παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το ζώδιο του 7ου οίκου ως δείκτης συμβατότητας

Το ζώδιο της ακμής του 7ου οίκου αντιπροσωπεύει αυτό που ψάχνουμε σε έναν σύντροφο. Έτσι μπορεί να μας αποκαλύψει ποιος τύπος ανθρώπου είναι συμβατός μαζί μας ή να δηλώσει απλά και σε γενικές γραμμές ποιος μας έλκει.

Το ιδανικό ταίρι για μας είναι κάποιος με τον οποίο «δένουμε», αισθανόμαστε άνετα μαζί του, και δηλώνεται από τo ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 7ου οίκου μας. Η ακμή του 7ου οίκου σε ένα ωροσκόπιο είναι το ζώδιο απέναντι από τον Ωροσκόπο. Το ζώδιο αυτό κυβερνά τον 7ο οίκο, τον οίκο του γάμου, των στενών σχέσεων και των ενώσεων. Ο 7ος (απέναντι από τον 1ο-θέματα του εαυτού) αφορά τις στενές σχέσεις που συνάπτουμε με άλλους ανθρώπους και γι’ αυτό είναι και από τους παράγοντες που μελετώνται πρωτίστως σε μια συναστρία. Εδώ έχουμε να κάνουμε λοιπόν με τον φυσικό νόμο των αντιθέτων. Ένα πρόσωπο του οποίου ο χάρτης είναι το αντιστραμμένο είδωλο του δικού μας, διαθέτει τη φυσική τάση της συμπληρωματικότητας προς τη δική μας προσωπικότητα. Όμως το ζώδιο του 7ου οίκου μας δεν είναι απαραίτητα για μας ένα συμβατό ταίρι, γιατί παρότι μας έλκει το αντίθετό μας, ζώδια στον ίδιο άξονα πολικότητας έχουν τις συγκρούσεις τους.

Οποιοσδήποτε πλανήτης βρίσκεται μέσα στον 7ο οίκο μας, προσθέτει στοιχεία στην εικόνα του ιδανικού συντρόφου. Για παράδειγμα, κάποιος με Ουρανό στον 7ο μπορεί να έλκεται από αντισυμβατικούς, εκκεντρικούς τύπους, ενώ κάποιος άλλος με Σελήνη αναζητά έναν άνθρωπο με μητρικά ένστικτα.

Επίσης, το ζώδιο και η τοποθέτηση του κυβερνήτη του 7ου οίκου παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον σύντροφό μας. Για παράδειγμα, αν κάποιος έλκεται από τους Σκορπιούς, μπορεί να έχει την Αφροδίτη του (έλξη) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (κυβερνήτης του Σκορπιού) ή ο κυβερνήτης πλανήτης του 7ου οίκου του να βρίσκεται στο Σκορπιό.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 7ου ΟΙΚΟΥ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ακμή 7ου οίκου στον Κριό: Θέλετε ο σύντροφός σας να έχει αυτοπεποίθηση, να είναι αποφασιστικός και ικανός να κρατά τα ηνία της σχέσης. Προτιμάτε να σας αναζητούν παρά να αναζητάτε εσείς έναν σύντροφο. Τα παρατεταμένα προκαταρκτικά και το χρονοβόρο φλερτ μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Πιστεύετε ότι πρέπει να διεκδικείτε, αντί να περιμένετε να προκύψει κάτι από μόνο του. Είστε επιρρεπείς σε πρώιμους γάμους, και προχωράτε κατευθείαν στην επόμενη σχέση, αν ο πρώην για οποιονδήποτε λόγο σας «τελειώσει». Το νου σας σε συντρόφους, που προσπαθούν να εκβιάσουν τα πράγματα μέχρι το σημείου που να σας κάνουν να νιώθετε δυσάρεστα, και προσοχή σε δείγματα βίαιης συμπεριφοράς από μέρους τους, ακόμα κι αν βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Μην αγνοείτε ενδείξεις της παραμικρής τάσης τους προς λεκτική ή σωματική βία. Φροντίστε να μην χάνετε τον δικαίωμά σας να αποφασίζετε οι ίδιοι ποια συμπεριφορά θεωρείτε αποδεκτή και ποια όχι. Αν ο σύντροφός σας φαίνεται απρόθυμος να συζητήσει το παρελθόν του, ιδίως όσον αφορά τις στενές σχέσεις του, θα πρέπει να προβληματιστείτε. Αρνηθείτε να μπείτε σε μια σχέση που θεωρείτε καταπιεστική ή ενδεχομένως ακόμα και απειλητική.

