παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γυναίκα Ταύρος

t18

Με τα σαρκώδη χείλη, το βελούδινο βλέμμα και τις αισθησιακές καμπύλες του σώματός σας εκπροσωπείτε τον τύπο της μεσογειακής καλλονής και είστε το είδος της γυναίκας που οι περισσότεροι άντρες φαντάζονται σαν σύζυγό τους. Μιλάτε στα ίσια, χωρίς όμως να γίνεστε επιθετικές –αντίθετα ο τόνος της φωνής σας έχει έναν καθησυχαστικό τόνο που σας κάνει αξιολάτρευτες– και αμέσως εντοπίζετε την ουσία του κάθε ζητήματος παραμερίζοντας περιττές λεπτομέρειες. Αν και η στάση σας απέναντι στα ζητήματα της καθημερινότητας είναι αρκετά πρακτική, ξαφνιάζετε τους άλλους με τις μεταφυσικές σας ανησυχίες και –συχνά– τις παραψυχολογικές σας ικανότητες.
Έχετε συγκροτημένη προσωπικότητα, εγκάρδια συμπεριφορά και την ικανότητα να διατηρείτε άριστες δημόσιες σχέσεις. Λατρεύετε την πολυτέλεια και γι΄ αυτό έχετε τον τίτλο «η Κλεοπάτρα του ζωδιακού».
Στο ζώδιό σας ανήκουν οι περισσότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες, που μέσα από σκληρή και οργανωμένη δουλειά κατέκτησαν περιζήτητα δημόσια αξιώματα.
ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν παρουσιάζετε τον συνδυασμό που… σκοτώνει: αισθησιακό βλέμμα και ευθύ –γοητευτικά κυνικό– τρόπο ομιλίας.
ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν σας πιάνει το… Ταυρίστικο και γίνεστε ξεροκέφαλες, επιμένοντας ότι όλοι έχουν άδικο κι εσείς δίκιο.

DO ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με στοργικούς Καρκίνους, με Παρθένους που μιλούν ρεαλιστικά χωρίς να κρύβονται πίσω απ΄ το δάχτυλό τους, με δυναμικούς Αιγόκερους και με Σκορπιούς (ζώδιο με το οποίο σάς συνδέει καρμική έλξη). Φέτος παρουσιάζουν ρομαντικό ενδιαφέρον και οι σχέσεις σας με Τοξότες.

DON΄Τ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ με πολυγαμικούς Κριούς και Διδύμους, με Λιοντάρια που θεωρούν φυσικό να «αποφασίζουν και να διατάσσουν» και με –πεισματάρηδες όσο κι εσείς Υδροχόους.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα…

Κριό: Αν είστε μαζοχίστριες, βρήκατε τον σαδιστή σύντροφο των ονείρων σας. Στην αρχή θα σας απατά κρυφά, ύστερα φανερά και κάθε φορά θα ισχυρίζεται ότι σας κάνει χάρη που επιστρέφει σʼ εσάς.

Ταύρο: Ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Αν για κάποιο λόγο σάς έχουν κουράσει οι δυνατές συγκινήσεις, βρήκατε το ήρεμο… λιμανάκι σας.

Δίδυμο: Πλήρης δυσαρμονία! Όταν εσείς βάφετε κόκκινα αβγά, εκείνος στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακόμα και σαν γείτονες θα έχετε συγκρούσεις…

Καρκίνο: Αξιόπιστος συνεργάτης, στοργικός φίλος και ρομαντικός εραστής. Ένας από τους άντρες που μπορεί να σας κάνει αληθινά ευτυχισμένη.

Λέοντα: Σχέση – πυροτέχνημα. Αρχίζει εντυπωσιακά, προσφέρει ικανοποίηση και τελειώνει άδοξα, ύστερα από ένα γερό «ξεκατίνιασμα».

Παρθένο: Ανήκετε στις ελάχιστες γυναίκες που καταφέρνουν να μεταμορφώσουν αυτόν τον ορκισμένο εργένη, αρχικά σε ερωτικό… ηφαίστειο και αμέσως μετά σε σύζυγο.

Ζυγό: «Αλλού τρώει, αλλού πίνει κι αλλού πάει και το δίνει». Δυστυχώς για εκείνον, καταλαβαίνετε εγκαίρως τις αληθινές του προθέσεις και τον στέλνετε αλλού για τις διαρκείς επιβεβαιώσεις του «εγώ» του, που αναζητά.

Σκορπιό: Μοιραία σχέση με καρμικό χαρακτήρα. Σκορπιοί ήταν οι άνθρωποι που λατρέψατε ή μισήσατε σε προηγούμενες ζωές σας. Μεταξύ σας υπάρχουν πάντα ανοιχτοί λογαριασμοί…

Τοξότη: Αν εκείνος είναι άνω των 35 κι εσείς κάτω των 25, θα βιώσετε σκηνές απερίγραπτου πάθους και ίσως παντρευτείτε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία σας. Η διάρκεια του γάμου, όμως, θα εξαρτηθεί από τη δική σας ικανότητα να αδιαφορείτε για τα εξωσυζυγικά… παραπτώματά του. Φέτος πάντως, αν μια Ταυρίνα επιλέξει για σύντροφό της έναν Τοξότη, το μέλλον της σχέσης τους προβλέπεται πολύ πιο ικανοποιητικό και για τις δύο πλευρές.

Αιγόκερω: Μπορεί να μην είναι τόσο στοργικός ή εγκάρδιος όσο θα θέλατε, είναι όμως δυναμικός και παθιασμένος. Το πιο ενδιαφέρον μ΄ εσάς είναι ότι ο ένας ενισχύει την καλοτυχία του άλλου και όταν εσείς οι δύο «συμμαχήσετε», είστε ικανοί να κατακτήσετε τα πολυτιμότερα… έπαθλα.

Υδροχόο: Διαρκείς εναλλαγές απόλαυσης και απογοήτευσης. Σχέση χρήσιμη για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία, αρκεί να την διακόψετε έγκαιρα (πριν διαταραχθεί σοβαρά η ψυχοσωματική σας ισορροπία).

Ιχθύ: Με τον θετικό τύπο Ιχθύ ταιριάζετε. Εσείς θα τον βοηθήσετε να οργανώσει τη ζωή του και να εκμεταλλευθεί τα ταλέντα του. Εκείνος θα σας λατρέψει, κάνοντάς σας να νιώθετε «θεές». Από τον Ιχθύ-βδέλλα, μείνετε μακριά!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...