παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Συννενόηση

Μια οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπες της στη Γερμανία και κατά τη  διάρκεια ενός περιπάτου παρατήρησαν ένα χαριτωμένο σπίτι που τους φάνηκε κατάλληλο για τις επόμενες διακοπές τους.

Ρώτησαν λοιπόν και έμαθαν ότι ένας διαμαρτυρόμενος πάστορας είναι ιδιοκτήτης. Τον συνάντησαν και έκλεισαν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο. Γυρίζοντας όμως στην Αγγλία, η κυρία θυμήθηκε ότι δεν είχε δει το W.C. και έγραψε το εξής γράμμα:

"Αιδεσιμότατε πάτερ, είμαι η κυρία που πριν μερικές μέρες  κλείσαμε ένα συμβόλαιο για το σπίτι της εξοχής, αλλά δεν πρόσεξα το W.C. Θα ήθελα λοιπόν να με πληροφορήσετε καταλλήλως."

 

Όταν ο πάστορας πήρε το  γράμμα δεν κατάλαβε τη σύντμηση WC και νομίζοντας ότι πρόκειται για ένα γνωστό εκκλησάκι των Αγγλικανών, που ονομάζεται Wablec Chapel(W.C.) της απαντά:

"Αγαπητή μου Κυρία, εξετίμησα την ερώτηση σας και σας πληροφορώ ότι ο τύπος του κτίσματος που σας ενδιαφέρει, βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. απο το σπίτι, πράγμα ομολογουμένως λίγο δυσάρεστο, ειδικά για όσους συνηθίζουν να πηγαίνουν συχνά. Όποιος δε, έχει τη συνήθεια να παραμένει για πολύ, καλό είναι να φέρνει μαζί του και το φαγητό του, ώστε να μπορεί να κάθεται όλη την ημέρα. Στην τοποθεσία θα μπορείτε να φθάσετε με ποδήλατο, ή και με τα πόδια.

Αν πάλι βιάζεστε πολύ, θα πρέπει να πάτε με αυτοκίνητο. Είναι καλύτερα να πάτε εγκαίρως για να μη διαταράσσεται η ησυχία των άλλων που είναι ήδη μέσα. Στην αίθουσα έχει θέσεις για 40 καθιστούς και 100 όρθιους. Υπάρχει επίσης κλιματισμός για να αποφεύγονται οι δυσάρεστες μυρωδιές. Συνιστάται να φθάσετε σύντομα για να βρείτε μια θέση και να καθίσετε. Τα παιδιά κάθονται κοντά στους γονείς τους και συμμετέχουν όλοι μαζί στην ιεροτελεστία.

Στην είσοδο σας παραδίδεται ένα χαρτί, έντυπο, και αν δεν φθάσουν τα διαθέσιμα χαρτιά, χρησιμοποιούνται ανα 2 άτομα.  Τα δε φύλλα, πρέπει να επιστρέφονται σε καλή κατάσταση κατά την έξοδο εις τρόπον ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι.

 Υπάρχουν επίσης μεγάφωνα, για την ενίσχυση των εσωτερικών ήχων, ώστε να ακούγονται και απο έξω. Τέλος αυτά που συλλέγονται μοιράζονται στους φτωχούς. Υπάρχουν ενίοτε και φωτογράφοι που φωτογραφίζουν τις διάφορες φάσεις, για να μπορούν όλοι να βλέπουν αυτά τα πρόσωπα σε μια πράξη τόσο ανθρώπινη.

Εις το επανιδείν μετά του συζύγου σας, 

Ο Πάστωρ"

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...