παρακαλώ περιμένετε...

Περί γάμου, τέκνων κλπ...

  • toxovolos @ 05.07.2011 17:03
    Πολύ παίζει αυτή η συζήτηση τελευταίως και να που τη "βλέπω" και στο στάρντομ. Δε διαφωνώ πουθενά. Ίσα ίσα θεωρώ ότι σημασία έχει να βρεις τον άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει για κάτι τέτοιο. Να πεις ότι ρε παιδί μου εγώ με αυτόν/ήν θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τελεία. Τίποτα δεν είναι αυτοσκοπός και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προορισμένοι να ευτυχίσουν με τον ίδιο τρόπο. (Και για να μιλήσω κι εγώ αστρολογικώς... "μίλησε" ο Κρόνος μου στον 5ο τώρα; δεν ξέρω... αυτό που ξέρω είναι ότι η κοινωνικές και οικογενειακές πρεμούρες χρειάζεται να χαλαρώσουν κομμάτι...)
  • denisco @ 05.07.2011 17:06
  • sweetoctober @ 05.07.2011 17:35
    Α ρε τοξοτάκι με νιώθεις! Περιστοιχίζομαι πλέον από 30αρες σε απόγνωση και πανικό να προλάβουν το βιολογικό τους ρολόι. Και δεν είμαι αντίθετη, άμα το θες πολύ εννοείται ότι θα παλέψεις για να το πετύχεις και καλά θα κάνεις. Όταν τις βλέπω όμως να κάνουν σχέσεις με τον κάθε ''μαλέα'', χωρίς να είναι ερωτευμένες, μόνο και μόνο για να προλάβουν την κούρσα ''παιδί'', απογοητεύομαι και στενοχωριέμαι...
    Άσε που το λέω και το βροντοφωνάζω (και πάλι γιούχα τρώω), έχουμε τρομακρατήσει τους άνδρες έτσι όπως κάνουμε. Η πλειοψηφία των φίλων μου (30ρηδες) μπλέκουν με πιτσιρίκες γιατί φοβούνται τις 30αρες που το μόνο που σκέφτονται μέρα-νύχτα είναι ''παιδιά παιδιά παιδιά''... Και τους κράζω γιατί δεν είναι έτσι πάντα. Δεν είμαστε όλες έτσι. Μετά βέπω τις φίλες μου και να σου πω... τελικά δεν τους αδικώ.
  • Magneto @ 05.07.2011 17:36
    Εγώ ένα έχω να πω. 
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
     
    Θες να κάνεις και μπορείς? Κάνεις.
    Δε θες ? Δεν κάνεις!
     
    Να σου πω και κάτι άλλο? Και η Μενεγάκη που τα έχει όλα λυμένα ,έκανε 3 και πάει και για 4ο.
    Ε και?
    Σάμπως αυτή τα μεγαλώνει?
    Ή σάμπως έχει σκοτούρες στο κεφάλι της? Τα παιδιά της είναι ήδη τακτοποιημένα από οικονομικής άποψης, ενώ αυτή κάνει τη ζωή της. Ούτε έχει να νοιαστεί που θα τα αφήσει για να πάει στη δουλειά, ούτε έχει να νοιαστεί να μαγειρέψει για την άρρωστη πεθερά της.
    Αμ έτσι σου κάνω 14 , όχι 4!
    Και πόσες ακόμη είναι έτσι.........όχι στο βαθμό της Μενεγάκη,αλλά είναι ρε παιδί μου κωλόφαρδες.
  • AriesLeo @ 05.07.2011 17:38
    egw symfwnw sto na mi symvivazesai.
    oi anthrwpoi pou symvivazontai pithano na mi dimiourgisoun tis pio eutyxismenes oikogeneies. poios to thelei auto? oute esy oute ta paidia sou argotera...
  • sweetoctober @ 05.07.2011 17:46
    Αχ magneto μη μου μιλάς για παρουσιαστές της τηλεόρασης γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια... Έχω δουλέψει στην τηλεόραση (πίσω από τις κάμερες) και ξέρω ότι είναι η χειρότερη φάρα.
    Και έχουν και το θράσσος να λένε για το πόσο απαιτητική και κουραστική είναι η δουλειά που κάνουν... Ποια δουλειά;;;; Δεν υπάρχει άλλος επαγγελματίας που να ''δουλεύει'' τόσες λίγες ώρες και να πληρώνεται τόσο αδρά. Άσε που σε πνευματικό επίπεδο και σε ποιότητα ανθρώπου είναι όλοι τους ''ο κανένας''. Οι εξαιρέσεις είναι πολύ λίγες...
  • Magneto @ 05.07.2011 17:49
    Εγώ πάλι δεν αδικώ όσες έχουν φρικάρει ότι δε θα προλάβουν να κάνουν παιδί. 
    Καταρχήν βλέπω πάρα πολλές περιπτώσεις ζευγαριών με υπογονημότητα που τρέχουν σε γιατρούς κάτι χρόνια για να κάνουν παιδί. Παλιά παντρεύονταν στα 20-22 στα 30 που γεννούσαν δεν τις έλεγες μεγάλες. Τώρα άμα παντρευτείς στα 35, στα 45 θα είσαι μεγάλη και η εγκυμοσύνη θα είναι και πιο δύσκολη και πιο επικίνδυνη αλλά και θα είσαι μεγάλη! Εσύ 60 και το παιδί στην εφηβεία!
    2ον  αναφέρεις τους φίλους σου που αποφεύγουν τις 30άρες που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Για εμένα πολύ καλά κάνουν και οι μεν και οι δεν. Και οι γυναίκες ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια,οπότε αν ο άντρας θέλει απλά να περάσει την ώρα του, να ψάξει αλλού για παιχνίδι. Και ο άντρας δηλώνει τη θέση του, ότι δηλαδή δεν ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό και ψάχνει κάτι που να του ταιριάζει περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο.
     
