παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Βρες το ευαίσθητο σημείο του …ζωδιακά

Κριός: αυτό που σε τραβάει επάνω του σαν μέλισσα στο μέλι είναι σίγουρα ο μαγνητισμός του, η γοητεία του αλλά μην ξεχνάς ότι σαν ερωτικός σύντροφος δεν είναι και ο πιο σούπερ του κόσμου αφού έχει τη ζήλια στο αίμα του.

Το ευαίσθητο σημείο του είναι: το κεφάλι και γενικότερα το πρόσωπο αφού γίνεται πολύ ευαίσθητος όταν του αγγίζεις ή του χτυπάς το πρόσωπο. Χάιδεψέ του το πρόσωπο ή τα μαλλιά με τα δυο σου χέρια και θα τον δεις να παραδίνεται στα χάδια και στα φιλιά σου μια για πάντα! Τα χείλη για τον Κριό δεν είναι απλά χείλη αλλά η αρχή του έρωτα, γιʼ αυτό δώσε βάση στο φιλί σου και βάλε εκεί όλο σου το πάθος για να τον γοητεύσεις!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: βγάλε τη βαρεμάρα από το λεξιλόγιο και την καθημερινότητά σου και θα ζήσεις μεγάλες στιγμές δίπλα στον Κριό. Αν τολμήσεις να του φορέσεις ένα αξεσουάρ με κέρατο στο επάνω μέρος του κεφαλιού του, τότε να είσαι σίγουρη ότι δε θα βλέπει μπροστά του και δε θα κολλήσει να γκρεμίσει τα πάντα σε ένα λεπτό.

Ταύρος: ο έρωτας είναι ίσως το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή του και ο βασιλιάς των αισθήσεων, ο Ταύρος, θέλει την προσοχή σου για να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής. Κάν΄τον να νιώσει σιγουριά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν είσαι ευχάριστος τύπος και του κάνεις και ένα καλό φαγητό, αφού στην περίπτωση του Ταύρου το γνωμικό “ο έρωτας περνάει από το στομάχι” ισχύει απόλυτα, θα καταφέρεις να του μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και θα τον κρατήσεις κοντά σου. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι βασίζεται πολύ στο ένστικτό του και σχεδόν πάντα δεν πέφτει έξω.

Το ευαίσθητο σημείο του: ο λαιμός του! Ένα απαλό άγγιγμα με το χέρι σου στο λαιμό του ή ένα δυνατό φιλί ακριβώς εκεί θα τον κάνει σκλάβο σου για πάντα! Ένα τυχαίο άγγιγμα ή ακόμη και δαγκωματάκια στην ευρύτερη περιοχή του λαιμού θα τον κάνει να σε παρακαλάει να περάσετε στο κυρίως πιάτο.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: μπορεί να είναι
σχετικά συντηρητικός και προσγειωμένος στα ερωτικά του αλλά ταυτόχρονα είναι από τα πιο ερωτικά και σεξουαλικά ζώδια. Απαλή μουσική, το αγαπημένο του φαγητό, ένα καλό κρασί και θα τον καθηλώσεις, περνώντας δίπλα του ζωή χαρισάμενη.

Δίδυμοι: το ζώδιο του αέρα που είναι τελείως απρόβλεπτο και άπιαστο και στα ερωτικά του, δυσκολεύεται να μείνει σταθερό σε μια σχέση και άρα εν ολίγοις έχεις μπλέξει. Η ελευθερία τους είναι για εκείνους το πιο σημαντικό αγαθό και δε φημίζονται γενικά για την αφοσίωσή τους σε μια γυναίκα. Μισεί την καταπίεση και τις ζήλιες και καλά θα κάνεις να κόψεις τις υστερίες αν θέλεις αν είσαι πλάι του.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα χέρια και οι ώμοι του είναι το ευαίσθητο σημείο του! Χάιδεψέ του απαλά και αισθησιακά τα
χέρια από ψηλά στους ώμους μέχρι το κάτω μέρος της πλάτης και θα τον δεις να τρέμει ολόκληρος.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: μπορεί να δυσκολεύεται να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις αλλά αν βρει σε σένα αυτό που
ψάχνει, μια σέξι, χαλαρή και διασκεδαστική κοπέλα, τότε μπορεί να μείνει για πολύ καιρό στο πλάι σου, και αυτό είναι σαν να λέμε “για πάντα” για τον Δίδυμο.

Καρκίνος: ο συναισθηματισμός, ο ρομαντισμός και η διάθεσή του να εκφράζει την αγάπη του είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του, πράγμα που σε κάνει να τον ερωτευτείς παράφορα. Σταθερός και στοργικός, ο άντρας Καρκίνος έχει την οικογένεια ως βασικό σκοπό της ζωής του.

