παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς να χωρίσετε ένα ζώδιο του Νερού

Ώστε τα φτιάξατε μ΄έναν χαδιάρη Καρκίνο, με έναν σέξι Σκορπιό ή μ΄έναν ευχάριστο Ιχθύ; Συγχαρητήρια! Μπορείτε να διατείνεστε ότι έχετε πάρει ντοκτορά στην ψυχολογία, την ψυχοθεραπεία, την ψυχανάλυση, κτλ. Αν νιώθετε εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια να λύσετε το αιώνιο αίνιγμα ενός ζωδίου του Νερού, σταματήστε να μουσκεύετε κάθε βράδυ με δάκρυα το μαξιλάρι σας και ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες, για να χωρίσετε από εκείνον, κρατώντας όσο γίνεται το μυαλό σας στη θέση του.

Η στρατηγική της…ρήξης

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι πασίγνωστοι «κολλιτσήδες» στην αγάπη. Υπάρχουν δύο τρόποι να τα σπάσετε μαζί του επιτυχώς, αλλά η σωστή επιλογή εξαρτάται από το αν θέλετε να διατηρήσετε καλές σχέσεις μαζί του ή όχι. Αν συμβαίνει το δεύτερο, αλλάξετε το όνομά σας, αλλάξτε πόλη, δουλειά, αριθμό κινητού, και σιγουρευτείτε, ότι και όλοι οι συγγενείς σας άλλαξαν επίσης τηλεφωνικούς αριθμούς και διευθύνσεις. Αν αυτό το σενάριο σας φαίνεται βουνό, τότε ας πάμε στην άλλη περίπτωση, όπου χωρίζετε διατηρώντας καλές σχέσεις μαζί του. Θα είναι λιγότερο επώδυνο για τον Καρκίνο, συνεπώς και για σας. Ενώ άλλα ζώδια θα σας χώριζαν εύκολα αν δείχνατε αγενή συμπεριφορά απέναντί τους ή αν απιστούσατε, αυτή η τεχνική δεν πιάνει στην περίπτωση του πεισματάρη και μαζοχιστική Καρκίνου. Δυστυχώς, εδώ εκτός από τρόπο, απαιτείται και περισσότερος χρόνος, αφού θα χρειαστεί να τον «απογαλακτίσετε». Αυτό μπορεί να γίνει ακολουθώντας τα παρακάτω τρία βήματα:
1: Σταματήστε να κάνετε όλες τις δουλειές για τις οποίες ο Καρκίνος είχε βασιστεί επάνω σας (π.χ., μαγείρεμα, καθάρισμα σπιτιού, αυτοκινήτου, κλπ.).

2: Όταν ο Καρκίνος αναφέρει πως κάποιος τον αδίκησε -γιατί το κάνει συχνά, δείξτε συμπάθεια προς το άλλο πρόσωπο. Όταν διαμαρτύρεται για τα πάντα, για τη δουλειά, για έναν φίλο, για έναν συγγενή του, πείτε του να παραιτηθεί, να σταματήσει να μιλάει στον φίλο ή τον συγγενή, κ.λπ. Βασικά, δώστε του συμβουλές που τον ενθαρρύνουν να κόψει τους δεσμούς με τους ανθρώπους, για τους οποίους εκφράζει παράπονα.

3: Αφού εφαρμόσετε τα βήματα 1 & 2 για κάποιο διάστημα, μιλήστε του -τηλεφωνικά αν δεν αντέχετε τα κλάματά του- δηλώνοντας ότι δεν μπορείτε να σας φανταστείτε ζευγάρι μελλοντικά. Αν και στην αρχή μπορεί να αντιδράσει λίγο, στη συνέχεια θα σας πει ότι νιώθει ικανοποιημένος που το βλέπετε έτσι και πήρατε την πρωτοβουλία να το πείτε καθαρά, αφού και ο ίδιος τον τελευταίο καιρό κάπως έτσι ένιωθε και δεν σας το έλεγε. Ένας πιο σύντομος δρόμος βέβαια, είναι να του προσβάλετε τη μητέρα του ή τα παιδιά του.

Σημείωση: Αν ο Καρκίνος σας απειλήσει ότι θ΄αυτοκτονήσει, θα σας «καθαρίσει», κτλ, μπορείτε να του προσφέρετε τον ώμο σας για να κλάψει, αλλά φροντίστε να μη φτάσετε μέχρι το κρεβάτι, γιατί σ΄αυτή την περίπτωση θα πρέπει η προσπάθεια να ξαναρχίσει από το μηδέν.

