παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Άρης και πώς ευχαριστείτε τον άλλον ερωτικά

Το ζώδιο του Άρη αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας στον τομέα της σεξουαλικότητας και ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον ευχαριστήσετε ερωτικά.

Άρης στον Κριό: σπεύδει να αποπλανήσει και να πάρει όλες τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να κυριαρχήσει. Ο Άρης στον Κριό διαθέτει δύναμη, και κάτι που μοιάζει πολύ με επιθετικότητα. Η ερωτική πράξη είναι μια άλωση περισσότερο παρά μια ένωση, μια μάχη παρά μια τρυφερή αγκαλιά.

Άρης στον Ταύρο: ό,τι κάνει, μπορεί να το κάνει αργά, αλλά το κάνει σωστά και με επιμέλεια, καταβάλλοντας όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες. Δεν υπάρχουν βιασύνες ούτε εκπλήξεις, αλλά τα βασικά γίνονται με κάποια επιπλέον δόση αισθησιασμού. Μπορεί να μην είναι ευφάνταστος, αλλά πάντως είναι αξιόπιστος.

Άρης στους Διδύμους: ο Άρης στους Διδύμους είναι παιχνιδιάρης, ένα πειραχτήρι γεμάτο χιούμορ, με χαλαρούς και χαρούμενους τρόπους. Διαθέτει κάποια γοητεία, και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα προκαταρκτικά. Η ομιλία και η γλώσσα παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο, ενώ η σεξουαλική επαφή δεν είναι το αποκλειστικό επίκεντρο της σεξουαλικής πράξης.

Άρης στον Καρκίνο: ο Άρης εδώ είναι προστατευτικός και παρατηρεί άγρυπνα τα συναισθήματα του συντρόφου του. Το σεξ είναι το μέσο για να αυξήσει και να εντείνει το μέγεθος των συναισθημάτων. Η δέσμευση είναι τόσο ειλικρινής και βαθιά, που μπορεί μερικές φορές να βιώνεται ως παγίδα, από την οποία είναι πολύ δύσκολο να βγει.

Άρης στον Λέοντα: ο Άρης εδώ απαιτεί να κρατά το τιμόνι, από την αρχή μέχρι το τέλος, και να παραμένει στο επίκεντρο καθ΄όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Δίνει μια παράσταση και πρέπει ο άλλος να τον θαυμάζει. Δεν παύει, όμως, να είναι ελκυστικός και γοητευτικός, αν αποφύγει κάποιος να τον πάρει πολύ σοβαρά.

Άρης στην Παρθένο: δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, και προσπαθεί να τα κάνει όλα σωστά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να γίνουν, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο και τον αυτοέλεγχό του. Του λείπει το σφοδρό πάθος, είναι συγκρατημένος, αλλά γενικά είναι ικανός να προσφέρει ικανοποίηση στον σύντροφό του.

Άρης στο Ζυγό: ένας Άρης στο Ζυγό προσκαλεί το σύντροφό του να μοιραστούν ισότιμα την προσπάθεια, αναζητώντας την ιδανική ισορροπία, και έχοντας την πεποίθηση ότι υπάρχει πάντα ο σωστός και ο λάθος τρόπος να γίνουν τα πράγματα, πέρα και πάνω από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Διαθέτει αφοσίωση και ειλικρίνεια, αλλά του λείπει ο αυτοσχεδιασμός και ο αυθορμητισμός.

Άρης στο Σκορπιό: ξυπνά συναισθήματα, όχι πάντοτε ευχάριστα, αλλά σίγουρα εντυπωσιακά και δυνατά, και ο στόχος του είναι πάντα οι αντιδράσεις του συντρόφου του. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να του προσφέρει ικανοποίηση, είναι μερικές φορές εξεζητημένες, συχνά ασυνήθιστες και αρκετά τολμηρές, αλλά πάντα συναρπαστικές.

Άρης στον Τοξότη: είναι ένας Άρης αδέσμευτος και ανεξάρτητος, με το ένα πόδι εδώ και το άλλο έξω στο δρόμο, έτοιμος πάντα για φυγή. Στην καλύτερη περίπτωση, προσκαλεί τον σύντροφό του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, ενώ στη χειρότερη απολαμβάνει τη στιγμή και μετά «γεια σας και αντίο». Δεν παύει -παρόλα αυτά- να είναι ενδιαφέρων.

Άρης στον Αιγόκερω: είναι πολύ φιλόδοξος, κάνοντας σχέδια και θέτοντας υψηλούς στόχους ακόμα και στο κρεβάτι, ενώ εργάζεται για να τους πετύχει με αποφασιστικότητα και επιμονή. Το σεξ φαίνεται να είναι γι΄αυτόν σωματική υπόθεση, αλλά ο στόχος του είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.

Άρης στον Υδροχόο: ερευνά και πειραματίζεται, με σκοπό να μάθει πώς να το κάνει καλύτερα. Ο σύντροφος είναι ένα εργαστήριο πειραμάτων, και το σεξ είναι η έρευνα πάνω στην εσωτερική λειτουργία των δύο ατόμων. Είναι πολύ σοβαρός, μερικές φορές σχεδόν καταθλιπτικός, αλλά σίγουρα ενδιαφέρων.

Άρης στους Ιχθείς: δείχνει ευαισθησία στις ανάγκες του συντρόφου, είναι απαλός, ντροπαλός, διστακτικός και τόσο προσεκτικός σαν να φοβάται μήπως προκαλέσει πόνο ή ενόχληση, αλλά είναι και τόσο αφοσιωμένος, ώστε να το κάνει φανταστικό. Κι ενώ φαίνεται να ριγεί από τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν, μπορεί κάλλιστα να «υποχωρήσει» εντελώς ξαφνικα

http://asteriskos.wordpress.com/2012/03/04/%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%B5/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...