     
    Εκτός κι αν από το 1ο ραντεβού οι φίλες σου μιλάνε για παιδιά και οικογένεια και ο άλλος τρώει φρίκη. Εντάξει.....κι αυτό νορμάλ τώρα δεν είναι! Να βγαίνεις με έναν άντρα που δε γνωρίζεις καλά, δε  ξέρεις αν ταιριάζεις, δε ξέρεις αν περνάς καλά μαζί του στο κρεβάτι και να κάνεις όνειρα για γάμους και για παντρειές....
  • Shark @ 05.07.2011 17:50
    sweetoctober
    Ξεχασες να πεις και ποσους εχουν απο πισω τους για να τους τα εχουν ολα ετοιμα για να βγαινουν αυτοι ωραιοι και ατσαλακωτοι
  • Magneto @ 05.07.2011 17:53
    Αριες δηλαδή πιστεύεις ότι θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο και θα έχεις την ιδανική σχέση?Δεν είναι ουτοπικό αυτό?
     
  • sweetoctober @ 05.07.2011 18:01
    Magneto συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Όταν όμως η άλλη σου λέει στους 3 μήνες που γνωρίζεσαι ουσιαστικά ακόμα με τον άλλο, ότι σε κάνα χρόνο θέλει να έχει στα σκαριά παιδί ε και ο άλλος τι να κάνει; Και επειδή το έχω συζητήσει αρκετά το θέμα οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι ότι δε θέλουν να κάνουν παιδιά, ίσα ίσα. Επείδη όμως εκείνοι δεν έχουν τη βιολογική ορμή/ ανάγκη άμεσα, ψάχνουν για μια γυναίκα που να τους καλύπτει ώστε να σκεφτούν και το ενδεχόμενο οικογένεια μαζί της. Όταν βλέπουν την άλλη να μη ψάχνει ουσιαστικά έναν άνθρωπο αλλά μια σπερματομηχανή χαλιούνται, και κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν. Όταν λέω λοιπόν ότι είναι νωρίς για να ξεκινήσεις τέτοιες συζητήσεις με τον άλλον μου λένε ''θέλω να είμαι ξεκάθαρη εξ αρχης, και ότι μετα τα 30 βλέπεις σε λίγους μήνες μέσα τι είναι ο άλλος''. Διαφωνώ γιατί και μετά τα 30 ο άλλος αρχικά δείχνει μόνο αυτά που θέλει να δείξει και δεν υποστηρίζω καθόλου την άποψη κάτσε 2 με 3 χρόνια για να δεις που θα πάει. Στον ένα χρόνο άμα βλέπεις ότι τα πράγματα πάνε καλά το συζητάς. Εκτός και αν σου πει εξ αρχής ότι δεν θέλει οικογένεια.
  • AriesLeo @ 05.07.2011 18:05
    oxi den pisteuw aparaitita sto idaniko, alla to "eukairiako" einai o,ti xeirotero gia mena.
    diladi mporei ti stigmi pou xtypaei to viologiko sou roloi na eisai me kapoion, k etsi, afou m'auton eisai, "ntaksei mwre as kanw m'auton to paidi, pou na vriskw allon twra?"
    de thelw na eimai apolyti, exw auto to point of view omws:
    isws einai epeidi eimai mikri alla den katalavainw tin anagki kapoiwn na kanoun paidia. autoi pou prokeitai na ta paramelisoun -gia diaforous logous-, profanws de thelane k toso ta paidia, apla eipan na mi prosperasoun tin eukairia na "synexisoun" to eidos tous.
    k ti eidos diladi to posa psyxoloika provlimata mporoun na prokypsoun gia ena paramelimeno paidi......
  • Magneto @ 05.07.2011 18:20
    Τι 2-3 χρόνια ρε γλύκα! Πλάκα μας κάνεις? Θα είσαι 31-32 και θα θες 2-3 χρόνια για να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον?  Δέκα μέρες διακοπές να πας μαζί του, να είστε όλη τη μέρα μαζί, έχεις δει τα χούγια του. Αν πληρώνει, αν ζηλεύει,αν είναι ιδιότροπος στην καθημερινότητά του,πως νευριάζει, πως βρίζει. Αυτά στον 1ο χρόνο φαίνονται. 
