παρακαλώ περιμένετε...

Ενα χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα

  • manini @ 06.10.2012 00:43
    Πριν ολοκληρώσω να διαβάζω όλο το ποστ σου, σκέφτηκα την διέξοδο μέσα την τέχνη σαν πρώτο πρώτο...είδα ότι το αναφέρεις...είναι γιατρειά κ σωτηρία. Μην ξεχνάς πως εφόσον αντιλαμβάνεσαι που εντοπίζεις το θέμα σου , ήδη έχεις κάνει την μισή διαδρομή για να βρεις την λύση σου.
     
    Από την άλλη...κανείς δεν αντιλαμβάνεται την αλήθεια κ το νορμάλ όπως ο άλλος..οπότε κατά μια έννοια αν δεν ζούμε όλοι σε γυάλα, τουλάχιστον να είσαι σίγουρη ότι φοράμε ο καθένας τα δικά του γυαλιά. Υφίσταται κατά μια έννοια ότι υπάρχει στο μυαλό μας.
    Πατάτες κάναμε όλοι...κ ίσως να ξανακάνουμε... ε και? ... 
     
    (δεν με αρέσει η παρομοίωση της γυάλας, πολύ περιοριστικό λόγο χώρου...κ η θάλασσα κ ο βυθός επίσης δημιουργεί ενδιαφέρουσα οφθαλμαπάτη. Δηλαδή αλλάζει τις αποστάσεις  κ τα χρώματα...αχ κολύμπα στην θάλασσα ψαράκι, όχι σε γυάλες)
     
    Πριν διαβάσω το ποστ σου...σκέφτηκα ποια έμπνευση σε έκανε να επιλέξεις αυτό το νικ
    αχ βρε ψάρια ατελείωτα!
  • fatamorgana @ 06.10.2012 11:07
    manini,αυτό που φοράμε ο καθένας τα δικά του γυαλιά..νομίζω με έφτιαξε!
     
    ε το νικ...πώς αλλιώς να περιγράψεις όλα όσα είπα με μια μόνο λέξη?
  • moisture666 @ 06.10.2012 11:34
     
    "Από την άλλη αφού δεν πολυπαιρνω χαμπαρι την πραγματικότητα όπως είναι,πως την αποφεύγω?"
     
     
    Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ(...μονο απο ενα ψαρι..για ολα τα ψαρια!)
     
     
    στοιχεια χαρτη ρε παιδι??!
     
     
    καλημερα για ολη μερα!
     
     
  • moisture666 @ 06.10.2012 11:37
    το "τακτικη ωρα υπνου, μακρια απο αλκοολ κ ναρκωτικα" πιστευω οτι θα το εχεις ακουσει πολλες φορες , ετσι?!
     
     
  • moisture666 @ 06.10.2012 11:44
    ολα αυτα που γραφεις τα κανει μονο αυτο το τετραγωνο?!
    ειναι ακριβειας?!
    μηπως μοναδικος αναδρομος στο γενεθλιο... ο ποσειδωνας(...καλοκαιρι 82?!)?!
    αλλοι προσωπικοι σε οψη με ποσειδωνα?!
  • fatamorgana @ 06.10.2012 12:00
    Νομίζω έδωσα τον χαρτη στο αρχικο post http://www.stardome.gr/chart.html  7-3-79 3 πρωι θεσνικη
    Δεν ξερω αν φταίει μόνο αυτό το τετράγωνο.Αν όχι τότε ποιος φταίει?Νοιωθω όμως πως όλο μου το είναι χρωματίζεται απο αυτό.Δεν είναι αναδρομος ο Ποσειδωνας
    Υπνος ό,τι ναναι,αλκοολ επιρρεπης θα έλεγα..ναρκωτικά μόνο από τυχη νομίζω την γλύτωσα!Ευτυχως πάει καιρός που πέρασα την εφηβεία!Θα δούμε τωρα στην 2η εφηβεία τι θα γίνει!:Ρ
    καλημέρα!
     
  • Shark @ 06.10.2012 12:45
    Οπως τα λες...την εχω και εγω αυτη την οψη.Παλευεται βεβαια αν συνηγορουν και αλλες οψεις στον χαρτη σου.
     
    Αυτος ειναι ο κοσμος μας και σε οποιον αρεσει.
  • Argy10 @ 06.10.2012 14:07
    Εννοείται ότι ο καθένας εκεί βλέπει το χάρτη του...Προσωπικά δεδομένα dear. Αν θες δίνεις τα στοιχεία σου δημόσια, αν όχι, τα κρατάς για την πάρτη σου!
  • anastasi @ 06.10.2012 14:16
    έχεις πάντως ωροσκόπο αιγόκερω, οπότε η γήινη επίδραση βοηθάει να σε προσγειώνει..από τον τρόπο που γράφεις δίνεις την εντύπωση ότι έχεις μια χαρά επαφή με την πραγματικότητα, ίσως όταν δεν σου αρέσει επιλέγεις να ξεφεύγεις από αυτή..εγώ το ονομάζω υπερβολική αισιοδοξία και καλή πίστη στους άλλους, στο θετικό σενάριο αν θες, που όταν δεν επαληθευθεί την πορεία νιώθουμε εξαπατημένοι από τους άλλους αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό...συνεπώς, χρειάζεται να κάνουμε συχνα το reality check με ειλικρίνεια, και να αποφασίσουμε να δεχόμαστε ακόμη και τις απαντήσεις που δεν μας αρέσουν, οσο σκληρό κι αν μας φαίνεται.όσο εθελοτυφλούμε δεν βγαίνει τίποτα, η ανακούφιση είναι μόνο προσωρινή, απλά καθυστερούμε -σε βάρος μας- το αναπόφευκτο.. και ας πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, νομίζω οι δύσκολες όψεις ήλιου-ποσειδώνα χρειάζονται πίστη στον εαυτό και την αξία μας για να τις διαχειριστούμε..

