παρακαλώ περιμένετε...

Για πείτε καμιά γνώμη...

  • fidel2006 @ 07.06.2011 16:41
    ΚΑταρχήν πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς σοβαρα αν όντως η κοπέλα είναι τόσο χάλια ή αν εσυ το πιστεύεις αυτό γιατι έχεις κολλήσει  με την πρώην...και αυτο θα το καταλάβεις μόνο αν δεις πως φέρεται στον κολλητό σου γιατι αυτο έχει σημασία...δηλ. να είναι καλά αυτός και να περνάει καλά αυτός... μας περιγράφεις έναν άσχημο χαρακτήρα αλλα δεν μας λές πως είναι μέσα στην σχέση της...σε καταλαβαίνω που δεν μπορε΄ςι να την ανεχτείς(τραβάω τα ίδια με τον φίλο  της αδερφής μου) αλλα αν αυτός περνάει καλά και τον καλύπτει η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μπορείς να κάνεις και πολλα...
  • Magneto @ 07.06.2011 16:43
    1. Το κοπέλι είναι στα 30, δε χρειάζεται νταντά.
     
    2. Η τύπισσα πρέπει να παίρνει πολύ καλές πίπες.
     
    3. Αν μου το έκαναν εμένα αυτό,απλά θα τον είχα απομυθοποιήσει.
  • toxovolos @ 07.06.2011 16:44
    Πωπωπω μεγάλο! Χεχε.. αλλά το διάβασα! Στα του ποστ..  θα πάθει τέτοια νίλα και θα κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο αλλά μάλλον του χρειάζεται μπας και συνέλθει.. Βέβαια, το πώς μπορεί να αντιδράσει ο καθένας όταν βγαίνει από μια τόσο μεγάλη σχέση είναι διαφορετικό.. Απ'ότι φαίνεται έκρυβε μεγάλη καταπίεση το φιλαράκι σου. Εννοείται ότι φέρεται άθλια αλλά κάποια στιγμή θα το καταλάβει.. όπως λες να εύχεσαι να μην είναι αργά..  Δε νομίζω όμως ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να περιμένεις.. Η τύπισσα βρίσκει και τα κάνει. Μπορώ να δηλώσω έτσι για το φινάλε ότι οι άντρες μπορούν να γίνουν πολύ μαλάκες σε τέτοιες περιπτώσεις? Ευχαριστώ. 
  • sweetoctober @ 07.06.2011 17:03
    Fidel η κοπέλα είναι τόσο χάλια... Ακόμα και εγώ αν δε μπορώ να είμαι αντικειμενική δε νομίζω ότι δε μπορεί κανένας άνθρωπος από τον περίγυρώ του να είναι αντικειμενικός. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος από φίλους και οικογένεια που να τη συμπαθεί και δεν είναι και όλοι αυτοί κολλημένοι με την πρώην. Οπότε περί αυτού δε χωράει καμία αμφιβολία.
    Αν ήταν καλά στη σχέση σου αυτό θα φαινόταν από χιλιόμετρα. Και σίγουρα δε φαίνεται κάτι τέτοιο... Μάλλον το Νο 2 που αναφέρει η magneto λύνει πολλές απορίες, το έχω σκεφτεί και γω. Θα μου πεις γιατί κάθεται. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Ίσως νιώθει ότι τα έχει κάνει τόσο σκατά που δε μπορεί να τα διορθώσει και φοβάται ότι θα μείνει ολομόναχος. Ίσως μας ντρέπεται με όλα αυτά που έχουν γίνει (ο παλιός καλός εαυτός, μάλλον έτσι θα αντιδρούσε). Ίσως είναι μεγάλη κότα τελικά (είναι σίγουρα πολύ κακομαθημένος) και φοβάται να μείνει χωρίς σχέση. Ίσως η άλλη του έχει κάνει μάγια, τι να πω, ικανή την έχω...
  • hanna67 @ 07.06.2011 17:22
    ωχ...σα να βλέπω την ιστορία του αδελφού μου. Θες να μάθεις το αποτέλεσμα? Το παντρεύτηκε το ξινολέμονο. Κι ας είχε εναντιωθεί το άπαν σύμπαν. 
    Τώρα πια τον έχει βάλει στο βρακί της κανονικότατα. Εκείνος πάντως δηλώνει ευτυχισμένος. Επιλογή τους είναι εξ άλλου, τι να πεις...
  • Magneto @ 07.06.2011 17:29
    Μα έτσι δε γίνεται πάντα? 
    Και μετά από 15-20 χρόνια που μεγαλώνουν τα παιδιά και φεύγουν από το σπίτι χωρίζουν,γιατί έχουν αγανακτήσει?
  • Magneto @ 07.06.2011 17:32
    Ο παππούς μου έλεγε : το καλό το σύκο το τρων τα σκλίκια.
  • hanna67 @ 07.06.2011 17:36
    Σωστός ο παππούς. Αλλά και το σύκο ας πρόσεχε... 
     