    Τώρα........για τους 3 μήνες που λες ότι οι φίλες σου κάνουν συζήτηση για παιδί.....
    Δε μπορώ να το κρίνω,γιατί δε ξέρω τι σχέση έχουν, δε ξέρω πως προέκυψε το θέμα στην κουβέντα. Ο άντρας σίγουρα ένιωσε σαν σπερματομηχανή? Μήπως λέει δικαιολογίες? Μήπως η κοπέλα δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα και δεν τον έκανε να νιώσει αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της σχέσης? 
    .Ξέρω όμως ότι πλέον δύσκολα κάποιος θα χάσει τη βολή του , για να φορτωθεί σκοτούρες στο κεφάλι του,είτε είναι άντρας ,είτε είναι γυναίκα.
     
    Βλέπω κοπέλες να μένουν έγκυες και μετά να παντρεύονται. Μπορεί απλά η εγκυμοσύνη να επιτάχυνε το γάμο. Αν πάλι όχι......τι γίνεται?
  • Magneto @ 05.07.2011 18:22
    Άριες τι ηλικία έχεις? 
     
    Μιλάς λίγο σα μια γνωστή μου που για να κάνει παιδί και καλά έλεγε πως θα έπρεπε να έχει στην άκρη κάτι εκατομύρια για να το έχει εξασφαλισμένο.....σπίτια , μεταπτυχιακά κτλ.
    Λες και είχε την ευκαιρία να κάνει παιδί και δεν έκανε γιατί δεν είχε λεφτά στην μπάντα για να το στείλει στο Γέηλ.
  • Siria @ 05.07.2011 18:27
    'Οσοι έχουν ή έχουν ήδη δρομολογήσει οικογένεια - είτε άντρες είτε γυναίκες - σου επιτίθενται ή σε νουθετούν αν πεις πως δεν θέλεις παιδί. Έχω περάσει προ πολλού τα 30 αλλά έντονη επιθυμία για παιδί δεν ένιωσα παρά δύο φορές στη ζωή μου, όταν ήμουν με τους δύο μεγάλους μου έρωτες. Αυτό που με προβληματίζιε είναι πως καί οι δύο έρωτες, αυτοί, έχουν πια περάσει, και για φαντάσου να είχα στ' αλήθεια κάνει παιδί μαζί τους! Τι θα είχε συμβεί άραγε; Θα είχαμε μείνει μαζί "με το ζόρι" ενώ έπρεπε πια να χωρίσουμε; Ή θα είχαμε χωρίσει και θα μου είχε μείνει πεσκέσι και - για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους - βαρίδι ένα παιδί που ναι μεν θα το αγαπούσα, αλλά θα έπρεπε να το μεγαλώσω μόνη μου; Παιδί θέλω μόνο από έρωτα και μάλιστα μεγάλο έρωτα. Θέλω όμως να μείνουμε και μαζί, ενωμένη η οικογένεια και να το μεγαλώσουμε μαζί. Αλλιώς δεν είναι για μένα. Από μακριά και αγαπημένοι με τα παιδάκια των φιλενάδων μου.
  • AriesLeo @ 05.07.2011 18:28
    21 eimai... de tha me xalage na eixa oikonomiki anesi gia na to megalwsw,
    alla siga min to estelna sto Yale an den to "ekove". se proteraiotita vazw ta kala gonidia egw (doink)... kamia sxesi me ti gnwsti sou tha elega, makari na mporousa na me klwnopoihsw haha
  • sweetoctober @ 05.07.2011 19:10
    Δεν κατάλαβες τι είπα magneto. ΔΕΝ υποστηρίζω καθόλου την άποψη κάτσε 2-3 χρόνια άμα είσαι σε αυτή την ηλικία και θες οικογένεια. Αλλά και μέσα σε 3 μήνες δε μπορώ να πιστέψω ότι γνωρίζεις τόσο καλά τον άλλο ώστε να καταλάβεις εάν θα είναι καλός σύντροφος και πατέρας. Μπορεί και να κάνω λάθος, εγώ τουλάχιστον δε μπορώ...
     
