παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρολογία & σεξουαλική συμπεριφορά

Πώς να πείσετε έναν Τοξότη να σας (ξανα)πάρει τηλέφωνο, έναν Κριό να διατηρήσει τη σχέση του ή έναν Αιγόκερω να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά του για να σας συναντήσει;

Η ατομική ιδιοσυγκρασία στη σεξουαλικότητα, οι προσωπικές προτιμήσεις, το στιλ, οι φαντασιώσεις και γενικότερα η σεξουαλική συμπεριφορά των ζωδίων είναι εξαιρετικά περίπλοκος αλλά και ενδιαφέρον κλάδος της κλασικής αστρολογίας που δεν αρκείται να εξετάσει μόνο τους βασικούς παράγοντες όπως είναι το ηλιακό ζώδιο, τον Άρη και την Αφροδίτη αλλά ένα συνδυασμό της συνολικής εικόνας του κάθε χάρτη ξεχωριστά.

Οι αισθήσεις είναι θέμα των 4 στοιχείων

Η κατανομή των στοιχείων στο χάρτη μας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Όλα τα ζώδια της γης, όπως και της φωτιάς έχουν αρκετό πρωτογονισμό τον οποίο προσπαθούν να αναβιώσουν.

Γη: Τα γήινα επιθυμούν να έχουν επαφή με τη μάνα γη-ό,τι κι αν σημαίνει αυτό-στην επαφή με τη φύση, το έδαφος, τους εξωτερικούς χώρους, αρκεί να υπάρχει η βεβαιότητα της ασφάλειας αλλά και μιας άνεσης που ίσως τους προσδίδει η εμπιστοσύνη στο σύντροφο.

Φωτιά: Τα πύρινα αγαπούν τη φωτιά και τη ζέστη, εκφράζονται άμεσα και με περίσσιο πάθος και δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην προκλητική και άγρια εμφάνιση. Είναι γεμάτοι φλόγα, έτοιμοι να κάψουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Αέρας: Τα αέρινα προτιμούν πιο εκλεπτυσμένες παρουσίες, καθότι είναι του εγκεφαλικού ερεθίσματος. Έτσι, αν θέλετε να προκαλέσετε έναν αέρινο τύπο, προσπαθήστε να διεγείρετε τη φαντασία του και μην τσιγκουνευτείτε τα λόγια σας γιατί παίζουν εξαιρετικά λογοπαίγνια και διανοητικά παιχνίδια.

Νερό: Το πολύ νερό σε ένα χάρτη (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες) δεν έχει ανάγκη τόσο από διανοητικά ερεθίσματα όσο επιθυμεί τη συναισθηματική τροφοδοσία από ένα ανελέητο χαϊδολόγημα μέχρις εσχάτων, που τους είναι άκρως απαραίτητο.

Αποκαλύψεις

Κριός: Προτιμά να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, γι΄αυτό απλώς δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο του το κεφάλι και το πρόσωπο και σημείο κλειδί η ανυπομονησία και ο εύθικτος εγωισμός του.

Ταύρος: Δίνουν την εντύπωση συντηρητικών τύπων, που στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων. Δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο ο λαιμός και σημείο κλειδί η άνεση, προκειμένου να εκφράσουν τη φιληδονία που τους διέπει.

Δίδυμοι: Ενδιαφέρονται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Παίξτε μαζί τους με έξυπνα ευφυολογήματα που να υπονοούν τις εμπειρίες σας. Η φαντασία τούς οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποίησης. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο τα χέρια, οι παλάμες, οι ώμοι. Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς, η συνεχής πληροφορία ήχου και εικόνας, που τους εξιτάρει.

Καρκίνος: Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι, είναι πολύ συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία που να τονίζουν τη σταθερότητά σας. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το στήθος, και κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς ο ρομαντισμός και το συναίσθημα.

Λέων: Δείξτε το θαυμασμό και την εκτίμησή σας σ΄ένα Λέοντα και επιβεβαιώστε τον για τη μοναδικότητά του. Είναι άνθρωποι τολμηροί, δυνατοί και απίστευτα θαρραλέοι και τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν το θαυμασμό σας. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο η πλάτη τους, και κλειδί ερωτικής συμπεριφορά η αριστοκρατική έκφραση και ο θαυμασμός στο πρόσωπό τους.

Παρθένος: Η εντύπωση που δίνουν δεν έχει να κάνει με αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε, αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ΄αυτούς που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το στομάχι τους, και κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφορά η ευγένεια, η καθαριότητα και η πρωτοτυπία.

Ζυγός: Βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον είναι προσεγμένο και διακριτικό προτού φτιάξετε ατμόσφαιρα. Οι Ζυγοί αγαπούν την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το κάτω μέρος της πλάτης, οι γλουτοί, και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς τα ωραία λόγια και τα τρυφερά υπονοούμενα.

Σκορπιός: Η μυστηριώδης γοητεία των Σκορπιών ταράζει και τους πιο σεμνότυφους, γι΄αυτό να είστε κυριολεκτικά «έτοιμοι για όλα» όταν προσεγγίσετε ένα Σκορπιό. Είναι παθιασμένοι ερωτύλοι που καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς, με σκοπό την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση. Ευαίσθητο σημείο τους, τα όργανα αναπαραγωγής, και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς η προκλητική θέση τού «δεν υπάρχει τίποτα να με σταματήσει»!

Τοξότης: Είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και ενδιαφέροντας συνομιλητές, γι΄αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετε και με διάθεση χαλαρή. Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό, αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Ευαίσθητο σημείο τους οι μηροί, και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς οι συνεχείς περιπέτειες.

Αιγόκερως: Η ζωή τους είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα. Αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία τους σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί! Ευαίσθητο σημείο τους τα γόνατα και κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς οι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.

Υδροχόος: Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους ως οντότητες, ως προσωπικότητες, γι΄αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά προτού ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις και δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες. Ευαίσθητο σημείο τους οι γάμπες και οι αστράγαλοι, ενώ κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεών τους και η εγκεφαλική διέγερση του συντρόφου τους.

Ιχθύες: Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα. Ευαίσθητο σημείο τους τα πόδια και κυρίως οι πατούσες, ενώ κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.

Βασιλική Κόντη – «Αστρολόγος»

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...