν πολύ λιγότερα από όσα θα ήθελαν για εσάς. Η αινιγματική σας στάση μαγνητίζει τους άλλους, οι οποίοι όσο και αν πασχίζουν δεν μπορούν να διεισδύσουν στα μύχια της ψυχής σας. Διάθετε αριστοτεχνική δεξιοτεχνία στο να αποκρύπτετε τα προσωπικά σας ενώ είστε απίστευτα εχέμυθοι με τα μυστικά που σας εξομολογούνται οι άλλοι. Αγαπάτε το πάθος και την ένταση και συχνά σας έλκουν πρόσωπα που σας αφήνουν την υπόνοια ότι μαζί τους θα ζήσετε κάτι που δεν γνωρίζετε. Στα χαρίσματα σας συγκαταλέγονται η αφοσίωση, η αγωνιστικότητα, η διαισθητική ικανότητα, η συναισθηματική ανθεκτικότητα, η αυτοπειθαρχία και η ακαταμάχητη γοητεία σας. Από την άλλη συχνά κατηγορείστε για σκοπιμότητα, υπερβολική προσκόλληση, ζήλια, εκδικητικότητα, απολυτότητα, καχυποψία και αυθαίρετη ή τυραννική εξουσία. Αν ρίξετε το βάρος στην έρευνα του αγνώστου και όχι αποκλειστικά στην εξονυχιστική διερεύνηση της συμπεριφοράς των γύρω σας, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από το ψυχικό βάρος και τις εμμονές που συνοδεύουν συνήθως τον φόβο μιας απώλειας.

Σελήνη στο Σκορπιό

Οι γεννημένοι με τη Σελήνη στο Σκορπιό είστε έντονα συναισθηματικοί και ακόμα και αν πληγωθείτε, πονέσετε και πέσετε θα σηκωθείτε και θα αγωνιστείτε για να σταθείτε στα πόδια σας. Από πολύ νωρίς έχετε υποχρεωθεί να δείτε τη σκληρή και τραχιά ζωή και να χτίσετε άμυνες. Έχετε μάθει να πολεμάτε και να αγωνίζεστε ενστικτωδώς με πείσμα και αποφασιστικότητα. Συγχρόνως, δεν υποχωρείτε εύκολα ενώ συχνά αρέσκεστε στον ανταγωνισμό και κάθε είδους πρόκληση. Έχετε έντονη διαίσθηση και συγχρόνως διαθέτετε την ικανότητα να διαβλέπετε τις ύποπτες προθέσεις και τις αξιόμεμπτες πράξεις. Το ταλέντο σας στις μαντικές τέχνες είναι αξιοσημείωτο, αν και μερικές φορές τρομάζετε κι εσείς από αυτά που «βλέπετε». Η φύση σας είναι εσωστρεφής και αποφεύγετε να δείχνετε πως νιώθετε ενώ κρατάτε μέσα σας μυστικά που δεν αποκαλύπτετε σε κανέναν. Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο αλλά κάποιες φορές μπορεί να αντιδράσετε βιαστικά και απότομα χάνοντας τον συνήθη αυτοέλεγχο σας. Σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και το σπίτι σας αποτελεί το οχυρό σας. Πολύ πιθανόν να σας κληροδοτηθεί κάποιο ακίνητο ή να λάβετε κάποια κληρονομιά. Ένα ακόμη φυσικό ταλέντο της συγκεκριμένης Σελήνης είναι η σάτιρα.

