παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΧΘΕΙΣ Κ ΥΔΡΟΧΟΟΣ!

Γεια σας! Σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά τώρα πήρα την απόφαση να ζητήσω τη γνώμη σας, αστρολογική κι όχι μόνο, σε ένα θέμα που πολύ με βασανίζει. Αισθηματικό... τι άλλο!

Έχω μια ιστορία 2,5 χρόνια τώρα με έναν Υδροχόο πολύ περίεργο άτομο. Δεν την ονομάζω τυχαία ιστορία, γιατί σχέση δεν τη λές. Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα, απόστασης, διαφορά κουλτούρας, διαφορά ηλικίας (το τελευταίο είναι το πιο αμελητέο, τα άλλα είναι τα σοβαρότερα). Ξεκίνησε σα σχέση, πλακωθήκαμε (τον σκυλοβρισα -απορώ πώς μου ξαναμίλησε μετά απ αυτά που του έσυρα), χωρίσαμε, αλλά κανείς από τους δυο δε μπορούσε να ξεχάσει τον άλλο με αποτέλεσμα να συναντιομαστε αραιά κ πού κ να κάνουμε σεχ βασικά. Να μη σας κουράζω, αν θέλετε σας δινω κι άλλες λεπτομέρειες αργότερα, επειδή εγώ δέθηκα (αν και συνολικά 9 φορές ολες κι όλες βρεθήκαμε) και δεν μπορώ να δω την ιστορία μόνο σεξουαλικά, δεν πήγα στην τελευταία συναντηση που είχαμε κανονίσει κ του είπα πώς ακριβώς ένιωθα κ ότι δε θελω να τον ξαναδώ. Πίστευα ότι θα εφευγε τρέχοντας με τη λέξη "δέσιμο" και θα ησύχαζα, αλλά τι έκπληξη! μου τηλεφώνησε και σχεδόν με παρακαλούσε να πάω να τον δω. Αρνήθηκα ξανά, τον πιεσα να μου πει τι συμβαίνει στη ζωή του γιατί γενικά φέρεται περίεργα, αντιφατικά, ότι είμαι σίγουρη πώς έχει σχέση με άλλη κ γιατί δε μου λέει τι συμβαίνει στη ζωή του να ξέρω κ γω τι να περιμένω... τι μου απάντησε; "Ποτέ δε θα σου πω την αλήθεια για μένα"! Κουφάθηκα! Μήπως παιρνει ναρκωτικά αναρωτιέμαι!!!

Τεσπά, επειδή στη συναστρία βλέπω εκτός από τον κλασικό Πλούτωνα (τετράγωνο με Αφροδίτη, σύνοδο με ΒΔ) και κάτι τρίγωνα με Κρόνο και κάτι ωραίες Σελήνες με Αφροδίτες ανησυχώ... υπάρχει περιπτωση να γλυτώσω ποτέ απ αυτόν; Με νυχια και με δόντια κρατιέμαι να μην τον ξαναδώ...!!!

Οι ημερομηνίες μας: Εγώ 16/3/1969 ώρα 20.40, αυτός 29/1/1979 ώρα δεν ξέρω. Ζητάω τα φώτα σας γιατί τελευταία άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία και δε γνωρίζω παρά τα βασικά...

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...