παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ 5/3-3/4
Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο φέτος ξεχωριστά κάθε ζωδιο:

ΚΡΙΟΣ
Στα οικονομικά θα έρθουν οι περισσότερες και πιο ευχάριστες ευκαιρίες για σας με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου. Θα θέλετε να αυξήσετε κατακόρυφα τα έσοδά σας και τώρα θα είναι στο χέρι σας να το κάνετε, αλλά και να βάλετε τις βάσεις για να έχει αυτή η αύξηση και μεγάλη διάρκεια. Προχωρήστε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη σε αγοραπωλησίες ακινήτων, κτημάτων, επιχειρήσεων, γιατί τώρα σας ευνοούν αφάνταστα. Στον ερωτικό τομέα, μόνο όσοι θέλουν να παραμείνουν σε μια σταθερή σχέση, θα περάσουν καλά με μια νέα γνωριμία, καθώς και όσοι έχουν ήδη ένα σταθερό σύντροφο στη ζωή τους. Φλερτ και έρωτας, μπορούν να οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμες σχέσεις, γι’ αυτό, αν δεν έχετε αυτή τη διάθεση και φοβάστε μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, καλύτερα να μείνετε μακριά από σταθερούς μπελάδες που δύσκολα θα «ξεκολλήσουν» από πάνω σας.
Στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου έρχεται για να σας φέρει πολλές νέες ευκαιρίες τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Μόνο κάντε ότι είναι να κάνετε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη. Στα αισθηματικά, μπορεί να φέρει νέες σχέσεις για τους αδέσμευτους, όπου θα έχουν πολλές ελπίδες να σταθεροποιηθούν και να παραμείνουν για αρκετό καιρό στη ζωή σας. Όσοι έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, θα περνάτε πολύ πιο όμορφα με το έτερον ήμισυ, θα βγαίνετε και θα διασκεδάζετε πιο συχνά, ενώ είναι ένα υπέροχο διάστημα για μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Στα οικονομικά θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας, ή τουλάχιστον να τα παγιώσετε, έτσι ώστε να αισθανθείτε περισσότερα ασφάλεια και σιγουριά. Το διάστημα αυτό είναι επίσης καλό και για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, να ομορφύνετε, να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή για να αυξήσετε την γκαρνταρόμπα σας με καινούργια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και να είστε μέσα στη μόδα.
Σε σκέψεις θα σας βάλει η νέα θέση της Αφροδίτης από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου στον Ταύρο καθώς πολλά δεν πάνε καλά, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας. Θα βγουν όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Το πιθανότερο είναι πως θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις πισώπλατες ή κρυφές, στα ερωτικά και στα οικονομικά σας, για να μπορέσετε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη να βγείτε κερδισμένοι, και δεν είναι σίγουρο κατά πόσο είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Δοκιμάστε να κινηθείτε στα παρασκήνιο δίχως να σας αντιληφθούν οι άλλοι, να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη δίχως να το γνωρίζουν οι άλλοι και να είστε σίγουροι πως θα προλάβετε να πετύχετε αυτά που θέλετε, πριν προλάβουν να φέρουν αντιρρήσεις και να σας σταματήσουν. Στα ερωτικά, κρυφές, παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις με άτομα που είτε δεν σας κάνουν να περνάτε καλά και μένετε από συνήθεια, είτε με άτομα που περνάτε καλά, αλλά είναι για πολύ λίγο, θα χρειαστεί να τις επανεξετάσετε ή ακόμα και να τις διακόψετε, για να μπορείτε να έχετε ένα πολύ καλύτερο παρόν και μέλλον.
Νέοι και παλιοί φίλοι θα είναι κοντά σας με τη νέα αυτή θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου ενώ μπορεί να έρθετε πιο κοντά και με φίλους με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με παλαιότερες σχέσεις σας και να προκύψουν επανασυνδέσεις στον ερωτικό τομέα, από κει που δεν το περιμένετε, και ιδιαίτερα για ερωτικές ιστορίες που δεν έχουν τελειώσει ουσιαστικά. Είναι ένα ιδιαίτερα τυχερό διάστημα αυτό για σας, όπου μπορείτε να βάλετε νέους στόχουςνα πραγματοποιήσετε πολλά όνειρα, κρυφές και φανερές σας επιθυμίες. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, δίχως να σκεφτείτε ούτε στιγμή πώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Παλέψτε με όλες σας τις δυνάμεις και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι, περισσότερο από τον καθένα. Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη μπορεί να μείνουν για μεγάλο διάστημα στη ζωή σας και να σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε τη σταθερότητα, εκεί που πιθανό να την είχατε ξεχάσει. Για όσους έχουν ήδη μια σταθερή σχέση, αυτό είναι ένα υπέροχο διάστημα για να σχεδιάσετε ή και να πραγματοποιήσετε μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα ή ακόμα κι ένα γάμο.
