παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η ερμηνεία των ανάδρομων πλανητών

Το σύμβολο της εικόνας δείχνει την ανάδρομη κίνηση ενός πλανήτη. Όταν ένας πλανήτης στο χάρτη σας είναι ανάδρομος, η ενέργειά του βιώνεται με έναν πιο υποκειμενικό, εσωτερικό τρόπο, ενώ υπάρχει επίσης μια σύνδεση ή μια ανησυχία που σχετίζεται με το παρελθόν. Με ανάδρομη Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη σας, η αντίληψή σας για την ομορφιά είναι διαφορετική από αυτή των γύρω σας. Με ανάδρομο Ερμή, η σκέψη σας είναι διαφορετική. Με Δία, η δεοντολογία, η ηθική και η θρησκεία σας μπορεί να διαφέρουν από την οικογένειάς σας. Τα αποτελέσματα της ανάδρομης κίνησης ενός πλανήτη καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από το στοιχείο στο οποίο βρίσκεται. Αν είναι σε ζώδιο της γης, η κίνησή του αφορά το φυσικό επίπεδο, στον αέρα σχετίζεται με την εξυπνάδα και τη διανοητική δραστηριότητα, στο νερό αφορά τα συναισθήματα και στη φωτιά, το πάθος, τα ιδανικά και τα κίνητρα.

Ένας ανάδρομος πλανήτης μπορεί να κυριαρχεί στην προσωπικότητα αν:

  • είναι γωνιακός

  • βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με αυτό του Ήλιου

  • είναι σε εξέχουσα θέση στο χάρτη

  • είναι ο κυβερνήτης του χάρτη

Η ανάδρομη κίνηση επηρεάζει σημαντικά τον οίκο που περιέχει τον ανάδρομο πλανήτη, ενώ έχει επιπτώσεις επίσης στον οίκο που κυβερνά, καθώς και στους οίκους που περιέχουν πλανήτες που κάνουν όψεις με τον ανάδρομο. Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν ακυρώνουν γεγονότα στη ζωή μας, αλλά τα καθυστερούν. Άνθρωποι με πολλούς ανάδρομους στο χάρτη τους θα χρειαστεί να ακολουθήσουν το «μακρύτερο μονοπάτι» για να βρουν τελικά το δρόμο τους. Οι άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν ανάδρομο πλανήτη, είναι συνήθως αυτοί που αποφασίζουν «τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν» ήδη από την παιδική τους ηλικία, και το καταφέρνουν. Ο Ήλιος και η Σελήνη δεν αναδρομούν ποτέ, ενώ οι δεσμοί της Σελήνης είναι πάντα ανάδρομοι.

Ανάδρομος Ερμής: Ο άνθρωπος αυτός απορροφά τις σκέψεις και τις ιδέες μέσω όσμωσης και όχι προσεκτικής και σκόπιμης μελέτης. Ο ίδιος γίνεται ο καλύτερος δάσκαλος του εαυτού του. Έχει την τάση να αμφισβητεί ό,τι πιστεύουν οι άλλοι ως «ευαγγέλιο». Έχει μεγαλύτερη ικανότητα από όσους έχουν ορθόδρομο Ερμή, να αντιλαμβάνεται τα πράγματα μέσω αφηρημένων εννοιών και εντυπώσεων.

Ανάδρομη Αφροδίτη: Έχει μοναδικές, ξεχωριστές ιδέες για την ευχαρίστηση, την ομορφιά και την αγάπη, και ενδιαφέρεται λιγότερο για τις ανέσεις και την ψυχαγωγία. Η τάση του να υποβάλει σε εξετάσεις όσους αγαπά, πχ «αν κάνω αυτό ή το άλλο, θα μ ‘αγαπάς ακόμα;», μπορεί να τον οδηγήσει σε κάποια μορφή αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Στη ζωή του είναι πιθανό να αναζητήσει αντισυμβατικές και ασυνήθιστες γυναίκες.

Ανάδρομος Άρης: Η συμβατική εργασία μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή γι΄ αυτόν τον άνθρωπο. Θέλει η δουλειά του να έχει «σημασία». Είναι ένας λιγότερο ανταγωνιστικός Άρης, και συχνά αυτός που ανταγωνίζεται είναι ο εαυτός του. Ο ανάδρομος Άρης δείχνει για μια γυναίκα ότι συχνά έλκεται από άνδρες εξαρτημένους, ανεύθυνους, κοινωνικά απροσάρμοστους, που βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο σε μειονεκτική θέση.

Ανάδρομος Δίας: Αυτός ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες που οι άλλοι αγνοούν ή προσπερνούν. Προτιμά να ξαναδοκιμάζει εκεί που άλλοι προσπάθησαν και απέτυχαν. Έχει τον δικό του δεοντολογικό και ηθικό κώδικα, τη δική του θρησκεία και φιλοσοφία. Αναζητά απαντήσεις περισσότερο μέσα του παρά σε κάποια δόγματα. Επιδιώκει την ανάπτυξή του μέσα σε νέες, αδοκίμαστες και αναπόδεικτες περιοχές.

Ανάδρομος Κρόνος: Ο άνθρωπος αυτός διατηρεί σχεδόν πάντα σοβαρές αμφιβολίες για την αξία του ως ανθρώπινο ον και έχει μειωμένο «εγώ». Η συμπεριφορά του μπορεί να είναι πολύ παιδιάστικη και διακατέχεται από έναν υποσυνείδητο έντονο φόβο για την απόρριψη και την απώλεια. Επιβάλλει μόνος του περιορισμούς, όρια και ευθύνες στον εαυτό του. Ο ανάδρομος Κρόνος είναι η δυσκολότερη περίπτωση ανάδρομου Πλανήτη.

Ανάδρομος Ουρανός: Εδώ έχουμε έναν γεννημένο επαναστάτη. Ισχυρά μεταρρυθμιστικά ένστικτα και μια ισχυρή εσωτερική ανάγκη και επιθυμία να δοκιμάσει επίμονα τις προσωπικές του ικανότητες έναντι των άλλων. Στην προσπάθειά του να κερδίσει ο ίδιος μεγαλύτερη ελευθερία, μπορεί να περιορίζει την ελευθερία των άλλων.

Ανάδρομος Ποσειδώνας: Ο άνθρωπος αυτός συχνά διακατέχεται από μια εσωτερική σύγχυση, ως προς το αν είναι «ενάρετος» ή όχι. Προσπαθεί μονίμως να βοηθήσει τους άλλους, είτε θέλουν τη βοήθειά του, είτε όχι. Είναι πολύ ευαίσθητος και επιδεκτικός.

Ανάδρομος Πλούτωνας: Ο άνθρωπος αυτός δυσκολεύεται γενικά να ενσωματωθεί στην επικρατούσα τάση της κοινωνίας. Όταν ο Πλούτωνας είναι πολύ ισχυρός, κάνει πράγματα χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί.

Ανάδρομος κυβερνήτης Ωροσκόπου: Αυτός ο άνθρωπος αμφισβητεί την προσωπική του αξία ως άτομο, ενώ νοιάζεται πολύ για την εικόνα που παρουσιάζει στους άλλους. Αργεί ν΄ «ανθίσει»!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...