παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια & Αφεντικά

Τι ζώδιο είναι το αφεντικό σας; Μήπως φοβάστε για τη θέση σας ή μήπως θέλετε να ανέβετε στην ιεραρχία; Διαβάστε κι είμαι σίγουρη πως θα βρείτε τον τρόπο να επιβιώσετε στην επαγγελματική αρένα.

ΚΡΙΟΣ Ο Κριός απεχθάνεται τη ρουτίνα. Δράση, θάρρος, ενεργητικότητα, περιπέτεια, άμεση επέμβαση, πρόκληση, ευρύ πεδίο δραστηριότητας, θέλγουν τον Κριό. Στον κόσμο του εμπορίου και της βιομηχανίας θα βρούμε τον Κριό σε διευθυντικές θέσεις. Σαν αφεντικό, είναι αυστηρός, αλλά δίκαιος πρώτα με τον εαυτό του και το ίδιο απαιτεί από τους συνεργάτες του. Γι’ αυτό αν σας αρέσει η λούφα…ψάξτε καλύτερα άλλο εργοδότη.

ΤΑΥΡΟΣ Είναι υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, πρακτικοί και δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Αλλά από την άλλη χρειάζονται ησυχία και ηρεμία και συχνά πρέπει να τους υπενθυμίζουν ότι αυτές οι άνετες συνήθειες μπορούν να γίνουν ρουτίνα χωρίς καν να το προσέξουν. Τους αρέσει να τους κακομαθαίνουν με τα καλύτερα. Αν λοιπόν δουλεύετε στην επιχείρηση ενός Ταύρου, να ξέρετε ότι θα δουλέψετε σκληρά, αλλά μπορείτε να του προσφέρετε κι ένα σπιτικό γλυκό που το έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας σε περίπτωση που θελήσετε κάποια άδεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ Άτομα με τάση για ανακαλύψεις, φλύαροι, ψυχαγωγικοί. Αυτό είναι το ζώδιο που ξέρει λίγο απ’ όλα, το ζώδιο που πετάει σαν πεταλούδα πάνω από κάθε πληροφορία, παίρνει λίγο μαζί του και μετά φεύγει για την επόμενη στάση. Είναι ειδικοί και στην διπροσωπία – δείχνουν τουλάχιστον δύο ευδιάκριτες πλευρές της προσωπικότητάς τους όλες τις ώρες. Αλλάζουν εύκολα, είναι άστατοι μερικές φορές και υπερβολικά περίεργοι. Με λίγα λόγια: η θέση σας μπορεί να τρίζει σε καθημερινή βάση. Ελπίζω να ξέρετε κάποια τέχνη σε περίπτωση που απολυθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Άτομα ήσυχα και πάντα προσαρμοσμένα σε όλες τις καταστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της εσωστρέφειάς τους, αποφεύγουν διευθυντικές θέσεις, αν όμως τους δοθούν είναι συχνά οι πιο καλοί υποστηρικτές στον ζωδιακό κύκλο. Συχνά είναι εξαρτώμενοι, ή δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν νιώθουν ότι κάποιος ή κάτι εξαρτάται από αυτούς. Είναι μελαγχολικοί, αλλά είναι η δουλειά τους να είναι έτσι – αφού ελέγχονται από τη Σελήνη. Το ‘’καλημέρα σας κύριε Διευθυντά’’ και μάλιστα με σεμνό ντύσιμο, είναι η μαγική λέξη για να εδραιωθείτε.

ΛΕΩΝ Αρχηγικό ζώδιο, οι εκπρόσωποι του οποίου έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι και αν έχουν ασχοληθεί. Αν δεν διευθύνει κάποια εταιρία ή δεν προσπαθεί να αναλάβει μια, είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια διευθυντική θέση κάπου. Σαν αφεντικό δεν είναι αυστηρός, τουλάχιστον θα βλέπετε κάποιον να σας καλημερίζει με χαμόγελο, αφού έχει παρκάρει το καινούριο απόκτημά του έξω από την εταιρεία. Αν μάλιστα παρατηρήσετε και το ακριβό του γούστο…μπορείτε να ελπίζετε και σε αύξηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μεθοδικοί, τελειομανείς και πάντα συνεπείς οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού. Χρειάζεται να διακρίνει, γιατί αυτή είναι η δουλειά του – να αναλύει, να κριτικάρει και να προτείνει λύσεις για τα πιθανά προβλήματα. Αυτό το ζώδιο είναι επίσης καταπληκτικό στη σύνταξη λιστών, ημερησίων διατάξεων και προγραμμάτων. Περισσότερο από οτιδήποτε, ευχαριστιέται να βοηθά και αφού είναι ένα ζώδιο της ευμετάβλητης γης, είναι πρόθυμος να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση. Σ’ αυτήν την περίπτωση…τι να πω; Εφοδιαστείτε με πολυβιταμινούχα και κουράγιο!