    Επίσης Siria πιστεύω ότι είναι καλύτερα να παντρεύεσαι/ κάνεις παιδί whatever, με έναν μεγάλο έρωτα αλλά όταν και εφόσον έχει φύγει ο έρωτας και έχουν μείνει η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση. Διότι ο έρωτας είναι μεγάλος πλανευτής και υπό την επήρειά του δε βλέπεις καθαρά. Και εδώ μιλάμε για επιλογές που κάνεις για μια ζωή όχι για κάνα χρόνο να περάσω καλά.
  • Magneto @ 05.07.2011 20:12
    Νομίζω ότι ο γάμος και η οικογένεια δε θέλει έρωτα, αλλά συνεργασία. Ίσως να κάνω λάθος βέβαια.....αλλά εγώ τον έρωτα τον φοβάμαι. Δε νομίζω ότι θα τολμούσα γάμο με έναν μεγάλο/ακραίο έρωτα. Μπορεί ο άντρας να σε θέλει 100% δική του και να στραβώσει με το παιδί,γιατί του αφιερώνεις χρόνο που θα έδινες σε εκείνον. Ο ερωτευμένος είναι ζηλιάρης και κτητικός,μπορείς να ζήσεις μια ζωή με έναν τέτοιον άντρα?  
    Ενώ ένα αγαπημένο ζευγάρι που συνεργάζεται, έχει την στάση απέναντι στα παιδιά και δεν συγκρούεται.
     
    Μερικοί προβληματισμοί μου,που μπορεί απλώς να είναι και μαλακίες.
    Τι να σας πω........εγώ μόνη μου είμαι.
  • Epique @ 05.07.2011 20:16
    Eγώ είμαι κατά του γάμου απ΄τα 15!
    Όταν ακούω απο φίλους μεταξύ 25 και 30,αρτι νυμφεφεύμενους ή σε σχέσεις ετών αυτό το " η σχεση περνά σ'άλλο επίπεδο,φευγει ο έρωτας,μένει η συντροφικότητα, αγαπη,η φιλία" μπλα μπλα μπλα..ντινγκ-ντονγκ βαράνε καμπανάκια -συναγερμοί για την ακρίβεια,και μάλιστα εξόδου..
    (Και θλιβερό και βαρετό μου φαίνεται.)
    ΑΛΛΑ αυτή ειναι η προσωπική ΜΟΥ γνώμη,ενώ μπορεί καλλιστα να ειναι για τους ίδιους στ'αληθεια η προσωπική ΤΟΥΣ ευτυχία.-που είναι,δηλαδή..
    Αν "φύγει ο έρωτας", (όσα κι αν έρθουν μετά) εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνω..Κολλητους ετών έχω,ευτυχισμένη οικογένεια έχω,προσδοκώ και παλεύω τα ακριβά μου γούστα να τα ικανοποιώ μόνη μου,αρα -όταν τελειώσει ο έρωτας- τί να σε κάνω,αγόρι μου;; και τί να με κάνεις κι εσύ,ομοίως..
    Τεσπα,για το παιδί δεν το 'χω σκεφτεί ακόμη σοβαρά,κάποτε,βεβαια, ήθελα να αναπαραγαγω πολλούς γιους κλώνους του πρωτότυπου κομματιού,αλλά κι αυτό επισφαλές είναι γιατί είμαι ξανθιά μ'αρεσουν οι αυστηρά μελαχρινοί και το ρίσκο ειναι μεγάλο -άσε που το κίνητρο παύει,οι κλώνοι μένουν
    Oσο κι αν ενδέχεται,να 'χω αλλαξει γνώμη σε καμιά πενταετία (αν και μια αλφα στεθαρότητα την έχω γενικώς στις απόψεις μου),το σίγουρο είναι ότι την ευτυχία ΜΟΥ θα την ορίζω εγώ,κι όχι η θείτσα που θ'αρχίζει να γκαρίζει στα 30κατι μου γιατί δεν παντρεύομαι,κι ούτε επισης η μέση συμμαθήτρια μου που έχει αρχίσει ήδη να ονειρεύεται γάμο στο Island με θέμα την ελιά. (μάστιγα,όμως).
    Δηλαδή,το να κάνεις ό,τι ΕΣΥ στ'άληθεια γουσταρεις,είναι -όντως- ο μόνος δρόμος.
     
