παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζώδια & Εμφάνιση!

ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΙΟΙ: Ο άντρας Κριός είναι μάλλον ψηλός και μάλλον μυώδης. Το πρόσωπό του είναι στρογγυλό και με άτονο πηγούνι. Το βλέμμα του είναι έντονο και τα φρύδια του πυκνά. Έχει πλούσια και άγρια μαλλιά και είναι γενικά σκουρόχρωμος. Η μύτη του είναι μικρή και αρκετά στρογγυλή στην άκρη της. Το βάδισμά του είναι γρήγορο και σταθερό και η φωνή του βαριά και μονότονη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΙΟΙ: Η γυναίκα Κριός είναι συνήθως σκουρόχρωμη, αλλά ταυτόχρονα λαμπερή. Έχει μέτριο ή υψηλό ανάστημα και καλοφτιαγμένο, μυώδες σώμα. Τα μάτια της είναι μικρά και σκιστά και σε απόσταση μεταξύ τους. Είναι συνήθως αθλητική και καλλίγραμμη, χωρίς πολλά πιασίματα. Το πρόσωπό της είναι στρογγυλό με άτονο πηγούνι και τονισμένα «μήλα». Τα χείλη της είναι λεπτά αλλά μακρόστενα και η μύτη της οστεώδης και στρογγυλεμένη στην άκρη.

Χαρακτηριστικοί Κριοί :

Χρήστος Βασιλόπουλος & Παναγιώτα Βλαντή

ΑΝΤΡΕΣ ΤΑΥΡΟΙ: Ο άντρας Ταύρος είναι μέτριος σε ύψος, εκτός από τον Ταύρο του τελευταίου 3ημέρου Το πρόσωπό του είναι πλατύ και στρογγυλό με καλοφτιαγμένο πηγούνι. Ο λαιμός του είναι κοντός και παχύς όπως του Σκορπιού, και ο κορμός του μυώδης και φαρδύς. Τα χείλη του είναι μάλλον λεπτά και τα δόντια του μεγάλα-όπως και του Ζυγού. Τα μάτια του είναι στρογγυλά και μικρά, αλλά το βλέμμα του ζεστό. Έχει αραιά μαλλιά και μικρή τριχοφυΐα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΥΡΟΙ: Η γυναίκα Ταύρος είναι ψηλή ή μεσαία σε ύψος και το σώμα της είναι συμπαγές και μονοκόμματο- δεν ξεχωρίζει η μέση ιδιαίτερα. Έχει πλατύ και σχεδόν τετράγωνο πρόσωπο, με εξαίρεση τη γυναίκα Ταύρο των τελευταίων ημερών που έχει πιο μακρόστενο πρόσωπο με ξεκάθαρο πηγούνι. Είναι γενικά σκουρόχρωμη και μεσογειακή, με έντονα μάτια και ζυγωματικά. Τα χείλη της είναι μάλλον λεπτά και προσδίδουν σοβαρότητα. Η μύτη της είναι μακριά και λεπτή, ορισμένες φορές με έντονα ρουθούνια.

Χαρακτηριστικοί Ταύροι :

Robert Pattinson & Κάτια Δανδουλάκη

ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο άντρας Δίδυμος είναι μεσαίος προς το ψηλός. Συνήθως είναι αδύνατος και καλοφτιαγμένος, με ψηλά πόδια. Στο πρόσωπό του ξεχωρίζει το μακρύ πηγούνι, η ίσια και μακριά μύτη, και τα μάτια που καρφώνουν σχεδόν αυστηρά. Τα χείλη του είναι μεγάλα και λεπτά. Τα φρύδια του είναι έντονα, πυκνά και σε σχήμα ευθείας γραμμής. Μιλά και κινείται βιαστικά.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ: Η γυναίκα Δίδυμος είναι μεσαίου ύψους ή και ψηλή και συνήθως αδύνατη στο σώμα. Έχει σχετικά αραιά και σκληρά μαλλιά. Τα μάτια της είναι μεγάλα και τα φρύδια της έντονα. Έχει μακριά και λεπτά χέρια και πόδια και σώμα αυστηρό, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες. Διατηρείται πολύ καλά, και φαίνεται μικρότερη από την ηλικία της.