Ακμή 7ου οίκου στον Ταύρο: Έλκετε αλλά και επιθυμείτε έναν σύντροφο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα. Η καλή εξωτερική εμφάνιση και η ομορφιά είναι για σας σημαντικά κριτήρια, αφού αν κάποιος δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικός τον απορρίπτετε. Εκτός από την αισθησιακή εμφάνιση, επιθυμείτε ο σύντροφός σας να είναι και να δείχνει υγιής. Σας αρέσει να είναι πρακτικός και κυρίως οικονομικά ευκατάστατος, κάτι που για σας αποτελεί ένα πολύ μεγάλο προσόν, αλλά στην ανάγκη θα μπορούσατε να συμβιβαστείτε έστω και με την καλή οικονομική του …προοπτική. Καλύτερα να είστε δύσπιστοι απέναντι σε εκείνους που διατυμπανίζουν τον πλούτο τους αλλά δεν μπορούν πραγματικά να τον τεκμηριώσουν, ή σ΄αυτούς που δίνουν υποσχέσεις για υλικά αγαθά, τις οποίες όμως ποτέ δεν κρατούν. Δείξτε δυσπιστία απέναντι σε κάποιον που μπορεί να φαίνεται υπερβολικά εμμονικός με την προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση, καθώς αυτό αντιπαραβάλλεται με άλλα θέματα εξίσου σημαντικά για μια επιτυχημένη σχέση. Προσέξτε τους λαίμαργους πιθανούς συντρόφους που ζουν για να τρώνε, εκτός αν προτιμάτε έναν παχύσαρκο σύντροφο που θα φάει και θα πιει του θανατά, αφήνοντάς σας στο τέλος «χήρο/α». Δώστε χρόνο για φλερτ και ερωτοτροπίες, που θα σας επιτρέψουν να εντοπίσετε αυτά και άλλα αρνητικά τα οποία, παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν θα τους πείσετε να αλλάξουν.

Ακμή 7ου οίκου στους Διδύμους: Η νεανική όψη και συμπεριφορά, η ευφυΐα και η επικοινωνιακή δεινότητα είναι στοιχεία που εκτιμάτε ιδιαίτερα στη διαδικασία επιλογής συντρόφου. Η διανοητική επαφή είναι απαραίτητο συστατικό για να θεωρήσετε μια σχέση σας πετυχημένη. Παρότι το σεξ μπορεί να είναι ικανοποιητικό, εντούτοις δεν πρόκειται να απολαύσετε πραγματικά μια σχέση, αν δεν παίζετε μέσα σ΄αυτή σε τακτική βάση «παιχνίδια του μυαλού». Θα εκτιμήσετε έναν σύντροφο που είναι ευέλικτος και ευπροσάρμοστος, ταλαντούχος και με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Θέλετε κάποιον που να μπορεί να κάνει πολιτικές συζητήσεις αλλά και να καταφέρνει να επιδιορθώσει μια χαλασμένη καφετιέρα. Να έχετε το νου σας όμως στους υπερβολικά «ευέλικτους» και «χύμα» τύπους, γιατί μπορεί να αποδειχτούν αναποτελεσματικοί. Αν έχουν στο βιογραφικό τους ασυνήθιστα πολλές διαφορετικές δουλειές σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αποφύγετε να συνδεθείτε μαζί τους – εκτός αν απολαβάνετε το ρόλο του μοναδικού ενήλικα και προστάτη της οικογένειας, που θα πρέπει να αφιερώνει τον περισσότερο από το χρόνο του νταντεύοντας τον «αιώνιο έφηβο» σύντροφό του. Ακόμα κι αν εκτιμάτε την παιδικότητα του αγαπημένου σας, κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα, όταν αποκτήσετε δικά σας παιδιά που θα χρειάζονται το ενδιαφέρον και την αφοσίωσή σας. Σκαλίστε λίγο στο παρελθόν του συντρόφου σας μήπως ανακαλύψετε τυχόν εξαπατήσεις ή απιστίες.