ΖΥΓΟΣ Κανένα ζώδιο δεν είναι τόσο χαριτωμένο, κοινωνικό και πιο ικανό να κανακεύει όσο ο Ζυγός. Είναι ειδικοί στους καλούς τρόπους, την ευγένεια και το κουτσομπολιό και καταφέρνουν να τα πηγαίνουν καλά σχεδόν με όλους. Δεν θέλουν να είναι μόνοι και επειδή είναι προικισμένοι με την ικανότητα να ησυχάζουν τα πράγματα, μπορεί να «πουλήσουν» τις δικές τους ανάγκες ή την αλήθεια για να «αγοράσουν» την ηρεμία. Εδώ λοιπόν έχετε το τέλειο αφεντικό. Φτάνει να του θυμίζετε συχνά το πόσο τέλειο και το πόσο όμορφο είναι. Μπορεί να αναλάβετε και την προεδρία της εταιρείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Άτομα με ισχυρό χαρακτήρα και ιδιαίτερη θέληση με ότι και να ασχολούνται. Είναι επίσης προικισμένοι να στέλνουν εξίσου λογικά σήματα στο περιβάλλον τους, ψάχνουν την σφοδρότητα και μπορεί να καθοδηγούνται από κρίσιμες καταστάσεις. Ο Σκορπιός νιώθει τα πράγματα βαθιά και για πάντα κι είναι πηγή ανεξάντλητης ενέργειας. Δώστε του αυτό που ζητά, χωρίς πολλά λόγια, αλλιώς ψάξτε για άλλη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ Είναι περιπετειώδεις, παρακινούνται από την ελευθερία και είναι γενναιόδωροι και αισιόδοξοι απέναντι στα λάθη. Μπορούν επίσης να είναι υπερβολικοί, να τείνουν να το παρακάνουν, να παραχαϊδεύουν και να ωθούνται στα άκρα τους. Λατρεύουν τα ξένα μέρη και τους ξένους ανθρώπους, τις προφορές, τους χάρτες και τις εξωτερικές ασχολίες. Μην ανησυχείτε λοιπόν, γιατί τον περισσότερο καιρό θα λείπουν. Αν ξέρετε λοιπόν κάποιον εργοδότη στο ζώδιο αυτό, στείλτε επειγόντως το βιογραφικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ωριμάζουν γρήγορα και παραμένουν ώριμοι και πειθαρχημένοι και στην υπόλοιπη ζωή τους. Αποτελούν πρότυπο υπεύθυνης συμπεριφοράς και ξέρουν πώς να διοικούν κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να εξασκεί την προσοχή και την πειθαρχία, να βάζει κανόνες και να τους ακολουθεί. Θέλουν ανταλλάγματα για το χρόνο που επενδύουν και δεν τους νοιάζει να αποδεικνύουν πόσο πολύτιμοι είναι. Μην διανοηθείτε να υποτιμήσετε έναν εργοδότη που αντιπροσωπεύει αυτό το ζώδιο. Αν το κάνετε…ίσως να μη βρίσκετε δουλειά ούτε στον ύπνο σας. Γιατί έχει και τρομερές διασυνδέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έντονες προσωπικότητες από νεαρή ηλικία, δύσκολα ανέχονται καταπίεση και εξαναγκασμό. Τους αρέσει η αλλαγή, ιδιαίτερα κάποια ξαφνική. Οι απότομες μεταστροφές είναι η ειδικότητά τους, γι’ αυτό και οι άλλοι συχνά τις εκλαμβάνουν σαν λανθασμένες, ασταθείς και αναξιόπιστες ενέργειες. Ο Υδροχόος όταν δεσμεύεται σε ένα σκοπό ή ένα πνευματικό ιδανικό, αυτή η δέσμευση είναι αληθινή. Εκτιμούν ιδιαίτερα να βρίσκονται με ανθρώπους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και με αυτούς που έχουν το ίδιο πνεύμα για να επαναφορτίζουν τις «μπαταρίες» τους. Σαν εργοδότη: απλά θα τον λατρέψετε!

ΙΧΘΥΣ Έχουν φτιαχτεί για να βλέπουν το καλύτερο σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση και όταν η πραγματικότητα εμφανίζεται μπροστά τους, μπορεί μερικές φορές να απογοητευτούν. Είναι οι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό αν ο προϊστάμενός σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο, να ξέρετε ότι σίγουρα θα είναι ένας αληθινός στρόβιλος ονείρων. Αν η μανούλα σας λοιπόν είναι άρρωστη, να ξέρετε ότι θα αναλάβει όλα τα έξοδα της νοσηλείας της και θα σας δώσει άδεια ‘’μετ’ αποδοχών’’. Είναι όμως κι ένας από τους πιο διαισθητικούς τύπους που έχετε γνωρίσει ποτέ, και σύντομα θα διαβάζει τις σκέψεις σας, γι’ αυτό προσέξτε!

Κατερίνα Καραγιάννη

astrafriends

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...