Ερμής στο Σκορπιό

Η υδάτινη φύση του Σκορπιού σας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε στα ερεθίσματα και συγχρόνως η σταθερή φύση του σας επιτρέπει να εισχωρείτε σε στενές διόδους και να προχωράτε σε βάθος. Αναμφίβολα η σκέψη σας προχωρά μέσα σε αδιαπέραστες και απαγορευμένες ζώνες με αγωνιστική αλλά και συνάμα επιβλητική διάθεση. Ο λόγος σας είναι δυνατός, πειστικός και μπορεί να ασκεί επιρροή στα συναισθήματα των άλλων. Συγχρόνως σας αρέσει να ψάχνετε στοιχεία και να βάζετε το μυαλό σας να αναζητά λύσεις σε προβλήματα για δυνατούς λύτες. Μπορεί να «διαβάζετε» την αλήθεια και συγχρόνως να κρύβετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Παράλληλα, δεν διστάζετε να αυτοσαρκαστείτε με τον ίδιο τρόπο που ξέρετε να σατιρίζετε πρόσωπα και δρώμενα του περιβάλλοντος σας. Οι σχέσεις με αδέρφια και ξαδέρφια χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα και συχνά βαθιούς συναισθηματικούς δεσμούς ενώ δεν αποκλείεται να αναπτύξετε δεσμούς φιλίας με πρόσωπα που είχατε ερωτική σχέση ή ένας αισθηματικός δεσμός να μετατραπεί σε μια δυνατή φιλία.

Αφροδίτη στο Σκορπιό

Είστε γοητευτικοί, με απαράμιλλο σεξαπίλ που δελεάζει ή λάγνα ομορφιά που... κολάζει και βάζει σε πειρασμό ακόμα και τους πιο αδιάφορους. Στις σχέσεις σας, θέλετε να υπάρχει πάθος και να ζείτε μια σχέση που την χαρακτηρίζει η αποκλειστικότητα, η πιστότητα και η αφοσίωση. Δεν σας αρέσει να αποχωρίζεστε το σύντροφό σας, καθώς διακατέχεστε από άγχος ότι μπορεί κάτι να γίνει και να μείνετε μόνοι. Η μοναξιά σας τρομάζει, γεγονός που δικαιολογεί και την υπερβολική προσκόλληση σε μια σχέση αλλά και τις εξάρσεις ζήλιας, θυμού και έντασης αν αισθανθείτε έστω και για λίγο στο περιθώριο της προσοχής του. Από την άλλη πλευρά, αν προδοθείτε-απογοητευτείτε δεν θα διστάσετε να αξιοποιήσετε τα θέλγητρα σας για να καταφέρετε ένα ισχυρό πλήγμα κατά του «εχθρού» ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, αρνούμενοι πλέον οποιαδήποτε σχέση. Σε οικονομικό επίπεδο ίσως έχετε κάποιο επίδομα από ενοίκιο, σύνταξη, ασφάλεια, κληρονομικά ή γονική παροχή. Αν η Αφροδίτη σας δέχεται προσβολές θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε είδους δανειοληψίες και οικονομικές συμπράξεις. Επιπλέον αποφύγετε να εμπλέκετε τα οικονομικά σας με αυτά του συντρόφου σας, για να μην έχετε απώλειες ή φορολογικά προβλήματα.

Άρης στο Σκορπιό

Έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίζετε αντίξοες καταστάσεις με πείσμα και χωρίς φόβο και πάθος. Η αντίδρασή σας στοχεύει στο να ελέγξει ή να μεταβάλλει τα πράγματα και για αυτό δεν είναι σπασμωδική αλλά αντίθετα είναι προσχεδιασμένη και απόλυτα ελεγχόμενη. Συχνά η δράση σας τίθεται στην υπηρεσία της αλήθειας, της έρευνας, της ψυχολογίας και των μυστικών υπηρεσιών. Έχετε την τάση να ενεργείτε κρυφά και συγχρόνως να παρακολουθείτε τις ενέργειες και τις κινήσεις των άλλων με απόλυτη μυστικότητα. Σε ερωτικά ζητήματα προτιμάτε να μην δείχνετε τις ευαισθησίες και συχνά δείχνετε πιο σκληροί από τι είστε. Η έντονη σεξουαλικότητα συχνά σας καθιστά μια ακούραστη μηχανή που επιβάλλει τους δικούς της ρυθμούς. Διάθετε ανταγωνιστικό πνεύμα και συχνά -δίκαια ή άδικα- βλέπετε το σύντροφο σας σαν ανταγωνιστή σας γεγονός που συμβάλλει στο να ανάβουν τα αίματα. Πολύ πιθανόν να εργαστείτε σε τομείς που η ανάλυση, ο έλεγχος, η εχεμύθεια και η εύρεση της αλήθειας, της αιτίας και του τρόπου εξέλιξης ενός γεγονότος ή ενός φαινομένου είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Δίας στο Σκορπιό

