παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μάθημα:Οι Μοίρες

Σύμφωνα με την «Θεωρία της βαθμονόμησης των μοιρών» η παρουσία σημαντικών πλανητών ή σημείων σε μια συγκεκριμένη μοίρα έχει την ιδιαίτερη αξία της. Θυμίζω πως οι ιδιότητες κάθε μοίρας συνδέονται με την αριθμητική αντιστοιχία της σε ζώδιο, για παράδειγμα η 6η μοίρα φέρει χαρακτηριστικά Παρθένου (του έκτου ζωδίου), η 12η φέρει Ιχθυακά (του 12ου ζωδίου) ενώ η 26η (12+12+2) παραπέμπει στο δεύτερο ζώδιο, τον Ταύρο.

 

 

 

 

 

 

 

Η μηδενική μοίρα: Μιλάμε για μια περιοχή η οποία εμπεριέχει τις απολυτές ιδιότητες του ζωδίου όπου λαμβάνει χώρα. Πχ η μηδενική του Κριού εμπεριέχει Άρειες ιδιότητες, αφιλτράριστες ενώ η 3η μοίρα του Καρκίνου έχει την Καρκινίσια εσωστρέφεια «μιξαρισμένη» με την Διδυμίσια ευστροφία και ευελιξία. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε ή να μην εξετάζουμε την μηδενική μοίρα διότι η ύπαρξη ενός τέτοιου πλανήτη σε έναν οίκο χρωματίζει ανάλογα τον οίκο αυτόν.

Θα πρέπει να έχετε στα υπόψη σας το εξής: Όχι την ερμηνεία του μηδενός ως σημείου ανυπαρξίας όπως λανθασμένα έχει ερμηνευτεί αλλά λίγο διαφορετικά. Επειδή μιλάμε για μαθηματικά στοιχεία, θα πρέπει εξ ορισμού να «υιοθετήσουμε» μαθηματικούς όρους για να έχουμε έναν κοινό μα και σωστό κώδικα επικοινωνίας. Η λέξη μηδέν αποτελείται από 2 αρνήσεις το ΜΗ και το ΔΕΝ και δυο αρνήσεις στα μαθηματικά σημαίνει μια κατάφαση (όπως λέγαμε στο σχολείο πλην επί πλην ίσον συν). Άρα, δείχνει μια απόλυτη κατάσταση, μια πρωτόγονη κινητήρια δύναμη.

 

Η 1η μοίρα: Θεωρείται μια ηγετική μοίρα. Το άτομο θέλει να έχει τα πρωτεία (είναι πολύ επισφαλές το πως θα τα καταφέρει) όμως κατά κάποιο «περίεργο» και μυστηριώδη τρόπο καταφέρνει να ασκεί εξουσία. Η 1η μοίρα είναι η μοίρα που βγάζει τους «αυτό-παρακινούμενους» ηγέτες που έχουν το σωστό timing και ξέρουν στο πως και που πρέπει να δράσουν. Εδώ, προσδίδει ένα υπέρμετρο εγωισμό που μπορεί να λειτουργήσει ως μια ανεξάντλητη κινητήριος δύναμη. Οι άνθρωποι με την παρουσία της πρώτης μοίρας στον χάρτη τους έχουν και το πείσμα μα και τα κότσια να πετύχουν.

Χάρτες με την παρουσία της 1ης μοίρας στον χάρτη: Enrico Fermi, Klara Barton, Eva Duarte Peron.

 

2η μοίρα: Θεωρείται η μοίρα της Υπέρτατης Ισχύος. Θα δώσει ένα άτομο που ξέρει να επιβληθεί, να διακριθεί και τέλος να φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα (πολλές φορές και με οικονομικό αντίκτυπο). Έντονα χαρακτηριστικά είναι το στοιχείο της Τόλμης και της Ισχύος. Ξέρει να προσφέρει απλόχερα αυτό που η «τύχη» του προσφέρει. Θα προσφέρει χαρά και αισιοδοξία. Σε περίπτωση κακής χρήσης αυτού του χαρίσματος, τότε τα πράγματα θα πρέπει να ξέρουμε πως, όσο ψηλά και να ανέβει, τόσο χαμηλά θα πέσει.

Χάρτες με την παρουσία της 2ης μοίρας στον χάρτη: Hamsum Knut, JFK Jr.

