παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η μαγνητική γοητεία της Αφροδίτης σου…

…στον Κριό

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι το «σπίρτο» που ανάβει τη φωτιά. Μπαίνεις στη σκηνή σαν Πρωτομαγιά, κι είναι σα να λες στον άλλο «Κοίτα πόσο συναρπαστική, σέξι και διασκεδαστική θα είναι η ζωή σου μαζί μου!» Σου αρέσει το καινούργιο σε όλα, στα ρούχα, το στυλ και τους ανθρώπους, γιατί σε κάνει να νιώθεις ζωντανός.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η αυτοπεποίθησή σου, που «φωνάζει» από μακριά και στην οποία είναι πολύ δύσκολο ν΄αντισταθεί κανείς.

Η αδελφή ψυχή σου: μοιάζει σαν ένα γλυκό μπιζέλι, που έχει την ικανότητα όμως να «πυροδοτήσει» τη φωτιά σου, βοηθώντας σε να εκφράσεις το θάρρος, τη δύναμη της θέλησης, και τον υγιή θυμό σου, στοιχεία απαραίτητα για μια σχέση, όπως εσύ την εννοείς.

Ο…μαγνήτης σου: το θάρρος. Κάνεις πράγματα που οι άλλοι δεν τολμούν. Το θάρρος είναι σταθερός σύμμαχός σου, ακόμα κι όταν πρόκειται να χωρίσεις έναν σύντροφο (κάτι που κάνεις με αστραπιαίες ταχύτητες) και να στραφείς προς ένα νέο ερωτικό στόχο. Είσαι ένα συναισθηματικά θαρραλέο άτομο, που δεν διστάζει να σκαλίσει την καρδιά σου και να κοιτάξει με ειλικρίνεια τον εαυτό σου.

Το αδύνατο σημείο σου: το αιώνιο δίλημμα «να μείνω ή να φύγω;». Φέρνεις έναν αέρα περιπέτειας στη σχέση, στριμώχνεσαι όμως όταν περιορίζεσαι μόνο σε μία. Ποικίλες δημιουργικές ή σωματικές δραστηριότητες προσφέρουν ηρεμία στις σχέσεις σου, έστω και εμμέσως.

Σκέψου θετικά: είμαι άξιος και αξιαγάπητος ακριβώς όπως είμαι. Μοιράζομαι το πάθος μου με όλους όσους συναντώ, κι αυτό τους εμπνέει. Είμαι υπεύθυνος για την ερωτική μου ζωή. Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την επιλογή ενός υγιούς συντρόφου.

…στον Ταύρο

Με την Αφροδίτη σου στον Ταύρο είσαι γήινος, αισθησιακός και θερμός, αλλά με ένα συναίσθημα που αργεί να πάρει μπρος, κι ανθίζει μόνο όταν την προσεγγίζεις με φυσικό και χαλαρό ρυθμό. Ξέρεις πότε να κόψεις και να μυρίσεις ένα τριαντάφυλλο, όπως ξέρεις να εκτιμάς τις απλές πολυτέλειες που αποτελούν για σένα πραγματική ευτυχία.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η ήρεμη σιγουριά σου, η αίσθηση του «εγώ ξέρω τον τρόπο», που κάνει τους άλλους να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς με την παρουσία σου.

Η αδελφή ψυχή σου: ένα πιστό, βολικό και εξαιρετικά αξιόπιστο ταίρι. Δεν χρειάζεσαι στη ζωή σου πρόσωπα με απρόβλεπτη συμπεριφορά και εκπλήξεις, γιατί θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής και άνετος. Τα one night stands δεν είναι για σένα, αφού προτιμάς τις σχέσεις με διάρκεια.

Ο…μαγνήτης σου: η ηρεμία, αφού είσαι αυτό που ονομάζουμε «ήρεμη δύναμη». Ρεμβάζεις τη φύση, μυρίζεις το άρωμα των λουλουδιών, απολαμβάνεις μια γουλιά πράσινο τσάι. Ό,τι κάνεις, το κάνεις ήρεμα και απολαυστικά. Παραμένοντας έτσι ήρεμος, θα δεις να λύνεται μπροστά σου ακόμα και το μυστήριο ενός αινιγματικού έρωτα.

Το αδύνατο σημείο σου: επιλέγεις συνήθως μια ασφαλή και σίγουρη σχέση, παρά μια σχέση που θα σε προκαλέσει να βγεις από την άνεση και τη «βολή» σου και να εξελιχθείς.

