παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
δευτερευοντες σημειοδοτες στην ωριαία

 

με αφορμή το ποστ από το miraki http://www.stardome.gr/tribes/aries/29735.html,

 

καταλαβαίνω ότι ένα ακόμα δύσκολο κομμάτι με τις ωρ. αστρ. πόσο μάλλον για μένα που είμαι τελείως αδαής μα αυτά, είναι να ξεδιαλέξεις τους σημειοδοτες, ποιον δίνεις σε ποιον, και ειδικά όταν τα πρόσωπα που 1-7 είναι του ιδίου φύλου, οπότε και τα αρχέτυπα πάρε εσύ αφρο παίρνω εγώ ήλιο ξεγυμνώνουν λίγο τον επιφανειακό τρόπο που προσεγγίζουμε την αστρολογία , γιατί προσπαθούμε να την διαβάσουμε , μέσα από το πρίσμα κοινωνικών κλισέ,

 

σε ομο ζευγάρια που το αρσενικό -θηλυκό παλαντζάρει μέσα τους με περισσότερη ειλικρίνεια πρώτα μέσα τους και μετά μεταξύ τους, πως διαλέγουμε σημειοδοτες? πολλές φόρες οι δυο βασικοί σημειοδοτες (κυβερν. των ακμών 1-7ου) δεν αρκούν για να ξεδιαλύνεις το τοπίο. και να κρατάμε μόνο αυτούς είναι σαν να κρύβουμε τον προβληματισμό αυτό κάτω από το χαλί.

 

σε ερώτηση που έκανα 7.4.2012. 16.08 αν θα κάνουμε σχέση με τον τάδε

 

πέρα από τον Ερμή , σημειοδοτες μου θεωρώ και τον Άρη επειδή είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, και την σελήνη που είναι δεύτερος σημειοδοτης μου, άλλα θέλω και την Αφροδίτη γιατί είναι στους δίδυμους στα όρια και προσ. αλλά δεν είναι μεγάλη παγίδα να πάρω τόσους δείκτες , όλους δικούς μου. ο άλλος τι παίρνει? άλλα πρόσωπα τι παίρνουν?

 

εν προκειμένω η αφρο αφού τη θέλει ο Δίας θα μπορούσε να είναι ένα άλλο πρόσωπο που θέλει ο Δίας, αλλά δεν γίνεται γιατί εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίζω αυτό το πρόσωπο οπότε αποκλείεται να με θέλει :-).

 

οπότε έχουμε ένα χάρτη, που όπως τον βλέπω εγώ, άσχετα αν εγώ επέλεξα να κάνω την ερώτηση "θα κάνω σχέση με τον τάδε",  άσχετα αν επέλεξα να κάνω την λάθος ερώτηση δηλαδή, εκείνο μου δίνει την απάντηση που χρειάζομαι, στο σωστό ερώτημα, που όμως αρνήθηκα να κάνω.

 

η ωριαία μπορεί να λειτουργήσει καλά σε συγκεκριμένα πράγματα, σε ερωτήσεις που είναι τα κλειδιά μου, θα πάρω αυτή τη δουλειά και τα λοιπά, αλλά νομίζω ότι όταν ερχόμαστε σε θέματα σχέσεων το σύμπαν μοιράζει τις εξάρες δίκαια. δεν μας φανερώνει τον πυρήνα του αλλού προσώπου, αλλά μας βοηθά να ρίξουμε φως στον δικό μας. δεν θα ήταν δίκαιο, το σύμπαν μέσω της τεχνικής της αστρολογίας να μας φανερώσει τι κρύβει βαθειά μέσα του ένας άνθρωπος για εμάς. θα χαλαγε την ισορροπία. μπορεί να σου πει οκ θα τα φτιάξεις θα χωρίσεις και τέτοια, αλλά   την εσω μάχη του άλλου δεν θα στη δώσει στο πιάτο ποτέ. έχει και η αστρολογία την δικαιοσύνη της και επειδή μας ξέρει δεν μας εμπιστεύεται.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...