παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς να κάνετε έναν άντρα Ιχθύ να σας «κυνηγήσει»

Μάλλον θα χρειαστεί να κοπιάσετε λίγο, αφού τον Ιχθύ δεν τον λες και κυνηγό! Ένας άνθρωπος που γεννιέται με τον Ήλιο στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι ουσιαστικά παθητικός από τη φύση του, περισσότερο διατεθειμένος να ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων παρά να διεκδικεί αυτό που θέλει. Δεν πρόκειται να τρέξει πίσω σας, επιδεικνύοντάς σας με κάθε τρόπο την αρρενωπότητά του, όπως θα έκανε ένας Κριός. Θα προτιμήσει να σας φλερτάρει με μελωδίες και ποιήματα, ή θα φροντίσει να τριγυρνά γύρω σας, όπως η μέλισσα φτερουγίζει πάνω από τη γύρη, περιμένοντας πως από στιγμή σε στιγμή κάτι θα συμβεί και θ΄αρχίσει το… παιχνίδι.

Αν θέλετε να πολιορκηθείτε από έναν τροβαδούρο της αγάπης, θα έχετε αυτή την πιθανότητα, μόνο αν ανταποκρίνεστε στην εικόνα της ιδανικής γυναίκας που έχει στο μυαλό του. Ο Ιχθύς μεγαλουργεί όταν εμπνέεται, και αν η έμπνευση δεν έρχεται από την εσωτερική του μούσα, αναζητά κάποιον έξω από τον εαυτό του, κάποιον που θα μπορέσει να αναστατώσει την ψυχή του.

Αν είστε λίγο απροσδιόριστοι και ασαφείς, θα βοηθήσει σημαντικά, επειδή ο Ιχθύς θέλει να χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να γεμίζει τα κενά. Επίσης, αποφύγετε να είστε και πολύ διαθέσιμοι, γιατί αν βρίσκεστε πάντα κάπου εκεί τριγύρω του, πώς θα σας κυνηγήσει σε περίπτωση που το θελήσει; Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ιχθύς θα πρέπει να λαχταρά να σας δει. Το΄χει ανάγκη. Ο κυβερνήτης πλανήτης του, ο Ποσειδώνας, σχετίζεται με τη μυστικιστική λαχτάρα, την επιθυμία να διαλύσει το «εγώ» του και να ενωθεί με τη «θεά» του. Και η…θεά δεν είναι μια οποιαδήποτε γυναίκα που της σφυρίζεις κι είναι απίκο. Θα πρέπει λοιπόν να μην έχει τη σιγουριά ότι θα εμφανιστείτε. Αυτή ακριβώς η… απόσταση που ο Ιχθύς πρέπει να γεφυρώσει, είναι και το κίνητρο που θα τον ωθήσει να σας κυνηγήσει και να σας διεκδικήσει.

Το ζώδιο της Αφροδίτης του Ιχθύ σας θα σας αποκαλύψει τις ιδιαιτερότητές του στον τρόπο που προσελκύει μια γυναίκα. Η Αφροδίτη ενός άνδρα Ιχθύ μπορεί να βρίσκεται μόνο σε ένα από τα παρακάτω 5 ζώδια, γιατί ο πλανήτης αυτός ταξιδεύει κοντά στον Ήλιο. Αν λοιπόν βρίσκεται:

  • στον Κριό, είναι διεκδικητικός και παρορμητικός.

  • στον Ταύρο, είναι αισθησιακός και προσγειωμένος.

  • στον Αιγόκερω, είναι υπεύθυνος και κυριαρχικός.

  • στον Υδροχόο, είναι ιδιότροπος και ανεξάρτητος.

  • στους Ιχθείς, είναι ονειροπόλος και ρευστός.

Δείξτε ότι διαθέτετε αυτά τα χαρακτηριστικά, όχι όμως ξεκάθαρα και άμεσα, αλλά ομιχλώδη και κάπως…ποσειδώνια, και θα έχετε τον άντρα Ιχθύ των ονείρων σας στην αγκαλιά σας, να σας τραγουδά γλυκά στο αυτί θεσπέσιες ερωτικές μελωδίες.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/05/09/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CF%8D-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%85/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...