Πολύ καλή θέση για τα οικονομικά, αρκεί βέβαια να τηρείτε κάποιες βασικές ηθικές αρχές, κυρίως σε σχέση με τον τρόπο απόκτησης αγαθών και χρημάτων. Ένας δυσαρμονικός Δίας μπορεί να οδηγήσει σε σκάνδαλα ή λάθος χρήση των εκάστοτε πλεονεκτημάτων. Γενικά, η ηθική είναι το κλειδί της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου Δία, που μπορεί το ίδιο εύκολα να σας ανεβάσει στα ουράνια αλλά και να σας ρίξει στα Τάρταρα.

Χωρίς προσβολές, ο πλανήτης λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για εσάς και όσους αγαπάτε. Έχετε τον τρόπο να προφυλάσσετε τους άλλους από κινδύνους, εχθρούς και αντιπάλους και πολεμάτε για να βελτιώσετε τις προοπτικές του μέλλοντος σε σχέση με τις δυνατότητες που παρέχει το παρελθόν. Μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί δάσκαλοι σε τομείς που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά, την ιατρική, την αρχαιολογία και γενικότερα τομείς που απαιτούν μεγάλη διεισδυτική ικανότητα. Συχνά οι πηγές εισοδήματος σας συνδέονται με αυτές του συντρόφου, ενός συνεργάτη ή είναι προϊόν διατροφής, προικοδότησης, κοινωνικής παροχής, κληρονομιάς ή κάποιας άλλης μορφής είσπραξης χρημάτων στην οποία δεν απαιτείται προσωπική εργασία.

Κρόνος στο Σκορπιό

Η παρουσία του κριτή και συνάμα δάσκαλου Κρόνο στο ζώδιο που σχετίζεται με την κληρονομικότητα σάς αναγκάζει να αξιολογήσετε τη συναισθηματική και ψυχολογική προδιάθεση που κουβαλάτε, ως προίκα από τις προηγούμενες γενιές , και να σπάσετε την αλυσίδα από συνήθειες, μοτίβα και νόρμες που είναι ζημιογόνες τόσο για την αυτοσυντήρηση όσο και για την εσωτερική σας εξέλιξη. Πολλές φορές η ψυχή σας θα έρθει αντιμέτωπη με δυσκολίες, σκοπέλους και εξουσιαστικές φιγούρες προκειμένου να μάθει να αντέχει και να επιβιώνει παντός καιρού. Από την άλλη ίσως δείχνετε άρνηση να αποδεχτείτε κάποια κομμάτια του εαυτού σας γεγονός που μπορεί να σας απομακρύνει και από πτυχές του εαυτού σας που αγαπάτε. Σε ερωτικά ζητήματα συχνά έχετε ταμπού ή προκαταλήψεις ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της ερωτικής αποχής σε κάποιες δύσκολες περιόδους της ζωής σας. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό καλείστε να μάθετε να χειρίζεστε με υπευθυνότητα ερωτικά, ψυχικά και οικονομικά θέματα και μάλιστα σε χρόνια βάση.

Ουρανός στο Σκορπιό

Η έρευνα είναι η λέξη-κλειδί για τον συγκεκριμένο Ουρανό που μπορεί να κάνει θαύματα, αποκαλύπτοντας μυστήρια και κρυφές δομές, τόσο στο μικρόκοσμο, όσο και στο μακρόκοσμο. Είστε διορατικοί και έχετε την ικανότητα να αποκαλύπτετε τη ρίζα και την αιτία των πραγμάτων και των φαινομένων. Δεν ακολουθείτε την πεπατημένη οδό όσον αφορά ερωτικά και σεξουαλικά ζητήματα καθώς επιδιώκετε να απομακρυνθείτε από κάθε τι φθαρτό και αναχρονιστικό που έχει συνδεθεί με τις παλαιότερες γενιές. Ανοίγετε καινούργιους δρόμους σε τομείς που σχετίζονται με την έρευνα, την ανάλυση και την εμβάθυνση ενώ συχνά σας ελκύουν θέματα που σχετίζονται με τη ψυχολογία, την αστρολογία, τη μεταφυσική, την ιατρική και κάθε άλλη επιστήμη που άμεσα ή έμμεσα ξεθάβει ή ενασχολείται στη βάση της με υπαρξιακά ερωτήματα. Στον οικονομικό τομέα συνήθως έχετε απρόσμενα κέρδη και ξαφνικές απώλειες. Πολύ πιθανόν τα κληρονομικά σας να επηρεαστούν από αιφνίδια γεγονότα ενώ συχνά είστε απρόβλεπτοι όσον αφορά ζητήματα εξουσίας, ιδεολογίας, αποκλειστικότητας και σεξουαλικότητας. Αν ο Ουρανός είναι δυσαρμονικός, ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικά όσο και δυσάρεστα γεγονότα που θα δώσουν το έναυσμα για την αναγέννηση σας.

