παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσέληνος Απριλίου 2012

Την Παρασκευή 6 Απριλίου πραγματοποιείται η 4η Πανσέληνος του χρόνου, στις 17ο 23’ μοίρες του ζωδίου του Ζυγού στις 10:18 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο σε ό, τι αφορά στο συναίσθημα και στις σχέσεις μας με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, αφού η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο που γίνεται η Πανσέληνος, εμπλέκεται στον δύσκολο σχηματισμό του Ταυ – τετραγώνου με τους Άρη και Ποσειδώνα.


Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του δεύτερου δεκαήμερου είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο, νιώθοντας την συναισθηματική έξαψη να φουντώνει.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε μέρες των ζωδίων τους αντιμετωπίζουν το Ταυ – τετράγωνο των προαναφερθέντων πλανητών στο δικό τους μεταβλητό σταυρό, αλλάζοντας διάθεση και κυνηγώντας χίμαιρες.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι γίνονται οι αποδέκτες της έντασης των άλλων και μάλιστα προσφέρονται εθελοντικά, σε μια προσπάθεια εναρμόνισης των παθών.

Στην Πανσέληνο αυτή πρωταγωνιστούν οι ακραίες συμπεριφορές, η πλάνη, η ευμετάβλητη διάθεση και μια εγωιστική ανάγκη, που δεν ικανοποιείται εύκολα.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.


ΚΡΙΟΣ


Με την Πανσέληνο απέναντί σας σκέφτεστε πως οι αναπροσαρμογές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα ήταν μια ωραιότατη ευκαιρία για να βγάλετε τα απωθημένα σας και να αισθανθείτε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Φυσικά μπαίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη στη δράση, αλλά αντιμετωπίζετε όχι μόνο όσα φοβόσασταν, αλλά και εκείνα για τα οποία ορκιζόσασταν πως είχατε ξεκαθαρίσει. Ευκαιρίες για αλλαγές και ανακατατάξεις θα έχετε, προσέξτε όμως τη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις σας. Μην ορμάτε χωρίς ενδοιασμούς και μην αναστατώνετε τους δικούς σας ανθρώπους και συνεργάτες, απλά και μόνο γιατί αδυνατείτε να διαχωρίσετε την παρόρμηση από την δίκαιη διαπραγμάτευση.


ΤΑΥΡΟΣ


Και ενώ γύρω η πλανητική αρένα είναι ανάστατη, το κοινό φωνάζει και ζητά θέαμα, ο ταυρομάχος έχει πάρει τη θέση του ανεμίζοντας το κόκκινο πανί, εσείς ατάραχοι απολαμβάνετε τον ήλιο, διώχνοντας με τα απειλητικά ρουθούνια σας τις ενοχλητικές μύγες.

Όλα αυτά εστιάζονται περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο που αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις και συνεχείς προκλήσεις, απαντώντας με μια αδιαφορία που κάνει έξαλλους τους γύρω σας.

Η ένταση που κρύβετε καλά μέσα σας καλό θα ήταν να μην ξεσπάσει, εφόσον μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σας. Προτιμήστε με ότι καταπιαστείτε, να έχετε την αίσθηση της δροσοσταλίδας πάνω στο καμένο δέρμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Καιρό τώρα ετοιμάζατε τη λαμπρή υποδοχή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας αλλά τώρα που ήρθε συγκρατηθείτε λίγο οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, διότι αυτή η Πανσέληνος σας μαγεύει μεν, σας παραπλανά δε. Οι υπόλοιποι αισθάνεστε σαν την πρώτη ημέρα της άνοιξης που καταφέρατε να την κλείσετε σε ευωδιαστό μαλακτικό ρούχων εξασφαλίζοντας και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έρωτες, φλερτ, επικοινωνία, δημιουργικές ασχολίες ξεδιπλώνει η Πανσέληνος, θέλοντας να απολαύσετε κάθε σας στιγμή. Αμοληθείτε και χαρείτε την, αλλά έχετε το νου σας στο αχαλίνωτο πάθος, που μπορεί να σας φέρει εξαπατήσεις. Μια κακή στιγμή μπορεί να αλλάξει και την πιο όμορφη διάθεση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Είναι γνωστό πως η οικογένεια για εσάς αποτελεί το κοράνι της ζωής σας και αυτή η Πανσέληνος ανακινεί οικογενειακά θέματα, που διαταράσσουν τις εφησυχασμένες αλήθειες σας. Η ένταση θα ανακινήσει την κυκλοθυμία σας και οι αναστεναγμοί σας θα μοιάζουν με τυφώνα που απειλεί τους γύρω σας, τους οποίους διχάζετε με τις διαθέσεις σας. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με ψυχραιμία διατηρώντας την αρμονία στο σπίτι σας, ενώ οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με αυτό και τις ανάγκες του, μην το αντιμετωπίσετε σαν να κάνατε μετακόμιση με ελέφαντα. Παράπονα και γκρίνιες ξορκίστε τα με υπομονή, για να μη χρειαστεί να σκάψετε χαρακώματα.


