παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων στον έρωτα

Η σκοτεινή πλευρά του Κριού στον έρωτα
Μοιάζει να αγαπάτε την ελευθερία σας αλλά να μη θέλετε να αφεθείτε σε δεσμεύσεις που ίσως να οδηγούν σε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Ερωτικά είστε πιο ασυμβίβαστοι και πιο δυναμικοί από ό,τι ουσιαστικά μπορείτε να αντέξετε. Η προσπάθειά σας να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας γίνεται πιο επιθυμητή από τον ίδιο σας τον εαυτό όταν προετοιμάζετε το έδαφος παρά όταν είστε αυθόρμητοι. Μπορείτε να αγγίξετε πιο βαθιά τον εαυτό σας όταν δεν αφήνεστε στην δίνη των επιθυμιών σας. Το ασυγκράτητο κομμάτι σας είναι πιο πρακτικό στον τρόπο που δίνει και παίρνει αγάπη σε σχέση με το πειθαρχημένο που αποσπάται από εξωγενείς παράγοντες. Οτιδήποτε οργανωμένο σας χαλάει τη διάθεση και αλλοιώνει την πηγή της ενέργειάς σας. Η ανάγκη σας να απαλύνετε πτυχές της συμπεριφοράς σας που γίνονται τραχιές και επιθετικές σας βγάζουν από την επιθυμητή προσπάθειά σας να είστε ο εαυτός σας χωρίς όρους και περιορισμούς.

Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου στον έρωτα
Ο έρωτας γίνεται ένα σύμβολο πάθους και πόθου. Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να αλλάξετε τρόπο και συμπεριφορά όταν αγγίζετε τον εαυτό σας με αιτίες και αφορμές ερωτικού περιεχομένου. Η ανάγκη σας να αποστασιοποιηθείτε από τον ερωτισμό σας βγάζει από όλες τις προεκτάσεις του συμβιβαστικού εαυτού σας. Νιώθετε εκνευρισμό, φόβο, λύπη για το πώς καταντήσατε και πώς μπορείτε να βρείτε πια λύσεις που να σας γεμίζουν την ψυχή. Η άρνηση αυτών που θέλετε να πετύχετε είναι πιο μεγάλη όταν προχωράτε με άδειες μπαταρίες λόγω ηθικών αξιών που αναβάλλονται και ανατρέπονται. Οι συγκρούσεις μέσα σας γεννιούνται όταν δεν συμμετέχετε ολόκληροι σε έναν στόχο αλλά αποσπασμένοι σε πολλά κομμάτια και ρόλους. Οι απολαύσεις διεγείρουν τις αισθήσεις σας αλλά ακινητοποιούν αυτά που θέλετε να περάσετε προς τα έξω σαν προβολή για να είναι η εικόνα του εαυτού σας ικανοποιητική.

Η σκοτεινή πλευρά του Διδύμου στον έρωτα
Μέσα στο στρόβιλο του έρωτα αλλάζετε το παρόν συνέχεια για να υποδεχτείτε καινούριους και ανανεωμένους ρόλους και συμπεριφορές. Προσπαθήστε να κάνετε όλο και περισσότερο την επανάστασή σας μέσα από μια διάθεση να μην φθείρετε τίποτα και να μένει ανέγγιχτο από τον χρόνο. Προειδοποιείτε με την σκέψη σας να μην αφήσετε τους άλλους να εισβάλλουν στην καρδιά σας. Ο έρωτας είναι το μεγάλο μυστήριο για σας. Από τη μια εκτονώνεστε μέσα από αυτόν, από την άλλη δεν είστε τόσο βαθιά ικανοποιημένοι όταν υπάρχει στην ζωή σας. Θα θέλατε η σχέση να είναι τόσο στα μέτρα σας που την αποδυναμώνετε από την αρχή της με την έμμονη αρνητική σας στάση όσον αφορά την ποιότητά της. Κεντρίζεται το ενδιαφέρον σας σε βάθος όταν ο άλλος σας υποτιμά και σας βάζει σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης. Η προοπτική σας είναι πιο δημιουργική όταν απολαμβάνετε την ανάγκη σας να βρίσκεστε σε χώρους που θα γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους αλλά που δεν μοιάζει να ταιριάζει κανείς μαζί σας όταν αξιολογείτε σύμφωνα με την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι σας.