Σκέψου θετικά: Είμαι ένας ζωντανός άνθρωπος, αναπνέω, περπατώ, μιλώ με τη φύση και το Θεό που τη δημιούργησε, κι όλο αυτό το «πακέτο» με κάνει πολύ θελκτικό. Είμαι πολυμήχανος κι επινοητικός και ξέρω να αξιοποιώ τα ταλέντα μου που είναι πραγματικά πολλά.

…στους Διδύμους

Η Αφροδίτη σε ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα, όπως οι Δίδυμοι, απολαμβάνει να μπαίνει σε μια δίνη διασκέδασης, ταξιδιών και ατέρμονων συζητήσεων. Ερωτύλος, πειραματιστής και φιλοπερίεργος, βρίσκεσαι πολλές φορές σε ένα σταυροδρόμι, διστάζοντας ν΄αποφασίσεις… με ποιους θα πας και ποιους θ΄αφήσεις, είτε πρόκειται για ενδιαφέροντα είτε για ερωτικούς συντρόφους.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: το μυαλό σου. Πλούσια προικισμένος στην τέχνη του φλερτ, καταπλήσσεις τους πάντες με τη συζήτηση και τις αφηγήσεις σου.

Η αδελφή ψυχή σου: ενδιαφέρων τύπος, με ενδιαφέροντα. Χρειάζεσαι έναν ζωντανό σύντροφο, που να θέλει να μάθει πολλά και κυρίως τι έχεις στο μυαλό σου. Κατά προτίμησης πολύγλωσσος, μορφωμένος και γλυκομίλητος και οπωσδήποτε απολύτως συναρπαστικός.

Ο…μαγνήτης σου: η ερωτική σου μαγεία. Γοητεύεις με τη ζωντάνια σου, τη ζωηράδα σου, τον λόγο και τις ιδέες σου. Είσαι κοινωνικός σαν μια πεταλούδα, που αρνείται να πιαστεί σε οποιαδήποτε απόχη, κι αλλάζεις συνεχώς σαν τη ρόδα που κυλάει και ποτέ δεν χορταριάζει, κάτι που σε κάνει ιδιαίτερα θελκτικό και δελεαστικό!

Το αδύνατο σημείο σου: αντιμετωπίζεις μονίμως δίλημμα ανάμεσα σε δύο! Η απουσία διέγερσης -ιδίως διανοητικής- σε μια σχέση, σε κάνει να βαριέσαι και να πλήττεις θανάσιμα. Η πλήξη είναι ακριβώς μια άλλη λέξη που χρησιμοποιείς όταν θέλεις στην ουσία …να πετάξεις σε ένα καινούργιο…λουλούδι.

Σκέψου θετικά: Γεννήθηκα για να παίζω σε όλα τα είδη παιχνιδιάρικων ερωτικών καταστάσεων, κι έχω το «μικρόβιο» να διερευνώ όλες τις δυνατότητες και όλες τις πιθανότητες. Διατηρώ το δικαίωμά μου να αλλάζω μυαλά, και να ξαναλλάζω μυαλά και τούμπαλιν. Το ίδιο και ο δίδυμος εαυτός μου. Όταν συναντιόμαστε οι δυο μας, έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε και να συζητήσουμε, που πιθανότατα δεν πρόκειται να… βάλουμε γλώσσα μέσα!

…στον Καρκίνο

Ένα ευγενικό και εγκάρδιο ζώδιο του νερού, σαν τον Καρκίνο, είναι το πρώτο που θα παρατηρήσει πως κάποιος χρειάζεται βοήθεια, και το πρώτο που θα τρέξει να βοηθήσει. Μπορεί να νιώσει και να δώσει άνευ όρων αγάπη και να την κατανείμει με πολλούς και πρακτικούς τρόπους, μέσω ενός καλού γεύματος, συναισθηματικής τροφής ή πνευματικής υποστήριξης.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: Η δημιουργική σου φαντασία. Συμπονετικός και ευαίσθητος, φωτίζεις τα ψυχικών διλήμματα των άλλων με την κατανόησή σου. Οι χαμένες ψυχές βρίσκουν παρηγοριά στην ευγενή σου παρουσία.

Η αδελφή ψυχή σου: κάποιος που θέλει να φτιάξετε μαζί ένα σπιτικό, το οποίο θα περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από τέσσερις τοίχους. Ο πνευματικός σου σύντροφος είναι αυτός που ευθυγραμμίζεται με τον αληθινό κι ίσως κρυμμένο εαυτό σου.