Το ευαίσθητο σημείο του είναι: το στήθος του! Χείλη και δάχτυλα στο στήθος του να τον φιλάνε και να τον χαϊδεύουν θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί παράφορα. Τα γαλλικά φιλιά κατ΄αυτόν εκφράζουν την αγάπη και του αρέσουν πολύ αφού θα τον κάνουν τρελό από έρωτα για σένα.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: τα αγγίγματα, οι αγκαλιές , τα φιλιά είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να του δείχνεις την αγάπη και τη στοργή σου και θα μείνει για πάντα κοντά σου.

Λέων: μισεί τη μιζέρια και τη γκρίνια αλλά και τα…φτωχά αισθήματα αφού είναι φύση γενναιόδωρη κι έχει ανάγκη από κομπλιμέντα ειδικά από τη σύντροφό του. Μπορεί να γίνει ζηλιάρης και κτητικός αν πάει κάποιος να σε πάρει από κοντά του.

Το ευαίσθητο σημείο του: η πλάτη είναι από τα σημεία-κλειδιά στο κορμί του που είναι ικανά να τον ανάψουν επικίνδυνα! Είτε αποφασίσεις να του τρίψεις την πλάτη στο μπάνιο είτε απλά του κάνεις ένα ερωτικό μασαζάκι όταν γυρνάει από τη δουλειά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: θα τον μαγέψεις αν ασχοληθείς με την πλάτη του.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: λατρεύει το σεξ και έχει εκεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει σεξουαλική δύναμη και αντίστοιχες απαιτήσεις και μην ξεχνάς ότι ο ερωτισμός του είναι διάχυτος.

Παρθένος: τον συγκινεί το κυνήγι του έρωτα και σπάνια θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Από τη σύντροφό του θέλει να τον ενθαρρύνει και να του δώσει το πάτημα ώστε να εκδηλώσει τα αισθήματά του.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι η κοιλιά! Ακούμπησε το κεφάλι σου στην κοιλιά του και θ΄αρχίσει να σου χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά! Ασχολήσου με τον αφαλό του και χάιδεψε μαλακά το στομάχι του και θα τον δεις να χαμογελάει με ευχαρίστηση!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα: ο αυτοέλεγχος είναι από τα χαρακτηριστικά του και είναι ιδιαίτερα παραδοσιακός στα σεξουαλικά ζητήματα. Μπορεί να φαίνεται σχετικά συντηρητικός αλλά άμα πάρει το κολάι θα γίνει χαμός στο κρεβάτι που θα βρεθείτε παρέα. Αυτό που ζητάει από τη σχέση του είναι η αποκλειστικότητα και η τρυφερότητα!

Ζυγός: έχει ανάγκη από μια σύντροφο στη ζωή του και είναι απαραίτητο στοιχείο για να είναι ευτυχισμένος. Η φιλαρέσκειά του τον κάνει γοητευτικό και καρδιοκατακτητή ενώ του αρέσει να τον περιποιούνται και περιμένει από τη γυναίκα που είναι δίπλα του να δείχνει κατανόηση για τα ελαττώματα και τις ιδιοτροπίες του.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα οπίσθια και οι γλουτοί του είναι τα ευαίσθητα σημεία πάνω στο κορμί του αφού ο ίδιος έχει ελκυστικούς γλουτούς. Ένα ελαφρύ χτυπηματάκι ακριβώς εκεί είναι ικανό να ανάψει φωτιές στον αγαπημένο σου Ζυγό.

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: Το σεξ δεν είναι
για τον άντρα Ζυγό μια ερωτική ένωση δύο κορμιών αλλά ένα είδος τέχνης. Τα εντυπωσιακά λόγια και το φλερτ είναι συνώνυμα του σεξ και δίνουν όλο τους το είναι σε μια σχέση. Δείξε χάρη, αρμονία και ισορροπία και θα μείνει για πάντα
δίπλα σου!

Σκορπιός: δύσκολα μπορείς να κερδίσεις το Σκορπιό γιατί ενώ τον ενδιαφέρει το σεξ και ο έρωτας είναι πολύ δύσκολος στο να ανοιχτεί και να καταλάβεις ότι και εκείνος αποζητά
τη συντροφικότητα, αφού η εντύπωση που δίνει δεν είναι αυτή. Ο ερωτισμός του και το πάθος του είναι διάχυτα επάνω του και σίγουρα είναι πόλος έλξης για σένα.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα γεννητικά όργανα! Οι αισθησιακές ζώνες του Σκορπιού είναι, φυσικά, τα γεννητικά του όργανα και γιʼ αυτό ένα απαλό άγγιγμα εκεί είναι ικανό να τον κάνει τούρμπο!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: Μαγνήτισε το
βλέμμα του και βάλε το πάθος και το μυστήριο μέσα στο παιχνίδι του έρωτα και θα τον κερδίσεις μια για πάντα. Ζήλιες και κτητικότατα είναι στοιχεία του χαρακτήρα του και γιʼ αυτό να είσαι προετοιμασμένη!

