παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οι γυναίκες Ζυγοί

butterfly

Εύστροφες, φινετσάτες και κοινωνικές, είστε θαυμάσια εναρμονισμένες στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής και εκπροσωπείτε τον τύπο της δυναμικής γυναίκας που με το χιούμορ και την ψυχραιμία της καταφέρνει να βάλει τάξη στο εκάστοτε επικοινωνιακό χάος. Η αγάπη σας για τη δικαιοσύνη και την αρμονία, σε συνδυασμό με την εγκαρδιότητα και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα των άλλων σάς βοηθούν να αποσπάτε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Γίνεστε αναγνωρίσιμες από τη βαθιά ατμοσφαιρική φωνή σας, τα λακκάκια της Αφροδίτης στο πρόσωπο και από το λαμπερό χαμόγελο που φέρνει μαζί του το –«ζυγίστικο»– μήνυμα της ειρήνης, της αγάπης και της ομορφιάς. Όσοι σας γνωρίζουν, βέβαια, ξέρουν πόσο επιθετικές και άκαμπτες γίνεστε όταν επιχειρούν να σας πατρονάρουν. Όμορφες, κομψές και προικισμένες μ’ ένα μοναδικό star-quality, γεννηθήκατε για να γοητεύετε και να εμπνέετε έντονα συναισθήματα, σ’ έναν κόσμο που αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στις άχαρες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Οι πιο ένθερμοι θαυμαστές σας είναι άντρες με χαμηλή αυτοεκτίμηση, που κατά βάθος ζητούν από εσάς προστασία και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο απολαυστική αν πάψετε να τους χρεώνετε για την έλλειψη σθένους ή δυναμισμού.

Είστε η επιτομή της θηλυκότητας, αφού με την προσεγμένη εμφάνιση και την αλλεργία σας στις υπερβολές δεν περνάτε απαρατήρητες. Ταυτόχρονα διαθέτετε μυαλό που κρίνει λογικά, είστε κοινωνικές και θέλετε να έχετε γύρω σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες. Η αναποφασιστικότητά σας οφείλεται στην ανάγκη σας να βλέπετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, για να πάρετε μια απόφαση που δεν θα πληγώσει κάποιον. Έχετε ανάγκη από αγάπη και φοβάστε τη μοναξιά.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ: Όταν με το αεράτο περπάτημά σας, μετατρέπετε σε πασαρέλα κάθε χώρο στον οποίο εμφανίζεστε. Επίσης, όταν περιβάλλεστε από έξυπνους, ακομπλεξάριστους ανθρώπους, πρόθυμους να χειροκροτήσουν τον συνδυασμό «δυναμισμού, θηλυκότητας και κοφτερού μυαλού», ο οποίος σας εκπροσωπεί. Ο θαυμασμός από άτομα που εκτιμάτε σας κάνει κυριολεκτικά να ακτινοβολείτε.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ: Όταν διπλοτσεκάρετε κάθε λέξη που πρόκειται να πείτε, σαν πολιτικός που φοβάται να μη δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους του.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Θέλεις: Έναν άντρα κομψό, που να παίρνει αποφάσεις και για σένα.
Δεν θέλεις: Άντρες που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους.

DO με Δίδυμους, Λιοντάρια, Τοξότες και Υδροχόους.

DON’T με την πλειοψηφία των Παρθένων, με Καρκίνους και με Αιγόκερους (αυτούς τους τελευταίους μην τους πετάξετε στον… Καιάδα, πριν επιλέξετε ανάμεσά τους τούς λίγους και εκλεκτούς κολλητούς φίλους σας).

Γυναίκα Ζυγός με άντρα…

Κριό: Ικανοποιητικό σεξ. Εμφανισιακά, μοιάζει με τον «γαλάζιο πρίγκιπά» σας, αλλά μην τον ερωτευτείτε πριν διαπιστώσετε πόσο κυνικός, αγενής και πολυγαμικός μπορεί να είναι.

Ταύρο: Κάποιες Ζυγοί θα βρείτε σ’ εκείνον τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε, ενώ άλλες θα φρικάρετε με την τετράγωνη λογική του.

Δίδυμο: Ο πιο αγαπημένος από τους κολλητούς σας φίλους. Αν τον ερωτευτείτε, ξεχάστε τις σκηνές ζηλοτυπίας και αφήστε τον ελεύθερο να πάει όπου θέλει. Μόνο έτσι υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει και να σας προτείνει «ισόβια δέσμευση».

Καρκίνο: Συνήθως μοιάζετε σαν δύο τρένα προορισμένα να περάσουν από την ίδια διασταύρωση. Για ν’ αποφευχθεί η σύγκρουση, κάποιος από τους δύο πρέπει να φρενάρει για να περάσει βιαστικά ο άλλος.

Λέοντα: Εξαιρετικές προοπτικές. Εκείνος σας παρέχει τον συνδυασμό συναισθηματικής ασφάλειας και έντονης κοινωνικής ζωής, εσείς του δίνετε την ικανοποίηση ότι επιτέλους εντόπισε μια… γαλαζοαίματη σύντροφο μέσα στον συρφετό…

Παρθένο: Ουδεμία σχέση! Ίσως αν ναυαγήσετε ολομόναχοι σ’ ένα έρημο νησί, μπορεί μετά από 2 – 3 χρόνια να επιζητήσετε ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Ζυγό: Η ερωτική απώθηση των ομωνύμων. Μιλάτε και οι δύο τόσο πολύ για τα πάντα, που μένουν ελάχιστα ν’ αποδειχτούν στην πράξη.

Σκορπιό: Σχέση ακατάλληλη, αν εκείνος είναι κάτω των 25 ετών. Ξέρετε πόσο ευπροσάρμοστες γίνεστε όταν ερωτευθείτε και καταλαβαίνετε πόσο κινδυνεύετε αν ακολουθήσετε αυτόν τον άντρα στην αυτοκαταστροφική του πορεία προς την ωριμότητα.

Τοξότη: Ένας σφοδρός έρωτας, που χρειάζεται τη μέγιστη αυτοπεποίθηση από την πλευρά σας, έτσι ώστε να μην πέσετε στις παγίδες (βλ. φλερτάκια), που στήνει ο Τοξότης για να τσεκάρει ποιος τον παρακολουθεί. Αποδείξτε του πόσο ασφαλής νιώθετε και θα γίνει δικός σας για πάντα.

Αιγόκερω: Αν είστε και οι δύο καθαρόαιμοι εκπρόσωποι των ζωδίων σας, θα σας βγει ανταγωνισμός και αμοιβαία ειρωνεία. Υπάρχουν όμως κάποιοι Αιγόκεροι (με πλανήτες στον Τοξότη και τον Υδροχόο), που μπορούν να σας ανεβάσουν στον 7ο ουρανό…

Υδροχόο: Σχέση-σχολείο, απ’ την οποία πρέπει να περάσετε για να μάθετε σε βάθος τον εαυτό σας και τον έξω κόσμο. Μείνετε νηφάλιες συναισθηματικά για να διακρίνετε την κορύφωση αυτού του έρωτα και φύγετε πριν αρχίσει η κάθοδος στα… Τάρταρα.

Ιχθύ: Καλόβολος, χαριτωμένος και φαινομενικά ακίνδυνος, μπορεί να μεταμορφωθεί σε κοπάδι από πιράνχας αν τον αφήσετε ανεξέλεγκτο. Η σχέση αυτή ικανοποιεί μόνο τις Ζυγούς που κοιμούνται και ξυπνούν με το… μαστίγιο στο χέρι

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...