παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γυναίκα Λέων
Υπάρχει ένα πράγμα που οι περισσότερες από τις γυναίκες Λέαινες δεν υπολείπονται την προσοχή των ανδρών. Θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το κέντρο της προσοχής παντού και αν προσπαθείτε να τη διεκδικήσετε, να είστε έτοιμος για ανταγωνισμό. Θα είναι η ηγέτης της ομάδας της και τα υπόλοιπα μέλη θα αποδεχθούν πάντα τις επιλογές της. Τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας Λέων περιλαμβάνουν ιδιότητες όπως η ζωντάνια, η εξυπνάδα, η κομψότητα, η ομορφιά και ο αισθησιασμός. Είναι μία από εκείνες που αγαπούν, σέβονται και φροντίζουν τους συνεργάτες τους, αλλά μην περιμένετε να σας λατρέψει κιόλας.

Δεν θα κυριαρχείται από κανέναν και μάλλον θα είναι συγκρατημένη. Είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα και περιμένει από σας να είστε ένας πραγματικός άνδρας. Εάν συναντάτε μια γυναίκα Λέων η οποία φαίνεται πολύ ήπια, γλυκιά και εντελώς αβλαβή, δεν πρέπει να ξεγελαστείτε. Μέσα της, βρίσκεται το πάθος, όπως σε κάθε γυναίκα Λέων. Εάν σχεδιάζετε να της κάνετε ένα δώρο, καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι είναι αριστοκρατικό για το ανώτερο γούστο της. Πρέπει να είστε κατάλληλα ντυμένοι, ενώ της δίνετε το δώρο. Αν προσπαθείτε να κερδίσετε την καρδιά της, κάντε της πραγματικά, αξιοπρεπής και πρωτότυπες φιλοφρονήσεις.

Φλερτάροντάς την, ποτέ μην ξεχνάτε ότι της αρέσει το επίπεδο και το στυλ. Ούτε να σκεφτείτε να πάτε στο καθ\' οδό fast food για χάμπουργκερ μετά την ταινία. Το πρόβλημα δεν είναι με τα χρήματα, αλλά τους χώρους που την κάνουν να νιώθει πολύ άβολα. Σε αντάλλαγμα, εκείνη θα σας προσφέρει ακριβά δώρα. Η λέαινα μπορεί να γίνει λίγο αλαζονική και υπερήφανη κατά καιρούς, αλλά αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της. Δεν μπορεί μη σκεφτεί ότι βρίσκετε πάνω από τους άλλους και σας παρακαλούμε μη της πείτε ότι δεν είναι.

Θα ραγίσετε τη μεγάλη, ζεστή καρδιά της. Μια γυναίκα Λέων που είναι σέβεται και αγαπάει, θα γίνει ένα από τα πιο ευχάριστα όπως και θερμά πρόσωπα. Θα φροντίσει τα παιδιά και θα βοηθήσει τους άπορους. Η λέαινα είναι ένας συνδυασμός εξυπνάδας, πνεύματος, δύναμης και ταλέντου, που αναμειγνύονται με γενναιόδωρες δόσεις γυναικείας γοητείας. Αυτό είναι που την κάνει ακαταμάχητη. Ο καλύτερος τρόπος για να την κάνουμε να κάνει οτιδήποτε είναι να την κολακεύουμε και τότε θα κάνει ακόμα και τις πιο μικρές δουλειές για εσάς. Ποτέ μη τη σταματήσετε από το να έχουν μια καριέρα μετά το γάμο.

Θα την κρατήσει σε κίνηση, ευτυχή και μάχιμη. Θα είναι η καλύτερη γυναίκα και η τέλεια οικοδέσποινα, που ξέρει πώς να γοητεύσει τους επισκέπτες. Οι γυναίκες λέαινες δεν είναι πολύ προσεκτικός με τα χρήματα και θα πρέπει να περιορίσετε αυτή της την πτυχή. Μπορεί να επιδοθεί σε υπερβολές ώστε να εκπληρώσει την επιθυμία της για εκλεκτά έπιπλα, διακόσμηση στο σπίτι, δώρα για τους φίλους ή ακόμα και τα ρούχα της. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ούτε το σπίτι της ούτε εκείνη θα είναι συνηθισμένη. Το γούστο της μπορεί να είναι λίγο ακριβό, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό. Οι γυναίκες λέαινες είναι πολύ στοργικές μητέρες.

Αγαπούν και περιποιούνται τα παιδιά τους, αλλά επίσης απαιτούν σεβασμό από αυτά. Θα είναι πειθαρχημένη και θα έχει άψογη ηθική. Η γυναίκα Λέων γυναίκα θα είναι περήφανη για σας, καθώς και τα παιδιά της. Θέλει την ανεξαρτησία της και θα σας δώσει τη δική σας. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά ζηλιάρα και κτητική και ακόμη και η παραμικρή υποψία μπορεί να την κάνει να τρελαθεί. Έτσι, καλύτερα να μην προσπαθήσετε να παίξετε κόλπα μαζί της σε αυτό το θέμα. Δεν έχει θερμές σχέσεις με αγνώστους, αλλά επίσης δεν είναι εντελώς παγερή.

Οι γυναίκες Λέαινες είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ του αντίθετου φύλου και επιθυμούν να έχουν την προσοχή και τις φιλοφρονήσεις των αρσενικών. Έτσι, θα έχετε πολλούς λόγους να ζηλέψετε. Να θυμάστε ότι όλο αυτό της εξασφαλίζει ότι είναι αρκετά καλή, αλλά αυτή πάντα θα είναι ερωτευμένη με σας. Με τη γυναίκα Λέων, θα πρέπει να διατηρήσετε μια δύσκολη ισορροπία. Μην την αφήστε να σας ελέγχει, αλλά μη την κάνετε να νιώθει ότι κυριαρχείται επίσης. Αν καταφέρετε να τα κάνετε όλα αυτά, θα έχετε την αγάπη μιας γυναίκας περισσότερα από ότι ονειρεύονται οι υπόλοιποι άνδρες!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...