Η σκοτεινή πλευρά του Καρκίνου στον έρωτα
Οι προσωπικές ανάγκες σας απενεργοποιούνται μπροστά στην ύπαρξη πολλών διαφορετικών πλευρών που προβάλλετε για να συντηρήσετε την επικοινωνία σας. Είστε ιδιαίτερα χαλαροί όταν επιδιώκετε να κερδίσετε χώρο και χρόνο για να αναγνωρίσετε την αγάπη σας. Όμως εάν δεν γίνει αυτό πραγματικότητα, τότε φροντίστε να κάνετε κάτι παραπάνω για να καλύψετε την ανάγκη σας να είστε επιθυμητοί. Η μοναξιά σάς περικυκλώνει εάν δεν μοιράζεστε συναισθήματα. Όταν αποφεύγετε να το κάνετε, περιπλέκετε τις δυσκολίες σας. Οι προσπάθειές σας να πάρετε θετική αναγνώριση είναι ανεκτίμητες, όμως όσο περισσότερο λειτουργείτε έτσι, τόσο θα νιώθετε πως κάτι σας λείπει που δεν μπορείτε να το καλύψετε με την παρουσία των άλλων. Ερωτική απομόνωση; Έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ίδιες σας τις ανάγκες; Έρωτας που εκδηλώνεται μέσα από την ικανοποίηση των άλλων και ενώ διεκδικεί συνέχεια την απόρριψή τους διψάει για αναγνώριση;

Η σκοτεινή πλευρά του Λέοντα στον έρωτα
Είναι αρκετά εύκολο να υπάρξετε θύμα της ανάγκης σας για αναγνώριση από τον άλλον. Όσο στρέφεστε πιο πολύ προς τα έξω και λιγότερο προς τα μέσα, σ΄ αυτά που θέλει ο εαυτός σας, τόσο θα αισθάνεστε υποταγμένοι στην αδυναμία σας να αγαπηθείτε και να δεσμευτείτε στην αγάπη. Μπορεί να αγαπάτε βαθιά αλλά το δείχνετε με λάθος τρόπο. Ο άλλος εισπράττει την αδιαφορία όταν είστε πιο πολύ κοντά του μέσα από τον λογικό σας τρόπο. Η συναισθηματική απραξία σάς οδηγεί σε μια υπερκατανάλωση ενεργειακή λόγου και πράξης. Ξοδεύετε πολλά και διαθέτετε ανέσεις και πολυτέλειες για να εξισορροπήσετε τη μοναξιά σας. Υπάρχει εκεί ένα κομμάτι που δεν ταιριάζει με την αξιοπρέπειά σας. Ώσπου να το καλύψετε αυτό που μοιάζει να μην ικανοποιείται από το δόσιμο του άλλου μέσα στον χρόνο δημιουργούνται προστριβές και απομόνωση στη συναισθηματική σχέση. ʽΑκρως απαραίτητο είναι να αγκαλιάσετε αυτό που νιώθει μόνο, απογοητευμένο και παραδομένο στις επιταγές του άλλου, όταν εσείς ζητάτε τόσα πολλά από αυτό. Συνήθως πίστη, αφοσίωση, απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η σκοτεινή πλευρά της Παρθένου στον έρωτα
Είναι πολύ περίεργο το να θέλεις να κάνεις αυτά που δεν μπορείς. Έτσι είστε πιο σίγουροι πως να μην κάνετε λάθη και ακόμα στον έρωτα να περιμένετε αυτό που δεν έρχεται ποτέ. Να κλείνεστε όλο και πιο βαθιά στον εαυτό σας και να εξοικονομείτε ενέργεια για σας μόνο εάν προστατεύετε τη σχέση με διάφορους τρόπους. Η απαιτήσεις σας που αντλούνται περισσότερο από τον εαυτό σας, εξαντλούνται από τους άλλους. Έχετε ευκαιρίες να καλλιεργήσετε περισσότερο το συναίσθημα παρά το πρακτικό κομμάτι της σχέσης εάν φερθείτε πιο ισότιμα στην όποια επαφή σας. Δίνετε αγάπη και παίρνετε όταν νιώθετε πως έχετε την απαίτηση να εξαντληθείτε. Το ισόποσο δούναι και λαβείν σαν επιθυμία σας δεν μπορεί να καλύψει το συναισθηματικό κενό που δημιουργείται όταν δεν γίνεται αποδεκτή η προσφορά σας για κάποιο λόγο. Το να είστε χρήσιμοι σας επιβαρύνει με ευθύνες που δεν είναι απαραίτητες να τις αναλαμβάνετε για να αποζημιωθείτε με τον έρωτα.

