παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια >>> Σαββατοκύριακο!

Κριός:
Η Σελήνη στον Κριό φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Μπορείς αν είσαι σε καλή διάθεση να ανοίξεις γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να ακούσεις κάτι για μια μελλοντική συνεργασία που θα σου φτιάξει τη διάθεση.
Αυτό το σ/κ είναι μαρτυριάρικο. Σαν προπέτης σου ψιθυρίζει το πεπρωμένο, αρκεί να έχει διάθεση να ακούσεις. Τη Κυριακή συνδέεσαι και πάλι με τον γοητευτικό σου εαυτό και κάνεις μικρά θαύματα, κυρίως ενδοοικογενειακά.

Ταύρος:
Η Σελήνη στον Κριό ρίχνει κάπως τα ντεσιμπέλ και αποφασίζεις εσύ την ένταση που σου ταιριάζει. Γιατί από τα πολλά ντεσιμπέλ είχες αρχίσει να μην ακούς την εσωτερική σου φωνή και είχες χάσει και την εσωτερική πυξίδα.
Στις 29-1 θα θυμίζεις εκείνο το Ορφανό την Πολυάννα που σε κάθε κακοτοπιά έβρισκε και κάτι καλό να πει. Να την προσέξεις αυτή την υπεραισιοδοξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές.

Δίδυμος:
Το Σάββατο δες φίλους, επικοινώνησε, συνδέσου με τον κοινωνικό Δίδυμο και κάνε τα δικά σου. Αρκεί να μπορείς να το μαζέψεις τη κρίσιμη στιγμή και μην μπερδέψεις πάλι το θαυμασμό με τη δόξα και στο τέλος σε πουν πάλι νούμερο ή γραφικό.
Η σελήνη στον Κριό σου βγάζει ένα vivere pericolozamente. Θα ήταν καλό όμως να αφήσεις τα ριψοκίνδυνα κόλπα και τα κασκαντεριλίκια.
Την Κυριακή αποφάσισε πού θες να στρίψεις το τιμόνι αριστερά ή δεξιά. Πάντως την υπερβολή την φοράς πάντα στο δεξί σαν κόσμημα.

Καρκίνος:
Η Σελήνη στον Κριό στις 28-1σε συνδέει με το δυναμικό κομμάτι του εαυτού. Επιτέλους ξεβουλώνεις τα αυτιά σου και είσαι έτοιμος να δεχτείς το διαφορετικό. Το Σάββατο στις 28-1 το εξάγωνο Ερμή Ουρανού ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις σε χαλαρό επίπεδο.
Στις 29-1 μην είσαι φειδωλός με τις λέξεις και τσιγκούνης με τα συναισθήματα. Δεν φτάνει που νιώθεις όπως αισθάνεσαι - πρέπει να μπορείς και να το εκφράσεις. Στο συναίσθημα έχεις ένα μπλοκάρισμα όμως εσύ κρατάς και το μαχαίρι και το καρπούζι. Όπως το μπλόκαρες έτσι ξεμπλόκαρε το.

Λέων:
Εκεί που κάνεις μπάνιο μπορεί να πεις ‘εύρηκα’! Το Σάββατο 28-1 έχουν την τιμητική τους όλες οι καλές ιδέες. Δεν θα νιώσεις ακριβώς βασιλιάς στο θρόνο σου αλλά θα θυμηθείς πού έχεις ξεχάσει την κορώνα σου και την περηφάνια σου.
Την Κυριακή άλλαξε σελίδα ότι και αν σημαίνει αυτό. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Πριν νικηθείς στη γη της Γεδρωσίας άλλαξε στρατηγική και μην πηγαίνεις κατά πάνω στην καταστροφή, ειδικά όταν το βλέπεις το πράγμα από χιλιόμετρα.

Παρθένος:
Δεν είναι ότι δεν έχεις έξυπνες ιδέες. Είναι ότι το πράγμα χωλαίνει στην υλοποίηση - δηλαδή όπως λέει και ένα τραγουδάκι «άλλα λέω άλλα κάνω και αλλά εννοώ». Με αυτά και τούτα το πράγμα έχει κουραστεί και εσύ μόνο μπορείς να το ξεκουράσεις.
Το Σάββατο ο Ερμής εναρμονίζεται με τον ουρανό (καιρός του ήταν!) που σημαίνει ότι θα βρεις το κουράγιο να βάλεις το έξυπνο σου πόδι στα ταραγμένα σου φρένα.
Την Κυριακή στις 29-1 σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ που έλεγε και ένα άλλο τραγουδάκι. Ναι σπάσε τη μέση σου τι σου ζητάνε δηλαδή: να ‘σαι αυθόρμητος και να ξεχάσεις κάπως τον παρθένο που κρύβεις μέσα σου - ναι αυτόν τον δημόσιο υπάλληλο που τα κάνει όλα με τον αυτόματο πιλότο και τον χάρακα από δίπλα…

Ζυγός
Πολλά ναι λες το τελευταίο καιρό και μετά λες γιατί με πιάνουν κότσο και αναρωτιέσαι… Μήπως έτσι για αλλαγή να πεις κανένα ηρωικό όχι αυτό το σ/κ; Γιατί όπως έλεγε και η May West «’Όταν είμαι καλή είμαι πολύ καλή, αλλά σαν κακιά είμαι καλύτερη.»
Το Σάββατο 28-1 με τη Σελήνη στον Κριό μπορείς να πατήσεις επιτέλους πόδι και να πεις τα πράγματα με το όνομα τους (έξω από τα δόντια).
Την Κυριακή επιτέλους συνδέεσαι με το γοητευτικό κομμάτι του εαυτού σου και νιώθεις μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Α γεια σου! Συνέχισε έτσι και όπου σε βγάλει. Αρκεί να μην ξεχάσεις ανοιχτό το φερμουάρ σου. Και έχουμε πάλι μπελάδες - και όχι τίποτα άλλο δεν είσαι καλός με τις δικαιολογίες.