Ακμή 7ου οίκου στον Καρκίνο: Είτε ενδιαφέρεστε να κάνετε οικογένεια είτε όχι, αναζητάτε αλλά και έλκετε κοντά σας συντρόφους με μητρικά ένστικτα. Δεδομένου ότι η δημιουργία μιας «φωλιάς» είναι για σας πολύ σημαντική, θέλετε έναν σύντροφο που να μπορεί να σας προσφέρει πραγματική ασφάλεια και προστασία. Ένα άτομο που έχει ήδη στην κατοχή του ένα σπίτι ή ενδιαφέρεται πολύ να αποκτήσει, θα υπερισχύσει άλλων πιθανών συντρόφων που δεν δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για το ζήτημα αυτό. Σας αρέσουν επίσης οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, και λίγο κτητικοί απέναντί σας. Ένας σπιτόγατος θα ανταποκρινόταν άνετα στις προδιαγραφές. Προσέξτε όμως όποιον, αντί για σύντροφο, στην ουσία ψάχνει έναν γονιό να τον νταντέψει και να τον φροντίσει. Επίσης, προσέξτε τους προικοθήρες, που μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το σπίτι, την ιδιοκτησία, την περιουσία και τα χρήματά σας περισσότερο από ό,τι για τον έρωτά σας. Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που θα «κολλήσουν» πάνω σας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους «ξεκολλήσετε». Διερευνήστε πόσο ευαίσθητοι είναι, και πόσο σκυθρωπιάζουν ή κλείνονται στο καβούκι τους, πριν πείτε ή κάνετε κάτι που θα πληγώσει τα αισθήματά τους.

Ακμή 7ου οίκου στο Λέοντα: Προσελκύετε και επιθυμείτε συντρόφους που έχουν «άστρο» και κάποια καλλιτεχνική ικανότητα. Μια τονισμένη δημιουργική-δραματική προσωπικότητα κερδίζει αμέσως την προσοχή σας! Ανεξάρτητα από την ηλικία του συντρόφου, θα ψάξετε για το «παιδί» μέσα του, μιας και η σπίθα της νεανικότητα είναι για σας ένα στοιχείο πολύ αναζωογονητικό. Αν διέπεται από τη θετική φιλοσοφία του «μπορώ» και «τα καταφέρνω» προσθέτει ένα μεγάλο συν. Προτιμάτε κάποιον που δεν είναι απλά και μόνο καλός εραστής, αλλά που μπορεί να κάνει τον έρωτα και το σεξ μια πραγματική διασκέδαση. Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό μπορεί επίσης να είναι ένα ατού. Μην επιτρέπετε, όμως, η επιθυμία σας για διασκέδαση και καλοπέραση να σας «τυφλώνει» μπροστά σε συντρόφους που δεν έχουν καμία σοβαρή πρόθεση ή κανένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, αλλά σας χρησιμοποιούν απλά για να …περάσουν καλά. Προσέξτε υπαινιγμούς και ενδείξεις που μπορεί να αποκαλύπτουν ότι είναι παρτάκηδες, καυχησιάρηδες, ή εξαρτημένοι από τον τζόγο, ή ότι είναι αδιόρθωτα ανώριμοι. Παρατηρήστε εξονυχιστικά, μήπως όλα όσα δείχνει είναι απλά επίδειξη και φανφάρα. Η καλή εμφάνιση και η γοητεία του συντρόφου δεν θα πρέπει να αντισταθμίζουν άλλα πιο απτά χαρακτηριστικά.

Ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο: Ο σύντροφος που θα σας εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει τις σημαντικότερες απαιτήσεις σας είναι, πάνω απ ‘όλα, πρακτικός και προσγειωμένος. Αόριστες και ουρανοκατέβατες υποσχέσεις δεν σας εντυπωσιάζουν, και επηρεάζουν την επιλογή σας μάλλον αρνητικά. Θα πρέπει να έχει μια επικερδή απασχόληση ή μια σταθερή δουλειά, και σίγουρα δεν θα πρέπει να φοβάται να δουλέψει σκληρά. Ο κοινός νους και η ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι στοιχεία υποχρεωτικά. Πτυχία, μεταπτυχιακά καθώς και οποιαδήποτε άλλα διαπιστευτήρια ανώτερης εκπαίδευσης θα κερδίσουν την προσοχή σας. Μπορεί να σκεφτείτε το γάμο με έναν κατά τα άλλα κατάλληλο υποψήφιο, ο οποίος ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα «σέξι» ή σωματικά ελκυστικός. Όμως, πρέπει απαραίτητα να είναι σεξουαλικά επαρκής, πρόθυμος και ικανός να ικανοποιήσει τις ανάγκες της λίμπιντό σας. Δείξτε μεγάλη προσοχή, αν ο σύντροφός σας εμφανίζει σημάδια υπερβολικής αυστηρότητας και κριτικής, δείχνει εξαιρετικά ιδιότροπος και δεν ικανοποιείται με τίποτα. Κι αυτό, επειδή οι ατέλειες αυτές θα επιδεινωθούν με το χρόνο, και μπορεί να κάνουν τη ζωή σας άθλια. Προσοχή στους υποχόνδριους και τους εργασιομανείς, γιατί είναι τύποι που εύκολα προσελκύετε. Το νου σας επίσης σε όσους φαίνεται να έχουν ένα πολυκύμαντο επαγγελματικό παρελθόν. Δυστυχώς, κάποιοι από αυτούς που έλκετε κοντά σας, μπορεί να είναι ειδικοί στο να παραμένουν στον «κενό χώρο» ανάμεσα από δύο θέσεις εργασίας χωρίς να καταλαμβάνουν ποτέ μία από τις δύο.

Ακμή 7ου οίκου στο Ζυγό: Εδώ το ζώδιο του γάμου και των συντροφικών σχέσεων βρίσκεται στο φυσικό του χώρο, στο «σπίτι του», συνεπώς όσοι έχετε στον 7ο οίκο το Ζυγό δεν βαριέστε ποτέ όταν πρόκειται για θέματα συντροφικών σχέσεων. Έλκετε κοντά σας αλλά και προτιμάτε συντρόφους που εμφανισιακά ανήκουν στην άνω του μετρίου κατηγορία. Οι καλοί τρόποι, η καθαριότητα, το καλό γούστο και η ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά με τους άλλους είναι προϋποθέσεις αναμενόμενες, ακόμα και υποχρεωτικές για όποιον θέλετε πραγματικά να επιλέξετε για σύντροφο. Θα κερδίσουν αμέσως το ενδιαφέρον σας και θα σας φανούν ελκυστικοί όσοι διαθέτουν ταλέντο στις καλές τέχνες, μουσική, ζωγραφική, θέατρο, γλυπτική, καθώς και όσοι ασχολούνται με τα νομικά. Να είστε επιφυλακτικοί με όσους δείχνουν ανίκανοι να πάρουν μια οποιαδήποτε απόφαση αλλά και με εκείνους που ασχολούνται με την εξωτερική τους εμφάνιση πολύ περισσότερο από ό,τι χρειάζεται. Εντοπίστε αν υπάρχουν δείγματα εγωισμού που εκδηλώνονται ως ζήλια ή και απροθυμία να μοιραστεί μαζί σας τα πράγματα ίσα και δίκαια. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή σας, γιατί ο 7ος οίκος στο Ζυγό, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, σχεδόν σας «αναγκάζει» να συντροφεύεστε κατά το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής σας. Αν κάνετε λανθασμένες επιλογές, θα υποχρεωθείτε να περάσετε από όλη αυτή τη διαδικασία ξανά και ξανά – μέχρι να πετύχετε τον mr perfect!

Ακμή 7ου οίκου στο Σκορπιό: Αν ο μελλοντικός σας σύντροφος, δεν έχει σεξαπίλ και σεξουαλικότητα στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, το πιθανότερο είναι να απορριφθεί. Προτιμάτε έναν άνθρωπο που δείχνει διατεθειμένος να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να «χτίσει» μαζί σας μια ουσιαστική και βαθιά σχέση. Αντιπαθείτε τις βιασύνες, ιδιαίτερα αν έχετε αναπτύξει συναισθήματα για τον σύντροφό σας. Η τονισμένη του λίμπιντο θέλετε να «πηγαίνει πακέτο» με τον αισθησιασμό και την «κολασμένη» του εμφάνιση. Παράλληλα, θα το εκτιμούσατε δεόντως, αν τύχει να είναι οικονομικά ευκατάστατος ή αν περιμένει σύντομα μια γερή κληρονομιά. Προσέξτε πάντως εκείνους που έχουν κύριο ή μοναδικό ενδιαφέρον τους τη σεξουαλική ικανοποίηση, ή που οι σεξουαλικές τους ανάγκες δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας. Είναι πολύ εύκολο να προσελκύσετε κάποιον του οποίου οι προτιμήσεις στο κρεβάτι βρίσκονται τελείως έξω από τα όριά σας! Να είστε σε επιφυλακή, προκειμένου να εντοπίζετε τυχόν τέτοια δείγματα, ώστε να μπορείτε να πάρετε εγκαίρως μέτρα τερματίζοντας τη σχέση. Aν έχετε χρήματα, περιουσία ή άλλα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, είναι προτιμότερο να συνάψετε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, ειδικά αν η οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας υπολείπεται κατά πολύ σε σχέση με τη δική σας. Σε περίπτωση που δεν θελήσει να υπογράψει, καλύτερα να ξανασκεφτείτε τη συνύπαρξη μ΄ αυτόν τον άνθρωπο.