  • sweetoctober @ 07.06.2011 17:54
    Μα πόσο μαλάκες γίνονται οι άνδρες για μία γυναίκα; Ο πιο γελαστός άνθρωπος που ήξερα πλέον δε γελάει. Η μάλλον για να γελάσει ζορίζεται, γέλιο αμηχανίας. Ξέρετε τι είναι να σε παίρνουν τηλέφωνο οι άσχετοι να σου πουν οτι πέτυχαν τον φίλο σου με τη καινούρια του γκόμενα και η επόμενη φράση να είναι ''τι νούμερο είναι αυτό, πάει καλά;''. Και αν έχω προσπαθήσει να τον υποστηρίξω διότι δε μπορώ να ακούω τον κάθε άσχετο κουτσομπόλη να κράζει τον δικό μου άνθρωπο και ας ξέρω ότι έχει δίκιο. Αλλά και γω για ποιον δικό μου άνθρωπο μιλάω... Δεν ήρθε ούτε στο νοσοκομείο να με δει που εγχειρίστηκα γιατί το κορίτσι ήθελε βόλτα... Και στο σπίτι μου όταν ανάρρωνα ήρθε να με δει και έκατσε ένα τέταρτο με το ρολόι, χωρις υπερβολή(τα 5 μίλαγε μαζί της στο τηλέφωνο) και έφυγε κακήν κακώς διοτί δε μπορούσε μετά να ακούει γκρίνια... Oh mon Dieu... Και γω ακόμα πιο ηλίθια κάθομαι και ασχολούμαι ακόμα.
  • Magneto @ 07.06.2011 17:57
    Ρε συ, αυτοί για να τα κάνουν αυτά κάτι βρήκαν στις γκόμενες αυτές. Κάτι έψαχναν , κάποιο κενό ένιωθαν που η δική μας παρουσία στη ζωή τους,δεν το γέμιζε. Η γκόμενα όμως τους κάλυψε. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 
    Και στην τελική παίζει να πήραν αυτό που τους άξιζε.
  • Magneto @ 07.06.2011 17:58
    Η πλάκα είναι ότι μαλάκες γίνονται πάντα για την πιο ηλίθια χαζογκόμενα.
  • sweetoctober @ 07.06.2011 18:13
    Κάνω κάτι ερωτήσεις και γω ε Altec;
    Ρε magneto οκ όλα αυτά τα ξέρω, τα κατανοώ. Και εγώ έχω αναρωτηθεί τι σκατά σκεφτόμουν για κάποιους πρώην μου, και άλλους έχω δει να το παθαίνουν αλλά να χάνεις εξολοκλήρου τον εαυτό σου για έναν άνθρωπο δεν το έχω ξανασυναντήσει. Και να μένεις τελείως μόνος, χωρίς έναν δικό σου φίλο. Οι φίλοι μου εμένα είναι η ζωή μου, γι' αυτό άλλωστε έχω φάει κόλλημα με αυτή την ιστορία... Πως ζει κανείς χωρίς φίλους; Είναι και το ότι η συγκεκριμένη κοπέλα πραγματικά είναι απερίγραπτη. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική αλλά πραγματικά δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο άτομο στη γη. Μακάρι να μπορούσα να σας την περιγράψω αλλά δυστυχώς πρέπει να τη γνωρίσετε για να με καταλάβετε... Πραγματικά δε θα μπορούσα να την συγκαταλλέξω στο ανθρώπινο είδος. ούτε καν να την κατατάξω οπουδήποτε μέσα στο ζωικό βασίλειο. Ειλικρινά νομίζω ότι είναι κλινική περίπτωση και κυριολεκτώ...
  • Magneto @ 07.06.2011 18:18
    Αυτή περνάει καλά?Έχει αυτόν που θέλει όπως θέλει?
     
    Δε ξέρω για εσένα,αλλά εγώ μια φορά το έζησα αυτό και για πολύ λίγο.
    Τη θεωρώ τυχερή και τη θαυμάζω που τα κάνει αυτά και παίρνει αυτό που θέλει.
    Μη σου πω δηλαδή ότι τέτοια τσόκαρα παίρνουν εκδίκηση για ότι μας έχουν εμάς αυτά τα καλόπαιδα.
  • L.S. @ 07.06.2011 18:20
    http://www.youtube.com/watch?v=KaEjelT-gAY 
    Είτε για καλό,είτε για κακό...Σέρνει καράβι...!!!
    Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως..Μην το παιδεύεις άλλο μέσα σου...
  • astropeleki @ 07.06.2011 18:30
    sweetoctober ειλικρινα δε θυμαμαι πλεον ποσες φορες εχω ζησει τετοιο σκηνικο...οταν εισαι φιλος/η κάνεις ΜΙΑ κουβεντα-οι πολλες κουραζουν και φερνουν αρνητικα αποτελεσματα- κι εκει τελειωνει η αποστολη σου-99% θα σε γραψει!
    Οποιος θελει ακουει και κρινει.Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του...αν ειναι η σειρα του/ωρα του/επιθυμια του  να φαει τα μουτρα του ,θα τα φαει κι ας χτυπιεστε κατω ολοι σας!
    αμα δε το ζησεις ο,τι και να σου λενε γυρω σου,δε καταλαβαινεις τιποτα!Θα φαει κανα Κρονο το παιδι και θα συνελθει,μη σκας!
  • sweetoctober @ 07.06.2011 18:32
    LS θα συμφωνήσω με τη magneto ότι του τσόκαρου το λιλί σέρνει καράβι. Το δικό μας το τρώει η μαρμάγκα... Δηλαδή πρέπει να είσαι σκύλα της λύσσας για να κρατήσεις μία σχέση; Βλέπω από φίλους και από δικές μου εμπειρίες ότι όσο πιο cool και ωραία είσαι σε με τον ανθρωπό σου τόσο ο άλλος το εκμεταλλεύεται και όχι δε σε σέβεται, όχι δε σε εκτιμάει, ξενερώνει κιόλας. Ένω η υστέρω η γκόμενα τους τη δίνει... και κάθονται σούζα. Αυτοί λοιπόν είναι οι άνδρες σήμερα; Ευχαριστώ δε θα πάρω... θα κάτσω να κάνω παρέα με τη γάτα μου. Τουλάχιστον αυτή είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα και ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!
  • sweetoctober @ 07.06.2011 18:33
    Astropeleki ζυγός είναι... τον τρώει τον κρόνο του. Έχει και επιστροφή κρόνου. μυαλό δε βλέπω να βάζει...
  • astropeleki @ 07.06.2011 18:35
    θαυμάσια!Ξαναπες μας τα νεα του προς το τελος του 2012!Άλλος ανθρωπος θα ειναι...οπως το παρει κανείς!
  • akiko @ 07.06.2011 18:45
    "Η πλάκα είναι ότι μαλάκες γίνονται πάντα για την πιο ηλίθια χαζογκόμενα."
    Magneto....ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!
  • sgouromallousa @ 07.06.2011 18:48
    Αστροπελεκι προσκυνω....!
    Το οτι εχει επιστροφει Κρονου , και αφου λεει οτι ειναι καλα το παιδι, εγω με βλεπω να τρωτε τα κουφετάκια μεχρι το τελος του 2012!!!!!
    Το οτι γουσταρει να ειναι με μια σκυλα, δικαιωμα του! Εσυ γιατι σκας?
    Ετσι γινεται παντα.
    Μια μακροχρονια σχεση με καλα ατομα στο τελος καταληγει σε χωρισμο.
    Ο φιλος σου ειναι σχεσακιας απο την στιγμη που τα χε 9 χρονια με την Ελλη (την Θεα).
    Βρηκε τον αντιποδά της και να ξέρεις οτι θα την  παντρευτεί .
    Το λεω και το υπογραφω αυτο!
    Ξερω οτι ακουγομαι απολυτη, αλλα διαβαζοντας την ιστορια σου και συγκρινοντας το με αλλες δικες μου ιστοριες , το φαινομενο επαναλαμβανεται.
  • astropeleki @ 07.06.2011 18:54
    ωωω καλα εισαι Σγουρομαλλουσα....εχουμε δει και εχουμε δει γουστα σε αυτη τη ζωη!Καημο το εχω να πεσω απο τα συννεφα μια φορα!
    another one bytes the dust...and the hits just keeeeep on coming...
  • sweetoctober @ 07.06.2011 18:58
    Sgouromallousa και γω το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό... μη σου πω ότι το έχω σιγουράκι αλλά κάνω την Κινέζα διότι όσο ζω ελπίζω. Και στην παρωδία  (διότι γάμος δε θα είναι αυτό το πράγμα), άμα είμαι καλεσμένη δεν πρόκειται να πάω. Ή μάλλον θα βάλω τη στολή της εύθυμης χήρας που έχει ξεμείνει από κάτι απόκριες (το βέλο μου πάει πολύ) και θα πάω. Και αντί για ρύζια θα πετάω ωμά αυγά και κόλυβα!!! Και θα πάρω και την Έλλη μαζί μου με τον καινούριο της γκόμενο να τη δει η νύφη και να αρχίσει τα υστερικά της, να κρεμιέται από τον πολυέλαιο και να μας κάνει την τσίτα!!!
  • Magneto @ 07.06.2011 19:05
    Πες τα μωρή Οκτόμπερ! Πες τα! 
     