Η σκοτεινή πλευρά του Ζυγού στον έρωτα
Η ελευθερία της δέσμευσης μπορεί να βγάλει από μέσα σας τα χειρότερα κομμάτια πείσματος και άρνησης στην αποδοχή μιας σχέσης χωρίς όρους. Η άποψη του να περνάτε καλά και να χαίρεστε τη ζωή επιβαρύνει τη σιγουριά που επιζητάτε σε μια σχέση με νόημα. Η σύγκρουση με τον εαυτό σας έρχεται όταν άλλο έχετε δίπλα σας και διαρκώς άλλο αναζητάτε, παρόλο που ποτέ δεν νιώθετε πως το έχετε. Μια διαρκής ανησυχία για να δοκιμάσετε πώς είναι οι άλλοι ερωτικά, χωρίς αυτό να σας γεμίζει ποτέ την περίεργη φύση της πλευράς που έχετε μέσα σας και που βασικά επιδιώκει τη σημαντικότητα της ένωσης. Είστε πιο σίγουροι για το πού βρίσκετε τις ευκαιρίες για να κάνετε τα πρώτα βήματά σας στο να βελτιώσετε την αυτοεξέλιξή σας, εάν αποδεχτείτε την ανάγκη σας να αναμιγνύεστε με κόσμο που σας ξυπνάει τον ερωτισμό σας. Εάν σκλαβωθείτε για χάρη του ενός, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη το γέμισμα του κομματιού με δημιουργία που αναζητάει την ποικιλομορφία τότε στραγγαλίζεται η διάθεσή σας για ζωή.

Η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού στον έρωτα
Η απίστευτη ειλικρίνεια αυτών που θέλετε να πείτε, που νιώθετε, που αναζητάτε στη ζωή για να σας καθορίζουν, γίνεται η αρχή και το τέλος στη σχέση σας. Όσο πιο σκληροί γίνεστε από αυτό που πραγματικά είστε, τόσο αυτό δημιουργεί εντάσεις και φαντάσματα στις συνειδήσεις των άλλων. Αυτών που διάγου τη μετριότητα σε ένταση, πάθος και αισθήσεις. Παρασύρετε αλλά και παρασύρεστε από διάφορες ανομοιογενείς περιπτώσεις ατόμων που εκμηδενίζουν την ύπαρξη για να την αναζωπυρώσουν μέσα από την ένωση. Στο βάθος ξέρετε πολύ καλά τον μηχανισμό που αναζητάτε κάθε φορά στον άλλο και που θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη. Όσο πιο πολύ πηγαίνετε με τα ίδια μέτρα και σταθμά κάθε φορά στην ένταση και το πάθος, τόσο μειώνεται η ενεργειακή σας αποτελεσματικότητα στην ψυχή που αναζητάει στο βάθος συνοδοιπόρους της ίδιας γνώσης και αλήθειας. Επειδή είναι δύσκολο να βρείτε την τόλμη και την ελευθερία σε ισοτιμία με την δική σας πελαγοδρομείτε μέσα από τις εντάσεις άλλων προκλήσεων που ουσιαστικά σας βγάζουν από την πορεία σας.