ΛΕΩΝ


Οι βρυχηθμοί σας σε αυτή την Πανσέληνο θα ακούγονται σαν μελωδίες και τα βαριά βήματά σας θα μοιάζουν με πατήματα σε πουέντ. Η επικοινωνία σας με τους άλλους ειδικά με συγγενείς και κοντινούς σας ανθρώπους θα είναι συναρπαστική, ενώ οι μετακινήσεις και οι συνδιαλλαγές σας θα διευκολύνονται όπως το χρηματικό σας απόθεμα σε ανήκουστες εκπτωτικές προσφορές. Αν σχεδιάζετε κάτι μπορεί να γοητευτείτε τόσο ώστε να το πράξετε, ενώ η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας ανεβάζουν τη διάθεση και τη γενναιοδωρία σας.

Μπορείτε να κάνετε κάτι που θα σας καταστήσει αξέχαστους στους άλλους, ή αντίστροφα να κάνουν οι άλλοι κάτι ανάλογο για εσάς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Σκυμμένους πάνω από χαρτιά και αριθμούς σας βρίσκει αυτή η Πανσέληνος, που ενεργοποιεί την τάση σας για λογιστικούς ισολογισμούς. Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο, το ίδιο και η ανησυχία σας για την πορεία τους. Το θέμα είναι πως εστιάζοντας σε αυτά μπλέκετε και τα συναισθηματικά σας αθροίζοντας νούμερα που δεν σας ικανοποιούν. Η σύγχυση που αισθάνεστε ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, δεν σας αφήνει να διαχωρίσετε το συναίσθημα από την ύλη και συμπεριφέρεστε σαν αναζητητές σπόνσορα για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Προσέξτε γιατί η ευμετάβλητη διάθεσή σας μπορεί να σας κάνει να δείτε τρισδιάστατα τα μούτρα των άλλων, στην μάλλον αναπόφευκτη ειρωνεία σας.