Χαρακτηριστικοί Δίδυμοι :

Γιάννης Αιβάζης & Χρύσα Παππά

ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ο άντρας Καρκίνος (με εξαίρεση εκείνους των πρώτων ημερών) είναι σχετικά κοντός. Έχει στρογγυλό πρόσωπο και μικρά μάτια, χωμένα στις κόγχες. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, έχει λεπτή και γαμψή μύτη, ίσως λίγο πιο στρογγυλεμένη σε σχέση με τους Ιχθείς και τους Σκορπιούς. Το δέρμα του είναι ανοιχτόχρωμο και σχεδόν γυναικείο. Ορισμένοι έχουν στραβά ή μικροφτιαγμένα πόδια και άχαρο βάδισμα. Παίρνει εύκολα βάρος, ειδικά στην κοιλιά και τα μάγουλα. Χαρακτηριστικό του είναι το ανεπαίσθητο σήκωμα του φρυδιού με ερωτηματικό ύφος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Η γυναίκα Καρκίνος είναι σχετικά κοντή, όπως και ο άντρας Καρκίνος. Επίσης έχει φαρδύ σκελετό και τάσεις πάχους, ειδικά στην μέση. Οι περισσότερες Καρκίνοι έχουν πλούσιο στήθος και βαριά πόδια. Η φωνή της είναι λεπτή και διακριτική. Το πρόσωπό της σε σχέση με τον άντρα Καρκίνο είναι πιο στενόμακρο, ”φεγγαρίσιο” και με μυτερό σαγόνι. Τα μάτια της είναι ανοιχτόχρωμα ή τέλος πάντων λαμπερά.

Χαρακτηριστικοί Καρκίνοι :

Απόστολος Γκλέτσος & Κάτια Ζυγούλη

ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΟΝΤΕΣ: Ο άντρας Λέων είναι μεσαίου αναστήματος, αλλά αρκετά σωματώδης. Ξεχωρίζει για τις φαρδιές πλάτες, τους δυνατούς ώμους και τα βαριά πόδια. Είναι ευθυτενής και εύρωστος, αν και έχει μια τάση να παχαίνει στο στομάχι μετά από κάποια χρόνια. Το πρόσωπό του είναι φαρδύ και με γωνίες, και η μύτη του σχετικά μεγάλη και στρογγυλή. Η φαλάκρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα λιοντάρια.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΟΝΤΕΣ: Η γυναίκα Λέων είναι σχετικά ψηλή, με δυνατό σώμα από την μέση και πάνω. Το πρόσωπό της είναι σχετικά πλατύ και στρογγυλό αλλά με γωνίες στο κάτω μέρος. Αν και έχει πλούσια μαλλιά, όπως και οι άντρες Λέοντες, με τα χρόνια μπορεί να εμφανίσει σημάδια φαλάκρας. Τα μάτια της είναι μεγάλα με έντονες βλεφαρίδες και συνήθως γκρίζα ή ανοιχτά καστανά. Οι ώμοι της καθώς και τα γόνατά της είναι τονισμένα, και παρατηρείται γενικά γρήγορο βάδισμα.

Χαρακτηριστικοί Λέοντες :

Αλέξανδρος Παρθένης & Μάρα Δαρμουσλή

ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Ο άντρας Παρθένος έχει μέτριο ύψος και γεμάτο σωματότυπο. Οι περισσότεροι Παρθένοι άντρες έχουν πλατύ στέρνο και φαρδείς ώμους και γενικά δυνατό σώμα. Το πρόσωπο του Παρθένου είναι στρογγυλό και λίγο μυτερό στο πηγούνι. Είναι γενικά σκουρόχρωμος στο πρόσωπο, με άχαρα κατσαρά συνήθως μαλλιά. Τα χείλη του είναι σαρκώδη και παχιά, με το κάτω χείλος να προεξέχει. Η μύτη του είναι ευθεία και λεπτή. Το περπάτημά του είναι αργό, αλλά νευρικό. Έχει τάσεις πάχους γύρω απʼ τη μέση.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Το ύψος της γυναίκας Παρθένου είναι συχνότερα μεσαίο ή ψηλό. Το σώμα της είναι λεπτό με εξαίρεση τη μέση ή το στήθος της που μπορεί να είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο. Τα χέρια της είναι μακριά και τα δάχτυλά της λεπτά. Στο πρόσωπο της γυναίκας Παρθένου ξεχωρίζει η μακριά και ίσια μύτη με ρουθούνια λίγο ανασηκωμένα, το ελαφρώς προεξέχον πηγούνι και τα μικρά, σχιστά μάτια. Τα χείλη της είναι συνήθως παχιά και ειδικά το κάτω χείλος. Επίσης τείνει να έχει μεγάλα δόντια.