Ο…μαγνήτης σου: η διαίσθησή σου. Μπορείς ενσυναισθητικά να αντιληφθείς συναισθήματα και αποχρώσεις που διαφεύγουν των άλλων.

Το αδύνατο σημείο σου: η τάση σου για περιποίηση και φροντίδα των άλλων μπορεί να φέρει κοντά σου συντρόφους που αναζητούν μια… μητέρα. Όμως, δεν μπορείς να είσαι καλός με τους άλλους, αν δεν είσαι πρώτα καλός με τον εαυτό σου. Μερικές φορές, αυτό σημαίνει να λες «όχι», και να δοκιμάζεις ν΄αγαπάς λίγο πιο «σκληρά».

Σκέψου θετικά: Είμαι βαθιά και εξαιρετικά εκφραστικός, κι αυτό με κάνει εξαιρετικό ως σύντροφο ψυχής. Θα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και ποτέ δεν θα αμφισβητώ τη διαίσθησή μου. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ανοίξω την καρδιά μου και να θυμάμαι ότι η συμπόνια δεν σε κάνει απαραίτητα κορόιδο.

…στο Λέοντα

Με τηνΑφροδίτη σου σ΄αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς, θέλεις να σε θαυμάζουν για τη μοναδικότητά σου, τη δημιουργική εκφραστικότητα και τη φερεγγυότητά σου. Η ανάγκη σου να σ΄εκτιμούν ίσως κατά καιρούς να εκδηλώνεται ως τάση ελέγχου ή ανασφάλεια, ωστόσο τραβά τους άλλους κοντά σου. Στον έρωτα ξεγυμνώνεις την καρδιά σου, έτσι οι άνθρωποι μαζί σου ξέρουν πάντα πού βρίσκονται.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η αυτοπεποίθησή σου. Αυτή η δυναμική Αφροδίτη διαλαλεί την όρεξή της για παιχνίδια, τη δημιουργικότητά της, καθώς και την υπεροχή της σε ό,τι κάνει.

Η αδελφή ψυχή σου: είναι ένα ταίρι, που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι διαρκώς ερωτευμένος μαζί του. Το να ξυπνάς δίπλα του, σε κάνει να αισθάνεσαι το κάθε πρωινό, σαν να είναι μια χαρμόσυνη και ξεχωριστή γιορτή.

Ο…μαγνήτης σου: η δύναμη της εκτίμησης. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι «δώσε και θα λάβεις»! Η ιδιαίτερη ομορφιά σου, το ταλέντο και η δύναμή σου που προκαλεί δέος, κάνουν τους άλλους να πίνουν νερό στ΄όνομά σου.

Το αδύνατο σημείο σου: επιμένεις να παίρνεις εσύ όλες τις αποφάσεις στη σχέση. Αν είσαι γυναίκα, είσαι βασίλισσα, το παραδέχομαι, αλλά αν θέλεις ο βασιλιάς σου να νιώθει βασιλιάς κι όχι αυλικός, σταμάτα να διατάζεις και να τον στέλνεις για… θελήματα. Αν είσαι άντρας, είσαι αδιαμφισβήτητος βασιλιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχεις τη σύντροφό σου… δούλα και κυρά.

Σκέψου θετικά: Μοιράζομαι αυθόρμητα την αίσθηση της χαράς και της απόλαυσης, γιατί αυτά τα δυο είναι τα καλύτερα αφροδισιακά! Δοξάζω και λατρεύω τους άλλους, γνωρίζοντας πως είμαι περιτριγυρισμένος από τους φαν μου, τους οποίους αγαπώ και εκτιμώ. Όταν μοιράζομαι τα μοναδικά ταλέντα μου με τον κόσμο, αυτά λάμπουν σαν ηλιαχτίδες, περιβάλλοντας τους άλλους με μια ζεστή αύρα ευτυχίας.

…στην Παρθένο

Με την Αφροδίτη σου στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, που κυβερνάται από τον οξυδερκή Ερμή, είσαι βαθιά ευαίσθητος και μανιωδώς παρατηρητικός. Συγκρατημένος από τη φύση σου, σου αρέσει να πειραματίζεσαι πολύ περισσότερο από όσο αφήνεις να εννοηθεί, και συμβαίνει να κατέχεις αισθησιακές και σεξουαλικές δεξιότητες σε βαθμό που θα έκαναν ακόμα και τους τολμηρούς να κοκκινίσουν. …Και δε σου φαίνεται! Είσαι αυτό που λέμε…σιγανό ποταμάκι!

