παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δια χειρος newflame.....lilith στούς Οικους.
Γενέθλια Μαύρη Σελήνη στους οίκους
Ο οίκος στο οποίον είναι τοποθετημένη η γενέθλια Μαύρη Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πώς θα εκδηλωθεί η σκιά στη ζωή μας. Η τοποθέτηση στον οίκο δείχνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εκδηλωθούν τα θέματα της Σκιάς. Ουσιαστικά, ο γενέθλιος οίκος της Μαύρης Σελήνης δείχνει τον τομέα της ζωής, όπου η σκιά είναι βαθιά ριζωμένη και όπου θα αντιμετωπίσουμε τις μεγαλύτερες και πιο επίμονες προκλήσεις στη ζωή. Ωστόσο, χάρη στη δυαδική φύση της Μαύρης Σελήνης, φέρνει επίσης ένα μεγάλο δώρο για αυτόν τον τομέα της ζωής.

Μαύρη Σελήνη στον 1ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στο πώς χρησιμοποιούμε την προσωπική μας ενέργεια, ποια είναι τα κίνητρά μας και την αίσθηση της συνολικής ευημερίας. Η προσωπική εμφάνιση ή ο τρόπος που εμφανιζόμαστε σε άλλους αποτελεί συχνά μια σημαντική έγνοια. Αν η σκιά ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό, τα πρότυπα συμπεριφοράς μας θα το αντανακλούν έντονα αυτό. Αυτή η τοποθέτηση της Μαύρης Σελήνης είναι έντονα προσωπική και θέματα της σκιάς μας θα έχουν δραματικές επιπτώσεις στις ζωές μας.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η τεράστια ποσότητα της προσωπικής ενέργειας που βρίσκεται στη διάθεσή μας. Αυτό το επίπεδο της ενέργειας μπορεί να αναδείξει φανταστικούς θεραπευτές και πάρα πολύ δημιουργικά άτομα. Μπορούμε να καταφέρουμε μνημειώδη κατορθώματα και να έχουμε μια παράξενη ικανότητα να μετατρέψουμε τα «αρνητικά» σε «θετικά».

Μαύρη Σελήνη στο 2ο οίκο

Προκλήσεις: Ο μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με το πόσο ασφαλείς νιώθουμε. Οικονομικοί έγνοιες φαίνεται να μας ταλαιπωρούν. Η πλευρά της σκιάς θολώνει τα όρια ανάμεσα στις συναισθηματικές ανάγκες και τις υλικές/ οικονομικές ανάγκες. Συμπεριφορές προς τους συντρόφους μπορεί να εξαρτώνται από τα θέματα ασφάλειας. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στα συστήματα αξιών μας, το οποίο μπορεί μερικές φορές να φαίνεται αντίθετο με τη συμπεριφορά μας.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η γενναιόδωρη, άνετη αίσθηση που προκαλούμε σε άλλους, με συνέπεια πολλές ουσιαστικές, διαρκείς προσωπικές σχέσεις. Οι άνθρωποι πραγματικά απολαμβάνουν να είναι μαζί μας, βρίσκοντάς μας όχι μόνο όμορφους, αλλά και αφοπλιστικούς.

Μαύρη Σελήνη στον 3ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με την αυτο-έκφραση. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στην άκαμπτη στάση και στις ισχυρές απόψεις που μπορεί να μας προκαλέσουν μια ατελείωτη σειρά προβλημάτων. Μερικές φορές υπάρχει τεράστια σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε στη ζωή. Τα πρώτα χρόνια ζωής έχουν μια πιο έντονη επίδραση πάνω μας από ότι στους άλλους. Οι επιπτώσεις της παιδικής ηλικίας υφαίνουν το δρόμο τους στην μετέπειτα ζωή με τον πιο αποφασιστικό τρόπο. Ζητήματα με τα αδέλφια μπορεί να καθυστερήσουν όλη την ενήλικη ζωή.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι οι παράξενες, απαιτητικές δυνάμεις μας για παρατήρηση και επικοινωνία. Αυτά τα ταλέντα μπορούν να εφαρμοστούν με πολλούς τρόπους. Επίσης, η ακρίβεια μας στην αντίληψη καταστάσεων, μας δίνει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα στη ζωή.

