παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Aστρα και SEXόραμα
Ποια είναι τα πιο καυτά ζώδια; Με ποια θηλυκά κάνεις το καλύτερο κρεβάτι; Οι πλανήτες σου αποκαλύπτουν τα μυστικά της γυναικείας σεξουαλικότητας. Μάθε τι σε περιμένει και κινήσου αναλόγως.

H KPIOΣ
Η πρώτη «κυρία» του ζωδιακού κύκλου αλλά και της ομάδας των ζωδίων της φωτιάς διεκδικεί με πείσμα τα πρωτεία και στο κρεβάτι. Το σεξ με μια Κριό μόνο κρύο δεν είναι. Τα θηλυκά που ανήκουν σ' αυτό τον αστερισμό διαθέτουν εντυπωσιακή ερωτική ενέργεια, τρελαίνονται για πειραματισμούς και έχουν αδυναμία στα σέξι εσώρουχα. Μη διστάσεις να κάνεις άγριο σεξ σε μια Κριό, αφού θα το απολαύσει όσο κι εσύ. Αν όμως την παραμελήσεις, δε σταθείς στο «ύψος των περιστάσεων» ή δεν είσαι τόσο δυναμικός για να νιώσει ότι μπορείς να τη δαμάσεις, μην περιμένεις να ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί σου την επόμενη φορά (αν υπάρξει...). Το αίσθημα του ανικανοποίητου δεν την αφήνει σε ησυχία. Για την ακρίβεια, μια Κριός, αν χρειαστεί, μπορεί να κάνει σεξ όπως και ένας άντρας: χωρίς συναίσθημα, για επιβεβαίωση ή εκδίκηση.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Σκορπιός ή ένας Δίδυμος.


H ΤΑΥΡΙΝΑ
Στην αρχή θα σου δημιουργήσει την εντύπωση της επιφυλακτικής και «δύσκολης» γκόμενας, χιλιόμετρα μακριά από αυτό που ονομάζουμε «αντικείμενο του σεξ». Πράγματι, η γυναίκα Ταύρος δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά της, πόσο μάλλον τα πόδια της. Αν όμως το ένστικτό της, το οποίο εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, της δώσει το πράσινο φως για να ασχοληθεί μαζί σου, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις μια αληθινή, αδάμαστη, γεμάτη πάθος Ταυρίνα με ζωώδεις αντοχές. Είναι πιστή στο ταίρι της, λατρεύει την πολυτέλεια, έχει αδυναμία στα καλογυμνασμένα αντρικά σώματα και εξιτάρεται στην ιδέα των non-stop προκαταρκτικών. Γιατί για μια Ταυρίνα είναι νόμος: αν το σεξ δεν έχει διάρκεια, προτιμά να πάει για ψώνια.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Ζυγός ή ένας Παρθένος.

Η ΔΙΔΥΜΟΣ
Το να βγάλεις άκρη με το ερωτικό προφίλ μιας Διδύμου είναι σαν να προσπαθείς να κατανοήσεις με μια ματιά τη θεωρία της σχετικότητας:απλά αδύνατον. Μιλάμε για τα πιο πολύπλοκα και κυκλοθυμικά πλάσματα του ζωδιακού κύκλου. Τι σημαίνει αυτό; Αν πετύχεις μια Δίδυμο στις «καλές» της, θα πάθεις πλάκα από το πάθος και την άνευ προηγουμένου έλλειψη αναστολών. Στην αντίθετη περίπτωση, θα τη δεις να «κλειδώνει» κι άντε να βρεις άκρη. Σε γενικές γραμμές, δεν την ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάνει σεξ στη λογική του «να περνάμε καλά» και ξερνάει με τους ρομαντισμούς. Είναι το ιδανικό ζώδιο για να γίνει η fuck buddy σου, άσε που κάποιοι αστρολόγοι λένε πως οι Δίδυμοι έχουν μια τάση προς την αμφισεξουαλικότητα.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Ταύρος ή ένας Αιγόκερως.

Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην ετοιμάζεσαι για αεροπλανικά «νούμερα» και hardcore καταστάσεις. Κι αν ένα από τα άμεσα σχέδιά σου είναι να ψήσεις μια Καρκίνο για one-night stand, καλύτερα να πας για... ψάρεμα. Τα κορίτσια αυτά κάνουν σεξ με στοργή και Προδέρμ. Είναι ντροπαλά, κάνουν χαριτωμενιές, λατρεύουν τα χάδια και στο σεξ προτιμούν σε γενικές γραμμές τις πιο παθητικές στάσεις. Αν θες να ικανοποιήσεις μια Καρκίνο, άσ' τη να ξαπλώσει μπρούμυτα ή ανάσκελα και πήγαινε από πάνω της (και μην περιμένεις να αλλάξει στάση). Στο μυαλό της το σεξ περιορίζεται σε μια ρομαντική, φυσιολογική πράξη. Δύσκολα θα σου πει ότι δεν έχει διάθεση, αλλά ακόμα πιο δύσκολα θα πάρει την πρωτοβουλία να σε «βασανίσει» ερωτικά.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Καρκίνος ή ένας Ζυγός.

Η ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ
Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο από ένα σεξουαλικά επιθετικό θηλυκό που διψά για επιβεβαίωση μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Οι γυναίκες-Λιοντάρια είναι εξαιρετικά απαιτητικές ερωμένες, εγωκεντρικές, αλλά και ιδιαίτερα ευρηματικές. Αν θες να κάνεις μια Λιονταρίνα έξω φρενών, σήκω από το κρεβάτι χωρίς να έχεις συνδράμει τα μέγιστα στην επίτευξη του οργασμού της ή κράτα τις πρωτοβουλίες για τον εαυτό σου. Αυτά στην αρχή, γιατί με την πάροδο του χρόνου η επιβλητική Λέαινα μεταλλάσσεται σε μια κτητική γατούλα που αναζητά την επικοινωνία και την ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα. Ωστόσο, στο τέλος αυτό που την κατευθύνει υποσυνείδητα είναι το πάθος, που σημαίνει πως, αν δεν μπορείς να της προσφέρεις τα πάντα, θα βαρεθεί και αργά ή γρήγορα θα φύγει.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Τοξότης ή ένας Δίδυμος.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πιο εγκεφαλική της ζωδιακής παρέας συμβιβάζεται μόνο με το τέλειο, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και σε κάθε τομέα. Η Παρθένος είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη και δεν επιτρέπει στον εαυτό της να πληγωθεί. Η τελειομανία της την κατευθύνει να σε τεστάρει μέχρι αηδίας, ώστε να βεβαιωθεί ότι μαζί σου μπορεί να κάνει πράξη τις πιο καυτές φαντασιώσεις της. Θα σου βγει το λάδι, αλλά θα το ευχαριστηθείς, γιατί οι γυναίκες Παρθένοι φημίζονται για την οργιώδη φαντασία τους, στοιχείο που εκπλήσσει σε σχέση με το clean-cut παρουσιαστικό που αναζητούν σε έναν άντρα. Παρεμπιπτόντως, είναι πολύ καθαρά κορίτσια και σχολαστικά σε θέματα υγιεινής, γι' αυτό θα ήταν λάθος να ζητήσεις από μια Παρθένο να κάνει σεξ στο πάτωμα χωρίς προφύλαξη και χωρίς να έχει δει πρώτα τη σκούπα να περνάει...
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Ταύρος ή ένας Ιχθύς.