Σκορπιός: Ο χωρισμός με τον Σκορπιό είναι ζόρικος, γιατί δεν αφήνει τα πράγματα να τελειώσουν, αν ο ίδιος πρώτα δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Το να αλλάξετε σπίτι, πόλη, αριθμό κινητού, κτλ, δεν θα λειτουργήσει με το Σκορπιό, απλά θα του δώσετε έτσι ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να επιμείνει. Δοκιμάστε την απιστία…μόνο αν θέλετε σώνει και καλά να βάλετε τη ζωή και τα υπάρχοντά σας σε κίνδυνο. Ο ευκολότερος τρόπος για να τα σπάσετε με έναν Σκορπιό είναι να του πείτε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, κατά προτίμηση στέλνοντάς του ένα γράμμα ή ένα e-mail. Μη διανοηθείτε να κάνετε μια τετ-α-τετ συζήτηση μαζί του, γιατί οι διαβόητες σαγηνευτικές του δυνάμεις δεν είναι μύθος. Στο τηλέφωνο, θα χρησιμοποιήσει την πιο σέξι φωνή του για να σας παρασύρει ερωτικά. Σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, οι κινήσεις που θα κάνει, θα είναι τόσο σεξουαλικές που μπορεί να σας αλλάξει μυαλά πανεύκολα, αφού μεταξύ μας, το φοβερό σεξ μαζί του είναι ο λόγος που αργήσατε τόσο πολύ να πάρετε την απόφαση του χωρισμού. Κι εκεί που σιγουρευτήκατε ότι συναινεί να το διαλύσετε, θα δεχτείτε μια νυχτερινή επίσκεψη από εκείνον, ντυμένο μόνο με την καμπαρντίνα και από μέσα τα εσώρουχα που του είχατε αγοράσει. Ή θα έρθει στο αγαπημένο σας στέκι, συνοδευμένος από μια άλλη γυναίκα. Σ΄αυτή, τη δεύτερη περίπτωση, προτού του την πέσετε, απαιτώντας να μάθετε πώς μπόρεσε να σας αντικαταστήσει τόσο γρήγορα, θυμηθείτε ότι αυτό το επιδιώξατε εσείς και κάντε τη…με ελαφρά πηδηματάκια.

Σημείωση: Αν ο Σκορπιός σας απειλήσει ότι θ΄αυτοκτονήσει, θα σας «καθαρίσει», κτλ, καλέστε κατευθείαν το 100!

Ιχθείς: Ο Ιχθείς είναι η ευκολότερη περίπτωση από τα ζώδια του Νερού για να χωρίσετε από αυτόν, επειδή 1) το είχε αντιληφθεί πολύ καιρό πριν ότι ήσασταν δυσαρεστημένοι και 2) υπάρχει ήδη κάποιος άλλος που περιμένει να του γιάνει την …πληγή και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την ερωτική του απογοήτευση. Για να «σπρώξετε» τα πράγματα, φροντίστε το άτομο αυτό να παρευρίσκεται στο ραντεβού του χωρισμού σας. Δεδομένου ότι ο Ιχθείς σας είναι τόσο πρόθυμος να σας χωρίσει, βάλτε τα δυνατά σας να το κάνετε όσο γίνεται πιο ευγενικά. Δεν είναι απαραίτητο να αναφέρετε όλους τους λόγους για τους οποίους η σχέση δεν φτούρησε. Απλά πείτε του, ότι θα θέλατε να είστε φίλοι και μείνετε σ΄αυτό. Μη νομίζετε ότι ο Ιχθείς δεν αντιλαμβάνεται ότι ψεύδεστε, αλλά θα εκτιμήσει το τακτ και την ευγένειά σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σας με μεθυσμένα τηλεφωνήματα , γράμματα, εμαιλ, και επισκέψεις, μην ανταποκριθείτε.

Σημείωση: Αν ο Ιχθείς σας απειλήσει ότι θ΄αυτοκτονήσει, θα σας «καθαρίσει», κτλ, δώστε του το τηλέφωνο της Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και μετά εξαφανιστείτε για τα καλά.

Φίλοι με τον πρώην;

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι γίνονται έξοχοι πρώην…χρόνια μετά το χωρισμό. Μέχρι τότε, θα πρέπει να του τηλεφωνείτε κάθε τρεις και λίγο για μια αναπόληση τύπου «τι όμορφα που ήμασταν οι δυο μας κάποτε…». Αυτό βέβαια θα εκνευρίσει τον νυν εραστή σας. Αν εσείς και ο Καρκίνος πρώην σας έχετε παιδιά, να περιμένετε μάχη μέχρις εσχάτων αν σκεφτείτε να διεκδικήσετε την αποκλειστική επιμέλειά τους.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός πρώην θα είναι είτε πολύ καλή είτε πολύ κακή περίπτωση, και ποτέ κάτι ενδιάμεσο. Ή που δεν θα θέλει να σας ξαναδεί στα μάτια του, ή που θα τα βάλει με όλους και όλα κάνοντας οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να σας υπερασπιστεί. Προσοχή στις μεταξύ σας διαμάχες, όταν αυτές αφορούν παιδιά, περιουσιακά στοιχεία, κλπ. Θα χάσετε … εκτός και αν είστε και σεις Σκορπιός. Σ΄ αυτή την περίπτωση, θα χάσετε και οι δύο.

Ιχθείς: Με έναν Ιχθύ δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού δεν πρόκειται να σας αρνηθεί τίποτα. Θέλετε το σπίτι, τα χρήματα, το αυτοκίνητο, τα παιδιά; Δικά σας! Αλλά να θυμάστε να «πολεμάτε» δίκαια, επειδή οι Ιχθείς είναι ένα τυχερό ζώδιο… και το κάρμα δεν αστειεύεται  :D:D:D:D

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...