    Εμάς μας τρώει ο σεβασμός και η ελευθερία που τους δίνουμε.
    "όχι μωράκι μου,αφού είπες στη μαμά σου πως θα πας στις τάδε του μηνού ,να πας,μην αλλάξεις τα εισητήρια για να φύγουμε μαζί,η γυναίκα σε περιμένει"
     
    "βεβαίως μωράκι μου και να βγείτε απόψε να δείτε μπάλα, δε με πειράζει που εδώ και ένα μήνα σε βλέπω 2 ώρες τη βδομάδα εξαιτίας του (γαμημένου) διδακτορικού σου"
     
    "αγάπη μου τι λες τώρα? θα αφήσεις το διδακτορικό σου? τόσο αγώνα έκανες να φτάσεις μέχρι εδώ! συνέχισέ το και εγώ δίπλα σου είμαι για ότι χρειαστείς"
     
    "καρδούλα μου άνοιξα φύλλο και σου έκανα τυρόπιτα που σου αρέσει,έχει και ζεστό νερό έτοιμο να κάνεις μπάνιο,άσε τα ρούχα σου θα τα μαζέψω εγώ, τι? δε σου αρέσει γιατί έβαλα πολύ τυρί?"
     
    ρε ουστ...........καλά τους κάνουν λέμε
  • astropeleki @ 07.06.2011 19:08
    εκει δε που παθαινω εγκεφαλικο απο το γελιο ειναι οταν μου πουνε τη γνωστη ατακα "γιατι μιλας ετσι?Μηπως ζηλευεις τη κοπελα??"
    χαχαχαχαχαχααχαχαχα ναι βρε κακομοιρη,ειλικρινα αυτο ειναι, το πετυχες βρε θηριο,γι'αυτο εχω πρασινισει τελευταια!Καλο βολι παιδι μου και ξεχασε ο,τι σου ειπα!Εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε!
     
