παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς να χωρίσετε ένα ζώδιο της Γης

Αν έχετε σχετιστεί με έναν Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, τότε θα ξέρετε σίγουρα πώς είναι να έχεις σύντροφο, έναν άνθρωπο που θέλει να είναι το μεγαλύτερο «κεφάλαιο» της ζωής σου. Τι συμβαίνει όμως, όταν η σχέση μαζί του καταντά υποχρέωση; Πώς χωρίζει κανείς από ένα ζώδιο της γης;

Η στρατηγική της…ρήξης

Ταύρος: Στον Ταύρο δεν αρέσουν καθόλου οι αλλαγές, ακόμη και αν είναι προς το καλύτερο. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του κάνει το χωρισμό δύσκολη υπόθεση, ειδικά για τον ντελικάτο Καρκίνο αλλά και για τον Ιχθύ που προτιμά τα προβλήματα να λύνονται από μόνα τους. Αν ψάχνετε κάποιον γρήγορο τρόπο για να χωρίσετε έναν Ταύρο, μη κάνετε τον κόπο, δεν υπάρχει. Κάνοντας σχέση με Ταύρο, «υπογράφετε» ένα συμβόλαιο μακροβιότητας της σχέσης, και πρέπει να σεβαστείτε την υπογραφή σας. Κατά συνέπεια, αυτό το συμβόλαιο περιλαμβάνει επίσης και μία μακρά και επίπονη διαδικασία χωρισμού. Ξεκινήστε από τον «απογαλακτισμό» του Ταύρου από την ίδια τη σχέση, παραμελώντας τις ανάγκες του, σταματώντας να του μαγειρεύετε λουκούλλεια γεύματα, αποφεύγοντας να του τρίβετε την πλάτη στο μπάνιο ή «ξεχνώντας» να του κάνετε το αγαπημένο του βραδινό μασάζ! Αν αυτή η τακτική δεν αποδώσει, συστήσετε του κάποια που να μαγειρεύει καλύτερα από σας.

Παρθένος: Ο χωρισμός με έναν Παρθένο είναι πολύ απλή υπόθεση, γιατί πρόκειται για ένα μεταβλητό ζώδιο, και άρα προσαρμόζεται εύκολα σε νέα ερεθίσματα. Στην περίπτωση αυτή, το νέο ερέθισμα είναι η πρότασή σας να χωρίσετε. Φυσικά, είναι αναμενόμενο ότι θα σας κάνει πολλές ερωτήσεις για το πώς φτάσατε στην απόφαση αυτή. Αν και ο κατάλογος των αλυσιδωτών ερωτήσεων θα μοιάζει ατελείωτος, μ΄αυτό τον τρόπο ένας Παρθένος συλλέγει περισσότερες πληροφορίες, που μπορεί να του φανούν μελλοντικά χρήσιμες. Αν αρνηθείτε να απαντήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας απευθύνει περισσότερες, έτσι αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να ικανοποιήσετε την περιέργειά του και σύντομα θα είστε ελεύθεροι!

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι συνήθως αυτός που απορρίπτει, έτσι ο χωρισμός μαζί του είναι σχετικά εύκολος, αρκεί να του παραχωρήσετε το ρόλο του «αφεντικού» ακόμα και στη διαδικασία διάλυσης της σχέσης. Παρουσιάστε τον εαυτό σας ως ηττημένο, και δείξτε του ότι δεν έχετε μελλοντικές δυνατότητες ούτε και ενδιαφέρεστε για χρήματα ή κοινωνική θέση. Δεν έχει σημασία πόσες φορές ο ίδιος στο παρελθόν σας «μανατζάριζε» επαγγελματικά, υποδεικνύοντάς σας ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος βήμα. Τώρα, θα σας απολύσει από τη σχέση με συνοπτικές, αντιμετωπίζοντάς σε ως έναν ακατάλληλο σύντροφο ή -πιο κοντά στη νοοτροπία του- ως έναν κακό επιχειρηματικό εταίρο. Αν δεν αφήσετε τον Αιγόκερω να σας απορρίψει εκείνος, τότε φροντίστε χωρίς καθυστέρηση να αλλάξετε δουλειά και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αφού ίσως θελήσει να σας εκδικηθεί (ειδικά αν έχει Αφροδίτη στο Σκορπιό).

Φίλοι με τον πρώην;

Ταύρος: Με μόνη εξαίρεση την περίπτωση που καταχραστήκατε την εμπιστοσύνη του, ο Ταύρος πρώην θα εξακολουθήσει πιθανότατα να βρίσκεται στη ζωή σας για πάντα, με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, ειδικά αν έχετε παιδιά μαζί. Αν παντρευτήκατε ένα Ταύρο χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο (πώς έγινε αυτό;) προετοιμαστείτε για μεγάλο δικαστικό αγώνα, σε περίπτωση που θελήσετε μετά το διαζύγιο να κρατήσετε εσείς, ότι θεωρεί ο ίδιος κτήμα του, αυτοκίνητο, σπίτι, τα παιδιά, εσάς! Εγκαταλείποντας τη συζυγική στέγη, βεβαιωθείτε ότι τσεκάρατε με ακρίβεια όλα τα υπάρχοντά σας. Κάτι τέτοιο, θα κάνει το πακετάρισμα πολύ ευκολότερο.

Παρθένος: Θα χαρείτε την παρέα του Παρθένου μετά από έναν χωρισμό περισσότερο από ό,τι στη διάρκεια της σχέσης. Όχι μόνο θα εξακολουθείτε να παίρνετε τις σοφές του συμβουλές, αλλά είναι ικανός ακόμα και να σας βοηθήσει να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας μετά τις αλλαγές που θα έχουν επέλθει σ΄αυτή εξαιτίας της ιδιαίτερα αισθητής απουσίας του. Αν έχετε παιδιά με έναν Παρθένο, δεν είναι ανάγκη να αγωνιστείτε για να πάρετε την επιμέλειά τους, θα χρειαστεί όμως να υπομένετε συχνά το επικριτικό του ύφος απέναντι στον τρόπο που λειτουργείτε ως γονέας.

Αιγόκερως: Το χαρακτηριστικό του Αιγόκερω πρώην είναι πως δεν θα σας αγκαλιάσει, δεν θα σας φιλήσει, ούτε θα μιλήσει για το χωρισμό σας ενθυμούμενος τα παλιά. Αυτό που θα κάνει, είναι να συμπεριφερθεί, σαν να μη σας γνώρισε ποτέ!

http://asteriskos.wordpress.com/2012/02/15/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...