Η σκοτεινή πλευρά του Τοξότη στον έρωτα
Οι εναλλαγές σας είναι μια μόνιμη διέξοδος για να νιώθετε πιο ασφαλείς στην απόρριψη της ζωής που με τόσο πείσμα έχει μπει σε ένα σύστημα νόμων και περιορισμών. Η ελευθερία σας εκφράζει για να μπορέσετε μέσα από αυτή να αισθανθείτε πρωταγωνιστές στα σενάριά σας. Η ερωτική σχέση είναι ένα από αυτά τα σενάρια που σας κάνει να οριοθετείτε κομμάτια σας που μοιάζουν να έχουν ανάγκη από συναισθηματική υπακοή. Προσθέτετε δηλαδή χρώμα με την ερωτική σχέση σ΄ αυτά που νιώθετε πως δεν σας εξασφαλίζουν το παρόν αλλά μόνο τη ματαιότητα της ύπαρξης. Το φιλοσοφικό σας κομμάτι σκέφτεται έτσι, για να μπορέσετε να κλειδώσετε περισσότερες στιγμές ουσίας μέσα σας. Αυτές όμως οι στιγμές είναι πιο δομημένες εάν δεν περιορίσετε την περιμετρική ακτίνα δράσης σας. Εάν δεν εγκλωβιστείτε σε στενές αντιλήψεις στο όνομα του έρωτα. Εάν αγγίξετε τις σχέσεις μέσα από τη δική σας πεποίθηση συνύπαρξης που δεν έχει όρια και πατρίδες. Είναι διάχυτη και οικουμενική. Με πολλές ταυτότητες.

Η σκοτεινή πλευρά του Αιγόκερω στον έρωτα
Ένας πυρήνας επιφυλακής κτυπάει πάντα συναγερμό όταν νιώθει πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί τις ανάγκες του σε άλλον. Το πάθος είναι λιμνάζον και βουτηγμένο στα απόνερα όταν η σωματική αίσθηση του να νιώσετε χαλαρά δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για σας που θέλετε να έχετε όλο και λιγότερο συναισθηματικό χάσιμο. Όλο και υπάρχει μέσα σας η ανάγκη να προφυλαχτείτε από κερδοσκόπους του έρωτα. Όμως όσο πιο πολύ φοβάστε κάτι τέτοιο, τόσο πιο εύκολα μπορεί να το παθαίνετε. Ή στο τέλος γίνεστε εσείς οι εκτελεστές του ίδιου του φόβου σας. Ο ερωτισμός είναι στα βάθη της ψυχής σας κρυφή ανάγκη που βγαίνει με τη μορφή προσωπικών φιλοδοξιών σε ανώτερα στρώματα. Ο ερωτισμός δύσκολα ταιριάζει με την οικογενειακή θαλπωρή και η παγίδα είναι εύκολη να στηθεί με κάθε τι που μεγεθύνει τις αξίες και την ηθική σας. Όταν ο σύντροφός σας, ο άνθρωπός σας παύει να είναι πηγή αυθορμητισμού του ερωτικού ενστίκτου σας, τότε αρχίζει η σχέση να χάνει την αρχική της πρόθεση. Να βλέπετε εφιάλτες πως δεν είναι πια ο άνθρωπός σας, να γίνεστε ευαίσθητοι απέναντί του και κριτικοί, τόσο που να μην έχετε άλλες επιλογές να κάνετε σε κάθε κίνησή σας. Να κυκλώνεστε μέσα στον κύκλο που έχετε εσείς δημιουργήσει.