Το μεγαλύτερο μέλημά σας την περίοδο αυτή με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου είναι τα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε σε μια φάση όπου θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, έχετε πολλά καινούργια σχέδια και δεν ξέρετε με ποιο να ξεκινήσετε και με ποιο να συνεχίσετε. Βάλτε σωστές προτεραιότητες με τη σειρά για να μην πελαγώσετε με τόσα πολλά πράγματα που έχετε να κάνετε. Είστε αρκετά δυναμικοί τώρα και θα έχετε τη βοήθεια των πιο κοντινών σας ανθρώπων και των πιο στενών συνεργατών σας. Προωθήστε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη όλα τα νέα σας σχέδια, μόνο φροντίστε να τα οργανώσετε σωστά για να έχουν περισσότερες ελπίδες να σας φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Στα ερωτικά μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση που αξίζει πολλά και σας κάνει να περνάτε όμορφα. Μην τα παραμελείτε όλα όμως για χάρη της δουλειάς γιατί πρέπει να διατηρήσετε μια ισορροπία στη ζωή σας.
Η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου θα σας βοηθήσει πολύ να νιώσετε λίγο πιο αισιόδοξοι, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, διαπραγματεύσεις, περισσότερες μετακινήσεις, βόλτες και ταξίδια. Είναι ένα υπέροχο διάστημα για να κλείσετε νέες συμφωνίες, να δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις με άτομα που θα είναι ιδιαίτερα θετικά μαζί σας, και μπορούν να βοηθήσουν να κάνετε πολλές επιθυμίες και σκέψεις σας, πράξη. Δοκιμάστε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο στους άλλους ώστε να μπορέσουν να σας προσεγγίσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Κάντε επεκτάσεις τις πρώτες μέρες και κάποια βήματα παραπάνω σε τομείς που νιώθετε πως είστε έτοιμοι και καλά οργανωμένοι γιατί είναι κρίμα να μείνετε στάσιμοι. Για σας που έχετε ήδη μια σταθερή ερωτική σχέση, είναι καλό να προσπαθήσετε να κάνετε καινούργια πράγματα με το έτερον ήμισυ και να ανανεώσετε τη σχέση σας μέσα από βόλτες, ταξίδια και καλύτερη επικοινωνία, για να μη σας «προλάβει» η ρουτίνα.
Ιδιαίτερα ερωτικούς σας κάνει η Αφροδίτη στον Ταύρο από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου καθώς νιώθετε πως θα πρέπει να δώσετε στα ερωτικά σας το μεγαλύτερο βάρος τώρα. Προσπαθήστε έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη να βρίσκεστε πολύ πιο συχνά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και περνάτε καλά μαζί του, να κάνετε ρομαντικές βόλτες, ρομαντικά γεύματα και ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε και ένα κοινό μέλλον μαζί του. Αποφύγετε να εκδηλώσετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ακόμα κι αν σας κατακλύσουν, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε. Προσέξτε πολύ σε θέματα οικονομικάγιατί μπορεί να κάνετε πολλά αυξημένα έξοδα και να ξεφύγετε λίγο από τον προϋπολογισμό σας. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες και όχι και τόσο καλά διασφαλισμένες επενδύσεις, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποια χρήματα, αν δεν διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας. Επενδύστε στη σιγουριά και την ασφάλειά σας.
Πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας δώσει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου και θα είναι αρκετά εύκολο να τις σταθεροποιήσετε στην ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Για σας που έχετε ήδη μια σταθερή ερωτική σχέση θα έχετε την ευκαιρία έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη να διασκεδάζετε πιο συχνά μαζί με το έτερον ήμισυ, να βγαίνετε πιο συχνά μαζί έξω βόλτα για ποτό ή για φαγητό, καθώς και να κάνετε μαζί πολύ περισσότερα πράγματα από πριν, που θα σας κάνουν να περνάτε πολύ καλύτερα και να ξαναθυμηθείτε όλα αυτά που σας ένωσαν εξ’ αρχής. Θα μπορείτε να πείσετε πολύ πιο εύκολα τους άλλους αυτά που θέλετε να τους περάσετε ή να κάνετε, αφού θα είναι ιδιαίτερα θετικοί και συγκαταβατικοί μαζί σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες όπου δεν πάνε και τόσο καλά τελευταία, μειώνοντας τις εντάσεις τώρα που η Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει κι εσάς πιο «μαλακούς». Μην τραβάτε ένα ιδιαίτερα τεντωμένο σκοινί γιατί μπορεί να μη σπάσει, αλλά θα χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε δύσκολες καταστάσεις τώρα που θα σας δοθούν αρκετές.
