παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΑΠΟ 14/1-8/2

Μυστικές συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων για σας από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε, γιατί μπορεί να περνάτε καλά μέσα από υπέροχα εξιδανικευμένες, παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, αλλά πολύ πιθανό να χρειαστεί αργότερα να το πληρώσετε πολύ ακριβά. Προσέξτε κάθε σας βήμα, γιατί μπορεί το διάστημα αυτό το παρασκήνιο να σας ευνοεί, αλλά τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος σας είναι πολλά και επικίνδυνα. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που σας έχουν δημιουργήσει απώλειες και κατά το παρελθόν.
Μια περίεργη τύχη θα σας φέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, αλλά θα πρέπει να έχετε όλες σας τις αισθήσεις σε εγρήγορση για να μην τη χάσετε μέσα από τα χέρια σας. Γεμάτο νέες ευκαιρίες θα είναι όλο αυτό το διάστημα και θα λύσετε αρκετά προβλήματα σε ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό, παρόλο που πιθανό να συνεχίσουν να σας δυσκολεύουν κατά κάποιον τρόπο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα κερδίσετε πολλά δώρα τόσο από τον αισθηματικό, όσο και από τον επαγγελματικό τομέα που τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα πιό σοβαρά και να γίνετε περισσότερο συμβιβάσιμοι με τα «θέλω» των άλλων. Μπορεί να είστε διαφορετικοί και να ζητάτε άλλα πράγματα από κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά το διάστημα αυτό θα δείτε πως θα πρέπει να υποχωρήσετε, αλλιώς καλύτερα να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Ο χώρος της καριέρας κρύβει πολλές νέες ευκαιρίες, αλλά και πολλές παγίδες τώρα. Κινηθείτε προσεχτικά και συνεργαστείτε μαζί με άλλους για να κερδίσετε όσο γίνεται περισσότερα. Ένας συνεταιρισμός, ένας γάμος, ένας αρραβώνας ή μια συμβίωση θα ήταν ότι καλύτερο αφού πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικά, παρόλο που νιώθετε περίεργα αυτό το διάστημα. Πολλές νέες γνωριμίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, και προτάσεις θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα, αλλά θα επιδιώκετε και την ηρεμία και την απομόνωσή σας παράλληλα. Στείλτε τα μηνύματα που θέλετε. Συναντήστε ανθρώπους ιδιαίτερα γοητευτικούς και ξεκινήστε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες αφού έχετε πολλά να κερδίσετε τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα το διάστημα αυτό. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε, πάντα με προσοχή. Ξεκινήστε διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, σεμινάρια και δημόσιες σχέσεις που θα σας μάθουν πράγματα, θα σας ανανεώσουν και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με τους άλλους.
Το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα φέρει τεράστια ερωτική έλξη για πρόσωπα και καταστάσεις γεμάτα μυστήριο. Ο ερωτικός τομέας θα είναι υπερδραστήριος, όλο πάθη και εντάσεις, οι οποίες μπορούν να σας βγουν και σε καλό. Αποφύγετε τη ζήλια, την έντονη κτητικότητα και τον απόλυτο έλεγχο στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν γιατί μπορεί να χαλάσετε σχέσεις που πάνε αρκετά καλά, ή αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβληματάκια. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε αδιέξοδες, κρυφές ή παράνομες σχέσεις που δεν σας βγάζουν πουθενά, μπορεί να σας προκαλέσουν μεγάλο πόνο και απογοήτευση και ελάχιστες στιγμές χαράς και απόλαυσης.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου θα κάνει τους άλλους λίγο πιο θετικούς μαζί σας, ακόμα κι εκείνους που ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι ή αρνητικοί κατά το προηγούμενο διάστημα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ανθρώπους που είχατε ψυχραθεί, αρκεί να κάνετε κι εσείς κάποια μικρά βηματάκια εκεί που πιστεύετε πως πραγματικά αξίζει. Μη χάνετε όμως πολύτιμο χρόνο αν δείτε πως δεν αξίζει. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην είστε υπεραισιόδοξοι και πολύ σίγουροι για πρόσωπα και πράγματα που δεν έχετε ελέγξει λεπτομερώς εσείς οι ίδιοι, για να μην γίνουν λάθη ανεπανόρθωτα.