Το ερωτικό σου θέλγητρο: ικανότητα και πονηριά. Μπορείς να εντυπωσιάσεις τους άλλους με την καπατσοσύνη, την κομψότητα και την αποτελεσματικότητά σου.

Η αδελφή ψυχή σου: μια ενδοσκοπική ψυχή, που αντλεί ευχαρίστηση από την εξερεύνηση του εσωτερικού σώματος, καρδιάς και νου. Χρειάζεσαι μια αδελφή ψυχή που απολαμβάνει να ξοδεύει το χρόνο της, αναζητώντας τι χρειάζεται βελτίωση στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης σας!

Ο…μαγνήτης σου: η οξυδέρκεια και η ευθυκρισία σου. Έχεις εξαιρετικά όρια, και ρεαλιστικές απόψεις σχετικά με τα κίνητρα και τις συμπεριφορές των άλλων.

Το αδύνατο σημείο σου: μερικές φορές μπορεί να αντισταθμίζεις τα αισθήματα αναξιότητας και αυτο-αμφισβήτησης, με υπερ-εξυπηρετικότητα απέναντι στους άλλους και υπερ-απόδοση. Και τότε θυμώνεις, όταν οι άλλοι δεν σε εκτιμούν!

Σκέψου θετικά: αποδέχομαι εντελώς και απολύτως τον εαυτό μου, ακόμα και όταν έχω άδικο και είμαι κάπου λάθος. Σήμερα έχω επιλέξει να μην ιδρώσει το αυτί μου και αντ΄αυτού να παραμείνω ευτυχισμένος. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και διακρίνω τα θετικά των γύρω μου.

…στο Ζυγό

ΗΑφροδίτη σου στο Ζυγό, ένα ζώδιο του αέρα, κινητοποιείται από την επιθυμία να πετύχεις απόλυτα μέσα σε μια σχέση, και για να το καταφέρεις αυτό, έχεις ήδη προικιστεί με ευφυΐα, λάμψη, και πολλές κοινωνικές χάρες. Η αγάπη για σένα μοιάζει με έναν ζευγαρωτό χορό, είναι ένα δούναι και λαβείν. Λειτουργείς αβίαστα, ακούραστα και με σύνεση, προκειμένου να πετύχεις τη συνολική ισορροπία της σχέσης όπως την ονειρεύεσαι.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η γοητεία σου. Προικισμένος με κοσμική φινέτσα, καθοδηγείσαι από μια έμφυτη αίσθηση του σωστού και του λάθους, έλκοντας ανθρώπους εξίσου δίκαιους και με την απαραίτητη ευαισθησία ώστε να λένε το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή, ακριβώς όπως εσύ.

Η αδελφή ψυχή σου: μόνο το άλλο σου μισό, κυριολεκτικά. Εντυπωσιάζεις το σύντροφο της ψυχής σου με το πόσο ίδιοι είστε, και πόσο υπέροχη θα μπορούσε να είναι η ζωή σας ως ζευγάρι.

Ο…μαγνήτης σου: η δύναμη της συμπάθειας. Κάνεις τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί σου, με το ενδιαφέρον, την κατανόηση, και τη συμπεριφορά που ταιριάζει στα λόγια τους. Καταφέρνεις να συνδέεσαι με κάποιο τρόπο, με ανθρώπους που φαινομενικά δεν έχετε μεταξύ σας καμία σχέση ή σημείο επαφής.

Το αδύνατο σημείο σου: προσπαθείς να ευχαριστείς τους άλλους συνεχώς. Ασχολείσαι με την ευημερία τους, συμβιβάζεσαι με τις επιθυμίες τους, και κάνεις τα πάντα για να είναι εκείνοι καλά, εκτός αν ανακαλύψεις, ότι δεν… επιστρέφουν την καλοσύνη σου. Τότε, αρχίζεις να μετράς με τα δαχτυλάκια πόσα δίνεις, και πόσα παίρνεις ως αντάλλαγμα. Τσ, τσ, τσ….What a pity!