 

3η μοίρα: Η μοίρα της ευφυΐας και της ευστροφίας. Ιδιαίτερα δυνατά σημεία θεωρούνται η 3η μοίρα του Ταύρου (οικονομική επιτυχία) αλλά και η 3η μοίρα του ζωδίου των Διδύμων (μαθητεία). Οι άνθρωποι με την παρουσία της 3ης μοίρας στον χάρτη τους είναι ουσιαστικά τυχεροί μα και εύστροφοι. Η συγκεκριμένη μοίρα πολλές φορές δίνει μια εύνοια η οποία κάνει το άτομο να ξεχωρίζει από τους άλλους.

Χάρτες με την παρουσία της 3ης μοίρας: Krajicek,Richard (μεγάλος Ολλανδός τενίστας), Vlaslav Nijinsky (χορευτής μπαλέτου), Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, Gerard Depardieu

 

4η μοίρα: Η μοίρα της προσήλωσης στον στόχο. Το 4 δίνει μια μεθοδικότητα και μια επιμονή. Η προσήλωση προς έναν στόχο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η 4η μοίρα σχετίζεται με μια έντονη ανάγκη εσωτερικής οργάνωσης αλλά και εξωτερίκευσης. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο το 4 θέλει να φαίνονται όλα αβίαστα

Χάρτες με την παρουσία της 4ης μοίρας: Enrico Fermi, Al Pacino, Bruce Lee, Milton Erickson

 

5η μοίρα: Της Λάμψης και της γοητείας. Η μοίρα αυτή ουσιαστικά κάνει τον άνθρωπο ανεξάρτητου εμφάνισης, ντυσίματος ή οικονομικής κατάστασης να λάμπει και να γοητεύει τα πλήθη. Είναι ένας κατεξοχήν σφαιρικός και κυκλικός αριθμός γιατί με κάθε πολλαπλασιασμό αποκαθιστά τον εαυτό του και βρίσκετε σαν τελευταίο ψηφίο στο γινόμενο. Δίνει μια γοητεία αλλά και έντονη αντισυμβατικότητα. Ιδιαίτερη περιοχή είναι η 5η μοίρα της Παρθένου(θαύματα)

Χάρτες με την παρουσία της 5ης μοίρας: Marlene Dietrich, Lady Diana, Sofia Loren

 

6η μοίρα: Της μεθοδικότητας και του δουλεμένου ταλέντου. Η αγάπη για τους άλλους, ο ανθρωπισμός αλλά και μια τάση να υπερβάλει τον εαυτό του. Η ανάγκη για σωστή έξωθεν μαρτυρία, πολύ καλή εικόνα. Μπορεί να δώσει τον Άγιο ή το άτομο που δεν θα καταλάβεις πώς και πότε θα κινηθεί πισώπλατα. Πολλές φορές δίνει καλλιτεχνικά ταλέντα, μια ιδιαίτερη φωνή

Χάρτες με την παρουσία της 6ης μοίρας: Eva Peron, Marilyn Monroe,Agatha Christie,Μητέρα Τερέζα,

 

7η μοίρα: Της δυσκολίας διαχείρισης της Δόξας και του Χρήματος. Το 7 ονομάστηκε έτσι από το «σέβω» ή αν θέλετε να το δούμε και από άλλη οπτική από το shbo που σημαίνει ικανοποιημένος ή άφθονος στα εβραϊκά. Είναι αυτός που καταπιάνεται με «δύσκολα» θέματα και οπωσδήποτε δεν ακολουθεί πάντα την περπατημένη οδό. Δεν ικανοποιείται, αν δεν συνδέσει τις μελέτες του με την ανώτερη κλίμακα (άλλωστε 7η μοίρα είναι Ζυγός με έξαρση τον Κρόνο). Μπορεί να καταπιαστεί με θέματα απίστευτα δύσκολα αλλά στα εύκολα θέματα (πχ αισθηματικά) κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα τα κάνει όλα σωστά.

Χάρτες με την παρουσία της 7ης μοίρας: Jimi Hendrix, Steven Spielberg, Tchaikovsky, Grace Kely, Marlene Dietrich

 

8η μοίρα: Η μοίρα του ηδυπαθούς Εγώ και της εξωτερίκευσης. Οι άνθρωποι με την παρουσία της 8ης μοίρας κινούνται σαν οδοστρωτήρας. Έχουν ισχύ, τόλμη αλλά λόγω του ότι το 8 σχετίζεται με τον Σκορπιό έχουν μια φιληδονία και ηδυπάθεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν τους αρέσει να χάνουν κι αυτό τους οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Πολλές φορές, όταν χάνουν, έχουμε εντάσεις και ψυχολογικά ζητήματα.