Σκορπιός
Το Σάββατο το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού φέρνει καλά μαντάτα στα αυτιά σου και η καρδία σου την νιώθει μια πρώτη ανακούφιση. Βέβαια έχει πάει και έχει έρθει αμέτρητες φορές και έτσι δεν σε λες και χαλαρό.
Όμως βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενώ δεν έχεις «Μεγάλες προσδοκίες» βρίσκεις το κουράγιο να πεις στην Μις ότι ο γάμος δεν θα γίνει, και να μην περιμένει άλλο.
Την Κυριακή σε πιάνει μια βιασύνη, όμως μέτρησε τα πράγματα και προσπάθησε πριν κάνεις το οτιδήποτε να είσαι εκατόν πενήντα τοις εκατό σίγουρος. Δηλαδή μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που μετά θα τα σκυλομετανιώσεις. Τουτέστιν προσπάθησε να είσαι φυσιολογικός.

Τοξότης:
Ενώ όταν κάνεις πρόβες στον καθρέφτη μια χαρά τα λες (και ενώ γενικά τη σύνεση την έχεις από δίπλα - και τη λογική επίσης) όταν κάθεσαι απέναντι του το τελευταίο καιρό τα χάνεις, και δεν το πάς το πράγμα ωραία αγέρωχα και Τοξοτίσια.
Στις 28-1 το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού θα φέρει το αναπάντεχο πιο κοντά. Αυτός που θα σε ξαφνιάσει περισσότερο είναι ο εαυτός σου.
Την Κυριακή έχεις μια καλή ευκαιρία για ουσιαστική ξεκούραση και ζεν διάθεση: μην αφήσεις κανέναν να στη χαλάσει.

Αιγόκερως:
Το Σάββατο 28-1 το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού φέρνει την έμπνευση και πάλι στη ζωή και επιτέλους σου βγαίνει το καλλιτεχνικό σου. Αφήνεις κατά μέρος τον πολύ πρακτικό σου εαυτό και βάζεις στη ζωή σου και λίγη ποίηση – ό,τι και αν σημαίνει η ποίηση για σένα.
Την Κυριακή θα έχεις μια αναλυτική τάση στη ζωή και στα πράγματα. Καλύτερα όμως είναι να αφήσεις τα πολλά λόγια και να εμπιστευτείς το ένστικτο να σε οδηγήσει.
Γενικά να θυμάσαι η ανάλυση δεν σου βγαίνει σε καλό αυτό το διάστημα, ενώ το ένστικτο και ο αυθορμητισμός σου ταιριάζουν γάντι.

Υδροχόος:
Ακόμα μια μέρα που νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου και ότι φοράς το σωστό νούμερο παπούτσια. Πλέον το πας με τη μέρα και καλά κάνεις αφού βλέπεις ότι οπότε κάνεις σχέδια η ζωή γελάει. Αφέσου στα κύματα και αυτά θα σε βγάλουν στη στεριά - όσο πιο χαλαρός είσαι τόσο πιο αποτελεσματικός γίνεσαι.
Ο Ερμής στο ζώδιο σου βοηθάει την επικοινωνία και στις 28-1 το εξάγωνο Ερμή- Ουρανού φέρνει το απρόσμενο ένα βήμα πιο κοντά σου. Αν τεντώσεις το χέρι σου μπορεί και να το πιάσεις - ειδικά αν δεν είσαι απ αυτούς που φοβούνται τα ριψοκίνδυνα.
Την Κυριακή καλύτερα μην πεις πολλά. Μείνε σιωπηλός και γοητευτικός. Γίνε ο παρατηρητής της ζωής και του εαυτού. Ίσως δεις κάτι που σου διέφευγε…

Ιχθύς:
Το Σάββατο 28-1 τα κέφια είναι ανεβασμένα. Βέβαια νιώθεις μια φυσική κούραση που σε κρατάει κάτω, αλλά αν ακολουθήσεις τη ψυχή σου θα δεις ότι θα ξεκουραστεί σχεδόν μαγικά και το σώμα. Τουτέστιν μην μείνεις σπίτι με το τηλεκοντρόλ στα χέρια.
Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Κριό ευνοούνται τα μικρά και μεγάλα ταξίδια του μυαλού και του κορμιού. Μπες στο αυτοκίνητο, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και άφησε τα χιλιόμετρα να κάψουν τα σκουπίδια της μνήμης...

 http://www.youtube.com/watch?v=dBBBvuShRaw

www.lifo.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...