Τοξότης: ανεξάρτητος τύπος που μπορεί για να μη χάσει την ελευθερία του να αρνηθεί ακόμη και το γάμο! Δε μπορεί να νιώθει απόλυτα δεσμευμένος και δε θέλει χαλινάρια γιατί ασφυκτιά. Το καινούργιο τον ενθουσιάζει κι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να οπλιστείς με υπομονή για να μη σκάσεις από τη ζήλια σου!

Το ευαίσθητο σημείο του: οι μηροί είναι το σημείο του κορμιού του που αν τον αγγίξεις θα τον συγκλονίσει! Ένα απλό άγγιγμα στο εσωτερικό των μηρών ή ακόμη και ένα άγγιγμα στα μαλλιά του είναι ικανό να ξυπνήσει τον…Τοξότη που κρύβει μέσα του!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: αυθόρμητος και
ευέξαπτος λιγάκι ο άντρας Τοξότης ξέρει πώς να ικανοποιεί μια γυναίκα. Αναζητάει συνέχεια νέα παιχνίδια για να μη βαριέται και θέλει να πραγματοποιήσει όλες σου τις φαντασιώσεις, γιʼ αυτό ετοιμάσου για πολλές στιγμές ηδονής!

Αιγόκερως: επιφυλακτικός και συγκρατημένος αφού δεν αφήνεται εύκολα και δε χαρακτηρίζεται για το πάθος του και την ερωτική του διάθεση, οπότε μην περιμένεις εκρήξεις αγάπες και βαρύγδουπες δηλώσεις!

Το ευαίσθητο σημείο του: τα γόνατα είναι το ευαίσθητο σημείο του κι αυτό δεν είναι καθόλου μείον του! Φίλησέ τον και χάιδεψέ τον στα γόνατα ή άφησε τα δικά σου γόνατα σε κοινή θέα για να δεις πώς θα πέσει επάνω τους με φόρα!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου: είναι πολύ
προσγειωμένος και συντηρητικός στο σεξ και προχωράει αργά προς τη σεξουαλική ωριμότητα. Σταθερότητα και τρυφερότητα είναι δύο χαρακτηριστικά που πρέπει
οπωσδήποτε να έχεις αν θέλεις να μείνεις κοντά του.

Υδροχόος: ανεξάρτητος και με προοδευτικές ιδέες είναι προικισμένος με το χάρισμα να αγαπά αληθινά. Είναι δύσκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αφού ασχολείται με πολλά πράγματα κι έτσι δεν ερωτεύεται εύκολα.

Το ευαίσθητο σημείο του: είναι οι αστράγαλοι. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να χαϊδέψεις απαλά τους αστραγάλους του αλλά και τις παλάμες του. Γενικά τα άκρα του είναι τα σημεία κλειδιά που τον ανάβουν στη στιγμή!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου: η ερωτική πράξη
για τους Υδροχόους είναι περισσότερο πνευματική διεργασία παρά σωματική και γιʼαυτό δεν έχεις παρά να εξιτάρεις το μυαλό του για να τον ερεθίσεις!

Ιχθείς: ονειροπόλος, ευαίσθητος έχει την τάση να τραβά την αγάπη και τον έρωτα σα μαγνήτης και δεν αποκλείεται να σε μαγνητίσει πολύ εύκολα. Ο περίπλοκος συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να σε προβληματίσει ή να σε κάνει να τον ερωτευτείς ακόμη πιο τρελά.

Το ευαίσθητο σημείο του: τα πόδια! Τα πόδια του είναι το ευαίσθητο σημείο του οπότε χάδια και φιλιά στην περιοχή αυτή είναι ικανά να τον κάνουν να πίνει νερό στο΄όνομά σου! Δάχτυλα και φτέρνες έχουν την τιμητική τους και συ δεν έχεις παρά να αρχίσεις το μασάζ και τα χάδια από εκείνα ακριβώς τα σημεία!

Πώς θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου: βοήθησέ τον να
πάρει τις αποφάσεις που πρέπει και στήριξέ τον σε κάθε του βήμα και να είσαι σίγουρη ότι θα το αναγνωρίσει! Μπορεί πολλές φορές να γίνει καταπιεστικός και να έχει τάσεις εξάρτησης αλλά μη δώσεις σημασία, Ιχθείς είναι θα του περάσει!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...