Χαρακτηριστικοί Παρθένοι :

Γιώργος Σειταρίδης & Κατερίνα Λέχου

ΑΝΤΡΕΣ ΖΥΓΟΙ: Ο άντρας Ζυγός είναι παραδοσιακά ψηλός και σχετικά λεπτός. Το πρόσωπό του είναι μικρό και λεπτό, συχνά φέρει λακκάκια και λεπτά αλλά αισθησιακά χείλη. Η μύτη του είναι αρχαιοελληνική. Τα μαλλιά του είναι μάλλον σκούρα και λαμπερά. Το περπάτημά του είναι γρήγορο αλλά με χάρη. Η εμφάνισή του είναι νεανική και προσεγμένη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΥΓΟΙ: Η γυναίκα Ζυγός έχει μέτριο ύψος και λεπτό σώμα. Όπως και οι άντρες Ζυγοί, έχει αρχαιοελληνική μύτη. Το πρόσωπό της είναι γενικά οβάλ. Τα μάτια της είναι σκούρα και έντονα, με αυστηρά φρύδια. Συχνά έχει λακκάκια και τονισμένα μήλα. Όπως και οι Ταυρίνες, έχει μεγάλα και παχιά χείλη και χαρακτηριστικά τετράγωνα δόντια. Με τα χρόνια τείνει να παίρνει βάρος στη μέση και τα πόδια.

Χαρακτηριστικοί Ζυγοί :

Αλέξης Γεωργούλης & Μαρία Σολωμού

ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ο άντρας Σκορπιός είναι συνήθως κοντός ή μετρίου αναστήματος και έχει τάση για πάχος. Εξαίρεση αποτελούν οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών οι οποίοι είναι οι ψηλότεροι του ζωδίου, αλλά και οι πιο καλοφτιαγμένοι και μυώδεις. Σωματικά, ο άντρας Σκορπιός είναι σκουρόχρωμος με έντονη τριχοφυΐα. Το πρόσωπό του είναι μεγάλο και λίγο τετράγωνο, με προεξέχοντα φρύδια και έντονο μέτωπο. Έχει διαπεραστικό και σταθερό βλέμμα. Συχνά έχει οστεώδη και αετίσια μύτη. Ο λαιμός του, όπως και του Ταύρου, είναι κοντός και παχύς.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η γυναίκα Σκορπιός είναι κοντή όπως και ο άντρας. Έχει τετράγωνο πρόσωπο και υγρά μεγάλα μάτια. Έχει πλατύ μέτωπο και μεγάλο κεφάλι. Τα χείλη της είναι μεγάλα και σαρκώδη, απʼτα μεγαλύτερα του ζωδιακού. Η μύτη της είναι χαρακτηριστικά μακριά, στρογγυλή προς τα κάτω, ενώ διακρίνονται πολλές φορές τα ρουθούνια της. Είναι πληθωρική σωματικά και με τα χρόνια παίρνει βάρος στο στήθος και τη μέση. Η φωνή της είναι λεπτή και κοριτσίστικη, ακόμα και στις μεγαλύτερες σε ηλικία Σκορπίνες..

Χαρακτηριστικοί Σκορπιοί :

Παναγιώτης Μπουγιούρης & Μάρω Λύτρα

ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΞΟΤΕΣ: Ο άντρας Τοξότης έχει την τάση να παχαίνει εύκολα σε μικρή ηλικία. Είναι πλαδαρός από τη φύση του στο πρόσωπο και το σώμα. Ξεχωρίζει για το έντονο βλέμμα του και τον αυστηρό τρόπο που περπατά. Έχει σχετικά αραιά μαλλιά, και κάνει φαλάκρα στις δύο πλευρές του προσώπου του αφήνοντας τα εναπομείναντα μαλλιά να σχηματίζουν ένα V. Η μύτη του είναι στρογγυλή και τα χείλη του σχηματίζουν στις άκρες τους γωνίες προς τα πάνω. Η φωνή του είναι χαρακτηριστικά ψιλή και παιδική. Συχνά αφήνει μουστάκι.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΞΟΤΕΣ: Η γυναίκα Τοξότης είναι σχετικά ψηλή και σωματώδης. Το πρόσωπό της είναι μακρόστενο και το πηγούνι της μακρύ και τετράγωνο. Έχει πλούσια μαλλιά και πλατύ μέτωπο. Τα μάτια της είναι το σήμα κατατεθέν της: ζωηρά και γατίσια. Το προσωπικό της στυλ είναι αρκετά ιδιόρρυθμο. Συχνά έχει μεγάλη μέση και στήθος.

Χαρακτηριστικοί Τοξότες :