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου στον έρωτα
Δύσκολο πράγμα να νιώθετε μοναδικοί, φίλοι, εραστές, πρωτοπόροι, εξερευνητές και φιλόσοφοι του ερωτισμού που για σας εκφράζει τη σχέση γενικότερα. Οι εραστές ή οι ερωμένες του ονείρου που ποτέ δεν βελτιώνεται και είναι το ίδιο κάθε φορά. Μια βαθιά ανάγκη να ξεσπάσετε μέσα από προϋποθέσεις που δεν αγγίζουν την εδώ και τώρα ανάγκη σας κάθε φορά. Σχέσεις που προϋπάρχουν καθορίζουν το παρόν των σχέσεων και των αναγκών σας. Η θεωρητική βάση του έρωτα δημιουργεί την εικόνα προς τα έξω αστάθειας και ασυμβίβαστου. Η μονοτονία είναι το δηλητήριο φαινομενικά της ύπαρξής σας, όμως παρόλο που προσπαθείτε για το αντίθετο εάν δεν αποδεχτείτε τη μονιμότητα θα νιώθετε πως εξαπατάτε τον ίδιο σας τον εαυτό με τις προσδοκίες. Αυτό που δεν γίνεται πραγματικότητα, ξαφνικά μπορεί να γίνει εάν προσαρμοστείτε στις προσωπικές επιλογές του συντρόφου σας χωρίς να αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι για το ότι δεν συμφωνούν με τις δικές σας. Η αντιρρήσεις σας είναι πολύ λιγότερες όταν είστε πιο καλά με την εσωτερική σας φωνή, που θέλει να ακούσετε αυτό που σας λέει και είναι η ανάγκη να καταξιωθείτε ερωτικά με τον σύντροφό σας με λιγότερη έπαρση στις συνήθειες.

Η σκοτεινή πλευρά των Ιχθύων στον έρωτα
Οι αποστάσεις που κρατάτε όταν πληγώνεστε μοιάζουν να μην είναι αρκετές πριν συμβεί αυτό. Το ψυχικό σας άνοιγμα δεν σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μια ερωτική σχέση με τέτοιο τρόπο που θα σας γεμίσει σε όλα τα επίπεδα. Κάτι πάντα λείπει, που είναι αυτό το θεϊκό που έχετε πάντα ανάγκη, που είναι αυτό το ανέγγιχτο και το αμόλυντο, το ανεπηρέαστο σε κάθε περίπτωση και που αφορά την σχέση. Ααλλά αυτό δεν είναι δυνατό να υπάρχει, είναι όμως δυνατό να απομυθοποιηθεί για να γίνει πιο λειτουργικό στο σήμερα. Ένας δυναμίτης πάθους, πόθου, αισθήσεων, ασύλληπτα εκρηκτικός προς τον σύντροφό σας που κρατάει όσο είστε μέσα στη δίνη των ψευδαισθήσεων του τέλειου. Όσο υπάρχει αυτή η εικόνα του θεϊκού, τόσο η σχέση κατρακυλάει στο απολύτως ανθρώπινο. Όσο γίνεται όμως πιο κοντά στο ανθρώπινο αποδεκτή, μπορεί να εξελίσσεται στη θεϊκή της μορφή. Μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε κομμάτια της ζωής σας, να τα συνθέσετε, να τα παραλλάξετε και να πέφτετε στην ίδια την παγίδα της ύπαρξής σας που θέλει τον μύθο για πραγματικότητα. Όσο πιο πραγματικό είναι κάτι, τόσο πιο πολύ πονάει για να γίνει αποδεκτό όπως είναι, χωρίς το περιτύλιγμα του ονείρου και της προσμονής για ωραιοποίηση.

eportal.gr/ʼΑννα Χατζηχρήστου

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...