παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Για τον Starboy :P

Σκορπιός και Τοξότης – Οι δυο ακαταμάχητοι άνδρες του ζωδιακού

Γοητευτικοί και αρρενωποί, με έντονο βλέμμα που ανάβει φωτιές. Ανεξάρτητοι και ισχυροί. Σκληροί με τις γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα καρδιοκατακτητές. Φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Φιλόδοξοι. Γεμάτοι με αυτοπεποίθηση και κύρος. Συναισθηματικά αλύγιστοι. Ευφυείς και οξυδερκείς. Αφεντικά του εαυτού τους και αυτοδημιούργητοι. Θύτες, αλλά όχι θύματα. Εραστές χωρίς ταμπού. Δυνατοί αντίπαλοι για ικανούς συμπαίκτες. Αφόρητα ειλικρινείς και ωμοί. Θρασείς και ριψοκίνδυνοι.

***

Σκορπιός. Το σέξ στο μυαλό του.

Ο Σκορπιός είναι σταθερό ζώδιο, ρυθμισμένος από την φύση του προς μία κατεύθυνση. Όλη του η ενέργεια στρέφεται γύρω από έναν στόχο, όποιος κι αν είναι αυτός. Άν δεν μπορέσει να τον φέρει είς πέρας δεν θα ησυχάσει. (Ξεροκέφαλος, θα ήταν το σωστό επίθετο για αυτόν.)

Ο Πλούτωνας είναι ο θεός των Σκορπιών. Υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά μέσα τους, υπάρχει πόνος, υπάρχει πληγή. Ο Σκορπιός πρέπει να εκφράσει τον σκοτεινό του εαυτό στο κρεβάτι, είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να απελευθερωθεί, να γιατρέψει την εσωτερική του αδυναμία μέσα από μια έντονη συναισθηματική επαφή. Εναλλακτικά, αν δεν μπορεί να την γιατρέψει, θα προσπαθήσει να την ξεπεράσει μέσα από την υποταγή και τον έλεγχο της συντρόφου του. Σε κάθε περίπτωση, το παντοδύναμο ένστικτό του είναι εκείνο που τον παρακινεί (τον υποχρεώνει σχεδόν) να κάνει σέξ. Θα φτάσει στον σκοπό του με όλα τα μέσα, φανερά και ύπουλα.

VS

Τοξότης. Η διασκέδαση πάνω απ’όλα.

Ο Τοξότης είναι μεταβλητό ζώδιο, τον ενδιαφέρουν οι ρομαντικές σχέσεις, αλλά αν του προκύψει η ευκαιρία για κάποια καινούρια περιπέτεια, απλώς υποτάσσεται σε αυτή την παρόρμηση, όπως το άλογο που ακολουθεί τον άγνωστο δρόμο που του υποδεικνύει το χτύπημα με το μαστίγιο. (Στην περίπτωση του Τοξότη, ο Κένταυρος…)

Ο Δίας είναι ο θεός των Τοξοτών. Έτσι και οι Τοξότες έχουν την αυτοπεποίθηση κάποιου που γνωρίζει οτι όλος ο κόσμος είναι στα χέρια του. Δεν πάσχουν από κανένα κόμπλεξ δύναμης, νιώθουν επαρκείς και ετοιμοπόλεμοι. Θα εκτονώσουν το πάθος τους, κι αν όχι με εσάς, τότε σίγουρα κάπου αλλού θα βρίσκεται εκείνη που μπορεί να τους χαρίσει διασκέδαση. Στην τελική όμως το σέξ δεν είναι αυτοσκοπός τους. Άν δεν μπορούν να έχουν αυτό που θέλουν, το θεωρούν ενίοτε δείγμα ωριμότητας και αυτάρκειας να περάσουν ένα διάστημα αποχής, έτσι για να δοκιμάσουν τα όριά τους.

***

Και, ο νικητής είναι…

-Άν θέλετε έναν σύντροφο που θα σας κάνει να νιώθετε επιθυμητή και δεν σας πειράζει να ξέρετε οτι είστε η ”απάντηση” στις ανάγκες ενός άντρα, διαλέξτε τον Σκορπιό. Η μοιραία έλξη που θα ασκήσει επάνω σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε με την μία κάθε κλειστοφοβική αίσθηση που προέρχεται από την ανάγκη του να σας ελέγχει στενά. Το σέξ μαζί του θα έχει το στοιχείο της υπέρβασης, θα θυμίζει λίγο αγώνα μεταξύ ζωής και θανάτου.

-Άν ανήκετε στο είδος της γυναίκας που είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε τις ξαφνικές εναλλαγές ενός απρόβλεπτου συντρόφου και δεν σας ανησυχεί η προοπτική να νιώσετε το χαλί να γλιστρά κάτω από τα πόδια σας, ο Τοξότης θα φροντίσει να σας προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία. Μακρινά ταξίδια, φιλοσοφικές συζητήσεις, extreme sports… Για τον Τοξότη και το σέξ είναι απλώς ένα αθώο άθλημα, τίποτα το σοβαρό. Είναι ένα ακόμα κομμάτι από το πάζλ, όχι όμως το τελευταίο κομμάτι που ολοκληρώνει το πάζλ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...