    (ποσα κατεβασμενα μουτρα εχω δει κατοπιν "εορτης"?)
  • fidel2006 @ 07.06.2011 19:11
    Κοιτα να δεις συμπτωση..και η αδερφή μου που έχει μπλέξει  μ'ένα μακακα και τραβάω τα ίδια ζυγός είναι...με την βασική διαφορά ότι ο δικός μας μακακας δεν την σέβεται κιόλας...και ότι αδερφή μου είναι , σόι μου μου αν τον παντρευεί την βάψαμε...εγω πάντως έχει ένα χρόνο τώρα που της κάνω πλύση εγκεφάλου να τον χωρίσει και επειδη είναι και αίμα μου και έχω θάρρος την βρίζω συνέχεια...αλλα εκει που λέω ξύπνησε κοιμάται πάλι...Καν'του μια κουβέντα...ρώτα τον να σου πει τι του προσφέρει αυτή η κοπέλα...αν όντως δεν του προσφέρει τίποτα θα κολλήσει με αυτήν τη ερώτηση και θα κάτσει να το σκεφτεί..(μου το χουν κάνει κι εμένα και επί μερες προσπαθουσα να βρω τι καλό έχει αυτή η σχέση)..Και αν δεν πιάσει αυτό ...κατίνα αυτή μία..κατίνα εσύ δύο...προσπάθησε να του τα ξαναφτιάξεις με την πρώην ή αν η πρώην δεν θέλει προσπάθησε να του κάνεις χαλαστρα!!!Πάντως πολύ σωστά είπε κάποιος ο καθένας ότι του αξίζει παίρνει...και μπορεί να είναι φίλος σου και να τον έχεις ψηλά στην εκτίμηση σου αλλα μήπως ...γεννήθηκε για πράγματα μικρά????
  • astropeleki @ 07.06.2011 19:12
    θεωρω πως τις ελευθεριες μου τις κατακτω μονη μου,δε μου τις παραχωρει καποιος...
  • sweetoctober @ 07.06.2011 19:46
    Λες βρε Fidel να μην τα έχω πει όλα αυτά; Παραδέχεται και ο ίδιος ότι
    ειναι κτητική, ζηλιάρα, αναιδής, κακότροπη, υστερικιά, ότι τον κάνει
    ανελειπώς ρεζίλι στον κόσμο (δεν υπάρχει αυτό για έναν ζυγό), ότι συχνά
    του έρχεται να τις σκάσει σφαλιάρα, ότι τον βγάζει από τα ρούχα του
    κλπ... και όταν τελειώνει και τον ρωτάω εύλογα ''ωραία και αφού μου
    είπες όλα αυτά τα θετικά τί σου προσφέρει τελικά αυτή η σχέση;''. Με
    βοηθάει να ξεχασω την Έλλη... Δεκτό, οκ, πάσο. Μετά από λίγο καιρό, δεν
    έχει αλλάξει κάτι, την συνήθισε κιόλας την βλαμμένη και ξεπέρασε και την
    Έλλη. Γιατί λοιπόν δεν τη στέλνεις τη μαλάκω να τελειώνουμε; Μα με
    θέλει πολύ, είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου. Και εσύ; Είσαι ερωτευμένος;
    Είσαι ευτυχισμένος; ...Καλά είμαι. Μετά άρχισαν και όλοι να
    απομακρύνονται σιγά σιγά οπότε από αντίδραση και μόνο από τη στιγμή που
    όλοι είναι ενάντια στην επιλογή του μάλλον πείσμωσε. Κανένας δεν τον
    πήρε όμως εξαρχής από τα μούτρα, αρχικά με το μαλακό και όταν είδαμε και
    αποείδαμε τότε γίναμε ''κακοί''. Τι να πω... ευτυχισμένος δεν είναι,
    κόβω και το κεφάλι μου. Ας φάει τα μούτρα του, δε γίνεται αλλιώς...
  • fidel2006 @ 07.06.2011 19:52
    Γιατι να απομακρύνεστε εσείς?Συνεχίστε να κάνετε παρέα μαζί του , να τον πιέζετε να βρεθείτε κι ας έρχετε κι αυτή..ίσως αν συνυπάρχετε με την ακατανομαστη συνέχεια και δεδομένου ότι ντρέπεται για αυτην το πάρει απόφαση και χωρίσει...και αν του πλασάρετε με τρόπο και καμια άλλη κοπέλα καλύτερη , δεδομένου ότι απ'ότι κατάλαβα φοβάται μην μείνει μόνος , χωρίς σχέση , το πάρει απόφαση πιο εύκολα!!!
  • sweetoctober @ 07.06.2011 20:02
    Και αυτό το κάναμε. Ειδικά οι άνδρες οι φίλοι του προσπάθησαν να του πασάρουν κανένα κοριτσάκι. Δεν είναι και εύκολο όμως. Είναι βδέλα η άλλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάπου μόνος του... Απομακρυνθήκαμε γιατί δεν αντέχεται η γυναίκα αυτή. Κάποια στιγμή θα καταλήξουμε στα δικαστήρια δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιου η υπομονή θα χαθεί και θα τη βαρέσει, και παρόλο που τη βία την απεχθάνομαι πραγματικά αυτού του ανθρώπου εγώ θα του φιλήσω τα χέρια...
     
  • Infernal @ 07.06.2011 20:16
    Το φιλαρακι σου απλα δεν θελει να μεινει μονος του....Η απογοητευση που εχει φαει απο την πρωην δεν μπορει να δει καθαρα... 
    Η "κτητική, ζηλιάρα," του τονωνει το ηθικο γιατι αυτο το πραγμα χρειαζεται στην τελικη ....Με το να τον εχετε κανει περα ειναι η χειροτερη κινηση....Γιατι θα κολλησει παραπανω μαζι της (γιατι θα νοιωθει οτι δεν εχει πια κανενα διπλα του και trust me το νοιωθει ηδη)και με αυτη την συμπεριφορα που εχει η νυν θα τον κανει κουρελι περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι....

    Ναι θα χασει το χαμογελου του ναι θα χασει τα παντα και στην τελικη θα γινει μονο η σκια του...Και εκει θα χρειαστει εσας...Για αυτο μην κανεις την χαρη στην τυπισσα να μεινει μονος του ...

    Ναι πολλα μπορει να εγιναν να σε πικραναν να σε νευριασαν ...Αλλα...Δεν θα καθοσουν καν στον κοπο να γραψεις κατι τετοιο και οπως ειπες τον νιαζεσαι τον αγαπας....

    Οταν θα ερθει η στιγμη θα ξυπνησει δυσκολα ευκολα καποτε θα γινει....Καποια στιγμη θα την σιχαθει ...Επειδη η νυν ειναι ο ορισμος της σκυλας και επειδη διαβασα ποστ τυπου αυτες καλα περνανε....Γελασμενες ειστε....Γιατι πολυ απλα καποια στιγμη ο "μαλακας" ξυπναει και επειτα η'σκυλες" τρεχουν και δεν φτανουν....Και στην ουσια οχι δεν προκειται να κλεισει με αυτην και αυτο ειναι που μετραει.....Κατι θα γινει....Παντα κατι γινεται και σωνεσαι....  

    Και ξαφνικα σου ερχεται το αστροπελεκι και λες πολυ απλα....ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???? Και επειτα the rest is history ....
  • Magneto @ 07.06.2011 20:27
    Σωστός η πατρίδα!!!!!!!! 
     
    Στην τελική παίζετε το παιχνίδι της,γιατί να το κάνετε αυτό?
     
