παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο πλανήτης Κρόνος στην συναστρία
Ο Κρόνος είναι ονομαστός σαν ψυχρός πλανήτης, από τους ερευνητές της Αστρολογίας. Ο ρόλος του στην συναστρία είναι σημαντικός και οι όψεις του με τους προσωπικούς πλανήτες του άλλου ωροσκοπίου μας αποκαλύπτουν την διάρκεια και την δέσμευση στη σχέση. Αποκαλύπτει επίσης αν υπάρχουν συναισθήματα και έλξη.


Εδώ θα εξετάσουμε τις πιό σημαντικές όψεις που κάνει με τους πλανήτες του ωροσκοπίου του ατόμου που μας ενδιαφέρει.

Η σύνοδος, το εξάγωνο και το τρίγωνο ανήκουν στη θετική όψη.

Η αντίθεση και το τετράγωνο στην αρνητική. Τα συναισθήματα που προκύπτουν από τις όψεις του Κρόνου συνόδου, τετράγωνο και αντίθεση, είναι μια ακαταμάχητη έλξη αλλά και μια ανάγκη που έχει ο προσωπικός πλανήτης για προστασία καθώς αισθάνεται πως ο Κρόνος θα του χαρίσει την ασφάλεια που αναζητά. Στις αρνητικές όψεις πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σ’αυτόν που έχει τον Κρόνο, γιατί υπάρχει πιθανότητα να θέλει να ελέγχει τον προσωπικό πλανήτη του άλλου από δική του ανασφάλεια.

