παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξ και το ζώδιο της Σελήνης σου

Σε έναν γενέθλιο χάρτη, η θέση της Σελήνης δείχνει τις επιθυμίες και τα συναισθήματα, τι χρειάζεται κάποιος για να νιώσει ολοκληρωμένος. Η επίδρασή της είναι πολύ σημαντική στην ερωτική ζωή του ατόμου, αν και κάπως έμμεση, υποδεικνύοντας τι πρέπει να περιλαμβάνει η ερωτική του ζωή, ώστε να είναι ικανοποιημένο. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι ένα ζευγάρι, όπως ένα ζευγάρι εραστών. Ο Ήλιος είναι η ιδιοσυγκρασία του ατόμου και η Σελήνη οι συναισθηματικές του ανάγκες. Σε μια ερωτική σχέση, βοηθά σημαντικά, αν ο Ήλιος του ενός βρίσκεται σε αρμονία – ή σε συναρπαστική αντίθεση – με τη Σελήνη του άλλου. Αυτό αποκαλύπτει πόσο «γεμάτοι» νιώθουν οι δυο άνθρωποι από τη σχέση τους. Αν η ιδιοσυγκρασία του ενός δεν ταιριάζει με τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου ή είναι μια ιδιοσυγκρασία που κάνει λίγα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου του, τότε το ζευγάρι μπορεί να επιδίδεται σε περιστασιακό σεξ, αλλά δεν θα συνεχίσει να το κάνει για πολύ, και θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ίσως και σοβαρότερες από τη δυσαρέσκεια που θα του προκαλεί η σεξουαλική του ζωή. Από την άλλη πλευρά, αν ο Ήλιος και η Σελήνη δύο ανθρώπων συνδυάζονται καλά, είναι πολύ πιθανό να «δέσουν» για καιρό ή ακόμα και για πάντα. Ας δούμε, τι αποκαλύπτει η Σελήνη σχετικά με τις σεξουαλικές επιθυμίες και ανάγκες καθενός από τα 12 ζώδια:

Κριός Η Σελήνη σας θέλει διαρκώς σε δράση. Είστε γρήγορος και ανυπόμονος, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η στιγμή. Απολαμβάνετε εξίσου το συναίσθημα όπως και τον αισθησιασμό κατά τη διάρκεια της «εφόρμησης».

Ταύρος Η Σελήνη σας κάνει να ποθείτε τη φυσική, σωματική έκφραση του έρωτα, και το σεξ χωρίς να ιδρώσετε δεν σας είναι αρκετό. Είστε τρομερά υπομονετικός.

Δίδυμοι Αυτή η Σελήνη χρειάζεται διασκέδαση. Το σεξ είναι σαν παιχνίδι, και κατά περιόδους σχεδόν σαν ένα αστείο. Αν είναι πολύ σοβαρό, χάνεται μέρος της γοητείας και της έλξης. Θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε αυτοσχεδιασμούς, και κατά προτίμηση λίγο άτακτο και σκανδαλιστικό.

ΚαρκίνοςΑυτή η Σελήνη έχει ανάγκη τα συναισθήματα, και μάλιστα σε αφθονία. Η σεξουαλική πράξη πλημμυρίζει πάθος και συμπόνια. Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να υπάρχει ισχυρός δεσμός αμοιβαίας ανάγκης και δέσμευσης μεταξύ των δύο εραστών.

Λέων Η Σελήνη εδώ χρειάζεται υπερηφάνεια και θαυμασμό. Το σεξ βιώνεται σαν μια ιεροτελεστία ή μια γιορτή, κάτι πολύ πιο σημαντικό και αξιοσημείωτο από οποιοδήποτε άλλο γεγονός της καθημερινότητας. Όπως μια συναυλία ενός διάσημου τραγουδιστή, όπου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι το κέντρο της προσοχής.

Παρθένος Η Σελήνη αυτή χρειάζεται έλεγχο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τίποτα δεν θέλει να συμβαίνει τυχαία, ούτε καν το αποκορύφωμα της σεξουαλικής πράξης. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Ζυγός Η Σελήνη στο Ζυγό χρειάζεται αμοιβαία ικανοποίηση, αλλιώς είναι σα να μην υπήρξε καθόλου σεξ. Θέλει να υπάρχει ισομέρεια ανάμεσα στην κορύφωση και κάθε πράξη που οδήγησε σ΄αυτή. Έχει την ανάγκη να νιώσει μια ισχυρή αίσθηση ένωσης, σχεδόν συγχώνευσης με τον άλλο.

Σκορπιός Η Σελήνη εδώ έχει ανάγκη τον ενθουσιασμό, την έκπληξη, ακόμα και την αβεβαιότητα έως του σημείου πραγματικής ανησυχίας. Θέλει να αισθάνεται μαγικά, και να έχει μια αίσθηση του αναπάντεχου, ακόμα και αν στην τελική δεν συμβεί τίποτα. Αν ο σύντροφος παρασυρθεί εντελώς σ΄αυτό το θεσπέσιο ερωτικό χορό, θα είναι για τη Σελήνη στο Σκορπιό η επιτομή της τελειότητας.

Τοξότης Η Σελήνη αυτή είναι ανυπόμονη και αδέσμευτη. Σπάνια το σεξ είναι κάτι περισσότερο από μια παρόρμηση της στιγμής, αλλά και πάλι έχει την ανάγκη να νιώσει σαν πύραυλος που απογειώνεται. Τότε, εκείνη η στιγμή δίνει την εντύπωση στη Σελήνη στον Τοξότη, ότι μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Αιγόκερως Η Σελήνη εδώ είναι αφιερωμένη στην πράξη, πολύ πριν και πολύ μετά από αυτή, ακόμα και όταν δεν είναι τόσο απαραίτητο. Έτσι, νιώθει βαθιά ικανοποίηση, σα να τρώει ένα πλήρες γεύμα μετά από πείνα ημερών.

Υδροχόος Η Σελήνη στον Υδροχόο χρειάζεται μια σεξουαλική πράξη γεμάτη βαθύ νόημα και ουσιαστική επαφή, όπου τα επιφανειακά, επιπόλαια πράγματα μπαίνουν στο περιθώριο, αλλά η σημασία και το νόημά τους είναι καθοριστικά. Η διαδικασία της ερωτικής πράξης είναι μια αλληλοεξερεύνηση των δύο ψυχών σε βάθος.

Ιχθείς Η Σελήνη εδώ είναι ανήσυχη, πρόθυμη να ευχαριστήσει, αλλά δύσκολο να ικανοποιήσει. Η διαδικασία της ερωτικής πράξης μοιάζει με θυσία στον σύντροφο, ένα τελετουργικό όπου ο άλλος είναι το αντικείμενο της λατρείας και της αφοσίωσης. Το σεξ πρέπει να είναι κάπως γλυκόπικρο, ή να υπάρχει κάτι που λείπει.

http://asteriskos.wordpress.com/2012/03/04/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...