    Υγ. Και πολύ μ'αρεσε το ποστ σου!!!
     
     
     
     
     
     
  • Magneto @ 05.07.2011 20:31
    ρε επικ τώρα που το λες κι εμένα φέτος με την επιστροφή με έπιασε η φρίκη να κάνω οικογένεια και η ακόμα μεγαλύτερη φρίκη ότι φαίνεται πως δε θα κάνω........ 
    μέχρι και πέρσι μόνο τη δουλειά σκεφτόμουν......εντάξει.....και το σεξ....και δε θα με χάλαγε να είχα και μια σχέση, αλλά όχι ότι έσκαγα και που δεν την είχα......
     
    φέτος με την επιστροφή τα είδα όλα........δε ξέρω.......είναι η επιστροφή.....είναι που είναι στον 12ο? είναι που είναι στο ζυγό ?
  • nohope @ 06.07.2011 10:33
    έλα ντε!
    από τα λίγα που μπορώ να δηλώσω πάνω σε αυτό, είναι ότι δεν με εκφράζει καθόλου το στυλ της ελληνικής οικογένειας (έχω βαρεθεί ζευγάρια νέα να κάνουν παρέα με τους γονεις τους-έλεος!).
    απλά λόγω εντελώς αντισυμβατικού οικογενειακού backround ίσως (μονογονεϊκή οικογένεια, σόι ζακυνθινο 3 λαλούν και 2 χορέυουν)  δεν έχω ακούσει ποτέ για γάμους και κουραφέξαλα(είχα την τύχη να μην μου πλύνουν το τσερβέλο), όπως επίσης και δεν θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου, ούτε αυτό να μεγαλώσει μόνο με μένα.
    δεν είναι στην λίστα της ζωής με τα thing to do, είναι κάτι πολύ ανώτερο, anyway.
    δεν πρέπει να αφήνουμε την γάγγραινα της δομής της ελληνικής κοινωνίας να μας πλησιάζει, όσο και αν αισθανόμαστε μόνοι τώρα.
    παρόλα αυτά θα ήθελα να νιώσω την επιθυμία να είμαι με κάποιον οικογένεια, με τον δικό μας τρόπο. τα παιδιά, είναι καλοδεχούμενα.
    πάντως άλλο ποιον ερωτεύεσαι, άλλο με ποιον θα έκανες παιδί. το παιδί, δεν πρέπει να λαμβάνει αντικρουόμενα μηνύματα, αν μη τι άλλο.
    έτσι και αλλιώς θα την έχει την βλάβη-κληρονομιά απο γονείς, κανείς δεν  τη γλίτωσε, το μέγεθος απλά ποικίλει.
    ε, όταν θα μάθω να ερωτεύομαι αυτόν με τον οποίο ταιριάζω και αν το ξέρει και αυτός, το βλέπουμε.
    αλλά τώρα σοβαρά,΄εδώ δεν μπορώ να βρω τον ακατάλληλο, θα βρω τον κατάλληλο για να κάνω κάτι τέτοιο?!
    κανείς δεν ξέρει...
    σε μία άλλη κοινωνία ίσως να μην έχουν τέτοιες απορίες...
     
  • Shark @ 06.07.2011 11:07
    Vl1980
    *****
  • Magneto @ 06.07.2011 11:17
    Νομίζω ότι όλα αυτά που λες Βίκη μπορείς να τα βρεις σε έναν άνθρωπο που θαυμάζεις και εκτιμάς κι ας μην είσαι ερωτευμένη μαζί του.
  • moisture666 @ 06.07.2011 11:30
    Χαχαχαχαχα!!ερωτευμενακι με ποτισες φαρμάκι!!
  • @bsent @ 06.07.2011 11:34
    O γάμος είναι συζυγία.......δύο στον ίδιο ζυγο και όχι δύο που πάνε περίπατο στην εξοχή!!!
    Καλώς ή κακώς όταν πάρεις την απόφαση αυτη θα πρεπει να περιορισεις το ''εγώ'' σου.....εκεί υπάρχει το ''εμεις'' και εννοειται πως όταν έρθει και το παιδι αλλάζουν οι προτεραιότητες!!!!
     