Σκέψου θετικά: Είμαι ευλογημένος με γοητεία, αξιοπρέπεια και χάρη, και έτσι ακριβώς είναι και το άλλο μου μισό. Δεν χρειάζεται να αλλάξω τους άλλους για να τους αγαπήσω. Ξέρω ότι ο ιδανικός σύντροφος για μένα είναι ήδη μια τέλεια και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

…στο Σκορπιό

Με την Αφροδίτη σου στο σταθερό αυτό ζώδιο του νερού, τον μαγευτικό Σκορπιό, αποπνέεις ένα βαθύ κι ανεξερεύνητο μυστήριο. Φοβάσαι μήπως χάσεις τον έλεγχο, σου αρέσει όμως και να παραδίνεις τον έλεγχο στον άλλο, κι αυτό δημιουργεί πολλά παράξενα και περίπλοκα προβλήματα στις σχέσεις σου. Με τους ανθρώπους που αγαπάς και μέσω της επαφής σου μαζί τους, βιώνεις μεταμορφωτικές αλλαγές.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η ένταση των συναισθημάτων και η ειλικρίνειά σου. Η παρουσία σου «ζωντανεύει» και συναρπάζει τους άλλους.

Η αδελφή ψυχή σου: είναι ένας άνθρωπος άφοβος και ικανός για «καταδύσεις» σε μεγάλα ψυχολογικά βάθη. Η σχέση σου με την αδελφή ψυχή σου δεν είναι καθαρά και μόνο σεξουαλική, αφού θέλεις κάποιον απολύτως διαθέσιμο ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Ο…μαγνήτης σου: ο σεξουαλικός μαγνητισμός σου. Η σεξουαλικότητά σου, ακόμα και όταν δεν εκφράζεται ανοιχτά, υποβόσκει, δίνοντας στους άλλους σαγηνευτικές…υποσχέσεις.

Το αδύνατο σημείο σου: θέλεις αυτόν που δεν μπορείς να έχεις. Παλεύεις με τις επιθυμίες σου και τις προσκολλήσεις σου σε ανθρώπους που μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι ή όταν τους αποκτήσεις να μην τους θέλεις πια.

Σκέψου θετικά: είμαι ζωντανός ερωτικά. Θαυμάζω το συναισθηματικό μου βάθος, τη σεξουαλική ένταση και την ειλικρίνειά μου. Προσελκύω δυνατές σχέσεις, οι οποίες βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, με βοηθούν να ξεπερνώ τους φόβους μου, να καταθέτω τα όπλα μου, και να «θεραπεύομαι» εσωτερικά.

…στον Τοξότη

Με την Αφροδίτη σου στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη, έχεις τη φυγή στο αίμα σου και πετάς τη σκούφια σου να ξεκινήσεις κάτω από την έμπνευση της στιγμής για νέες επικές περιπέτειες. Απολαμβάνεις με μεγάλη χαρά την εξερεύνηση, τις γνώσεις που αποκτάς για όλους και όλα, και χαίρεσαι συσσωρεύοντας τις «μοναδικές» (κάθε φορά) ιστορίες αγάπης που έζησες. Το ερωτικό σου διαβατήριο βρίσκεται στον ταξιδιωτικό σάκο που έχεις στον ώμο σου και στο τατουάζ σου που γράφει «έχω και κότερο…πάμε μια βόλτα;».

Το ερωτικό σου θέλγητρο: Είσαι…«ο καλός ο μύλος που όλα τ΄αλέθει»! Αμέσως μετά από μια ερωτική απογοήτευση, «ανακατεύεις ξανά την τράπουλα» με αισιοδοξία, και απλά…αλλάζεις τα κριτήρια των επιλογών σου.

Η αδελφή ψυχή σου: Το απαραίτητο «συστατικό» του ιδανικού συντρόφου είναι η συνεχής επέκταση και η προσωπική εξερεύνηση. Μοιράζεται μαζί σου τον αυθορμητισμό και την αγάπη σου για την ελευθερία, και εκτιμά τις μυριάδες αισθησιακές απολαύσεις και δυνατότητες που του προσφέρεις.

Ο…μαγνήτης σου: ο «αέρας» της περιπέτειας. Είναι δυνατόν κάποιος να τα γευτεί, αγγίξει, δοκιμάσει όλα; Εσύ πάντως το προσπαθείς. Κι αμέσως μετά, διδάσκεις στον αγαπημένο σου ό,τι αποκόμισες από κάθε εμπειρία σου.