Ακμή 7ου οίκου στον Τοξότη: Έχετε μια ιδιαίτερη προτίμηση αλλά και έλκετε συντρόφους από διαφορετικό τόπο/χώρα καταγωγής ή των οποίων η ανατροφή και τα βιώματα είναι σαφώς αντίθετα από τα δικά σας. Στην πραγματικότητα, σας έλκουν οι «ξένοι», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Είναι πολύ πιθανό να ανέχεστε, ή ακόμα και να προτιμάτε, έναν σύντροφο που ταξιδεύει ή που για κάποιους λόγους βρίσκεται μακριά από το σπίτι για διάστημα άνω του μέσου όρου. Δεν θέλετε έναν εραστή που να απαιτεί πάρα πολλή συντροφικότητα ή που να σας «πνίγει» με την αγάπη και την υπερβολική προσοχή του. Απολαμβάνετε κάποιον που του αρέσει να ταξιδεύει μαζί σας συχνά. Η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι ένα πολύ μεγάλο προσόν στο σύντροφο. Προσέξτε όμως τους ανθρώπους που είναι πολύ δυναμικοί, αποστασιοποιημένοι και υπερβολικά ανεξάρτητοι, γιατί δεν θα σας αρέσει ιδιαίτερα να νιώσετε κάποια στιγμή ότι αγνοείστε παντελώς! Το να ρίξετε μια ματιά στο παρελθόν του δεν είναι μόνο σοφό στην περίπτωση αυτή, αλλά και απολύτως απαραίτητο. Κι αυτό γιατί κάποιοι «ξένοι» ίσως να νομίζουν ότι μπορούν να καλύψουν τα λάθη του παρελθόντος τους, δείχνοντας έναν χαρακτήρα πιο επιθυμητό από ό, τι στην πραγματικότητα είναι. Αν υπάρχει κάτι να κρύψουν, ξέρουν ότι θα είναι πιο δύσκολο για σας να το ανακαλύψετε από ό,τι αν κατοικούσε για πολύ καιρό στην περιοχή σας. Έτσι, να είστε πάντα σε επιφυλακή για πιθανές αντιφάσεις, στις οποίες μπορεί να πέσουν.

Ακμή 7ου οίκου στον Αιγόκερω: Η επιλογή του ιδανικού συντρόφου μπορεί να μην είναι εύκολη, και να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο από τον μέσο όρο για να αποφασίσετε. Έλκετε κοντά σας αλλά και προτιμάτε ανθρώπους που οι άλλοι χαρακτηρίζουν συναισθηματικά ψυχρούς. Ο γάμος σας μοιάζει με επαγγελματική συνεργασία, και τον επιδιώκετε μόνο αν είστε βέβαιοι πως έχει τα εχέγγυα να μακροημερεύσει. Θέλετε αλλά και χρειάζεστε έναν πρακτικό, γνωστικό και προσγειωμένο σύντροφο, που θα προσπαθήσει σκληρά να εκτελέσει το ρόλο του, εξασφαλίζοντάς σας ό,τι περιμένετε από εκείνον. Το καλό σεξ είναι σημαντικότερο για σας από το ρομαντισμό, ενώ η αξιοπιστία και το χρήμα που ενδεχομένως διαθέτει ο σύντροφος αξίζουν περισσότερο από την ωραία εμφάνιση και τον αισθησιασμό του, ενώ η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί για σας πρόβλημα. Προσέξτε πιθανούς συντρόφους που μπορεί να είναι πολύ αρνητικοί, γιατί σταδιακά θα σας φτάσουν στο σημείο να μη βλέπετε τίποτα καλό σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε και τότε θα «καταδικαστείτε» να ζείτε σε μια βαριά ατμόσφαιρα πλήρους κατήφειας και ζόφου! Ελέγξτε προσεκτικά τις τυχόν επενδυτικές ή επιχειρηματικές προτάσεις που μπορεί να σας κάνει ή που ο ίδιος προγραμματίζει. Επίσης, «κρατήστε πισινή» αν δείτε πως περιμένει ότι ο γάμος θα σας υποχρεώσει να εκτελείτε υποχρεώσεις επί 24ώρου βάσεως, κάπως σαν ένας άμισθος εργαζόμενος στην επιχείρησή του.