Χάρτες με την παρουσία 8ης μοίρας: Alois Alzheimer, Mark Spitz, Hitler Adolph, Klint Eastwood

 

9η μοίρα: Η μοίρα της επανάληψης, της κατανόησης και της φιλοσοφίας. Οι άνθρωποι όπου έχουν την 9η μοίρα στον χάρτη τους έχουν ένα επιπρόσθετο χάρισμα από τους άλλους. Αν και επαναλαμβάνονται κάθε φορά, επάνω τους φαντάζει πως είναι καινούργιο ως πράξη. Οι άνθρωποι με την 9η μοίρα έχουν έναν ιδιόμορφο τρόπο σκέψης. Ιδιαίτερη περιοχή η 9η μοίρα του Λέοντα (του θεραπευτή και της αυτοθυσίας).

Χάρτες με την παρουσία 9ης μοίρας: Oriana Falacci, Enzo Ferrari, Vincent Van Gogh

 

 

10η μοίρα: Η μοίρα των δυσκολιών και της υπερπήδησης των ανυπέρβλητων εμποδίων. Οι άνθρωποι με τον αριθμό 10 σε μοίρα είναι αυτοί όπου πάντα στο διάβα του θα βρουν ένα μεγάλο εμπόδιο. Δεν θα ήταν υπερβολή, εάν η 10η μοίρα την χαρακτηρίζαμε ως η μοίρα του Οδυσσέα μιας και τα εμπόδια είναι πολλά και δύσκολα μέχρι να φτάσουν στην Ιθάκη τους που είναι η επίτευξη των προσδοκιών και των στόχων τους. Η επιτυχία είναι δίπλα τους αλλά και πολύ μακριά.

Χάρτες με την παρουσία της 10ης μοίρας: Joseph Goebbels, Chuck Mangione, Σταύρος Νιάρχος

 

11η μοίρα: Η μοίρα της πνευματικής οξυδέρκειας και της εκκεντρικότητας. Πρωτοποριακό πνεύμα αλλά και διαισθητική αντίληψη, δίνει στο άτομο την δυνατότητα να «βλέπει» πιο μπροστά από την εποχή του. Πρωτότυπες τεχνικές και νέες αντιλήψεις.

Χάρτες με την παρουσία της 11ης μοίρας: Steven Spielberg, Milton Erickson, Nicolas Cage

 

12η μοίρα: Η μοίρα της τύχης και της βαριάς ευθύνης. Ένας χάρτης με την παρουσία της 12ης μοίρας στον χάρτη δείχνει την εύνοια μα και την βαριά ευθύνη που έχει απέναντι στους άλλους. Είναι ουσιαστικά η μοίρα που θα δώσει να καταλάβει στο άτομο πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πως ο άνθρωπος θα πρέπει να δώσει προσωπικό αγώνα μιας και ενέχει και την έννοια της επανάπαυσης. Τα άτομα με την παρουσία της 12ης μοίρας είναι υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων να μάθουν να μοιράζονται με τους άλλους αλλά όχι σε σημείο αυτοθυσίας.

Χάρτες με την παρουσία της 12ης μοίρας: Vanessa Redgrave

 

13η μοίρα : Μια Κριαρίσια μοίρα η οποία όμως προέρχεται μετά από το κλείσιμο ενός κύκλου. Ουσιαστικά δείχνει τον Θάνατο αλλά και την Ανάσταση! Υποδεικνύει τον άνθρωπο που ως άλλος Φοίνικας καλείται να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Ένας αριθμός που δείχνει την ανανέωση μέσα από δίκες μας δράσεις και προσπάθειες.

 

14η μοίρα: Είναι μια μοίρα Ταυρίσια αλλά που λόγω του αθροίσματος του (1+4)=5 μας δείχνει τον άνθρωπο που για να εξελίχθη ή και για να πετύχει κάτι, τελικά θυσιάζει κάτι άλλο. Όταν όμως επιτευχτεί αυτό (η θυσία, ο παραμερισμός κάποιων απολαύσεων) τότε η 14η μοίρα μπορεί να θεωρηθεί μια οκτάβα του 2. Δηλαδή της Υπέρτατης ισχύος.