    α! Να σου πω......να υποθέσω ότι το φιλαράκι σας είναι από καλή οικογένεια,ίσως και σπουδαγμένο, με καλό όνομα,δουλειά κτλ? και ότι η τύπισσα είναι βίος και πολιτεία?
  • Charline @ 07.06.2011 20:29
    Τσόγλανος άφησε μετά από 10ετή σχέση κοπέλα -στα 37 της-που τον στήριζε και παντρεύτηκε το πρώτο τσόκαρο που βρέθηκε στο δρόμο του.
  • Magneto @ 07.06.2011 20:35
    Αυτός ήταν τζόγλανος,αυτή που ήταν όταν περνούσαν τα χρόνια και δεν προχωρούσε η σχέση?
  • moisture666 @ 07.06.2011 20:48
    Η τύπισσα πρέπει να παίρνει πολύ καλές πίπες.
    ...prostuxh magneto!!!
    xaxaxaxaxaxaxa!!
  • sweetoctober @ 07.06.2011 20:53
    Magneto ξέρεις για ποιους λέω και με δουλεύεις,ε;ε;; Αλλιώς τι να πω... respect!!!!
    Η πλάκα είναι ότι η βίος και πολιτεία νομίζει ότι είναι κάποια...
    Το θέμα είναι ότι από όλους τους φίλους η μόνη που έδωσε τελεσίγραφο ήμουν εγώ. Τους υπόλοιπους τους απομάκρυνε ουσιαστικά ο ίδιος διότι δεν του άρεσαν αυτά που άκουγε. Οπότε αποφάσισε να τους κάνει πέρα για να μην τα ακούει. Και προφανώς και εκείνοι από τη μεριά τους δε θα τον παρακαλάνε. Έτσι κι αλλιώς επί ένα χρόνο όλοι αυτό κάναμε και αν έχουμε ακούσει τον εξάψαλμο από το στόμα του που δεν λατρεύουμε το διαμάντι που έχει δίπλα του και αν έχουμε πάει με τα νερά του και αν έχουμε ανεχθεί την καριόλα (την είπα επιτέλους θα σκαγα). Και τους έκανε πέρα, ο ίδιος... Εγώ τους καταλαβαίνω... Έχουμε όλοι μας πολλά προβλήματα και δε γίνεται να πατήσουμε το pause για να κάνουμε την νταντά του όπως πολύ σωστά είπες προηγουμένως magneto. Ρε γινόταν κουμπάρος και δεν πήγε στο μπάτσελορ γιατί δεν τον άφησε η άλλη, ή θα πήγαινε μαζί του ή καθόλου. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Οι φίλοι του του φταίνε μετά; 30 χρονών γαιδούρι είναι δεν είναι κανένα παιδαρέλι...
    τελείωσε η περίοδος χάριτος. Έχουν περάσει δύο χρόνια, είναι πολύς καιρός. Και αν ήθελε την Έλλη ας τη διεκδικούσε, ήξερε ότι τον αγαπούσε παρόλα τα όσα της είχε κάνει. Ο ίδιος μου έλεγε πως της δίνει όλα τα δίκαια του κόσμου που τον χώρησε. Άντε μωρέ με τον ηλίθιο... Τα σκέφτομαι και φορτώνω... Η αρσενική και ζυγίσια φιλαρέσκεια του να ικανοποιείται μόνο όπως πολύ σωστα διαπίστωσες infernal...
     
     
     
     
  • Celinette @ 07.06.2011 21:41
    sweetoctober θέλω να ακούσω την ιστορία από κάποιον χωρίς σύνοδο των φώτων!!! χαχαχα
    Magneto, δυστυχώς , το ντεκαβλέ στυλάκι σαν το δικό σου είναι συνήθως για φτύσιμο και όχι για χύσιμο , επομένως αντί να μας ψεκάζεις με κακίες ....εξασκήσου στο άθλημα
  • sweetoctober @ 07.06.2011 21:52
    Celinette πίστεψέ με τα φώτα μου δεν έχουν να κάνουν στη συγκεκριμένη περίπτωση... Έχω μάλιστα και καμία δεκαριά που θα πουν ότι και λίγα είπα... Και δεν έχουν όλοι αυτοί σύνοδο στα φώτα τους!
    Άμα θες να σου πω κάποια στοιχεία από το χάρτη του βλαμμένου του φίλου μου να μας πεις
    αν όντως εξηγούνται όλα ευχαρίστως...
     
  • Celinette @ 07.06.2011 21:58
    Πολύ ευχαρίστως!  Όπως και στοιχεία του χάρτη της κοπέλλας για να μιλήσουμε αστρολογικά.
     
     
  • Celinette @ 07.06.2011 22:01
    Βέβαια - αν η ιστορία είναι όπως τη λες- όλα εξηγούνται και χωρίς τον αστρολογικό χάρτη καθώς ο φίλος σου δείχνει έναν ιδιαίτερα αδύναμο χαρακτήρα και μια ιδιαίτερη τεμπελιά, επομένως, αντί να φροντίσει να βελτιωθεί ο ίδιος επιλέγει να περιστοιχίζεται από άτομα που είναι πολύ πιο χαμηλά ώστε αυτός να είναι υπεράνω. Ξέρω αρκετούς και μάλιστα Ζυγούς που αυτό το κάνουν συχνά.
  • sweetoctober @ 07.06.2011 22:11
     Για τη λεγάμενη ξέρω μόνο ότι είναι καρκίνος με ωροσκόπο αιγόκερω. Και δε θέλω να μάθω και κάτι παραπάνω.
    Ο λεγάμενος είναι ζυγός με ωροσκόπο λέων και... έχουμε και λέμε...
    Σελήνη στον 8ο σε αντίθεση με αφροδίτη στον 2ο (προφανώς εντάξει μη με κράξεις!!!)
    Σελήνη και αφροδίτη τετράγωνο με ποσάιντον, ο ποσάιντον στον 5ο (κάτι μου βρωμάει εδώ)
    Ήλιος σύνοδο με πλόυτωνα (στον 3ο)
    Σύνοδο Δία Κρόνου (στον 2ο)
    Αντίθεση Δία Κρόνου με Κλ. τύχης. Αυτά μου χτύπησαν.
     
