παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γυναίκα Ιχθυες
Μια γυναίκα Ιχθείς είναι γεμάτη από γυναικεία γοητεία και από την πρώτη κιόλας ματιά, μοιάζει με την κοπέλα που κάθε άνδρας ερωτεύεται. Μοιάζει εντελώς ευάλωτη, πολύ διαφορετική από τη σύγχρονη, απελευθερωμένη γυναίκα του σήμερα. Σχεδόν κάθε άνδρας θέλει να την πάρει στην αγκαλιά του και να την προστατεύσει από το μεγάλο κακό κόσμο. Είναι μια από εκείνες τις γυναίκες που στέκονται πίσω από τους συζύγους τους και τους υποστηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν. Μια γυναίκα Ιχθείς ποτέ δεν θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο σύζυγό της. Μάλλον θα της αρέσει, αν κάνετε τις συνήθεις κομψές χειρονομίες, όπως το να κρατήσετε την πόρτα για αυτήν.

Θέλει ο άνδρας της να την αγαπάει, να την προστατεύει και να την προσέχει. Θα γύρει πάνω του, δείχνοντας πλήρη εμπιστοσύνη στη δύναμη και τις ικανότητές του. Αυτό λειτουργεί σαν μια σταθερή ώθηση στο εγώ σχεδόν σε κάθε άνδρα. Θα είναι πάντοτε μια υπομονετική ακροάτρια, με την οποία μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα μυστικά σας όνειρά, τις επιθυμίες και τις ελπίδες. Δεν υπάρχει αρσενική πλευρά πάνω της και αν ψάχνετε για τα τυπικά γυναικεία χαρακτηριστικά, τότε η γυναίκα Ιχθείς είναι για σας. Είναι εντελώς θηλυκή, όλες τις εποχές και σε όλους τους χώρους.

Μπορεί να καθίσει με λατρεία μαζί σας, θαυμάζοντάς σας. Η ζεστασιά της προσωπικότητάς της κάνει τους περισσότερους άντρες να χαλαρώνουν μέσα σε μια στιγμή και να απολαύμβάνουν το μεγαλείο του ανδρισμού τους. Όλα αυτά αρκετά για την αρχική περίοδο του έρωτα και του ρομάντσου! Τώρα έρχεται η ώρα του γάμου και της ζωής μετά από αυτόν. Μια γυναίκα Ιχθείς ακριβώς όπως όλες οι άλλες γυναίκες έχει επίσης μια πολύ κακή ιδιοσυγκρασία. Στην οργή της, μπορεί να γίνει πικρά σαρκαστική. Το παρήγορο είναι ότι είναι ήρεμη τις περισσότερες περιόδους.

Όντως, το μαγαλύτεο διάστημα, θα είναι συγκαταβατική και θηλυκή. Η καυστική γλώσσα της θα εκδηλωθεί κάποια στιγμή και μόνο. Σε περίπτωση που έχετε βρει τα το αντίθετο χαρακτηριστικά στο προφίλ μοας γυναίκα Ιχθύ, οι πιθανότητες είναι ότι έχει υποστεί πολύ σκληρή μεταχείριση σε πολύ νεαρή ηλικία και η πίκρα θα είναι αποτέλεσμα της εν λόγω ψυχολογικού τραύματος. Αποπνέει μια λεπτότητα γύρω της και μπορεί επίσης να γίνει λίγο παραπλανητική κατά καιρούς. Δεν το ενοεί. Είναι ακριβώς όπως αισθάνεται, διατηρώντας ορισμένα πράγματα μόνο για τον εαυτό της.


Η παραπλάνηση βοηθά επίσης στη διατήρηση του ενδιαφέροντός σας. Μια γυναίκα Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματική και ακόμα και τα ελαφρώς σκληρά λόγια μπορεί να την κάνουν της να κλαίει ώρες. Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε τι θα συμβεί όταν βλάψετε πραγματικά τα συναισθήματά της. Αυτή μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό της εντελώς άχρηστο και ανίκανο στο να έχει μαχητικό πνεύμα για να επιβιώσει. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τη διαβεβαιώσετε ότι χαίρει της εκτίμησης σας για τη μεγάλη της σοφία, το συναισθηματισμό της και την απέραντη κατανόησή της. Ξέρετε πως ότι λέτε είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται να την πείσετε για αυτό.

Θα πρέπει να άρετε τις αμφιβολίες για εκείνη αλλιώς μπορεί να γίνει πολύ κλειστή σε ένδειξη αυτοάμυνας. Μια γυναίκα Ιχθύς είναι πολύ ντροπαλή, συναισθηματική και ευάλωτη. Για την προστασία της ευαισθησίας της, φοράει συχνά το μανδύα της ευφυίας, της ψυχρότητας και της ανεξαρτησίας. Φοβάται να εκθέσει τον αληθινό εαυτό της, μήπως οι άνθρωποι της κάνουν κακό. Είναι αληθινά ρομαντική και κρυφά λαχταράει για ένα πρόσωπο που θα την αγαπά, θα την αγκαλιάζει, και θα την κάνει να αισθάνεται στοργή και προστασία. Ως μητέρα αυτή μπορεί να είναι υπερβολικά χαλαρή και το βρίσκει δύσκολο να διδάξει πειθαρχία.

Μπορεί να χρειαστεί αν της μάθετε τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στον έλεγχο και τη φροντίδα. Μια γυναίκα Ιχθύς θα θυσιάσει τα δικά όνειρά της για να υλοποιήσει τις ελπίδες των παιδιών της. Δεν είναι καλή με τα οικονομικά, αλλά θα καταφέρει να εξοικονομήσει χρήματα, αν η κατάσταση το επιτάσει. Θα θυμάται τα μικρότερα περιστατικά της ζωής σας, έτσι είναι καλύτερο να θυμόσαστε τα γενέθλιά της και την επέτειο σας. Μπορεί να γίνει ονειροπόλα κάποια στιγμή, αλλά θα είναι πάντα εκεί μαζί σας, χωρίς να της ζητηθεί. Είναι κάποια που θα θελήσει να αναλάβει τη φροντίδα όλων, για όλη τη ζωή σας!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...