Παράδειγμα: Walt Disney. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο μάγος των cartoon είχε χάσει, στο ξεκίνημα της καριέρας του τα πνευματικά δικαιώματα του Oswald, ενός κούνελου που είχε κάνει πάταγο το 1927 από την εταιρεία Universal. Ο Walt Disney έστυψε το μυαλό του και εκείνη η απώλεια που τον πήγε πίσω αποτέλεσε το έναυσμα για να μεγαλουργήσει. Έτσι το 1928 γεννιέται από την Walt Disney Pictures ο θρυλικός Mickey Mouse. Η ανθρωπόμορφη φιγούρα έδωσε νέα πνοή! Άλλωστε ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του 5ου (χόμπι - ψυχαγωγία - παιδιά - απόλαυση) στον 4ο οίκο (ξεκίνημα) και από αριθμητική τιμή Ταύρος του 9ου (εξωτερικό – φιλοσοφία). Έτσι μέσα από την απώλεια, πείσμωσε έβαλε τον εαυτό του να δουλέψει και με ρεαλισμό έκτισε ένα παραμύθι για παιδιά που τα «ταξίδευε».

 

15η μοίρα: Ένας μυστήριος αριθμός μιας και το άτομο πολλές φορές γίνεται «θύμα» των ορέξεων του. Ένας άνθρωπος που θα αναζητήσει την καθιέρωση και την αποδοχή πολλές φορές χωρίς συμβατούς και εύκολους τρόπους.

 

16η μοίρα: Ο αριθμός αυτός φέρνει δοκιμασίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, που αν δεν επιτευχθούν, τότε το άτομο αλλάζει δραματικά επίπεδο και ποιότητα ζωής. Πολλές φορές μιλάμε για πτώχευση, ένδεια και δυσκολίες.

 

17η μοίρα: Ένα άτομο που παρά τις όποιες δοκιμασίες τελικά έχει Θεία προστασία. Η εμφάνιση των οποίων δυσκολιών εδώ έχουν τον σκοπό να τον παρακινήσουν να κυνηγήσει το όνειρο του. Συχνά υπάρχει ταλέντο σε τομείς ανθρωπιστικούς αλλά και σε πιο «άυλους» όπως αστρολογία, μεταφυσική κλπ. Μέσα από τις δυσκολίες έρχεται η εξάπλωση και η επέκταση.

Παράδειγμα: Το super model των 70΄ς Twiggy. Η Twiggy ήταν το πρώτο supermodel στα 60΄ς και 70΄ς. Ένα κορίτσι καχεκτικό με βάρος, στα 16 του χρόνια, που έφτανε τα 41 κιλά. Πήγε για ένα δωρεάν κούρεμα στο φίλο της και άρχισε μια σούπερ καριέρα. Ο Πλούτωνας στην 17η μοίρα την έκανε γοητευτική. Έκανε έναν γάμο αλλά ο σύζυγος πέθανε από καρδιακή προσβολή και ξαναπαντρεύτηκε. Το ΜΣ επίσης στην 17η μοίρα (όπως και η ακμή 4ου δηλαδή το IC) δείχνει την ταπεινή ζωή που είχε από το σπίτι της και τελικά πως η Θεία Πρόνοια της έδωσε αυτά που τελικά δικαιωματικά της άξιζαν.

 

18η μοίρα: Η μοίρα αυτή χαρακτηρίζεται ως μοίρα του Κακού μιας και το άτομο είναι «δεμένο» με την ύλη και τις απολαύσεις και υποφέρει. Εάν δεν καταφέρει να έχει αυτά που αναζητά, τότε το άτομο πολλές φορές χρησιμοποιεί την ισχύ σε συναισθηματικό ή σωματικό επίπεδο για να πετύχει. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουμε και θυματοποίηση του ιδίου, ουσιαστικά στρέφοντας τα πράγματα ενάντια στον εαυτό του. Πολλές φορές η ανάγκη του για συναισθηματική κάλυψη τον οδηγεί ακόμα και στην απάτη. Δείχνει επίσης τον άνθρωπο που αδυνατεί να μάθει από τα λάθη του.