Η νέα θέση της Αφροδίτης από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου όπου θα βρίσκεται στον Ταύρο θα σας κάνει πολύ πιο οργανωτικούς, πρακτικούς και πρέπει να προσέχετε πολύ τις λεπτομέρειες σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Είναι μια περίοδος όπου η εργασία σας καθώς και πρακτικά ζητήματα οργάνωσης θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας, περισσότερο από οτιδήποτε. Η Αφροδίτη έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη θα φροντίσει να υπάρχει καλό κλίμα με τους συνεργάτες σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, γεμάτους νέες ιδέες, προτάσεις και σκέψεις για το πώς θα υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα ερωτικά σας πολύ πιθανό τώρα να τα παραμελήσετε λίγο για χάρη της δουλειάς, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο. Φροντίστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας ώστε να τα προλαβαίνετε όλα και να σας μένει και λίγος προσωπικό χρόνος για την αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε γκρίνιες και δυσάρεστες συζητήσεις με το έτερον ήμισυ που μπορεί να νιώθετε πως πρέπει να γίνουν για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνουν.
Ιδιαίτερα θετική για σας είναι η νέα θέση της Αφροδίτης στον φιλικό Ταύρο από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου αφού μπορεί να φέρει νέες ερωτικές σχέσεις όπου μπορούν να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σας, ενώ για σας που έχετε ήδη μια σχέση, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα περνάτε πιο όμορφα με το έτερον ήμισυ. Τις πρώτες μέρες έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη είναι μια θετική περίοδος για σας προκειμένου να έχετε μια ακόμα ευκαιρία και να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Θα είστε πολύ πιο χαρούμενοι, αισιόδοξοι και μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως στην εξωτερική σας εμφάνιση. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και φροντίστε να περνάτε καλά κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε μέρα. Το διάστημα έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη είναι καλό για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, για να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση, σε έναν αρραβώνα, σε ένα γάμο ή ακόμα και στη δημιουργία ενός νέου απογόνου. Το σημαντικότερο είναι πως θα έχετε καλή διάθεση και θα είστε αρκετά δημιουργικοί, οπότε μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα που πριν δεν σας δινόταν η ευκαιρία. Περάστε καλά μόνοι ή και με παρέα.
Η νέα θέση της Αφροδίτης από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου όπου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει να σταθεροποιήσετε σημαντικούς τομείς στη ζωή σας, να δείτε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά και να ξεκινήσετε να χτίζετε τα πάντα επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Οι πρώτες μέρες έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη είναι καλή για να έρθετε λίγο πιο κοντά με πρόσωπα της οικογενείας σας, να βοηθήσετε όπου υπάρχουν προβλήματα και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας με τα οποία δεν τα πηγαίνατε και τόσο καλά. Συγκεκριμένα το διάστημα αυτό στις αρχές μπορείτε να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση στο χώρο σας, να αλλάξετε, να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι. Οι σχέσεις σας έχουν ανάγκη από σταθεροποίηση, γι’ αυτό είναι καλό για μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου. Αν όμως όλα αυτά σας φαίνονται αρκετά πιεστικά και δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, είναι πολύ πιθανό και μόνο η προοπτική τους να σας καταπιέσει και να προχωρήσετε σε έναν οριστικό χωρισμό. Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για σύντομες ερωτικές περιπέτειες. Ότι καινούργιο ξεκινήσετε είναι πολύ πιθανό να «ριζώσει» στη ζωή σας. Γι’ αυτό μην προχωρήσετε αν δεν είστε σίγουροι πως αναζητάτε κάτι τέτοιο.

Νέοι ορίζοντες διανοίγονται για σας με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο το διάστημα από 5 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου καθώς φαίνεται πως θα σας δοθούν πολλές νέες ευκαιρίες στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, παρά την κούραση και τις δυσκολίες που περνάτε. Οι νέες ευκαιρίες θα είναι κυρίως για να επεκταθείτε και να κάνετε ακόμα ένα βήμα παρακάτω. Στα ερωτικά σας θα υπάρχει έντονο φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, κεραυνοβόλοι έρωτες εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ για εσάς που έχετε ήδη μια σταθερή σχέση θα έχετε καλύτερη επικοινωνία, θα διασκεδάζετε περισσότερο με συχνές βόλτες, συζητήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να πετύχετε μοναδικές συμφωνίες, να κάνετε ταξίδια και νέα συμβόλαια έως και τις 12 Μαρτίου λόγω του αναδρομου Ερμη ενώ όλα εξαρτώνται από σας και τις διαπραγματεύσεις που μπορείτε να κάνετε. Η επικοινωνία, τα επιχειρήματα και οι δημόσιες σχέσεις σας θα είναι το ατού σας και μπορείτε να καταφέρετε μικρά θαύματα αρκεί να το θέλετε πραγματικά και να το παλέψετε. Μην το βάζετε κάτω και προσπαθήστε να διακρίνετε κάθε ευκαιρία έτσι ώστε να την αξιοποιήσετε κατάλληλα.

http://olafree.com/astrology/article.php?aid=350

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...