Παναγιώτης Πετράκης & Katherine Heigl

ΑΝΤΡΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Ο άνδρας Αιγόκερως είναι μεσαίου αναστήματος και μάλλον αδύνατος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Συχνά έχει άχαρο περπάτημα και καμπουριασμένη πλάτη. Το πρόσωπο ενός άντρα Αιγόκερω είναι μικρό, με λεπτά χείλη, μικρά σκούρα μάτια και ίσως ανασηκωμένα και αραιά φρύδια. Το πηγούνι του είναι μικρό αλλά ευδιάκριτο. Η μύτη είναι το πλέον χαρακτηριστικό μέρος του προσώπου του: λεπτή, αλλά γαμψή, οστεώδης και μακρόστενη. Ο λαιμός του είναι μικρός και κρύβεται μερικώς από το πηγούνι του. Έχει επίσης στενούς και κυρτούς ώμους.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Η γυναίκα Αιγόκερως είναι ψηλότερη σε σχέση με τους άνδρες Αιγόκερους και πολύ λεπτή στο σώμα. Σπάνια θα βρει κανείς υπέρβαρη γυναίκα Αιγόκερω. Συνήθως, είναι μελαχρινή, με ανοιχτόχρωμο δέρμα που κάνει αντίθεση. Τα μάτια της είναι μικρά και σχιστά, αλλά έχει έντονο βλέμμα και εκφραστικά, μυτερά φρύδια. Έχει λεπτά και «κατσαρά» χείλη, μακριά- αστεώδη μύτη και έντονα ζυγωματικά. Ξεχωρίζει για τα λιγνά της πόδια και το αυστηρό βλέμμα της.

Χαρακτηριστικοί Αιγόκεροι :

Σάκης Ρουβάς & Αποστολία Ζώη

ΑΝΤΡΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Ο άντρας Υδροχόος είναι ψηλός και με δυνατό, τετράγωνο σώμα που τον κάνει λίγο άχαρο από τη μέση και πάνω. Το πρόσωπό του είναι σχετικά τετράγωνο, εκτός από το πηγούνι του που διαγράφεται έντονα και συχνότατα είναι διχαλωτό! Έχει μαγουλάκια και ασυνήθιστα για άντρες παχιά και σαρκώδη χείλη. Συνήθως, έχει ανοιχτόχρωμο κι απαλό δέρμα, και αυξημένη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και γενικότερα στο σώμα. Τα μάτια του, ανεξαρτήτως χρώματος είναι μεγάλα και υγρά. Τα δόντια είναι χαρακτηριστικά μεγάλα και τετράγωνα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Όπως και οι άντρες του ζωδίου, έτσι κι η γυναίκα Υδροχόος είναι από τις ψηλότερες. Παίρνει πολύ εύκολα βάρος μετά τα 25, και ειδικά στο πρόσωπο και τους γοφούς. Έχει σαρκώδη χείλη και έντονα μήλα. Τα μάτια της είναι μικρά και στενά, και συχνά κοντά το ένα στο άλλο! Το διχαλωτό πηγούνι που υπάρχει στους άντρες συναντάται και στις γυναίκες Υδροχόους.

Χαρακτηριστικοί Υδροχόοι :

Μύρωνας Στρατής & Πετρούλα Κωστίδου

AΝΤΡΕΣ ΙΧΘΕΙΣ: Ο άντρας Ιχθείς μπορεί να είναι ή ψηλός ή μετρίου ύψους, αλλά συνήθως είναι αρκετά σωματώδης ώστε να μην περνάει απαρατήρητος σαν παρουσία. Οι περισσότεροι Ιχθείς έχουν κοντά και παχιά άκρα. Ακόμα κι αν ένας από αυτούς είναι ψηλός, το ύψος θα συγκεντρώνεται στον κορμό, παρά στα πόδια του. Όσο περνούν τα χρόνια ο Ιχθύς άντρας, όσο λεπτός κι αν είναι θα καταλήξει με παραπανίσια κιλά, ειδικά από τη μέση και κάτω. Στο πρόσωπο ενός Ιχθύ θα σας εντυπωσιάσουν τα μεγάλα και συνήθως ανοιχτόχρωμα μάτια του. Το παιδικό βλέμμα είναι το σήμα κατατεθέν της γοητείας του. Συνήθως έχει στρογγυλό πρόσωπο που καταλήγει σε ένα μυτερό πηγούνι. Έχει λεπτά χείλη και μυτερή προς τα κάτω μύτη που είναι κάπως οστεώδης στην αρχή της. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, έχει τάσεις για φαλάκρα, χωρίς να είναι άτριχος κατά τʼ άλλα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΧΘΕΙΣ: Η γυναίκα Ιχθείς ξεχωρίζει για το διαπεραστικό βλέμμα της, και τα μεγάλα μάτια της με τις πυκνές βλεφαρίδες. Έχει συνήθως πυκνά και λαμπερά μαλλιά και πιο σκούρα, ʽμεσογειακά χρώματα σε σχέση με τον άνδρα Ιχθύ. Έχει κατά κανόνα μεγάλο πρόσωπο, το οποίο καταλήγει συχνά σε έντονο πηγούνι, σε σχήμα αμυγδάλου. Τα χείλη είναι λεπτά και όχι σπάνια, μυτερά στις άκρες. Σωματικά, είναι συνήθως κοντή και μικροκαμωμένη. Δυνατό σημείο της, τα μεγάλα οπίσθια ή το στήθος.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα :

Billy Zane & Βάνα Μπάρμπα

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...