    πάντως πιστεύω ότι δεν έχει μόνο αρνητικά ο ποσειδώνας. ίσως δεν τον καταλαβαίνουμε καλά. ακομη και τα τετράγωνα μπορεί να έχουν κάτι θετικό. αν καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε θετικά τις ασύμβατες ενέργειες προκύπτει κάτι πολύ καλό, καλύτερο από την επίδραση ενός τριγώνου. όποιος γνωρίζει ας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

     
  • alice16 @ 06.10.2012 16:08
    Δεν είναι μονο το τετραγωνο που λες. Ειναι και η Σεληνη σου στον Καρκίνο και ο Άρης στους Ιχθείς!
    Πάντως ο Ήλιος σου στο 2ο οικο σε κάνει δυναμική και αποφασιστική όπου χρειάζεται, φιλοδοξη και κάπως... υλίστρια. Και μην ξεχνάμε και τον ωροσκόπο Αιγοκερω ε; Είσαι αυτά που είπες, αλλά είσαι κι άλλα!
  • fatamorgana @ 06.10.2012 19:47
    Φυσικά και είμαι πολλά άλλα!Αυτό ισχύει για τον καθέναν!Είναι αδύνατον να αναλύσουμε ολόκληρο τον χάρτη μου.Ανέφερα αυτό το τετράγωνο γιατί όπως προέγραψα νοιώθω ότι χρωματίζει περισσοτερο την συνολική ζωή μου.Και συχνά μου δημιουργεί προβλήματα.Και εννοείται οτι δεν μου δημιουργεί Μόνο προβλήματα.Μου αρέσει το ότι έχω φαντασία.Το ότι πολλές φορές δεν μπορώ να την κοντρολάρω είναι άλλο θέμα όμως.
    Αυτο που είπες για τον Ηλιο στον 2ο οίκο που με κάνει κάπως υλίστρια,δεν ξέρω αν συμφωνώ.Πρέπει να το διερευνήσω!!Ασχολούμαι πάντως επαγγελματικά με αρκετά υλιστικη εργασία την οποία και απεχθάνομαι.(λογιστικά)Χάθηκε ο κόσμος να είμαι ηθοποιός,τραγουδίστρια,bodypainter ή  χορεύτρια?Το ότι αντέχω βέβαια και συνεχίζω ίσως είναι και αυτό που λες συν τον ωροσκόπο.!!
  • anastasi @ 06.10.2012 22:05
    χα, τα λογιστικά μια χαρά δένουν με τον ωροσκόπο. αφού σου αρέσουν τόσο οι τέχνες, μια καλή ιδέα θα ήταν να ασχοληθείς και με αυτά. πχ να γραφτείς σε μία θεατρική σχολή ή να μπείς σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, να παρακολουθήσεις μαθήματα ζωγραφικής, ή με τη φωτογραφία (που ταιριάζει και πολύ με τον ποσειδώνα)... βέβαια, πάντα υπάρχει και η επιλογή να ασχοληθείς και με την 'δημιουργική λογιστική', αλλά δεν θα στο πρότεινα, γιατί μπορεί να βρεθείς στη φυλακή! (12ος οίκος)

    με ωροσκόπο στον αιγόκερω και ήλιο στον δεύτερο, ίσως σου ταιριάζει (λέω τώρα εγώ η άσχετη) μία θέση (στα λογιστικά/χρηματοοικονομικά) σε τράπεζα ή σε κάποιο άλλο μεγάλο οργανισμό, τύπου νοσοκομείο κπ. πάντως η θέση του ποσειδώνα στον 12ο από ότι ξέρω θεωρείται πολύ καλή,καθώς είναι το φυσικό του σπίτι...

     
  • moisture666 @ 07.10.2012 11:49
    Fatamorgana....πραγματι,ο χαρτης σου είναι δυσκολος.
     
    Ολοι οι εξωκρονιοι(μαζι κ κρονος) σε όψη με ήλιο σου.
    Οι υπόλοιποι προσωπικοί...μόνο μεταξύ τους.
    Ακμες κ πλανήτες κοντά σε κρίσιμες μοίρες αλλα κ χιαστι σεληνης(στην ακμή 7ου,στο καβουρα) με Αφροδίτη.
    Οταν βγάζεις συναίσθημα παει περίπατο...η επιθυμία.
     
  • fatamorgana @ 07.10.2012 12:13
    moisture..το χω πάρει χαμπάρι ότι είναι δύσκολος.. και καμμια φορα αναρωτιέμαι τι νοημα εχει να παλεύω για το κάθε τι.Αλλά πάλι,δεν υπάρχει επιλογή.Πρέπει να ζω.Και ίσως αμα με κατανοήσω να γίνει ευκολότερο.
  • treliariko @ 08.10.2012 01:02
    σαν να διαβαζω τον εαυτο μου ! μονο που με δικαιολογει το γεγονος οτι ειμαι Ιχθυς με οροσκοπο Ιχθυ !!! πολυ ζορικο παντως αυτο που περιγραφεις σε νιωθω απολυτα. αλλα απο την άλλη γιατι δεν χαίρεσαι ; ξερεις πόσος κοσμος παλευει να αποκτησει φαντασια; και δεν τα καταφερνει; νιωσε ομορφα με αυτη την ιδιαιτεροτητα σου !! trust me

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...