    Εννοειται πως όλοι οι ανθρωποι δεν ειναι προορισμένοι γι αυτό το πραγμα....αλλά πολλοι μπαινουν στην διαδικασια του γαμου είτε επειδη εχουν φτασει σε ηλικια γαμου (απορω ποιος το οριζει αυτο)...ειτε γιατι φοβουνται την μοναξια......κλπ κλπ
     
    το θέμα ειναι να βρεις τον ανθρωπο σου που να σε κανει να νιωσεις να θέλεις και να κανεις οικογενεια μαζι του!!!!!!
     
     
  • moisture666 @ 06.07.2011 11:37
    http://www.youtube.com/watch?v=bwZrIApgfKs&feature=youtube_gdata_player
  • Magneto @ 06.07.2011 11:39
    Λέω ρε παιδί μου! Λέω........ 
    Κουβέντα κάνουμε!!!!!!!!!
     
     
    Άσε που μπορεί να λέμε και το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια δηλαδή.
  • nohope @ 06.07.2011 11:42
    δεν μου αρέσει το σύζυγοι, προτιμώ το σύντροφοι
     
  • @bsent @ 06.07.2011 11:50
    ....βρε μαγκ σε ειπα εγω να μην πας περιπατο? ε? 
     
     
  • @bsent @ 06.07.2011 11:57
    χαχχαχαχαχ........βρε βικάκη θα πας και περιπατο μαζι του....κι οπου αλλου θελεις!!!!!
     
    μαγκ -ακυρο!!!!
  • Magneto @ 06.07.2011 12:14
    Εγώ για μπάνιο θέλω να πάω. 
    Γαμώ τους λοκατζήδες μου γαμώ.
    Που αν δεν πάει Δεκαπενταύγουστος δε βουτάνε γιατί κρυώνουν.
  • Magneto @ 06.07.2011 12:28
    Ναι ρε γαμώ το....καλά δεν το συζητώ....... 
    Έτσι και ήμασταν κοντά όλη τη μέρα μαζί θα ημασταν!
     
    Θα κάναμε τρίο!  (αμάν πια αυτός ο αέρας μου........αχαλίνωτος είναι!)
     
     
    Ο λοκατζής μου πράγματι είναι περίπτωση.
    Να σου πω όμως κάτι?
    Τι είναι αυτό που με τραβάει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πάνω του?
    Έχω αδειάσει άντρες που με ήθελαν πολύ περισσότερο και μου το έδειχναν,γιατί η λογική μου υπερίσχυε του συναισθήματος.
    Αυτός γιατί καταλύει τη λογική μου? Λες ο Άρης του από τον υδροχόο ,να αφοπλίζει την Αφροδίτη μου που είναι σε σύνοδο από τον αιγώκερο? 
    Τι να πω.........
     
    Στο μεταξύ έχω προσέξει και το άλλο. Οι άντρες που με τραβάνε έχουν Άρη στον υδροχόο!
    Τους αναζητάει ο ήλιος μου? ή ο Άρης μου που είναι επίσης στον υδροχόο?
  • ELLA22 @ 06.07.2011 12:38
    sweetoctober: Αστο κοπέλα μου μή το ζορίζεις...δεν ειναι όλες γεννημένες για μάνες...Κανείς αρσενικός δε θα μπορεσει να σου ξυπνήσει αυτό που δεν έχεις ούτε καν σε λήθαργο.
    Ξέρεις τι θέλεις και γιατί, και αυτό ειναι αρκετό για να έχεις τις ισσορπιες σου.
    Μήν ακούς τι σου λένε οι άλλοι,κάνε αυτό που νομίζεις σωστό για το καλό σου και το καλό όλων γύρω σου.
  • Magneto @ 06.07.2011 12:40
    Αυτός έχει και σελήνη στον υδροχόο σε σύνοδο με τον άρη του. 
     
    Τυχαίο?
     
    Αυτό που λες το διάβασα κι εγώ.
    Πάντως.......με έναν που είχε ήλιο στον υδροχόο, γίναμε από 2 χωριά.

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...