  • Magneto @ 07.06.2011 22:20
    Celinette μία σχέση για να κρατηθεί θέλει δύο άτομα. Η κοπέλα έβλεπε τα χρόνια να περνάνε και δεν αντέδρασε. Άλλο να είσαι σε μία σχέση από τα 15 έως τα 25 και άλλο από τα 27 έως τα 37. Τα χρόνια που περνάνε πάνω από μία γυναίκα αφήνουν τα σημάδια τους, δυσκολίες στη σύλληψη και στην εγκυμοσύνη κτλ. Η κοπέλα έπρεπε τα αναλογιστεί όλα αυτά. Πέρασε 2 χρόνια μαζί του, πέρασαν 5, και διακοπές πήγαν και μαζί κοιμήθηκαν και μαζί έμειναν και τα έζησαν όλα. Τι περίμενε? Η σχέση τους έπιασε ταβάνι,ότι ήταν να ζήσουν το έζησαν και αυτή άφησε τον καιρό να περάσει άπραγη. Δε σου λέω ότι αυτός δεν ήταν τζογλάνι,ειδικά αν μέχρι την τελευταία ώρα της έταζε γάμο, σου λέω μόνο ότι η κοπέλα δε φρόντισε να προστατέψει τον εαυτό της. Ο άλλος είναι αυτός που είναι,εμείς τι κάνουμε για τον εαυτό μας? Λυπάμαι που βλέπεις κακία σε αυτά τα λόγια. 
  • Magneto @ 07.06.2011 22:23
    Οκτόμπερ, είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κοπέλα σκοπεύει τυλίγοντας τον προκομμένο μας, να αναρριχηθεί κοινωνικά. Απορώ δηλαδή πως και δεν έμεινε ακόμη έγκυος για τον κρεμάσει και επίσημα.
  • Celinette @ 07.06.2011 22:25
    Θέμα Πρώτο: Γλυκούλι ψαράκι θέλεις να πεθάνω ( από βαρεμάρα)
    Θέμα Δεύτερο: Το μάτι σου έχει πέσει σε πολύ βασικά, ναι..αλλά για να εξασκηθείς θέλεις να τα τσεκάρεις εσύ , νας μας πεις και να σε συμπληρώσουμε?
     
  • sweetoctober @ 07.06.2011 22:35
    Magneto ο κολλητός του μου έχει πει ότι είναι ώρα να περιμένουμε τα γεννητούρια... και εγώ παίρνοντας την έκφραση του ροφού του ειπά ''τι λες μωρέ, κάνουν οι γυναίκες πλέον τέτοια πράγματα; Σε ποιον αιώνα ζούμε'' και μου είπε τότε διάφορες ιστορίες και κατάλαβα ότι εγώ ζω στον κόσμο τον δικό μου... Ενυγουέι, συμφωνώ και σε αυτό που έγραψες για το πόσο εμείς οι γυναίκες προστατεύουμε τον εαυτό μας...
     
    Celinette έχεις θέμα με τα φώτα μου και θες να μου τα αλλάξεις; Θα κάνω φιλότιμη προσπάθεια... Αυτό για τη βαρεμάρα με μπέρδεψε... Εννοείς ότι ο ζυγολέων σε συνδιασμο με την καρκινοαιγοκερω είναι για να βαριέσαι που χάνεσαι; Που να δεις και τα δικά μου... Διότι τα φώτα μου δεν είναι τα μόνα σε σύνοδο!!!
  • Celinette @ 07.06.2011 22:40
    Όχι, βαριέμαι να λέω τα πιο κλασικά όπως τα τετράγωνα προσωπικών πλανητών με Πλούτωνα και τη σύνοδο Δία Κρόνου. Εξασκήσου και μετά θα σου δώσω σημεία του δικού μου χάρτη που είναι για δυνατούς λύτες....να συνετιστείς, χαχαχα
  • Magneto @ 07.06.2011 22:41
    Τη συγκεκριμένη με το προφίλ που έχει, πως την κόβεις? 
    Δεν είναι σε θέση να γκαστρωθεί για να την πάρει?
  • Celinette @ 07.06.2011 23:01
    Αφού σταμάτησε η ιερή αγανάκτηση του πλήθους, αφού το λύσαμε για το ντεκαβλέ στυλάκι, αφού εγώ δήλσωσα απρόθυμη να αναλύσω τα κόκκινα αστρολογικά πανιά και να πω τα χιλιοειπωμένα, έπεσε σιγή.. η σιγή είναι καλή αλλά όχι όταν συνδυάζεται με βαρεμάρα..μην με κάνετε να βαρεθώ το νέο μου παιχνίδι από τώρα..βαριέμαι να βαριέμαι τόσο εύκολα!
  • sweetoctober @ 07.06.2011 23:02
    Ξέρεις τι με στενοχωρεί; Ότι κανονικά τώρα θα έλεγα ''ναι αλλά ο κολλητός μου μου δεν είναι τόσο ηλίθιος για να την γκαστρώσει''. Αλλά τελικά είναι. Κρίμα, είχε όλα τα φόντα να περάσει καλά στη ζωή του αυτό το παιδί...
  • sweetoctober @ 07.06.2011 23:05
    Κάτσε βρε Celinette. Μου έβαλες ένα κάρο πράγματα να διαβάσω. Πείνασα κιόλας τόση ώρα. Θυμήθηκα τη φάση των εξεταστικών μου... Όταν καθόμουν να διαβάσω μου ερχόντουσαν όλα, πείνα, δίψα, νύστα, τουαλέτα...
     
     
  • Magneto @ 07.06.2011 23:08
    Η Αλφα που εξαφανίστηκε? Η Ζουρ? 
     
    Άσχετο .......το νύχι τι χρώμα να το βάψω?
    Στο πόδι το έβαψα φουξ, στο χέρι?
     