Οι όψεις συνόδου δεν δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Δείχνουν την αντοχή που προκύπτει, σε βάθος χρόνου. Σύνοδο των δύο πλανητών θεωρούμε την θέση τους στο ίδιο ζώδιο.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Είναι μια πολύ θετική όψη καθώς ο Κρόνος δίνει τα «φώτα» στον Ήλιο και τον στηρίζει ώστε να εμπιστεύεται τον εαυτό του. Τον ωθεί ν’αναλάβει πρωτοβουλίες και να κάνει πράξη τις επιθυμίες του. Το ζευγάρι μπορεί να κινείται μαζί σε αρκετούς τομείς της ζωής του. Ο Ήλιος αισθάνεται ασφάλεια με τον Κρόνο δίπλα του. Σε βάθος χρόνου, η σύνοδος δημιουργεί δέσιμο μέσα στο ζευγάρι.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Η όψη αυτή είναι δύσκολη για ένα ζευγάρι. Το άτομο που έχει τον Κρόνο αισθάνεται ανασφάλεια από το άτομο που έχει τον Ήλιο με την ανεξαρτησία που κινείται και προσπαθεί να του φέρει περιορισμούς. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο ατόμων της συναστρίας.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Η όψη αυτή δημιουργεί σταθερή βάση για το ζευγάρι. Το άτομο με τη Σελήνη, συναισθηματικά αισθάνεται ασφαλές και το άτομο με τον Κρόνο καλύπτεται από συναισθήματα και αισθάνεται οικεία. Έντονη ερωτική έλξη ενώνει το ζευγάρι καθ’όλη την διάρκεια της κοινής τους ζωής. Πολύ θετική όψη για μακροχρόνια σχέση με πολλές αντοχές σε δύσκολες περιστάσεις.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ : Δύσκολη όψη που συνήθως την δυσκολεύουμε εμείς περισσότερο. Χρειάζεται πολύ καλή συνειδητοποίηση από μεριάς του ατόμου που έχει την Σελήνη για το ποιά ακριβώς βιώματα ξυπνάει το άτομο που έχει τον Κρόνο. Καρμική σχέση με μαθήματα ζωής ειδικά για το άτομο που έχει την Σελήνη. Το άτομο που έχει επίσης τον Κρόνο μπορεί να μην καλύπτει συναισθηματικά το άτομο με την Σελήνη και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται καθώς αυτό προκαλεί ανασφάλεια. Η διάρκεια της σχέσης είναι πολύ ασαφής.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Αυτή η σχέση μπορεί να έχει διάρκεια, αντοχή και έσοδα! Έλξη υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο άτομα, η οποία στο χρόνο μπορεί να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Το άτομο με τον Κρόνο προσφέρει σταθερότητα στο άτομο με την Αφροδίτη, το οποίο με την σειρά του εκφράζει συναισθήματα τα οποία βρίσκουν το σωστό αντίκρυσμα. Επίσης ανάλογα σε ποιόν οίκο πέφτει στη συναστρία τους, μπορεί να φέρει κοινά αποκτήματα ή έσοδα.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Δύσκολη όψη. Εάν η σχέση μπορεί να στηριχθεί σε άλλους τομείς το άτομο με την Αφροδίτη πρέπει να δουλέψει σε προσωπικό επίπεδο το θέμα ανασφάλειας που θα προέρχεται από το άτομο με τον Κρόνο. Καρμικά μαθήματα θα εισπράξουν και οι δύο. Δύσκολος χωρισμός, μιάς και το άτομο που έχει την Αφροδίτη, θα λαμβάνει σαν υποχρεωσή του να είναι παρών στη σχέση και θα δέχεται πιέσεις από το άτομο με τον Κρόνο μέχρι τελευταία στιγμή.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Μία πολύ καλή όψη κυρίως για θέματα οργάνωσης και πρακτικότητας. Το άτομο με τον Κρόνο θέτει πρόγραμμα και όρια στο άτομο με τον Άρη και από τη μεριά του αυτό τον ωθεί να κινηθεί. Αυτή η όψη εκφράζεται με την μεθοδικότητα των δύο ατόμων στην καθημερινότητά τους και διευθυτεί οποιοδήποτε θέμα δρώντας καίρια. Βοηθητικό στο καλό κλίμα του ζευγαριού.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Αυτή η όψη έχει άμεσο αντίκτυπο στην ερωτική ζωή του ζευγαριού. Δεν υπάρχει καλός συχρονισμός σε αυτό το θέμα, έτσι υπάρχουν μεγάλα κενά αποχής από την έρωτα, τα οποία αφήνουν ανικανοποίητους τους δύο συντρόφους.Το άτομο με τον Άρη αισθάνεται επανειλημμένως πως το άτομο με τον Κρόνο ανακόπτει τις ερωτικές ορμές του, ενώ εκείνο αισθάνεται πως δρα βιαστκά και ανυπόμονα προσθέτοντάς του ανασφάλεια. Πάντως στην ερωτική πράξη υπάρχει διάρκεια.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Θετική όψη βέβαια σε επίπεδο επικοινωνίας του ζευγαριού και καθημερινότητας. Αυτή η όψη δρα καταλυτικά στη σχέση του ζευγαριού μιάς και μπορούν να κινούνται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους από κοινού. Η αγάπη και η κατανόηση που χαρίζει αυτή η όψη στο ζευγάρι, μπορεί να στηρίξει τη σχέση μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί έχουν και κοινά ενδιαφέροντα.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Η όψη είναι δύσκολη γιατί το άτομο με τον Ερμή περιορίζεται σταδιακά από το άτομο με τον Κρόνο και έτσι παύει η επικοινωνία. Συνήθως το άτομο με τον Κρόνο είναι επικριτικό προς τον σύντροφό του. Καρμική σχέση που θα ενεργοποιήσει τους δυο συντρόφους να δουλέψουν παιδικές αναμνήσεις. Δύσκολο να σταθεί βέβαια αυτή η σχέση.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Θετική όψη. Οι δύο πλανήτες συνεργάζονται με πολύ καλό αποτέλεσμα στον τομέα της μάθησης. Και όταν λέμε μάθηση, εννοούμε πως ο ένας μπορεί να μαθαίνει από τον άλλο, προσφέροοντας έτσι μία πηγή πλούτου στον σύντροφό του σε όλη τη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Οι εμπειρίες του ενός μεταλλάσονται και γίνονται γνώση για τον άλλο. Επίσης έχει πολύ καλό αντίκτυπο στην καθημερινότητά τους και επιτυχαίνουν τους στόχους τους.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Η όψη αυτή δεν είναι αρνητική για μία συναστρία, αφού δεν επηρεάζει συναισθηματικά τα δύο άτομα. Το αντίκτυπο που έχει στα άτομα της συναστρίας είναι θέμα εξέλιξης. Εννοούμε πως αυτά τα άτομα το πιό πιθανόν είναι να μην εκμεταλλεύονται τις εμπειρίες τους ως πηγή μάθησης. Άτομα με διαφορετική εθνικότητα μπορεί να έχουν τον συνδιασμό αυτό, μιάς και αυτό υπονοεί και διαφορετική κουλτούρα. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν εξωσυζυγικές σχέσεις.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Η όψη αυτή, σαν σύνοδος, τυχαίνει σε άτομα που έχουν διαφορά ηλικίας μέχρι δυόμισυ έτη. Συνήθως έχουν κοινά βιώματα και οι συνθήκες ζωής είναι παρόμοιες. Ο τρόπος αντιμετώπισης της καθημερινότητας είναι κοινός όπως επίσης και ο τρόπος που κατακτούνται οι στόχοι. Γενικότερα, μπορούνε να κινούνται μαζί σε επίπεδο καθημερινότητας.


ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ :

Αυτό αρχικά σημαίνει τουλάχιστον μία διαφορά από έξη μέχρι εννέα έτη. Εδώ θα υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Ο τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων σηματοδοτεί διαφορές οι οποίες βέβαια αν υπάρχουν άλλες θετικές όψεις στα δύο ωροσκόπια μπορούν να ξεπεραστούν με καλή επικοινωνία του ζευγαριού.

http://astrolife.gr/%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...