Παράδειγμα: Πριγκίπισσα Diana. H Lady D είναι μια κλασσική τέτοια περίπτωση. Ο Κάρολος με άλλη γυναίκα, η Νταϊάνα με 2 γιους και στο τέλος γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της αλλά η μοίρα είχε άλλη άποψη. Επίσης ο Ερμής στην 18η μοίρα (εδώ αναλύετε εσείς!)

 

19η μοίρα: Η 19η μοίρα είναι μια μοίρα όπου πρωτίστως έχει ως σκοπό το άτομο να μάθει μέσα από τα λάθη του αυτά που πρέπει σε συναισθηματικό και υλιστικό επίπεδο. Η εξέλιξη του ατόμου τον βοηθά να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ενώ αντιτίθεται μετά μανίας σε οποιαδήποτε καταστρατήγηση οποιουδήποτε δικαιώματος ή συμφωνίας, ιδιαίτερα εάν είναι εις βάρος αδυνάτων. Σε πολύ «δύσκολα» ωροσκόπια (όπου η 19η μοίρα δέχεται επιρροές ιδιαιτέρως δυσαρμονικές) έχουμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος θεατρίνος, παίζοντας με τα αισθήματα των άλλων και που λειτουργεί με ιδιοτελείς σκοπούς, ένας φαρισαίος.

Διάσημοι με την 19η μοίρα στον χάρτη τους: Alexander Fleming (ASC), Frank Sinatra (Ήλιος), Madonna (Κρόνος)

 

 

20η μοίρα: Εδώ έχουμε μια μοίρα «Σκορπίσιας» τιμής όπου τελικά το άτομο κάνει και κάνει τα πάντα για το χρήμα την αναγνώριση και την αποδοχή. Το άτομο σε καταστάσεις που νοιώθει πως απειλείτε , προσβάλλετε ή χάνει πράγματα που θεωρεί κεκτημένα δυστυχώς κτυπάει «κάτω από την ζώνη» αδιαφορώντας για το προφίλ του περήφανου που είναι λανσάρει μέχρι τότε. Ίσως εκεί πρέπει να ελεγχτεί το εάν είναι πραγματικά έξυπνος, κουτοπόνηρος ή καχύποπτος με όλους.

Διάσημοι με την 20η μοίρα στον χάρτη τους: Μάτα Χάρι (Βόρειος Δεσμός, Ουρανός)

 

21η μοίρα: Η 21η μοίρα είναι ένας συνδυασμός του Δία αλλά και των Διδύμων. Αυτό από μόνο του είναι ένα ζήτημα που αξίζει αναφοράς και μελέτης. Εδώ, θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα οι όψεις που περνούν μέσα από τον πλανήτη ή το προσωπικό σημείο όπου κατέχει την 21η μοίρα μιας και η διαφορά του «αγίου»-του «φιλοσόφου» με τον «απατεώνα» είναι μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Δίνει αναμφισβήτητα ένα χάρισμα επικοινωνίας αλλά από εκεί και πέρα έγκειται στο άτομο από την «ποιότητα» της 21ης μοίρας το πώς θα χρησιμοποιήσει το χάρισμα

Διάσημοι με την 21η μοίρα: Ευγενία Μανωλίδου (Χείρωνας), Alfred Witte (Κρόνος)

 

22η μοίρα: Εδώ, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και αξίζει ιδιαίτερης μνείας και προσοχής καθότι η 22η μοίρα μας, εκτός από την μοίρα της δολοφονίας (είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά) είναι και μια μοίρα που δίνει την ανάγκη για εξειδίκευση και υπερανάλυση. Σίγουρα το άτομο έχει αυτοσκοπό να ανελιχτεί ψηλά στην ιεραρχία και, όταν αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε γίνεται αδίστακτο και αιμοβόρο. Εκεί, ίσως είναι και το ξεδίπλωμα της πτυχής της μοίρας της δολοφονίας. Άλλωστε στο «κοσμικό» θέατρο του Σύμπαντος λίγο πολύ όλοι μας το ρόλο του κομπάρσου έχουμε. Κατά συνέπεια οι πρωταγωνιστές είναι λίγοι, οι δολοφόνοι και οι δολοφονηθέντες πολλοί.

