παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπος χιαστί με Πλούτωνα σε γενέθλιο χάρτη

Η όψη χιαστί ανάμεσα στον Ωροσκόπο και τον Πλούτωνά σας, προσδίδει τεράστια ενέργεια στο δυναμικό σας, και δεν αντιλαμβάνεστε καν πόσο μεγάλη επιρροή ασκείτε στους άλλους. Είστε οπωσδήποτε το είδος του ανθρώπου που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα τους, όταν ο στόχος είναι η νίκη πάση θυσία. Κι αυτό επειδή δεν σταματάτε και δεν υποχωρείτε αν δεν καταβληθεί κάθε προσπάθεια. Έχετε τις προϋποθέσεις να εξελιχθείτε σε έναν ισχυρό παράγοντα θεραπείας και συγχώρεσης, αρχίζοντας από τον εαυτό σας και πετυχαίνοντας έτσι την προσωπική σας αναγέννηση.

Νιώθετε μεγάλο το βάρος της ευθύνης απέναντι στους άλλους και ενεργείτε σα να είστε αναγκασμένοι κατά κάποιο τρόπο να υποχωρείτε στις επιθυμίες τους. Ανησυχείτε και δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για τυχόν αρνητικές συνθήκες στο περιβάλλον σας κι αυτό σας ωθεί να προσφέρετε εθελοντικά τη βοήθειά σας, όπου αυτό είναι εφικτό. Η έντονη συμμετοχή σας, όμως, στις κοινωνικές δραστηριότητες, σας αποσπά την προσοχή από τις προσωπικές σας υποθέσεις τις οποίες και παραμελείτε. Οι επαγγελματικές συνθήκες είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικές για σας, και αισθάνεστε την ανάγκη να βελτιώνεστε συνεχώς σ΄αυτό τον τομέα της ζωής σας.

Ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας, για να κερδίζετε τα προς το ζην. Νιώθετε την ανάγκη να εξασφαλιστείτε οικονομικά, κι αυτό μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε διάφορες επενδύσεις ή συνταξιοδοτικά προγράμματα προκειμένου να αποφύγετε να βρεθείτε προ εκπλήξεων αργότερα. Είστε δογματικός και εύκολα θυμώνετε, όταν τα αποδεικτικά στοιχεία σάς αναγκάζουν να παραδεχτείτε ένα λάθος σας. Οι ιδέες σας είναι συνετές, αλλά χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, όταν προσπαθείτε να τις επιβάλλετε με το ζόρι στους άλλους. Θέλετε να θαυμάζουν και να αναγνωρίζουν τον ισχυρό σας χαρακτήρα, αλλά γίνεστε «ηφαίστειο» αν οι ενέργειές σας δημιουργούν προς τα έξω μια διαφορετική εικόνα από αυτή που θα θέλατε, ή αν κάποιος διανοηθεί να «βγάλει στη φόρα» τις αδυναμίες σας για να τις δουν όλοι.

Δεν είστε πάντα ευγενικός στα σχόλιά σας για ανθρώπους που θεωρείτε πως δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα ώστε να κατέχουν σημαντικές θέσεις, υψηλότερες από τη δική σας. Έχετε την τάση να θεωρείτε ότι πρέπει να έχουν δικαιωματικά κατακτήσει την εξουσία τους πάνω σας, αλλιώς δεν την αναγνωρίζετε. Απολαμβάνετε τον ανταγωνισμό και ελπίζετε κρυφά, ότι κάποια μέρα θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να δείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε, αν σας δοθεί η εξουσία.

Στον έρωτα, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη σεξουαλική σας έκφραση, γιατί όσο περισσότερο πιέζετε τον εαυτό σας, τόσο μικρότερη θα είναι η επιτυχία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κατακτήσεις, γιατί είστε έναν άνθρωπος που σίγουρα δεν πάσχει σ΄αυτό τον τομέα, αλλά το να χρησιμοποιείτε τις σεξουαλικές σας κατακτήσεις σαν προέκταση της προσωπικής σας δύναμης πάνω σε κάποιον άλλο είναι ατελέσφορο σε ζητήματα όπως αυτά της πραγματικής αγάπης και της ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάτω από αυτή την πίεση στην οποία υποβάλλετε τον εαυτό σας, το σώμα είναι το πρώτο που υποφέρει. Ας μην ξεχνάτε, πως ο σωματικός αυθορμητισμός σας είναι στοιχείο απαραίτητο για να εισπράξετε την αγάπη που επιθυμείτε. Η διαρκής προσπάθεια να ελέγξετε το σώμα σας θα οδηγήσει σε αποτυχία σε κάποιο βαθμό, ενώ η ανασφάλειά σας είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσει προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Η αιτία που κρύβεται πίσω από τις προσπάθειές σας να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας, είναι η ισχυρή σας ανάγκη να πετύχετε την εσωτερική σας μεταμόρφωση μέσω της σεξουαλικότητάς σας. Μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας, φυσικά, αλλά είναι προτιμότερο να το κάνετε ακολουθώντας διαφορετικές μεθόδους. Αν θέλετε η τάση σας για εξουσία ή κυριαρχία να εκφράζεται οπωσδήποτε μέσα από τη σχέση, κάντε το χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, με παιχνίδια ρόλων που σας επιτρέπουν να συμμετέχετε και οι δύο σ΄αυτό που διαδραματίζεται. Είναι ο ιδανικός τρόπος, ώστε ο «ηλεκτρισμός» και ο δυναμισμός και των δύο συντρόφων να ρέει μαζί, αντί να συγκρούεται. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία υπερβατική σεξουαλική εμπειρία, αντί για μια απλή, προσωρινή ανακούφιση από την εσωτερική πίεση που νιώθετε.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/06/19/%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...