Μαύρη Σελήνη στον 4ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με το σπίτι μας και την αίσθηση του σπιτιού. Η σκιά είναι εμποτισμένη με μια υπερ-ταύτιση με το σπίτι και πολλή προσπάθεια αφιερώνεται στην καλλιέργεια του αισθήματος του ανήκειν. Με αυτή την τοποθέτηση, οι σχέσεις με τους γονείς (ιδιαίτερα τη μητέρα) είναι συχνά δύσκολη, ειδικά αν οι γονείς μας δεν παρέχουν ένα ισχυρό σπίτι. Υπάρχει μια τάση να είναι κολλημένοι στο παρελθόν και/ή δεν μπορούν να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η δυνατότητα όχι μόνο να είναι ευαίσθητος, αλλά και να φροντίζει τις ανάγκες άλλων ανθρώπων. Εάν εμπιστευόμαστε πραγματικά κάποιον, θα του παρέχουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να γίνει αυτό το άτομο ευτυχισμένο, κάτι το οποίο μας κάνει εξαιρετικούς συντρόφους.

Μαύρη Σελήνη στον 5ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με τη δυνατότητα να απολαύσουμε πραγματικά τη ζωή. Αυτή η σκιά είναι ριζωμένη στο κυνήγι της ευτυχίας, αλλά υπάρχει δυσκολία να βρεθεί ευχαρίστηση. Είμαστε επιρρεπείς να αναλαμβάνουμε κινδύνους προκειμένου να νιώσουμε έξαψη. Υπάρχουν ζητήματα με τον πατέρα με αυτήν την τοποθέτηση. Ο πατέρας μπορεί να ήταν απών ή αμελής, ειδικά εάν ο Κρόνος είναι εμφανής. Αυτή η πλευρά της σκιάς μπορεί επίσης να εστιάζει στα παιδιά, είτε θέλουν τα παιδιά και δεν έχουν ή δεν αναλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών κάποιου.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η ανθεκτικότητα. Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι είμαστε, σπάνια μένουμε κάτω για πολύ. Είμαστε εξαιρετικοί στην επίλυση προβλημάτων και ηγέτες Προσαρμοζόμαστε καλά στις αλλαγές και μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε πορεία στα μισά της διαδρομής

Μαύρη Σελήνη στον 6ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με την υγεία και την εργασία. Μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τους συναδέλφους, ιδίως όσον αφορά τις αντιλήψεις για την απόδοση στην εργασία μας. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στο επίπεδο της αυτο-πειθαρχίας που έχουμε. Μπορεί να κατηγορηθούμε ότι είμαστε αποδιοργανωμένοι. Υπάρχει επίσης μια τάση να ταλαντευόμαστε ανάμεσα στο να αγνοούμε το σώμα μας και να εστιάζουμε πάρα πολύ σε αυτό, με αποτέλεσμα ανησυχίες σχετικές με την υγεία.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι μια έντονη αντίληψη της αλληλοσύνδεσης των πραγμάτων. Έχουμε συχνά μια αποθήκη πληροφοριών που οι άλλοι βρίσκουν χρήσιμη.

Μαύρη Σελήνη στον 7ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με συνεργασίες και τη δέσμευση. Αυτή η πλευρά της σκιάς κινητοποιείται ισχυρά στο να αναζητά σχέσεις αμοιβαίας ολοκλήρωσης, κάτι το οποίο είναι συχνά απατηλό. Επίσης, οι άλλοι άνθρωποι βρίσκουν τρόπους να επωφεληθούν από μας, μερικές φορές σε βαθμό προδοσίας. Πιθανόν να συμφωνήσετε ότι πολλές φορές η ζωή φαίνεται άδικη για εμάς και τους άλλους. Εν μέσω αυτής, μπορούν επίσης να υπάρξουν προβλήματα εξάρτησης ή ένδεια.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε και να δημιουργούμε ομορφιά από τα μικρότερα πράγματα. Εγγενώς συντονισμένοι προς την ισορροπία, εύκολα βλέπουμε τι λείπει και στη συνέχεια προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι ένα πολύτιμο προσόν που μπορεί να βρει πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Μαύρη Σελήνη στον 8ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με το θάνατο, την κληρονομιά, τις επενδύσεις, και το σεξ. Αυτό είναι η πιο δύσκολη τοποθέτηση σε οίκο για τη Μαύρη Σελήνη. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στην απώλεια. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να αισθανθούμε ότι η ζωή μας οδηγεί μόνο σε απώλεια. Με τη Μαύρη Σελήνη στον όγδοο οίκο, μπορεί να υπάρχει χρόνιο άγχος.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η πολύ μεγάλη συμπόνια και η ικανότητα να δούμε πέρα από την επιφάνεια. Γρήγορα αντιλαμβανόμαστε τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων. Η σοφία και η διορατικότητά μας είναι ένα μεγάλο όφελος για τους κοντινούς μας ανθρώπους