Το αδύνατο σημείο σου: Φοβάσαι μήπως εξαιτίας της αγάπης χάσεις την ελευθερία σου. Επειδή, όμως, το ένα δεν αποκλείει πάντοτε το άλλο, επιδιώκεις να βιώσεις την ελευθερία μέσα από την αγάπη, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχεις ερωτικές σχέσεις μη παραδοσιακές.

Σκέψου θετικά: Θαυμάζω την ανάγκη μου για αυθορμητισμό και εξερεύνηση. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να δοκιμάσω, να γευτώ, να ζήσω μια εμπειρία ριζικά διαφορετική από εκείνη της προηγούμενης μέρας.

…στον Αιγόκερω

Με την Αφροδίτη σου στον Αιγόκερω, ο κυβερνήτης της Κρόνος σού δίνει ισχυρά προσωπικά όρια, αυτοδυναμία και υψηλό βαθμό αυτάρκειας. Αυτό σε κάνει να δείχνεις απρόσιτος και απόμακρος, ένας στόχος ανέφικτος για όσους θέλουν να σε πλησιάσουν. Συχνά όμως, οι ίδιοι άνθρωποι θαυμάζουν την αίγλη σου και νιώθουν για σένα σεβασμό.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η ωριμότητά σου. Είσαι μάλλον υπερβολικά ρεαλιστής όταν πρόκειται για την αγάπη. Η Αφροδίτη σου φωνάζει «Είμαι διαθέσιμος μόνο για μια πραγματική, σοβαρή σχέση ανάμεσα σε δύο ενήλικες. Μόνο άνθρωποι με στόχους και φιλοδοξίες γίνονται δεκτοί.».

Η αδελφή ψυχή σου: ώριμος και αξιόπιστος, με ισχυρή κοινωνική θέση κατά προτίμηση, ο «σοφός γέροντας της φυλής» ίσως. Ένας άνθρωπος που αφήνει το σημάδι της προσωπικής του ακεραιότητας και του κύρους του σε ό,τι κάνει.

Ο…μαγνήτης σου: η δύναμη της αφοσίωσης και της δέσμευσης. Μόλις αποφασίσεις τι ή ποιος σε κάνει ευτυχισμένο, κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τον αποκτήσεις και να τον κρατήσεις κοντά σου.

Το αδύνατο σημείο σου: επιλέγεις ένα πρόσωπο «σίγουρο» και «ασφαλές», σα να λέμε «στανταράκι» στο στοίχημα, για όλους όμως τους λάθος λόγους, όπως η κοινωνική του θέση, η εξουσία, η δύναμη ή τα λεφτά του. Έτσι, μπορεί να απολαύσεις μια άνετη συντροφική σχέση από υλικής άποψης, αλλά φρόντισε να μη γίνει αυτό εις βάρος της συναισθηματικής ζεστασιάς και της συντροφικότητας, γιατί στην πορεία θα σου βγει!

Σκέψου θετικά: Από την αγάπη, περιμένω μόνο την επιτυχία. Σχεδιάζω τους στόχους, και οικοδομώ σταδιακά, κατορθώνοντας να κάνω μαζί με τον σύντροφό μου τα όνειρά μου πραγματικότητα. Είμαι προικισμένος με αφοσίωση και δέσμευση απέναντι στην αγάπη που επιθυμώ. Ξέρω ότι όλα τα πράγματα είναι δυνατά, αρκεί να το αποφασίσεις.

…στον Υδροχόο

Με την Αφροδίτη σου στον Υδροχόο, ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, είσαι φιλικός και ανεκτικός με τους άλλους, στον έρωτα όμως δεν διστάζεις να σπας τις κοινωνικές συμβάσεις, τα ταμπού και τα πρέπει. Αρνείσαι πεισματικά τα στερεότυπα στις σχέσεις, και δεν μπαίνεις σε καλούπια που στριμώχνουν το αληθινό «εγώ» σου. Η ανάγκη σου να επιλέγεις ελεύθερα ποιον, τι και με ποιον τρόπο αγαπάς, είναι ακατανίκητη.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: η μοναδικότητα. Όσο πιο ασυνήθιστος και πρωτότυπος είσαι στο ύφος, τα γούστα, τις απόψεις και τον τρόπο έκφρασης, τόσο πιο ελκυστικός γίνεσαι στους άλλους.

