παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο 9ος οίκος στο γενέθλιο χάρτη

Ήλιος: Έλξη για τις ξένες χώρες, ευνοϊκά αποτελέσματα στις συγκρούσεις. Μπορεί ένα μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Το άτομο ίσως συναντηθεί με το ιδανικό του σε γενικές γραμμές (και ιδίως με άνδρες). Ενδεχομένως να εισέλθει σε ένα νέο περιβάλλον. Κάνει πολλά όνειρα και σχέδια. Για τους άντρες: ραντεβού. Για τους καλλιτέχνες: δουλειές στο εξωτερικό. Σημαντικά επηρεάζουν μόνο οι ισχυρές όψεις.

Ερμής: Δυνατότητα πνευματικής επαφής με ξένες χώρες (υποτροφίες, μεταφορές, ομαδικά ταξίδια). Ευνοϊκό για τη διδασκαλία, τις συζητήσεις, κλπ.

Αφροδίτη: Δηλώνει ότι η αγάπη θα εξιδανικεύεται, ή θα υπάρχει σχέση ανάμεσα στον έρωτα και στο εξωτερικό. «Κρυστάλλωση» στα παρορμητικά ζώδια, ή στερέωση της αγάπης (σε σταθερό ζώδιο).

Άρης: Τάση να ταξιδεύει το άτομο, ενασχόληση με υποθέσεις του 9ου οίκου. Μπορεί να προκαλέσει μετακίνηση, που προκύπτει από στρατιωτική θητεία, σπουδές στο εξωτερικό, ταξίδια, κλπ. Πνεύμα πολεμιστή, μπορεί ακόμη και να είναι ανυπόφορος. Ξέρει τι θέλει.

Δίας: Φέρνει οφέλη σε ταξίδια και διαδικασίες. Μπορεί να σηματοδοτήσει προσοδοφόρους επιχειρηματικούς δεσμούς με το εξωτερικό. Επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις για ταξίδι ή για ένα παιδί, ένα νέο γάμο, κτλ.

Κρόνος: Η μοίρα και το μοιραίο έρχονται από έναν αλλοδαπό (-ούς) στο εξωτερικό. Αν ο πλανήτης σχηματίζει άσχημες όψεις, δείχνει μια καθυστέρηση σε ταξίδια, δικαστικές αποφάσεις, θεωρήσεις, κ.λπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δείχνει σχέσεις με ξένες πολιτικές προσωπικότητες (ή μια ξένη ιδεολογία). Πρόοδος σε ελεύθερα επαγγέλματα ή σ΄αυτό του εκπαιδευτικού, ή επισκέψεις στους γονείς. Πιθανότητα μιας δίκης.

Ουρανός: Προκαλεί απροσδόκητα ταξίδια, ιδιαίτερα με αυτοκίνητο, αεροπλάνο, κλπ. Ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων και φιλικών επαφών μέσα σε μεταφορικά μέσα (για παράδειγμα, σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι με τρένο). Μπορεί να δώσει τάση για την απόκρυφη μάθηση ή ωφέλεια από τη διδασκαλία της απόκρυφης γνώσης.

Ποσειδώνας: Σας επιτρέπει να ζήσετε ένα ιδανικό, ή πολύ κοντά σε αυτό. Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να δώσει μια κρουαζιέρα, διαμονή στην παραλία, κλπ.

Πλούτων: Δηλώνει ισχυρή ανάπτυξη και εξέλιξη. Το εξωτερικό μπορεί να είναι η σκηνή μυστικών δραστηριοτήτων ή να σας οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές. Όταν συνδυάζεται με τον Ήλιο, τον Ερμή και η Σελήνη, η τριάδα οδηγεί σε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής

http://asteriskos.wordpress.com/2012/08/19/%CE%BF-9%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...