Η ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι ούτε η πιο παθιασμένη ούτε η πιο απελευθερωμένη. Κι όμως, πολλοί θεωρούν τις Ζυγούς τις πιο επιθυμητές του ζωδιακού κύκλου. Όταν μια Ζυγός νιώσει ότι θέλει να ενδώσει ερωτικά, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά, θα το κάνει! Ο λόγος; Όταν πρόκειται για σεξ, η γνωστή αναποφασιστικότητα που διακρίνει αυτό το ζώδιο πάει περίπατο. Η δοτική όσο και φιλάρεσκη Ζυγός αντλεί ελκυστικότητα και γοητεία από την (αυτο)πεποίθηση ότι γνωρίζει τον τρόπο να ικανοποιεί έναν άντρα, όχι τόσο ποσοτικά όσο ποιοτικά. Γι’ αυτό, μη γελιέσαι, πίσω από την ευγενική και ευαίσθητη φάτσα της κρύβεται μια μάχιμη παρτενέρ με όρια που σταματούν όπου και ο αισθησιασμός. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους: Μη βάλεις ποτέ μια Ζυγό να δει σκληρή τσόντα γιατί έχει δυσανεξία σε οτιδήποτε «πρόστυχο».
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Τοξότης ή ένας Ζυγός.

Η ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στην κλασική εκδοχή της είναι η γυναίκα που σε κάνει να μην παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της, έστω κι αν αντικειμενικά δεν είναι η ομορφότερη του χωριού – μια Σκορπίνα έχει τον τρόπο της. Μάθε, όμως, ότι μιλάμε για τρελή μαζόχα κατά βάθος, αφού έχει την τάση να κολλάει μ' όποιον την απορρίπτει. Ως ζώδιο του νερού, είναι ερωτικά «ρευστή». Αν και εκ φύσεως σέξι, θέλει να πλασάρεται ως σεμνότυφη και απονήρευτη, μέχρι να πέσει στο κρεβάτι. Εκεί παθαίνει μετάλλαξη. Αν το σεξ μαζί σου είναι απογειωτικό, η αφέντρα Σκορπίνα «εκκρίνει» πάθος για σένα, αλλά και δηλητήριο προς όποιο θηλυκό πλησιάσει επικίνδυνα το θήραμά της. Αν της την κάνεις, μη γελαστείς, η εκδίκηση θα έρθει και θα είναι επώδυνη. Κοινώς, η μοιραία του ζωδιακού κύκλου θα σου μείνει αξέχαστη απ' την καλή κι απ' την ανάποδη.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Ταύρος ή ένας Λέων.

Η ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίτο ζώδιο της φωτιάς, γνωστό για την αδυναμία του στα τριαδικά ερωτικά σχήματα, θεωρείται το πιο ανήσυχο της ζωδιακής δωδεκάδας. Η Τοξότης είναι απελευθερωμένη και πολύ εξωστρεφής σε ό,τι έχει να κάνει με τις ερωτικές της εμπειρίες. Ούτε το γρήγορο ούτε το άγριο σεξ καταφέρνουν να ενεργοποιήσουν τις αναστολές της. Το πάθος της ατίθασης Τοξότη είναι το στοιχείο που την κάνει να ενδίδει εύκολα σε νέες εμπειρίες, αρκεί να νιώσει οικειότητα. Οι δυνατές κραυγές της θα είναι η επιβεβαίωση ότι απολαμβάνει. Από τη μια την έλκουν οι ισχυροί άντρες, από την άλλη την απωθεί η δέσμευση με έναν από αυτούς, γι’ αυτό και αφού γλεντήσει, τους δίνει τα παπούτσια στο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι η αφοσίωση δεν είναι το φόρτε της. Άσε, λοιπόν, τα ρομάντζα και δέσ’ τη με χειροπέδες.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Κριός ή ένας Λέων.

Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ως ζώδιο της γης, πατάει γερά στο έδαφος τα ποδαράκια της, τα οποία by the way θα συνεχίζεις να χαζεύεις κλειστά μέχρι τη στιγμή που θα νιώσει πραγματικά σίγουρη μαζί σου. Αν όχι, είναι εγγυημένο πως θα συνεχίσεις να τη βλέπεις με τα εσώρουχά της μόνο στον ύπνο σου. Το περιστασιακό σεξ τής προκαλεί αβεβαιότητα, γι’ αυτό και το αποφεύγει, πακέτο με όσους της το ζητούν. Γενικά οι σχέσεις μιας απόμακρης Αιγόκερω με το άγνωστο και το ανεξερεύνητο είναι καθαρά τυπικές – δε σ’ ενοχλώ, μη μ’ ενοχλείς. Επίσης, μην ονειρεύεσαι ανέμελες και φλου καταστάσεις, γιατί τα παίρνει όλα, μα όλα στα σοβαρά. Τα καλά της; Είναι πιστή με πι κεφαλαίο, έχει αυτοπεποίθηση και, αν καταφέρεις να την κατακτήσεις, ανεβαίνουν αυτόματα οι μετοχές σου. Γιατί η Αιγόκερως γουρούνι στο σακί δεν παίρνει. Στο σεξ θέλει να είναι κυρίαρχη και ως φύσει φιλομαθής, όταν σπάσει ο πάγος, ξεχνάει να λέει «όχι» σε νέες εμπειρίες. Άσε που είναι και πολύ καλή μαθήτρια, φιλότιμο κορίτσι...
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Παρθένος ή ένας Σκορπιός.

Η ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην περίπτωσή της ισχύει η μέθοδος του «κλικ». Αν δεν της το κάνεις από την αρχή, μην ελπίζεις να το ξανασκεφτεί στο μέλλον. Η κλασική Υδροχόος είναι υπερόπτης και σιχαίνεται τη μονοτονία. Μπορεί να δείχνει ότι αναζητά τον ιδανικό για τη δέσμευση, αλλά η αλήθεια είναι πως μόνη της περνάει καλύτερα. Όχι, η Υδροχόος δεν κάνει σεξ μόνο όταν είναι ερωτευμένη, το κάνει και για επιβεβαίωση ή απλά για να πει ότι το έκανε. Θες να ξενερώσεις μια Υδροχόο; Περιόρισε την ανεξαρτησία της και πες της ότι σου ανήκει. Δεν το αντέχει! Στο μυαλό της διαχωρίζει πλήρως το πήδημα από τον έρωτα. Απαιτεί πολλά χωρίς να δίνει το αντίστοιχο αντάλλαγμα, από την άλλη όμως δε σου φέρνει και ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε τετ α τετ με μια Υδροχόο που το κάνει μαζί σου για να περάσει η ώρα και νιώσεις ψύχρα, δε θα φταίει το παράθυρο που είναι ανοιχτό, αλλά ο πήχης σου, που δεν είναι τόσο ψηλά όσο απαιτεί εκείνη. Αν όμως γουστάρει πραγματικά και καταφέρεις να την «ξυπνήσεις», ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές. Κίνηση ματ: Τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιές.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Υδροχόος ή ένας Λέων.

Η ΙΧΘΥΣ
Για τα «ψάρια» σεξ χωρίς συναίσθημα δεν υπάρχει. Αν ζοριστούν, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν μια φαντασίωση ώστε να το απολαύσουν. Η ντίβα Ιχθύς είναι μεθοδική και έχει ερωτικό πλεόνασμα. Αν συνδυάζει και εμπειρία, μιλάμε για την ιδανική δασκάλα, από την οποία έχεις να μάθεις πολλά. Τα μυστηριώδη αρσενικά είναι το καλύτερο δόλωμα για τη γυναίκα Ιχθύ, που όταν ερωτεύεται, αγκιστρώνεται. Απαιτεί φουλ προκαταρκτικά για να ενεργοποιήσει την ερωτική μηχανή της, την οποία κατόπιν εναποθέτει στις προτιμήσεις σου. Δε θέλει να έχει το πάνω χέρι, της αρέσει όμως να ενσαρκώνει ρόλους στο κρεβάτι ή στην μπανιέρα, αφού, ως ζώδιο του νερού, προτιμά τα υγρά περιβάλλοντα. Πέρα όμως από ανεπτυγμένη λίμπιντο, έχει και ισχυρό ένστικτο, γι’ αυτό δύσκολα μπορείς να την παραμυθιάσεις.
Ιδανικός παρτενέρ: Ένας Σκορπιός ή ένας Ιχθύς.

Πηγή: playboy

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...