Η αδελφή ψυχή σου: ένας άνθρωπος γνήσιος και πρωτότυπος. Το ιδανικό σου ταίρι θα αψηφά τις προσδοκίες της κουλτούρας, της οικογένειας ή της κοινωνίας από αυτό. Θα είναι πειραματιστής, προοδευτικός, ανεξάρτητος και πολύ ασυνήθιστος χαρακτήρας.

Ο…μαγνήτης σου: η φιλοσοφία «ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν». Η δυνατότητά σου να «αγκαλιάζεις» χωρίς αποκλεισμούς τη διαφορετικότητα των άλλων, να τους δέχεσαι γι΄αυτό που είναι, τους κάνει να αισθάνονται πραγματικά αποδεκτοί και αξιαγάπητοι.

Το αδύνατο σημείο σου: η ανάγκη σου να έχουν κάνει φτερά όλες οι αβεβαιότητες και οι ανασφάλειές σου, πριν διακινδυνεύσεις να ερωτευτείς αυτό το «ξεχωριστό» άτομο. Μπορεί να προτιμήσεις να χαρίσεις την αγάπη σου στους φίλους που σε πλαισιώνουν ή να παραμείνεις μόνος, παρά να δοκιμάσεις την εμπειρία της μοναδικής αγάπης με έναν σύντροφο.

Σκέψου θετικά: Ζωγραφίζω τον πίνακα της σχέσης με την αυθεντικότητά μου, κι αυτός που εξακολουθεί να κάθεται εκεί όταν το κάνω, είναι αυτός που θέλω για σύντροφό μου. Προσφέρω αντισυμβατικότητα και ειλικρίνεια στις σχέσεις μου και μ΄αγαπούν για την εκκεντρικότητά μου.

…στους Ιχθείς

Με την Αφροδίτη σου σε ένα μεταβλητό, μυστικιστικό ζώδιο του νερού, όπως οι Ιχθείς, που ζει για να παρατηρεί και να μαθαίνει, μετατρέπεις τις ερωτικές σου σχέσεις σε διδακτορικό της ζωής σου. Εύπλαστος και ευαίσθητος απέναντι στις ανάγκες του άλλου, αντικατοπτρίζεις με ευκολία τον εαυτό σου πάνω του, κάνοντας τη σχέση σας να μοιάζει κατά καιρούς σαν μια αίθουσα με καθρέφτες. Προικισμένος με πλούσια και ζωηρή φαντασία, σου αρέσει να δοκιμάζεις εκστατικές εμπειρίες στην αγάπη και δεν διστάζεις να τις δημιουργήσεις ο ίδιος.

Το ερωτικό σου θέλγητρο: απεριόριστη αγάπη. Η αγάπη σου είναι πνευματική και σφαιρική, κι επειδή βλέπεις την πνευματική φύση και στους άλλους, είναι εύκολο να πέσεις «με τα μούτρα» σε μια ερωτική σχέση, σώμα και ψυχή.

Η αδελφή ψυχή σου: έχει την ικανότητα να συνδέεται με την πνευματικότητά σου. Το ιδανικό σου ταίρι αισθάνεται –και δικαίως- ότι κάποια απόκοσμη μυστικιστική δύναμη σας έφερε κοντά. Είναι η δική σου!

Ο…μαγνήτης σου: τα μαγικά σου παιχνίδια. Η ζωή μαζί σου δεν είναι ποτέ τετριμμένη, αφού ξέρεις να κάνεις τους άλλους να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, προσφέροντάς τους ονειρικές στιγμές και μυστικιστικούς δρόμους διαφυγής από την καθημερινότητα.

Το αδύνατο σημείο σου: φιλάς βατράχους, αναζητώντας τον πρίγκιπα! Μερικές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσεις τη διαφορά, αλλά κι όταν το καταφέρνεις, μπορεί να προσπαθείς να «σώσεις» το βάτραχο από τα «μάγια». Καθόρισε τα όριά σου και χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να φέρεις τον πρίγκιπα των ονείρων σου στα μέτρα της πραγματικότητας.

Σκέψου θετικά: Οι αλλόκοτοι, μαγευτικοί, διαισθητικοί τρόποι «διαφυγής» μου είναι η μαγεία που εμπνέει τους άλλους. Ξέρω πως ό,τι ζητώ από την αγάπη, το παίρνω. Αναγνωρίζω τι είναι αυτό που δεν θέλω, ονειρεύομαι με τη φαντασία μου αυτό που θέλω, και η καλή μου νεράιδα πραγματοποεί όλες μου τις ευχές.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/04/06/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...