    για πείτε καμιά ιδέα ρε κορίτσια
  • sweetoctober @ 07.06.2011 23:12
    Άσε και πρέπει και γω να κάνω μποτέ από το φρύδι μέχρι το νύχι και βαριέεεεμαι...
     
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:14
    ela nte!!!
    ...ti xrwma na vapsw to mati(me to kri8araki)?!!
    re celi, shmera diavases ka8olou h' ftaiei o ouranos mou(gia thn asxetosunh sou)?!!!
    ...paragwgoi oikoi h' 8a mas kanei, h magneto me ta sxolia ths, na oloklhrwsoume??!!!
    magneto zwgrafizeis!!
  • Magneto @ 07.06.2011 23:15
    Ερμής στον 5ο my love.
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:17
    nai k@vla!!!
    ...egkrinw!!
  • Magneto @ 07.06.2011 23:18
    μηηηη.......με κάνεις και κοκκινίζω....... 
     
    !!!!!!!!!! κόκκινο θα το βάψω το νύχι!
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:20
    magneto...nuxia na me gdernoun!!
    ...den sou apantw me pm giati me eftuses ekeino to apogeuma!!
    (sunh8ws me ftunoun to prwi k oxi....gia na mhn me vaskanoun!)
  • Magneto @ 07.06.2011 23:24
    τώρα?
  • sweetoctober @ 07.06.2011 23:26
    Ρε παιδιά το ότι με το που ξεκινάω να κάνω κάτι, λίγο να αφαιρεθώ, θα ξεκινήσω να κάνω κάτι άλλο και τελικά αλλού ντ΄αλλού θα καταλήξω αστρολογικά που θα μπορούσε να οφείλεται;
  • Celinette @ 07.06.2011 23:27
    Ναι, βάψε φουξ κάτω και κόκκινο επάνω να είσαι μέσα έξω κώλος, χαχαχα..
    Οι παράγωγοι οίκοι δεν εξετάζονται στην αστρολογία γεγονότων.
    Και ο Πικάσσσο ζωγραφίζει αλλά δεν τον καταλαβαίνει κανείς
    Όσο για τις εξαφανισμένες μάλλον βαρέθηκαν κι αυτές
    Ο Ουρανός  με λίγη γκέλα είναι και δείκτης ανισοροπίας , να μην το ξεχνάμε.
     
  • Magneto @ 07.06.2011 23:29
    Γαμάτο!!!!!!!! 
    Θα είμαι ντούμπλε φας!!!!!!
  • Celinette @ 07.06.2011 23:31
    Έχεις ένα θέμα με το να μαυρίζεις μάτια, είτε με τα τούβλα που πετάς, είτε με τις κακίες, είτε με τις διχρωμίες.
    Ανάγκη για προσέλκυση της προσοχής.Άσχημα τοποθετημένη Αφροδίτη
  • Magneto @ 07.06.2011 23:32
    Είναι σοβαρό γιατρέ μου?
  • Celinette @ 07.06.2011 23:33
    Ο moisture666 δε, έχει έναν Ερμή στο συρτάρι με τα κατσαβίδια!!
  • Magneto @ 07.06.2011 23:34
    Μόιστ αργείς? 
    θέλω να δω ταινία.
  • Celinette @ 07.06.2011 23:38
    Magneto,
    μπα, μην προσπαθείς να τον ξαμολύσεις για να με ..δαγκώσει που σου τη
    λέω, χαχαχα..αφού είναι κολώστρα!! Απλώς προσπαθεί να εξυψώσει τα
    πατώματά σου για να μας πει οτι είσαι και γαμώ τα άτομα.
    Πάντως moisture, ρεκόρ, μπράβο, είσαι ένας που βρίσκει το ντεκαβλέ
    στυλάκι για χύσιμο και όχι για φτύσιμο!! Άσχημα ενεργοποιημένος Άρης
     
  • Magneto @ 07.06.2011 23:40
    Ποιον να ξαμολύσω? 
    Δε διάβασες που είπε ότι δε μου στέλνει πμ γιατί είναι θυμωμένος?
     
    Πολλά σενάρια βγάζεις,να το κοιτάξεις αυτό.
  • Celinette @ 07.06.2011 23:41
    Τι με νοιάζει για τα pm σου? Εγώ μιλάω για τα δημόσια σχόλια! Πολλές ταινίες βλέπεις, να το κοιτάξεις αυτό
  • Magneto @ 07.06.2011 23:42
    Βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης.
  • Celinette @ 07.06.2011 23:44
    Πάρε κι έναν καθρέφτη να δεις θρίλερ
  • vAIRsiFIRE @ 07.06.2011 23:45
    Celinette εισαι αγενεστατη. Ποια οψη δικη σου επηρεαζει..;
  • Celinette @ 07.06.2011 23:48
    vAIRsiFIRE δεν νομίζω, πάντως, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θεωρώ αγενές να μου πετάνε σκατά στα μούτρα όπως κάνει κατά σύστημα η κρίμα η μπαλαρίνα και είχα μια ιερή αγανάκτηση. Αν σε εσένα αρέσει ο τρόπος της δεν έχω καμμία αντίρρηση, δέξου τον. Ολόκληρο όμως
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:52
    magneto eisai super!
    celi.....exeis 3efugei!
    giati kwlostra??!!!
    ...mporw k xwris to katsavidi mou, xwris th magneto mou omws....oxi!!
     
  • Magneto @ 07.06.2011 23:53
    Αν μου τηλεφωνούσες..........θάνατος η φωνή σου............ 
    που δε ξεχνάω ποτέ..........
  • Celinette @ 07.06.2011 23:54
    Αφού η Magneto είναι μέσα στα όρια, τότε εγώ και ο κόσμος όλος έχει ξεφύγει. Βρε να τη χαίρεσαι αλλά να την ταίζεις πιο συχνά γιατί λυσσάει
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:55
    magneto...xuse me na metalavw!!!
    ...k meta des th tainia!!
     