Διάσημοι με την 22η μοίρα: John Nash (Ήλιος), Alexander Fleming (Χείρωνας), Φράνκο (Asc)

 

23η μοίρα: Η συγκεκριμένη μοίρα προσθέτει μια εκκεντρικότητα. Άτομο με επικοινωνιακό χάρισμα που ξέρει να διαπρέπει. Είναι το άτομο που την δύσκολη στιγμή θα είναι εκεί για να πάρει αποφάσεις που οι άλλοι θα κάνουν πίσω. Άτομα που είτε οι περιστάσεις τους φέρνουν στο προσκήνιο είτε εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις.

Διάσημοι με την 23η μοίρα: Bill Clinton (Δίας), Martin Bormann (Άρης & Αφροδίτη)

 

24η μοίρα: Είναι μια μοίρα όπου καλό θα είναι να εκτονώνεται δια μέσω νοητικών ζητημάτων. Πολλές φορές τα άτομα «τρώγονται» με τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν επιμονή στον στόχο που θέτουν, ξέρουν να διακρίνονται όχι όμως πάντα ως «πρωτοκλασάτοι», άσχετα με το αν οι δυνατότητες τους είναι για παραπάνω.

Διάσημοι με 24η μοίρα: Ουμπέρτο Έκο (Κρόνος στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο). Ο Έκο ουσιαστικά διακρίθηκε ως συγγραφέας εκτός ακαδημαϊκού χώρου με το βιβλίο «Το όνομα του Ρόδου».

 

25η μοίρα: Μια μοίρα σαφώς με Άρειες αλλά πιο ήπιες ιδιότητες. Το άτομο μάχεται σε όλες τις περιστάσεις τις ζωής του αλλά ο αντικειμενικός σκοπός είναι η αποδοχή από τους άλλους. Τα άτομα με αυτή την μοίρα ουσιαστικά γίνονται «μπροστάρηδες» όχι από ανάγκη για να βγουν μπροστά όσο από το να γίνουν αντικείμενο θαυμασμού.

Διάσημοι με 25η μοίρα: Michael Jackson (Ερμής), Keanu Reeves (Δίας)

 

26η μοίρα: Μια μοίρα που σχετίζεται με τις οικονομικές απολαβές και τις συναισθηματικές κτήσεις. Τα άτομα με την μοίρα αυτή έχουν μια μορφή αυτοσκοπού να πετύχουν στους δυο προαναφερόμενους τομείς. Θα παίξουν με λύσσα για την επικράτηση αλλά, αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούν, ίσως και να οδηγηθούν προς την απόσυρση. Υπάρχει μια ροπή προς υλικές και πνευματικές καταχρήσεις και υπερβολές.

Διάσημοι με την 26η μοίρα: Edith Piaf (Ήλιος), Malcom X (Χείρωνας)

 

27η μοίρα: Μια μοίρα όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και το άτομο έχει μια εμμονή να ζήσει όπως θέλει αδιαφορώντας για νόμους και κανόνες. Πολλές φορές τα άτομα με πλανήτη σε αυτή την μοίρα λειτουργούν αρκετά περίεργα και αντισυμβατικά επαναλαμβάνοντας τα λάθη τους.

Διάσημοι με 27η μοίρα: Αλ Καπόνε (Σελήνη), Gustavo Eiffel (Κρόνος)

 

28η μοίρα: Η 28η μοίρα είναι μια μοίρα όπου δίνει στοιχεία έντονα και συνήθως αντιφατικά. Ας πούμε αρχηγός της μαφίας αλλά και Ρομπέν των δασών, ευγενικός αλλά με τρομερά ξεσπάσματα κλπ. Λέξι κλειδί η κυκλοθυμία.

Διάσημοι με 28η μοίρα: Diana (Δεσμοί Σελήνης), Paula Abdul (Ήλιος)

 

29η μοίρα: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Η συγκεκριμένη μοίρα δίνει ένα κοφτερό μυαλό και πολλές φορές μπορεί να δείχνει ένα βλέμμα μειλίχιο που μόνο αυτό δεν είναι. Έχει το χάρισμα της προφητείας αλλά και την ικανότητα της εξαπάτησης.

Διάσημοι με 29η μοίρα: Αριστοτέλης Ωνάσης (Ήλιος)

 

 

πηγη: http://www.astrology.gr/Genethlia-astrologia/item/13890-Oi-30-moires-twn-zwdiwn-kai-oi-idiaiteres-perioches-G΄-Meros

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...