παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αλ Καπόνε - Ο περίτεχνος χαμογελαστός μαφιόζος

O Al Capone (Alphonse Gabriel) γεννήθηκε σαν σήμερα 18/1/1899 στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στις 9.30 το πρωί

Ο γνωστότερος κακοποιός όλων των εποχών, ήταν παιδί Ιταλών μεταναστών που επέδειξε από μικρός μία εριστική συμπεριφορά, ανταποδίδοντας μάλιστα το χαστούκι στη δασκάλα του, σε ηλικία 14 ετών. Ήταν ένα ενεργητικό αλλά και αδίστακτο παιδί που έβρισκε διέξοδο σε επικίνδυνα παιχνίδια. Αυτή ήταν και η πρώτη του αποβολή, που τον έστειλε να μαθητεύσει στον πρώτο gangster της εποχής του.

Η Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο, τον προμήθευε με αρκετή επιθετικότητα και παρορμητισμό.
Ως γνήσιος Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ, έφτασε στην κορυφή της πυραμίδας του οργανωμένου εγκλήματος, παίρνοντας τα σκήπτρα μιας αυτοκρατορίας που περιελάμβανε παράνομα ποτοποιεία, χαρτοπαικτικές λέσχες και πορνεία.

Μάλιστα όλα αυτά ενδεδυμένα με την αντίθεση του Κρόνου κυβερνήτη του Ήλιου του και του Ποσειδώνα κυβερνήτη του ωροσκόπου του.

Είχε 1.000 δολοφόνους προσωπικό ενώ στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται περίπου 300 φόνοι. Η σφαγή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου μέλη μιας ανταγωνιστικής "συμμορίας" δολοφονήθηκαν άγρια, έχει μείνει στην Ιστορία.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον έκανε σκληρό και αδίστακτο.

al_caponeΑυτή η εμπλοκή με τον υπόκοσμο έχει τη σφραγίδα του Δία στο Σκορπιό στον 8ο οίκο, ο οποίος επέδρασε και προστατευτικά ως ένα βαθμό, μια και επέζησε από τις εκδικήσεις των συμμοριών. Πέραν αυτού, ο Δίας κυβερνά το μεσουράνημα και βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ερμή, οικοθετημένο στον 10ο οίκο του μεσουρανήματος.

Αυτός είναι και ο λόγος που η φήμη του εξαπλώθηκε τόσο πολύ, αφού το μυαλό του κινούνταν διαρκώς και πολύ εύστοχα, στις κομπίνες και στον απαράμιλλο σχεδιασμό τους.

Το 1931 καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή, ενώ το 1934 στη φυλακή του «Αλκατράζ» ήταν ο πιο διάσημος κατάδικος.
Λίγο πριν από την καταδίκη του είχε δηλώσει το εξής σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κορνήλιο Βάτερμπιλντ: «Πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε τον κοσμάκη να γεμίσει το στομάχι του και να κρατήσει ζεστό το σπίτι του. Αν δεν το κάνουμε δεν θα μείνει κανένας ζωντανός».

Το Ταυ- τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Ήλιο και σε τετράγωνο με τη Σελήνη, δημιουργούσε εκτός από επιθετική δράση και μια υπόγεια συμπεριφορά. Αυτός ο σχηματισμός ήταν το κλειδί του ωροσκοπίου του, με το οποίο ξεκλείδωνε οποιαδήποτε πόρτα ήθελε να λεηλατήσει.

Παντρεύτηκε την Ιρλανδέζα Mary Coughlin Capone, Αka Josephine μετά τη γέννηση του μοναδικού του παιδιού, του γιού του Albert Francis Capone, που έπασχε κι αυτός από σύφιλη. Επέζησε φτιάχνοντας τη δική του οικογένεια, κάνοντας 4 κορίτσια και ζώντας μια ζωή εντελώς αντίθετη από του πατέρα του, ενώ άλλαξε και το επίθετό του σε Brown.
Ο Al Capone βγήκε από τη φυλακή το 1939 με μείωση της ποινής του.
Η υγεία του ήταν κατεστραμμένη από τη σύφιλη, αλλά και η ψυχολογία του ήταν άσχημα. Η συρροή θαυμαστών είχε λήξει.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του 6ου οίκου της υγείας του που ήταν άμεσα συνδεδεμένος με τη Σελήνη κυβερνήτη του 5ου οίκου (τζόγος, δραστηριότητες) και με την αντίθεση με τον οικοθετημένο Άρη στον 5ο οίκο, του έδωσαν μια ανεξέλεγκτη τάση που η ορμή της τον αποδυνάμωσε πνευματικά και σωματικά.

Στα της δεκαετίας του '30 άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας, που πιθανά οφείλονταν στη σύφιλη που είχε κολλήσει σαν νεαρός.
Νοσηλεύτηκε επί χρόνια στο νοσοκομείο της φυλακής και δεν επέστρεψε ποτέ στο Σικάγο, τουλάχιστον ως gangster.
Το 1946 οι γιατροί του δήλωσαν πως η νοημοσύνη του δεν ξεπερνά αυτή ενός 12χρονου παιδιού. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στη Φλόριδα κοντά σε πολύ στενούς του συγγενείς και πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 48 ετών.

Πολύ νέος για θάνατο, πολύ γηραιός για ζωή!

 

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/15895-Al-Kapone-O-peritechnos-chamogelastos-mafiozos

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...