  • Magneto @ 07.06.2011 23:57
    Θα δούμε την ταινία αγκαλίτσα?
  • moisture666 @ 07.06.2011 23:57
    lussara mou esu, adunamia mou!!!
    ...skise mou th plath me ta kokkina nuxakia sou!!!
  • vAIRsiFIRE @ 07.06.2011 23:58
    Δεν ξερω τι προηγουμενα εχετε, παντως εδω στο ποστ, δεν ειδα προκλητικη την μπαλαρινα, μονο εσενα και με ασχημο τροπο...  ειναι ακρως αντιαισθητικο να βλεπω τετοια λυσσα. Την μαγνετο την μαθαμε, οταν λεει μαλακιες, απλα την αγνοουμε,  κανουμε οτι δεν την ακουμε η την βαζουμε στην θεση της, χωρις να το κανουμε βεντετα..Εσυ? Γιατι το συνεχιζεις? Σε ΑΥΤΟ το ποστ ειδα εσενα να πεταγεσαι στην μεση και να προσβαλεις την 'μπαλαρινα'...
    Anywayz οι ανθρωποι παντα ασχολουνται με ομοιους τους...
  • Magneto @ 07.06.2011 23:59
    Κοίταξε........άμα με διακορεύσεις θα πρέπει να με πάρεις μετά, γιατί αλλιώς θα έχεις να κάνεις με τον αδερφό μου που ήταν και στα ΛΟΚ.
  • vAIRsiFIRE @ 07.06.2011 23:59
    Α καλα.. παει το ντοουμ εχει ξεφυγει, απο κατω κυλησε ο τζετζερης και βρηκε το καπακι.. ρε παιδια, δε πατε αλλου να ξεστραβωθειτε?
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:00
    magneto logw mpurokoilias mou isws na mhn xwrame sto krevvati!!
     
    egw lew na afhsoume to krevvati k na aneveis....
    http://www.youtube.com/watch?v=cRStABxXtUI
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:04
    LOKatzhs??!!!!
    axxxxxxx!!!!....mou aresoun oi lokatzhdes!!!!
    magneto , telika, 8a mou alla3eis ta fwta(se sunodo)?!!
    me alla logia....8a 3estravw8oume?!!!
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:07
    magneto...shmadepse(me) kala!!!
    mhn paroun ta skagia...allous!
  • Magneto @ 08.06.2011 00:07
    Ρε συ Άλτεκ δεν έρχεσαι κι εσύ?
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:10
    re polugamiko magneto ,egw pou les, eimai monogamikos!
    ...8elw apoklistikothta. ola ki ola.
  • Magneto @ 08.06.2011 00:13
    Γιατί ρε παιδάκι μου να μη δοκιμάσουμε?
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:15
    sevasmos...k den 8a sou paw pop corn gia na deis th tainia....paliopaido , e paliopaido!!!
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:16
    h magneto epilegei panta....filaraki!
  • vikaki88 @ 08.06.2011 00:18
    συγγνώμη την συζήτηση όλη δεν μπορώ να την διαβάσω αλλά τι ''χύστε'' είναι αυτό?? 
    έλεος τι κάθεστε κ λέτε??????
  • Magneto @ 08.06.2011 00:21
    Άντε, πάμε να δούμε καμιά ταινία και τα ξαναλέμε αύριο, ε? τι λέτε?
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:22
    analuoume paragwghzoume k oloklhrwnoume!!!
     
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:24
    egw 8elw na doume th tainia "h xionath me tous efta aunanous"!!!
    8eleis udroxoaki h' einai polu....koultoura??!!!
     
    kalhnuxta sth parea
  • Magneto @ 08.06.2011 00:25
    Εγώ το Νίντζα πήρα να δω. Τώρα αν εσύ θες να δούμε παιδικά ,πάω πάσο.
  • Celinette @ 08.06.2011 00:26
    sweetoctober , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Τ6ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ? Επειδή ΔΕΝ έχει αυτοπεποίθηση και επειδή δεν έχει τα αρχίδια να φτάσει μία σαν την πρώην του που όπως λες είναι και γαμάω, βρήκε μία ακόμα πιο LOW από αυτόν και έτσι ανυψώνει το ηθικό του.
    Μήπως ο κολλητός σου είναι ο moisture666  και ντρέπεσαι να μας το πεις?
  • moisture666 @ 08.06.2011 00:29
    http://www.youtube.com/watch?v=dx5KnFr9xSk
  • Celinette @ 08.06.2011 00:32
    Ναι, θες να μας πεις οτι είσαι μεγάλο νούμερο!!!
  • Infernal @ 08.06.2011 00:43
    Altec εχω ηδη ετοιμο ....Εσυ ετοιμασε τα σουβλακια χαχαχαχα
  • sweetoctober @ 08.06.2011 00:56
    ma che cazzo...
  • Celinette @ 08.06.2011 01:07
    Ψαράκι, είδες ? χαχαχα...μην σκας για το φίλο σου, είναι πολύ καλά..αυτό μπορεί αυτό κάνει.
     
  • sweetoctober @ 08.06.2011 01:16
    Τι να πω... πάω να δω nip tuc! Εκεί να δεις decadance καταστάσεις... καληνύχτα σε όλους!!!
  • Celinette @ 08.06.2011 01:26
    Πριν πας για το nip tuc, δες εδώ...στα καλά καθούμενα ο αξιολύπητος τυπάκος με την αξιολύπητη cyber γκομενίτσα μου είπε εδώ http://www.stardome.gr/tribes/sagittarius/24906.html
    οτι δεν ξέρω από αστρολογία. Άντε, δες το χάρτη του, χαχαχαχα
     
  • Tsquare @ 16.06.2011 10:49
    Paidia kales oi analyseis alla h apanthsh einai mia - ME TO SEX TON KRATAEI ki as einai h magissa fourka kai h magica de spell se ena proswpo! To nini sernei karavia... enan de tha syrei? ki opws oloi xeroume o Satanas einai foveros sto krevati, me tous agelous to poly poly na plexeis kanena poulover..

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...