Ακμή 7ου οίκου στον Υδροχόο: Είτε σας αρέσει είτε όχι, έλκετε συντρόφους το λιγότερο «ασυνήθιστους», αφού δείχνετε προτίμηση σε ανθρώπους «ιδιαίτερους» ή «μοναδικούς στο είδος τους». Εξαιρετικής σημασίας για σας είναι το άτομο που θα σας συντροφεύσει να σας τονώνει διανοητικά, να υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και να έχετε δημιουργήσει μεταξύ σας μια στέρεη φιλική βάση πριν ακόμα προχωρήσετε σε σχέση. Αν συμμετέχει ενεργά σε συλλογικές δραστηριότητες, σε ομάδες ή κοινωνικές οργανώσεις, είναι αλήθεια πως θα του δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Ελέγξτε κατά πόσο επικοινωνείτε, πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση. Στρίψτε «αλά γαλλικά» αν δείτε ότι ξεπερνά τα όρια του λογικού και φέρεται παράξενα. Προβληματιστείτε αν τον δείτε να ασχολείται με τα ζητήματα των λεγόμενων «φίλων» του σε τέτοιο βαθμό που να παραμελεί εσάς και τη σχέση σας. Διευκρινίστε από νωρίς, αν το ενδιαφέρον του για σας περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από διανοητική επικοινωνία και συνάντηση «μεγάλων πνευμάτων». Η σεξουαλική συμβατότητα δεν πρέπει να αγνοηθεί, αν επιθυμείτε η σχέση να διαρκέσει.

Ακμή 7ου οίκου στους Ιχθείς: Έλκετε κοντά σας αλλά και προτιμάτε συντρόφους ευαίσθητους, πολύ στοργικούς, ήπιους και κυρίως παθητικούς χαρακτήρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαθέτουν κάποια καλλιτεχνική κλίση ή να είναι ήδη καλλιτέχνες. Επιθυμείτε ανθρώπους ρομαντικούς, γιατί απολαμβάνετε να βρίσκεστε σ΄ένα «βάθρο» και να λατρεύεστε ολοκληρωτικά από κάποιον που πραγματικά εννοεί τα όμορφα λόγια που σας λέει. Ένας «ήρωας του παραμυθιού» που θα σας κάνει να νιώσετε πως βρίσκεστε στη χώρα των θαυμάτων, θα κερδίσει μετά βεβαιότητας το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να δείχνετε ιδιαίτερη προτίμηση σε όσους είναι σωματικά ελκυστικοί, ιδίως αν έχουν όμορφα μάτια, σκούρα μαλλιά και μακριά βλεφαρίδες. Προσέξτε όμως τα άτομα των οποίων οι στόχοι δεν φαίνεται να περιλαμβάνουν απολύτως τίποτε απτό, υλικό ή οικονομικό, γιατί ο έρωτας δεν γεμίζει το στομάχι, ούτε μεταφράζεται σε χρήμα για την πληρωμή των λογαριασμών. Αποφύγετε τύπους που δεν έχουν δείξει καμία αξιοπιστία στο παρελθόν τους, ή αποφεύγουν συστηματικά τις ευθύνες. Σιγουρευτείτε απόλυτα ότι δεν είναι εθισμένοι σε ουσίες ή επιβλαβείς συνήθειες. Να είστε καχύποπτοι με οποιονδήποτε φαίνεται ανίκανος να πάρει θέση σε οτιδήποτε. Αν σας είναι αδύνατο να τους αποδεχθείτε όπως είναι, μην αυταπατάστε ότι μπορείτε να τους φέρετε με τα νερά σας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...