ΖΥΓΟΣ


Λάμπετε κάτω από το φως αυτής της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη να σας στέλνει ναι μεν διφορούμενα, αλλά πολύ ελκυστικά μηνύματα. Προσπερνάτε τις προσωπικές σας δυσκολίες και τα ανέφικτα όνειρά σας, φροντίζοντας τον εαυτό σας και τις καθημερινές του ανάγκες. Η αισθητική και το γούστο σας έχουν εκθαμβωτικές αποχρώσεις που επεκτείνονται σε ανάλογες αγορές και προσωπικούς καλλωπισμούς. Οι σχέσεις σας αναθερμαίνονται, ενώ διεκδικείτε χωρίς αναστολές και δισταγμούς. Προσπαθήστε να αποφύγετε την παγίδα της ματαιοδοξίας και του ναρκισσισμού που σας ακολουθεί σαν σκιά. Επίσης κρατηθείτε μακριά από καθρέφτες, γιατί κινδυνεύουν οι περαστικοί από τα θρύψαλα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οδηγείτε μυστικά και αόρατα τα νήματα αυτής της Πανσελήνου γινόμενοι οι αφανείς πρωταγωνιστές όλων των μυστηριωδών καταστάσεων. Παίρνετε το ρόλο της αρχιέρειας στην πλανητική τράπουλα καθοδηγώντας με τον τρόπο σας τους άλλους και τις καταστάσεις. Απομονώνετε τη σκέψη σας αντλώντας πληροφορίες από το πρόσφατο παρελθόν, που τείνει να γίνει παρόν σας. Γίνεστε περιζήτητοι ακροατές των πιο βαθιών εκμυστηρεύσεων, ενώ πολλοί από εσάς έχετε ένα συγκρατημένο συναίσθημα που παραπαίει μεταξύ φωτός και σκοταδιού. Δεν θα κερδίσετε τίποτα αν επιμείνετε σε πεποιθήσεις που έχουν ριζώσει μέσα σας, για αυτό εκφραστείτε με σαφήνεια, αποφεύγοντας τα κενά των υπονοούμενων.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Αρχίζετε το ράλι ασυγκράτητοι, τρέχοντας με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ελίσσεστε με εξαιρετικό τρόπο, αλλά ξεχνάτε να σταματήσετε ακόμα και μετά τη λήξη της νίκης σας. Κοινωνικούς, φιλικούς, δημοφιλείς και πρόσχαρους σας κάνει αυτή η Πανσέληνος που σας ωθεί σε ομαδικές δραστηριότητες επιτρέποντάς σας να εκφραστείτε ελεύθερα και δημιουργικά. Φίλοι και γνωστοί θα μονοπωλήσουν το χρόνο σας, ενώ έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Η περιπέτεια είναι για εσάς ψωμοτύρι, αλλά οι γεννημένοι στις πέντε πρώτες ημέρες δεν θα πρέπει να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις που αργότερα δεν θα μπορείτε να χωνέψετε. Δύσκολα σας χαλάει το κέφι, ωστόσο φροντίστε για τα εύκαιρα διεγερτικά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται εμμονή σε αυτή την Πανσέληνο, στην οποία αφιερώνεστε με πάθος φλογερού εραστή. Οι φιλοδοξίες σας συγκρούονται με τις ανάγκες σας και σε αυτή την πάλη νιώθετε ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι. Τη Λόλα από τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει αναρωτιέστε μονότονα και ο Carnation αναπτερώνεται μέσα σας. Ενθαρρύνετε τους εαυτούς σας και τα κουράγια σας, αντλώντας δύναμη από το πείσμα και τους σκοπούς σας. Οι ευθύνες σας είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας ακόμα περισσότερες. Και ενώ αποκομίζεστε από την εξάντληση, μια φωνή σας ξυπνάει για να επιβραβεύσει την επιμέλειά σας. Τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε κάθε τι που θα εξιτάρει το ανήσυχο πνεύμα σας. Γίνεστε οι εξερευνητές της ψυχής των άλλων, ενώ δεν διατίθεστε στο να ανακαλύψουν τη δική σας.

Προσφέρεστε σε κάθε εγκεφαλική ηδονή και ανοίγετε τους ορίζοντές σας στις πνευματικές και συναισθηματικές συγκινήσεις. Επιζητάτε να απολαύσετε έντονες στιγμές, να ανταλλάξετε απόψεις, γνώσεις και πληροφορίες, αλλά μην προσπαθήσετε να αναβιώσετε την εποχή των χίπις, που η διακριτικότητα θεωρείτο ελάττωμα. Κάποια υπόδειξη μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα ελκτική και χρήσιμη. Οι ξεθωριασμένοι καβγάδες δεν είναι του γούστου σας και αυτή η Πανσέληνος συμφωνεί απολύτως με αυτό.


ΙΧΘΥΕΣ


Πλέετε σε θολά νερά, ενώ οι οικονομικές σκοτούρες, σας αποπροσανατολίζουν.

Αποφύγετε σε αυτή την Πανσέληνο να λύσετε οικονομικές διαφορές, να πάρετε δάνεια, ή να τακτοποιήσετε κληρονομικές εκκρεμότητες ειδικά αν εμπλέκονται και άλλοι. Η ερωτική σας διάθεση θα μπορούσε να αντισταθμίσει τα προβλήματα, αλλά και αυτή χάνεται στα βάθη της ατέρμονης έκστασης χωρίς επιστροφή. Είστε μονίμως κάπου αλλού ενώ βλέπετε το μαύρο για γκρι και το γκρι για άσπρο. Επιπλέον παρόλη την ένταση είναι αμφίβολο αν θα μπορέσετε να βγείτε από το λήθαργο. Μην πάρετε καμία απόφαση ειδικά οι γεννημένοι στις πρώτες πέντε ημέρες. Η εξαπάτηση σας σερβίρεται με τον καφέ, είτε βάζετε ζάχαρη, είτε όχι

http://www.astrology.gr/oi-astrologoi-problepoyn/item/17350-Panselhnos-Aprilioy-2012-–-Pws-tha-ephreasei-ta-12-zwdia

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...