Πρακτικά ζητήματα θα χρειαστεί να επιλύσετε με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου ακόμα κι αν σας φαίνονται ιδιαίτερα δυσάρεστα ή βαρετά. Πρακτικά ζητήματα που είτε αφορούν τις σημαντικότερες σχέσεις σας, είτε τη δουλειά θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα, αφού μάλλον σας έχουν ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά. Δεν θα πρέπει να πιέζετε καταστάσεις που βλέπετε πως δεν είναι ακόμα ώριμες για σας. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, χρησιμοποιώντας την υπέροχη διπλωματία σας να μάθετε τι συμβαίνει εκεί που υπάρχουν κάποια μπερδεμένα μηνύματα ή δεν ξέρετε ακριβώς που βαδίζετε, για να σας φύγουν και οι αμφιβολίες. Προσέξτε περισσότερο θέματα εργασιακά και υγείας.
Μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου να σας ευνοεί κυρίως σε θέματα ερωτικά και παιδιών, αλλά θα σας φέρει και κάποια προβλήματα από λάθος εκτιμήσεις και κινήσεις. Θα βγαίνετε πιό συχνά έξω για διασκέδαση θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα έρθετε πιό κοντά με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αλλά πολύ πιθανό να υπάρξει και μια δυσαρέσκεια από άλλες στενές σχέσεις σας. Η δημιουργικότητά σας αυτές τις μέρες θα είναι το κάτι άλλο, αλλά δεν θα μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά. Τολμήστε να κατακτήσετε και να περάσετε καλά με τους ανθρώπους που θέλετε, όμως προσέξτε να μην ρισκάρετε πολλά.
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για σας. Μάλλον θα σας φέρει κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, άγχος, κούραση ή και αγωνία για τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας, να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα μέσα σε αυτό που αποφεύγατε καιρό, να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα μέρος της ακίνητής σας περιουσίας ή να τρέχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και προσπαθώντας να λύσετε παρεξηγήσεις πιθανό να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μη δημιουργήσετε κόντρες και εντάσεις γιατί θα βγουν εις βάρος σας. Καλύτερα να κρατήσετε τις αποστάσεις σας για να μην υπάρξουν προβλήματα.
Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου θα φέρει πολλές καινούργιες ευκαιρίες και προτάσεις για σας τις οποίες θα πρέπει να δεχτείτε, εφόσον διαπιστώσετε πόσο πολύ σας ευνοούν. Θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και πράγματα, θα έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο σε μέρη γνώριμα και μη, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Μπορεί οι συνεχείς μετακινήσεις να σας κουράσουν αλλά μέσα σας θα νιώσετε μια βαθιά ικανοποίηση για αυτά που θα πετύχετε αυτό το διάστημα, γι’ αυτό, μην κάτσετε ούτε λεπτό. Τρέξτε να προλάβετε όλη την εύνοια της περιόδου αυτής.
Πολύ καλά νέα σας φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων κυρίως για θέματα οικονομικά όπου θα φροντίσει για σας από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου. Θα έχετε μια αύξηση των εσόδων σας, αλλά προσέξτε πολύ για να μην έχετε και μία παράλληλη αύξηση στα έξοδα, λόγω του ότι θα θέλετε να κάνετε μια σειρά από αγορές αυτό το διάστημα. Αναζητήστε νέες δουλειές που θα σας αποφέρουν νέες πηγές εσόδων τις μέρες αυτές που θα παραμείνουν σταθερές από τώρα και στο μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα τώρα μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις που είναι σημαντικές και έχουν πολλά ακόμα να σας δώσουν. Μην ανακατεύετε θέματα αισθηματικά, οικογενειακά και οικονομικά γιατί δεν σας συμφέρει.
Στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη θα παραμένει από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου και θα βάλει το χεράκι της διορθώνοντας πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας, αλλά και πάλι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε πως έχετε μία ακόμη ευκαιρία με το σύντροφό σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργια βήματα μαζί, αρκεί να αποφύγετε αρνητικές συζητήσεις και τη γκρίνια. Βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, αναθερμάνετε σχέσεις που είχαν παγώσει, βελτιώστε τα έσοδά σας με νέες κινήσεις και κάντε δημόσιες σχέσεις που θα προωθήσουν όλα σας τα σχέδια.

πηγη:olafree.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...