Ποσειδώνας στο Σκορπιό

Διαθέτετε έντονη διαίσθηση και έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τομείς που μελετούν την καταγωγή, την προέλευση και τη λειτουργία φαινομένων, συμπεριφορών, συναισθημάτων και χρόνιων θεμάτων. Συνήθως έχετε έντονα προαισθήματα ενώ πιθανόν τα όνειρα σας να αντανακλούν βαθιές και ασυνείδητες ανάγκες ή επιθυμίες σας. Ερωτικά ίσως αρέσκεστε στους πλατωνικούς έρωτες αλλά συχνά επιθυμείτε να παντρέψετε τον ρομαντισμό με το πάθος, ξεπερνώντας με ευκολία ταμπού και πάγιες λογικές.. Όσο πιθανόν είναι να ζήσετε ένα ονειρικό έρωτα που θα σας οδηγήσει στα ουράνια άλλο τόσο πιθανόν είναι να προδοθείτε ή να απογοητευτείτε στον ερωτικό τομέα και να χρειαστείτε αρκετό καιρό για να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε. Βέβαια εκ τότε ίσως γίνετε πιο ελεγκτικοί ή θέσετε όρια στην ονειροπόληση και γίνετε συναισθηματικά πιο αδιάφοροι. Η διαχείριση των οικονομικών σας πολύ πιθανόν να αποτελεί για εσάς μια ασαφή διαδικασία ενώ θα πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα οικονομικής εξαπάτησης. Συγχρόνως είναι και ο τομέας που τα θαύματα είναι δυνατά.

Πλούτωνας στο Σκορπιό

Με τη λίμπιντο να αγγίζει το βαθύ κόκκινο του πάθος διεκδικείτε τα πρωτεία στο σεξουαλικό μαγνητισμό διότι διαθέτετε αστείρευτο πάθος και ασυναγώνιστο ερωτικό ταμπεραμέντο. Περίπλοκοι και έντονα συναισθηματικοί είστε προορισμένοι να γνωρίσετε βαθιά γνώση και να μεταβάλλετε εκ βάθρων ζητήματα που σχετίζονται με την αυτοσυντήρηση, τις προηγούμενες γενιές, την υγεία, την οικονομική διαχείριση και τη σεξουαλική ζωή. Σας έλκουν τα μυστήρια και τα αινίγματα της ζωής και συχνά γίνεστε μύστες μιας ορισμένης επιστήμης ή τέχνης. Διαθέτετε ισχυρή δύναμη, μεγάλη θέληση και για χάρη της προσωπικής σας λύτρωσης είστε διατεθειμένοι να δώσετε έναν αδιάκοπο και ακούραστο αγώνα. Κάποιες απώλειες-κρίσεις στη ζωή σας θα σηματοδοτήσουν την αρχή μιας νέας εποχής στην οποία τίποτα δεν θα θυμίζει το παρελθόν. Με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης στο ζώδιο της αναμόρφωσης «εκ της τέφρας αναγεννήστε» ανυψώνοντας το γόητρο της ζωής και της ανθρώπινης δύναμης και σοφίας ενάντια σε αυτό της φθοράς και της διάβρωσης.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.


Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/35946-oi-planites-sto-zodio-toy-skorpioy#ixzz2J5TCVrLP
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...