Μαύρη Σελήνη στον 9ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με την εξωτερική ματιά μας ή τη φιλοσοφία μας στη ζωή, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο και τον κόσμο γενικότερα. Αυτή η σκιά ενδιαφέρεται βαθιά για θέματα ηθικής. Έχουμε ισχυρές απόψεις, που συχνά οδηγούν σε συγκρούσεις με τους άλλους. Υπάρχει μια τάση να αισθανόμαστε αποκομμένοι από τους άλλους ή από τον εαυτό μας. Μπορεί ακόμη και να αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να απομονωθούμε από τον κόσμο γύρω μας.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι μια οξυμένη διάνοια την οποία, είμαστε ικανοί να την εκδηλώσουμε σε πολλούς τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Οι γνώσεις μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, παρέχοντάς μας την ικανότητα να συνδεόμαστε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, με τους οποίους το επιθυμούμε.

Μαύρη Σελήνη στον 10ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με τη φιλοδοξία, την εξουσία, την κοινωνική θέση και την ευθύνη. Παράδοση και οικογενειακές υποχρεώσεις είναι σημαντικά για μας. Αυτή η σκιά είναι ριζωμένη σε μια αίσθηση του καθήκοντος και σε υψηλές προσδοκίες, και παρακολουθεί στενά την πρόοδό μας στον κόσμο, σε σύγκριση με τους άλλους. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες, που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, αν απαιτούμε πάρα πολλά από τους άλλους.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η ικανότητά μας να επιμείνουμε. Είμαστε σκληρά εργαζόμενοι που παίρνουν περισσότερο από το μερίδιό μας από κάθε φορτίο. Όταν δίνουμε το λόγο μας, κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τον κρατήσουμε.

Μαύρη Σελήνη στον 11ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με τις ελπίδες, τις επιθυμίες μας, και τα όνειρα. Η σκιά ασχολείται με το πώς θα ενταχθούν στο συλλογικό της ανθρωπότητας. Θέματα του «εαυτού σε σχέση με τους άλλους" μας ακολουθούν και μπορεί να ανακαλύψουμε ότι συχνά μας κατηγορούν ότι είμαστε εγωιστές ή εγωκεντρικοί. Συνήθως μας είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την αλλαγή

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Είμαστε φυσικά networkers. Είμαστε επίσης ενδιαφέροντες άνθρωποι για παρέα και αληθινοί καινοτόμοι.

Μαύρη Σελήνη στον 12ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με τα ασυνείδητα κίνητρα, τους εθισμούς, τους θεσμούς και τους εχθρούς. Η σκιά είναι βαθιά ριζωμένη σε ό,τι είναι κρυμμένο. Από τη φύση του, η Μαύρη Σελήνη είναι κρυμμένη, κάνοντας δύσκολο την κατανόηση αυτής της οικοθεσίας. Υπάρχει συχνά μια πλευρά σε μας που είναι άγνωστη στους περισσότερους ανθρώπους. Μπορεί να έχουμε ένα βαθμό συναισθηματικού πόνου που δεν είναι εμφανής στους άλλους μέχρι να μας γνωρίσετε.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η ικανότητά μας να συμπάσχουμε με τους άλλους. Φαίνεται ότι εύκολα δίνουμε στους άλλους αυτό που δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε στους εαυτούς μας. Είμαστε σύνθετοι άνθρωποι που μπορούν να χειριστούν πολύπλοκα καθήκοντα και υλικά με αυτοκυριαρχία.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...